• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Diensten en Content Marketing

SEO Diensten en Content Marketing

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten
Het Vredespaleis in Den Haag, gratis SEO scan website aanvragen

SEO diensten Connect your World

 1. SEO laten doen
 2. Linkbuilding uitbesteden
 3. Webteksten laten schrijven
 4. Content marketing strategie opzetten
 5. SEO UX Design
 6. Google Ads Campagnes
 7. SEO Audit

Hoe kom ik bovenaan in Google

Met online marketing bestaande uit SEO diensten en Content Marketing activiteiten heeft de online marketeer tegenwoordig een grote toolbox in handen om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Connect your World uit Den Haag biedt daarom diverse SEO diensten aan om ook uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante SEO zoekwoorden.

SEO expert inhuren

Het is noodzakelijk om een SEO freelancer met veel kennis in te schakelen, omdat het aantal SEO ranking factoren in het Google algoritme inmiddels ruim de 200 gepasseerd is. SEO optimalisatie diensten zijn namelijk voortdurend in beweging. Het Google algoritme verandert bijvoorbeeld meerdere keren per jaar. Google voert elk jaar diverse verbeteringen door.

SEO diensten, Content marketing en Google Ads

Online marketing bureau Connect your World biedt haar klanten de volgende SEO en Content marketing diensten aan:


1. SEO uitbesteden

Hoewel u gemakkelijk zelf kunt beginnen met de SEO optimalisatie van uw eigen website, raden wij u toch aan om de SEO te laten doen door een SEO expert. Natuurlijk zit daar een stukje eigenbelang in. SEO zoekmachineoptimalisatie is echter vrij arbeidsintensief. De tijd, die u aan zoekmachinemarketing besteedt, kunt u niet besteden aan uw ‘core business’.

SEO plan

Als u met Online marketing bureau Connect your World in zee gaat, doorlopen wij normaal gesproken de volgende zeven stappen in ons SEO zoekmachineoptimalisatie proces:

 1. SEO website analyse en research’ en concurrentie analyse
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. On Page SEO en Technische SEO
 4. Copywriting for SEO
 5. Website snelheid en site performance
 6. Off page SEO – Linkbuilding
 7. Monitoring and reporting

SEO zelf doen

Met deze korte praktische SEO handleidingen kunt u heel gemakkelijk zelf een start maken met uw zoekmachinemarketing. Een website optimaliseren is echter wel arbeidsintensief.


2. SEO Linkbuilding

Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van SEO optimalisatie. Zonder ‘goed uitgevoerde’ SEO Linkbuilding zal u niet met uw website bovenaan Google komen op de voor u relevante SEO zoekwoorden.

Domein autoriteit

Om de domein autoriteit van uw website te verhogen, doen wij aan:

 • Linkruil
 • ABC Linkruil
 • Backlinks kopen

Een hogere domein autoriteit betekent normaliter hogere SEO rankings.

U kunt onze backlinks overzicht kopen met meer dan 500 backlinks met een DA van 70+. Let op u moet de URLS van uw website zelf toevoegen op deze websites. Daarom kan ik dit aanbieden voor slechts 109,95 Euro. Wij kunnen dit ook doen, maar dan gaat de prijs snel omhoog naar 800 Euro. Het toevoegen van deze backlinks kost ons namelijk 2 dagen.

Linkbuilding strategie

Het is belangrijk om te beseffen, dat het van belang is om Linkbuilding beter en grondiger aan te pakken dan uw concurrenten. De URL van uw website kunnen wij ook toevoegen bij startpagina’s, adresgidsen, bedrijvengidsen, business listings en nog veel meer. Pas na een analyse van uw huidige linkbuilding profiel en een analyse van wat u concurrenten met linkbuilding doen, kunnen wij een prijsopgaaf doen. Voor een effectieve linkbuilding campagne moet u uitgaan van meerdere maanden.

SEO content, copywriting
SEO content schrijven van hoge kwaliteit is een van Connect your World´s belangrijkste SEO diensten.

Goede content is de levensader van uw website

3. SEO webteksten laten schrijven en blogs schrijven

Zonder goede content geen goede website! Het laten schrijven van professionele webteksten verbetert uw website daarom in sterke mate. Met goed geschreven SEO webteksten word uw website beter vindbaar in Google. Het helpt u om uw mogelijke klanten aan te zetten tot actie. Voor professionele webteksten laten schrijven kunt u SEO bureau Connect your World bellen of mailen voor verdere SEO ondersteuning.


4. Content marketing strategie opzetten

Content is de levensader van een website. Zonder content in welke vorm dan ook, heeft u namelijk geen website. Google is dol op originele SEO content. Originele ‘engaging content’, die zijn weg vindt naar het juiste lezerspubliek kan voor hogere SEO rankings in Google zorgen. Het is daarom belangrijk om veel aandacht te besteden aan de SEO content op uw website. Daarbij gaat het zowel om bestaande content als om nog nieuw te ontwikkelen content. Online marketing bureau Connect your World kan met beiden helpen.

Wat is een Content Marketing Strategie?

De Content marketing strategie wordt opgezet om structuur te brengen aan de content vanuit een lange termijnvisie. Het dwingt u om strategisch na te denken over welke content, u wanneer wilt publiceren, via welk online kanaal en wie de doelgroep is. Met als resultaat het binden en boeien van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

SEO diensten, UX design
SEO specialist Den Haag inhuren

5. SEO dienst – UX Design

Het bieden van een prettige en voorspelbare gebruikerservaring op uw website is de laatste jaren in belang toegenomen. Een fijne gebruikerservaring zorgt er voor, dat de ‘time on site‘ toeneemt. Dit vergroot weer de kans, dat de website bezoeker uiteindelijk de informatie vindt waar hij of zij naar op zoek is. Bij een SEO check of SEO scan kijken we altijd naar het huidige design en naar wat de wensen zijn voor de toekomst. In elk SEO optimalisatie traject zit een usability check inbegrepen. Daarin kijken we naar de volgende vraagstukken:

 • Is het bijvoorbeeld een intuïtieve website met een goede navigatie?
 • Wat is het idee achter de website?
 • Kunt u alles makkelijk vinden?
 • Staat er niet teveel informatie op de website?
 • Zijn uw webteksten prettig leesbaar?

6. Google Ads – extra voordelig

Als u naast SEO diensten ook nog eens Google Ads bij ons afneemt, dan berekenen wij u een extra voordelig tarief. Wij beheren uw Google Ads campagnes dan slechts voor 39,95 EUR per uur excl. BTW, excl. advertentie kosten.

7. SEO Audit

SEO Audits kunnen op elk moment nuttige inzichten opleveren, als uw huidige SEO zoekmachine optimalisatie strategie niet werkt zoals verwacht. Of u werkt aan een bepaald doel en u wilt er voor zorgen, dat u de essentie goed op orde hebt, voordat uw bedrijf investeert in een grotere campagne. Een SEO Audit is dan het eerste, wat u kan laten uitvoeren.

SEO diensten, SEO Den Haag

SEO dienst – Second SEO opinion

Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn, dat u niet tevreden bent over de SEO ondersteuning van uw huidige SEO specialist. SEO bureau Connect your World is altijd bereid om in een second opinion een SEO advies te geven.


Een SEO Audit is bijvoorbeeld nuttig bij:

 • Een nieuw ontworpen website
 • Het bouwen van een nieuwe website
 • Een daling van het website verkeer/web bezoekers
 • Verslechterde SEO rankings

Het uitvoeren van SEO Audit Services en het daaruit voortkomende SEO advies kan u veel nuttige informatie opleveren om van uw website een verkoop magneet te maken.

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en content marketeer uit Den Haag. Hij is daarnaast eigenaar van SEO en Content Marketing Bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Wilt u ons inhuren als SEO specialist of als Content marketeer? Of wilt u meer weten over de SEO diensten, die wij aanbieden? Surf naar onze Contact pagina en neem contact met ons op. Herman heeft een groot netwerk opgebouwd van mensen (Sales Marketing Group), die expert zijn in allerlei online marketing disciplines.

SEO specialist inhuren en of Online marketeer inhuren

U kunt een SEO expert en Content marketeer ook inhuren in de volgende regio’s

Bekijk ook hier ons klanten bestand.

SEO diensten prijzen

Onze SEO tarieven zijn gunstig geprijsd. Profiteer nu!

Gratis SEO tools en SEO Checklists

Neem eens een kijkje op onze lijst met veelal gratis SEO tools. Met onze gratis SEO checklists kunt u zelfstandig aan uw website werken. Een website beter vindbaar maken, kost echter een hoop tijd. Laat bovenaan in Google komen daarom aan een professional over. U kunt zich daardoor richten op uw ‘core business’.


SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Summary
SEO & Content Marketing diensten
Service Type
SEO & Content Marketing diensten
Provider Name
SEO bureau Connect your World,
Dr. J. presserstraat 313,Den Haag,Zuid Holland-2552LW,
Telephone No.06-41226543
Area
Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Voorburg, Rijswijk, Leiden
Description
SEO Audit, SEO project, Linkbuilding, Content Marketing, Social Media, Contentstrategie
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.