• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Diensten & Content Marketing

SEO Diensten & Content Marketing

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten
Het Vredespaleis in Den Haag, gratis SEO scan website aanvragen

SEO diensten en Content marketing 

Het aantal SEO diensten is bij Connect your World uit Den Haag zeer divers. Dit is noodzakelijk, omdat het aantal SEO ranking factoren in het Google algoritme inmiddels ruim de 200 gepasseerd is. SEO optimalisatie is namelijk voortdurend in beweging. Het Google algoritme verandert bijvoorbeeld meerdere keren per jaar. Google voert elk jaar diverse verbeteringen door. Online marketing bureau Connect your World biedt daarom de volgende SEO diensten en content marketing diensten aan:

Gratis SEO scan website

U vraagt zich misschien af, welke SEO zoekmachineoptimalisatie diensten zijn voor mijn website van belang. Dat kunnen wij u pas vertellen, als wij een gratis SEO scan van uw website hebben uitgevoerd.

U moet namelijk met de volgende factoren rekening houden:

 • De staat van de website: Na het bouwen van een website, heeft deze website bijvoorbeeld blijvende aandacht nodig qua onderhoud en het actueel houden van de content.
 • Branche of sectoren: In de financiële dienstverlening is er bijvoorbeeld veel concurrentie. Dit betekent, dat het een stuk lastiger is om in deze branche de website goed vindbaar en zichtbaar te krijgen en te houden.
 • Vestigingsplaats: In een grote plaats als Rotterdam of in de regio Zuid Holland of Den Haag zijn er bijvoorbeeld veel meer makelaars, dan in Rijswijk, Delft of Volendam. Er is dus veel meer concurrentie, die u moet verslaan.
 • Huidige stand van zaken: Staat u op dit moment op de 2e pagina van Google op de voor u relevante zoekwoorden of staat u op pagina 10? Hoe lager u staat, hoe groter de noodzakelijke investering namelijk moet zijn om op de 1e pagina van Google te komen.
 • Budget: Ook met een klein budget kunt u al resultaten behalen. Het ligt er maar helemaal aan, wat de wensen zijn en hoe realistisch die zijn.
 • Conversies: Soms is er een prachtige website, maar zijn de klanten, die via de website binnenkomen op een hand te tellen.

Afhankelijk van het uitgangspunt bepalen wij op basis van de Gratis SEO scan en analyse in overleg met de klant, welke SEO diensten voor u waardevol zijn.

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Het uitgangspunt is dus bijna altijd verschillend. Het doel daar en tegen is bijna altijd het zelfde. Ik wil met mijn website bovenaan in Google staan en meer klanten via mijn website genereren.

Kennis maken

In een kennismakingsgesprek willen wij als eerste een indruk krijgen van uw bedrijf of organisatie. Wij proberen zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen, die we in een vervolgtraject kunnen gebruiken voor het beter vindbaar en zichtbaar maken van uw website. Het kennismakingsgesprek is bijvoorbeeld een belangrijke eerste stap van een SEO Audit en noodzakelijk voor een goed SEO optimalisatie advies. Wij gaan namelijk samen op zoek naar het waarom. Wat is uw reden van bestaan? En hoe geeft u dat vorm?

Wij bepalen of we waarde kunnen toevoegen aan uw bedrijf of organisatie. Aan de andere kant kunt u bepalen of er een klik is.

SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, Content marketing expert Den Haag, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag
Dienstverlening SEO bureau Den Haag

Zoekmachineoptimalisatie – onderscheidend vermogen

Gezamenlijk achterhalen we in de SEO Audit de ‘Sweet Spot’. Een ‘Sweet Spot’ is samengevat het gat in de markt, een mogelijkheid om digitaal uit te blinken en zich te onderscheiden van de concurrentie. Volgens content marketing expert Joe Pulizzi is de ´sweet spot´ de plaats, waar 2 componenten uit uw ondernemerschap samenkomen en elkaar voor een deel overlappen. Elke ondernemer heeft unieke kennis en vaardigheden in huis.  

Conversie optimalisatie

Door grote concurrentie in bepaalde branches is het daarom soms verstandiger om over te schakelen van de wat meer algemene zoekwoorden naar bijvoorbeeld longtail keywords, waarop de conversie ratio vaak hoger is.

Bovenaan in Google: doelen stellen

Ten tweede willen wij achterhalen, of er doelstellingen of ‘key performance indicatoren’ zijn geformuleerd. Dit is zowel voor de organisatie als voor de website van belang. Is er bijvoorbeeld een digitale strategie en hoe wordt deze vorm gegeven? Met de antwoorden op deze vragen en de SEO Audit komen wij vervolgens tot een plan van aanpak. Uiteindelijk bepalen wij samen de SEO strategie en welke SEO diensten nodig zijn om bovenaan in Google te komen.

SEO bureau Den Haag

Daarna vertellen wij iets over Online marketing bureau Connect your World. SEO zoekmachineoptimalisatie is immers geen exacte wetenschap met een vaststaande uitkomst. Wij vinden het daarom belangrijk, dat u weet hoe wij werken en welke verwachtingen u van ons kunt hebben. Wij werken hard om de vastgestelde doelen te bereiken. Door de verwachtingen goed te managen bouwen wij daardoor een mooie langdurige samenwerking op.

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten
SEO diensten

SEO diensten Connect your World

1. Gratis SEO scan website / SEO Check

Deze basis SEO check of gratis SEO scan start met een 0 meting. Hoe staat uw website ervoor op de voor u specifieke en relevante zoekwoorden ten opzichte van de concurrentie? Gebruikt u al ‘longtail keywords’? Aan de hand van een SEO Checklist scannen we vervolgens uw website en kijken wij bijvoorbeeld naar:

Daarop volgend maken wij een SEO advies met daarin de verbeterpunten en een korte uiteenzetting, hoe we vervolgens uw website met een goede SEO strategie bovenaan in Google kunnen krijgen. Wij leggen u precies uit welke SEO diensten wij gaan gebruiken en waarom deze SEO diensten noodzakelijk zijn.

2. SEO Audit

SEO Audits kunnen op elk moment nuttige inzichten opleveren, als uw huidige SEO zoekmachineoptimalisatie strategie niet werkt zoals verwacht. Of u werkt aan een bepaald doel en u wilt er voor zorgen, dat u de essentie goed op orde hebt, voordat uw bedrijf investeert in een grotere campagne.

Second SEO opinion

Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn, dat u niet tevreden bent over uw huidige SEO specialist of Online marketing bureau. SEO bureau Connect your World is altijd bereid om een second opinion te geven.

Een SEO Audit is bijvoorbeeld nuttig bij:

 • Een nieuw ontworpen website
 • Het bouwen van een nieuwe website
 • Een daling van het website verkeer/web bezoekers
 • Verslechterde SEO rankings

Het uitvoeren van een SEO Audit kan u veel nuttige informatie opleveren om van uw website een verkoop magneet te maken.

3. SEO uitbesteden

Hoewel u best zelf een start kunt maken met de SEO optimalisatie van uw website, raden wij u toch aan de SEO uit te besteden aan een SEO expert. Natuurlijk zit daar een stukje eigenbelang in, maar SEO zoekmachineoptimalisatie is namelijk vrij arbeidsintensief. De tijd, die u aan SEO besteedt, kunt u niet besteden aan uw ‘core business’. Als u met Online marketing bureau Connect your World in zee gaat, doorlopen wij normaal gesproken de volgende zeven stappen in ons SEO optimalisatie proces:

 • Research en analyse van te verbeteren website en concurrenten
 • Zoekwoordenonderzoek
 • On Page SEO
 • Copywriting
 • SEO Pagespeed and site performance
 • Linkbuilding
 • Monitoring and reporting

4. SEO starterspakket

Het opzetten van een start-up is lastig en tijdrovend voor beginnende ondernemers. Voor veel van deze start-ups is een goed vindbare website van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Besteed daarom de nodige aandacht aan uw website en de vindbaarheid daarvan. Als startend ondernemer kunt u een hoop zelf doen. SEO bureau Connect your World is graag bereid u wat werk uit handen te nemen. Wij hebben een SEO start-up pakket tegen een gunstig tarief.

5. Content marketing strategie opzetten

Content is de levensader van een website. Zonder content in welke vorm dan ook, heeft u namelijk geen website. Google is dol op originele SEO content. Originele ‘engaging content’, die zijn weg vindt naar het juiste lezerspubliek kan voor hogere SEO rankings in Google zorgen. Het is daarom belangrijk om veel aandacht te besteden aan de SEO content op uw website. Daarbij gaat het zowel om bestaande content als om nog nieuw te ontwikkelen content. Online marketing bureau Connect your World kan met beiden helpen.

Wat is een Content Marketing Strategie?

De Content marketing strategie wordt opgezet om structuur te brengen aan de content vanuit een lange termijnvisie. Het dwingt u om strategisch na te denken over welke content, u wanneer wilt publiceren, via welk online kanaal en wie de doelgroep is. Met als resultaat het binden en boeien van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

6. Linkbuilding uitbesteden

Wilt u snel resultaat en op korte termijn hogere SEO rankings? Dan is bijvoorbeeld de SEO Linkbuilding Boost misschien iets voor u. In 10 dagen voeg ik namelijk tussen de 200 en 250 links toe, die naar uw website verwijzen. Dat zijn ruim 200 stemmen op uw website, wat u domein autoriteit sterk verhoogt. U krijgt als resultaat, dat Google uw website hoger rankt in de SERP’s ten opzichte van de concurrentie op relevante zoekwoorden. U kunt uw Linkbuilding uitbesteden vanaf 199 EURO per maand.

7. SEO UX Design

Eigenlijk zou voor elk SEO optimalisatie traject een usability check van uw website de eerste stap moeten zijn.

 • Is het bijvoorbeeld een intuïtieve website met een goede navigatie?
 • Wat is het idee achter de website?
 • Kunt u alles makkelijk vinden?
 • Staat er niet teveel informatie op de website?

Dit zijn allemaal factoren, die niet vallen onder het vakgebied SEO, maar er wel veel invloed op hebben. SEO bureau Connect Your World biedt daarom een usability check & rapportage aan voor 69 EURO excl. BTW.

SEO rankings op niveau houden

Als uw website op orde is en u bent tevreden met het resultaat, is dat een mooie prestatie, waar we trots op kunnen zijn. SEO Zoekmachineoptimalisatie houdt echter nooit op. Uw concurrenten zitten namelijk ook niet stil. Het is belangrijk om uw website blijvend te onderhouden.

8. Google Ads – extra voordelig

Als u naast SEO diensten ook nog eens Google Ads bij ons afneemt, dan berekenen wij u een extra voordelig tarief. Wij beheren uw Google Ads campagnes dan slechts voor 39,95 EUR per uur excl. BTW, excl. advertentie kosten.

9. SEO webteksten laten schrijven

Zonder goede content geen goede website! Het laten schrijven van professionele webteksten verbetert uw website daarom in sterke mate. Met goed geschreven SEO webteksten word uw website beter vindbaar in Google. Het helpt u om uw mogelijke klanten aan te zetten tot actie. Voor professionele webteksten laten schrijven kunt u SEO bureau Connect your World bellen of mailen voor het beste resultaat.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een SEO specialist uit Den Haag. Hij is daarnaast eigenaar van SEO en Content Marketing Bureau Connect your World. Wilt u ons inhuren als SEO specialist of als Content marketing expert? Of wilt u meer weten over de SEO diensten, die wij aanbieden? Surf naar onze Contact pagina en neem contact met ons op. Herman is een freelance SEO expert & content marketing expert met ruim 20 jaar ervaring. Daarnaast heeft hij een groot netwerk opgebouwd van mensen, die expert zijn in allerlei online marketing disciplines. Online marketing bureau Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben bijvoorbeeld ook diverse SEO projecten succesvol uitgevoerd voor opdrachtgevers in Leiden, Zoetermeer, Delft en Rijswijk.


Online marketing bureau Connect your World in een notendop

 1. SEO tarieven
 2. Klanten Connect your World
 3. SEO pakketten


SEO Checklists

Met deze gratis SEO checklists kunt u zelfstandig aan uw website werken. Een website beter vindbaar maken, kost echter een hoop tijd. Laat bovenaan in Google komen daarom aan een professional over. U kunt zich daardoor richten op uw ‘core business’.


SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.