• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt?

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt, SEO op toetsenbord

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt?

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt, SEO specialist Den Haag, SEO bureau Den Haag

SEO Tips

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt, is een van de meest gestelde vragen aan SEO specialisten. Alleen als uw website gevonden wordt, krijgt u de klanten, die u verdient. Hoog tijd voor een aantal SEO tips.

 1. Maak budget vrij voor het inhuren van een SEO specialist

  Hoewel de diverse SEO ranking factoren verschillen in moeilijkheidsgraad, zijn het er ondertussen wel meer dan 200. Uw website bovenaan bij Google krijgen, doet u niet even op een zondagmiddag. SEO werkzaamheden zijn arbeidsintensief, maar als u het goed doet, is de beloning groot. Om de kans op succes groter te maken, schakelt u dus een SEO expert in.

 2. Lees de Google Guidelines goed door

  De Google Guidelines zijn in feite uw online SEO bibliotheek. Hierin vindt u waardevolle SEO tips voor het verbeteren van de vindbaarheid van uw website.

 3. Meld u website aan bij Google Search Console

  Google Search Console is een waardevolle gratis SEO tool van Google. U hebt Search Console nodig om uw website op het internet te krijgen. Staat u website eenmaal op het internet, dan kunt u vervolgens de waardevolle inzichten, die Google biedt met deze SEO tool, toepassen op uw website.

 4. Dien uw XML sitemap in via Google Search Console

  De XML sitemap is in feite de routekaart van uw website. De XML sitemap is zeer waardevol, omdat Google op die manier weet, wat er allemaal te vinden is op uw website. Zo kunnen ze beter bepalen, op welke plek in Google uw website dient te staan ten opzichte van uw concurrenten op de voor de u relevante SEO zoekwoorden.

 5. Maak vanaf het begin gebruik van Google Analytics

  Meten is weten! Online valt alles te meten. U kunt precies zien hoeveel een bepaalde blog gelezen is. Neem altijd beslissingen op basis van de data. Het zou niet slim zijn om op basis van gevoel een bepaalde webpagina te verwijderen, terwijl deze nog honderden views per jaar krijgt.

 6. Een goede voorbereiding is het halve werk

  Maak een goed doordacht plan en start met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Ook voor kleine en middelgrote bedrijven zijn er volop kansen om goed te gaan scoren in Google. U moet daarvoor wel naar de long tail zoekwoorden gaan kijken. Deze zoekwoorden hebben een lager zoekvolume, maar ook minder concurrentie. Daarom is een positie bovenaan Google op een longtail keyword vaak meer waard dan een positie nr 10 op een zoekwoord met een hoger zoekvolume.

 7. Concurrentie analyse

  Een concurrentie analyse wordt nog wel eens onderschat. SEO is echter heel simpel, u wilt namelijk hoger staan in Google dan uw concurrenten. Door een goede concurrentie analyse weet u precies wat te doen om uw online concurrenten in Google voorbij te gaan.

 8. On page SEO

  Met uw zoekwoordenonderzoek in de hand, gaat u aan de slag om bestaande webpagina’s en blogs te optimaliseren voor SEO. Dit betekent, dat webteksten ook echt voor lezer worden geschreven. Bij een goed geoptimaliseerde tekst valt het bijna niet op, dat deze webtekst voor SEO geoptimaliseerd is. Belangrijke zoekwoorden plaats je bijvoorbeeld in de URL, Titel, Kopjes, Tekst, Alt tekst.

 9. Off page SEO

  SEO linkbuilding is in Google nog steeds een belangrijk onderdeel. Het bepaalt voor 30% op welke positie u in Google staat met uw website. Het mooiste zou zijn, als u content zo relevant is, dat anderen naar deze content linken. Echter het kopen en ruilen van backlinks is ook nog een optie, maar wees daar wel voorzichtig mee. Google recensies zijn ook belangrijk in Off page SEO. Het is een belangrijke aanjager om te besluiten over de aankoop van een product of dienst.

 10. Technische SEO

  Een goed gebouwde website is tegenwoordig een basisvoorwaarde om ook te kunnen scoren met SEO optimalisatie. Webdesign lees gebruikerservaring zijn een steeds belangrijker onderdeel gaan worden van zoekmachinemarketing. Is dat namelijk slecht? Dan zijn uw websitebezoekers ook zo weer vertrokken. Dit heeft een hoge bounce rate tot gevolg en dat heeft een negatieve impact op SEO zoekmachineoptimalisatie. Ook website snelheid, CSS en Javascript code optimalisatie en beveiliging zijn belangrijke factoren om op orde te hebben.

 11. SEO heeft blijvende aandacht nodig

  Zeker voor webshops en business to consumer bedrijven is SEO nooit klaar. Voor dit soort bedrijven is een hoge positie bovenaan Google van groot belang voor de continuïteit van hun onderneming. Hun website moet altijd worden gevonden in de zoekmachines, anders kost het hun omzet. Het is daarom belangrijk om continue extra verkeer naar dit soort websites te leiden.

Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt

De vraag ´Hoe zorg ik dat mijn website gevonden wordt´ kunt u prima stellen aan de SEO specialist en Content marketeer van Connect your World in Den Haag. Hij voert SEO projecten en diensten uit door heel Nederland met een focus op de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
connectyourworld

Met meer dan 10 jaar ervaring met SEO en meer dan 15 jaar ervaring als content marketeer huurt u als opdrachtgever een zeer ervaren kracht in. Daarnaast is Herman Scrum en Lean Sigma gecertificeerd. Bent u op zoek naar een projectmanager voor online marketing projecten met veel inhoudelijke kennis, dan bent u bij Herman aan het goede adres. In 2018 kwam Herman zijn droom uit en startte hij zijn eigen SEO en Content Marketing bureau Connect your World in Den Haag. Herman helpt u om meer klanten en omzet uit uw website te halen en uiteindelijk om meer winst te behalen. Dit doet hij door het toepassen van on page SEO en off page SEO technieken, waarin goede content en linkbuilding centraal staan. Herman is lid van de Sales Marketing Group (SMG), een kennis en opdrachten netwerk voor marketing professionals. Er is daardoor ontzettend veel kennis beschikbaar om u te ondersteunen met uw online marketing activiteiten. Laten we eens bellen tel. 06-41226543 om met elkaar kennis te maken. U kunt ook een mail sturen naar info@connectyourworld.nl om een afspraak te plannen. Herman Geertsema, SEO specialist Den Haag

Geef een reactie

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.