• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Diensten en Content Marketing

SEO Diensten en Content Marketing

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten
Het Vredespaleis in Den Haag, gratis SEO scan website aanvragen

SEO diensten Connect your World

 1. SEO uitbesteden
 2. Linkbuilding uitbesteden
 3. Webteksten laten schrijven
 4. Content marketing strategie opzetten
 5. SEO UX Design
 6. Google Ads
 7. SEO Audit

SEO diensten en Content marketing 

Met online marketing bestaande uit SEO diensten en Content Marketing activiteiten heeft de online marketeer tegenwoordig een grote toolbox in handen om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken in zoekmachines zoals Google. Connect your World uit Den Haag biedt daarom diverse SEO diensten aan om ook uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante SEO zoekwoorden.

SEO expert inhuren

Het is noodzakelijk om een SEO professional met veel kennis in te schakelen, omdat het aantal SEO ranking factoren in het Google algoritme inmiddels ruim de 200 gepasseerd is. SEO optimalisatie diensten zijn namelijk voortdurend in beweging. Het Google algoritme verandert bijvoorbeeld meerdere keren per jaar. Google voert elk jaar diverse verbeteringen door.

SEO diensten en Content marketing

Online marketing bureau Connect your World biedt haar klanten de volgende SEO en Content marketing diensten aan:

1. SEO uitbesteden

Hoewel u gemakkelijk zelf kunt beginnen met de SEO optimalisatie van uw eigen website, raden wij u toch aan de SEO uit te besteden aan een SEO expert. Natuurlijk zit daar een stukje eigenbelang in. SEO zoekmachineoptimalisatie is echter vrij arbeidsintensief. De tijd, die u aan zoekmachinemarketing besteedt, kunt u niet besteden aan uw ‘core business’.

SEO plan

Als u met Online marketing bureau Connect your World in zee gaat, doorlopen wij normaal gesproken de volgende zeven stappen in ons SEO zoekmachineoptimalisatie proces:

 1. SEO website analyse en research’ en concurrentie analyse
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. On Page SEO en Technische SEO
 4. SEO Copywriting
 5. SEO Pagespeed and site performance
 6. Off page SEO – Linkbuilding
 7. Monitoring and reporting

2. Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van SEO optimalisatie. Zonder ‘goed uitgevoerde’ SEO Linkbuilding zal u niet met uw website bovenaan Google komen op de voor u relevante SEO zoekwoorden.

Domein autoriteit

Om de domein autoriteit van uw website te verhogen, doen wij aan:

 • Linkruil
 • ABC Linkruil
 • Backlinks kopen

Een hogere domein autoriteit betekent normaliter hogere SEO rankings.

U kunt onze backlinks overzicht kopen met meer dan 500 backlinks met een DA van 70+. Let op u moet de URLS van uw website zelf toevoegen op deze websites. Daarom kan ik dit aanbieden voor slechts 219,75 Euro. Wij kunnen dit ook doen, maar dan gaat de prijs snel omhoog naar 999 Euro. Toevoegen van de backlinks kost u namelijk 2 dagen.

Het is belangrijk om te beseffen, dat het van belang is om Linkbuilding beter en grondiger aan te pakken dan uw concurrenten. De URL van uw website kunnen wij ook toevoegen bij startpagina’s, adresgidsen, bedrijvengidsen, business listings en nog veel meer. Pas na een analyse van uw huidige linkbuilding profiel en een analyse van wat u concurrenten met linkbuilding doen, kunnen wij een prijsopgaaf doen. Voor een effectieve linkbuilding campagne moet u uitgaan van meerdere maanden.

SEO content, copywriting

3. SEO webteksten laten schrijven en blogs schrijven

Zonder goede content geen goede website! Het laten schrijven van professionele webteksten verbetert uw website daarom in sterke mate. Met goed geschreven SEO webteksten word uw website beter vindbaar in Google. Het helpt u om uw mogelijke klanten aan te zetten tot actie. Voor professionele webteksten laten schrijven kunt u SEO bureau Connect your World bellen of mailen voor verdere SEO ondersteuning.

4. Content marketing strategie opzetten

Content is de levensader van een website. Zonder content in welke vorm dan ook, heeft u namelijk geen website. Google is dol op originele SEO content. Originele ‘engaging content’, die zijn weg vindt naar het juiste lezerspubliek kan voor hogere SEO rankings in Google zorgen. Het is daarom belangrijk om veel aandacht te besteden aan de SEO content op uw website. Daarbij gaat het zowel om bestaande content als om nog nieuw te ontwikkelen content. Online marketing bureau Connect your World kan met beiden helpen.

Wat is een Content Marketing Strategie?

De Content marketing strategie wordt opgezet om structuur te brengen aan de content vanuit een lange termijnvisie. Het dwingt u om strategisch na te denken over welke content, u wanneer wilt publiceren, via welk online kanaal en wie de doelgroep is. Met als resultaat het binden en boeien van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

SEO diensten, UX design

5. SEO dienst – UX Design

Het bieden van een prettige en voorspelbare gebruikerservaring op uw website is de laatste jaren in belang toegenomen. Een fijne gebruikerservaring zorgt er voor, dat de ‘time on site‘ toeneemt. Dit vergroot weer de kans, dat de website bezoeker uiteindelijk de informatie vindt waar hij of zij naar op zoek is. Bij een SEO check of SEO scan kijken we altijd naar het huidige design en naar wat de wensen zijn voor de toekomst. In elk SEO optimalisatie traject zit een usability check inbegrepen. Daarin kijken we naar de volgende vraagstukken:

 • Is het bijvoorbeeld een intuïtieve website met een goede navigatie?
 • Wat is het idee achter de website?
 • Kunt u alles makkelijk vinden?
 • Staat er niet teveel informatie op de website?
 • Zijn uw webteksten prettig leesbaar?

6. Google Ads – extra voordelig

Als u naast SEO diensten ook nog eens Google Ads bij ons afneemt, dan berekenen wij u een extra voordelig tarief. Wij beheren uw Google Ads campagnes dan slechts voor 39,95 EUR per uur excl. BTW, excl. advertentie kosten.

7. SEO Audit

SEO Audits kunnen op elk moment nuttige inzichten opleveren, als uw huidige SEO zoekmachine optimalisatie strategie niet werkt zoals verwacht. Of u werkt aan een bepaald doel en u wilt er voor zorgen, dat u de essentie goed op orde hebt, voordat uw bedrijf investeert in een grotere campagne.

SEO dienst – Second SEO opinion

Ook kan het bijvoorbeeld zo zijn, dat u niet tevreden bent over de SEO ondersteuning van uw huidige SEO specialist. SEO bureau Connect your World is altijd bereid om in een second opinion een SEO advies te geven.

Een SEO Audit is bijvoorbeeld nuttig bij:

 • Een nieuw ontworpen website
 • Het bouwen van een nieuwe website
 • Een daling van het website verkeer/web bezoekers
 • Verslechterde SEO rankings

Het uitvoeren van SEO Audit Services en het daaruit voortkomende SEO advies kan u veel nuttige informatie opleveren om van uw website een verkoop magneet te maken.

Werkwijze

Starten met een Gratis SEO scan website

Om uw website beter online vindbaar en zichtbaar te maken, starten wij altijd met een gratis SEO scan. Door te starten met een 0 meting, kunnen wij als SEO specialist duidelijk laten zien, waar we waarde kunnen toevoegen en welke vorderingen we hebben gemaakt. SEO draait om het online verslaan van uw concurrentie. Het is dus van belang om te achterhalen, hoe uw website ervoor staat op de voor u specifieke en relevante zoekwoorden ten opzichte van de concurrentie. Aan de hand van een SEO Checklist scannen we vervolgens uw website en kijken wij bijvoorbeeld naar SEO factoren zoals:

SEO ondersteuning

Daarop volgend maken wij een SEO advies met daarin de verbeterpunten en een korte uiteenzetting, hoe we vervolgens uw website met een goede SEO strategie bovenaan in Google kunnen krijgen. Wij leggen u precies uit welke SEO diensten wij gaan gebruiken en waarom deze SEO diensten noodzakelijk zijn.

Hoe komt het SEO advies tot stand?

Voor een goed SEO Advies gaan wij ook met u in gesprek. Er zijn namelijk een heleboel factoren waar we rekening mee moeten houden.

1. De staat van de website

Na het bouwen van een website, heeft deze website blijvende aandacht nodig qua onderhoud en het actueel houden van de content. Is er al aan SEO gedaan of starten we vanaf 0? SEO is trouwens geen sprint maar een marathon.

2. Branche of sectoren

In de financiële dienstverlening is er bijvoorbeeld veel concurrentie. Dit betekent, dat het een stuk lastiger is om in deze branche de website goed vindbaar en zichtbaar te krijgen en te houden.

3. Vestigingsplaats

In een grote plaats als Rotterdam of in de regio Zuid Holland of Den Haag zijn er bijvoorbeeld veel meer makelaars, dan in Rijswijk, Delft of Volendam. Er is dus veel meer concurrentie, die u moet verslaan.

4. Huidige stand van zaken

Staat u op dit moment op de 2e pagina van Google op de voor u relevante SEO zoekwoorden of staat u op pagina 10? Hoe lager u staat, hoe groter de noodzakelijke investering namelijk moet zijn om bovenaan in Google te komen.

5. Budget

Ook met een klein budget kunt u al resultaten behalen. Het ligt er maar helemaal aan, wat de wensen zijn en hoe realistisch deze zijn. Om het goed te doen, zal er in veel gevallen een stevige investering nodig zijn.

6. Conversies

Soms is er een prachtige website, maar zijn de klanten, die via de website binnenkomen op een hand te tellen. Afhankelijk van het uitgangspunt bepalen wij op basis van de gratis SEO scan en SEO analyse in overleg met de klant, welke SEO diensten voor u waardevol zijn om uw conversies te verhogen.

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Het uitgangspunt is dus bijna altijd verschillend. Het doel daar en tegen is bijna altijd het zelfde. Ik wil met mijn website bovenaan in Google staan en meer klanten via mijn website genereren.

Met elkaar kennis maken

Bij Connect your World vinden wij face to face contact belangrijk bij een eerste kennismaking. Omdat SEO projecten vaak langere tijd duren, willen we graag weten voor wie we precies gaan werken. In een kennismakingsgesprek willen wij daarom als eerste een indruk krijgen van uw bedrijf of organisatie. Wij proberen vervolgens zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen. Deze informatie helpt ons in het vervolgtraject om uw website beter vindbaar en zichtbaar maken en aan uw verwachtingen te voldoen. Voor een goed Zoekmachine optimalisatie advies moeten wij uw wensen en doelen vaststellen. Daarna bespreken we of deze doelen haalbaar zijn. Wij gaan ook samen op zoek naar het waarom. Wat is uw reden van bestaan? En hoe geeft u dat vorm?

Wij bepalen of we waarde kunnen toevoegen aan uw bedrijf of organisatie. Aan de andere kant kunt u bepalen of er een klik is.

SEO diensten, SEO Den Haag

Onderscheidend vermogen door Zoekmachineoptimalisatie

Gezamenlijk achterhalen we in het kennismakingsgesprek en in de SEO Audit de ‘Sweet Spot’. Een ‘Sweet Spot’ is samengevat het gat in de markt, een mogelijkheid om digitaal uit te blinken en zich te onderscheiden van de concurrentie. Waar laat de concurrentie steken vallen in hun SEO activiteiten? Dat is namelijk, waar u het beter kunt doen, dan de concurrent. Volgens content marketing expert Joe Pulizzi is de ´sweet spot´ de plaats, waar 2 componenten uit uw ondernemerschap samenkomen en elkaar voor een deel overlappen. Elke ondernemer heeft unieke kennis en vaardigheden in huis.  

Bovenaan in Google: doelen stellen

Wij vinden het ook belangrijk om samen doelstellingen of ‘key performance indicatoren‘ te formuleren. Dit is zowel voor de organisatie als voor de website van belang. Is er bijvoorbeeld een digitale strategie? Hoe wordt deze online strategie vorm gegeven? Met de antwoorden op deze vragen en de SEO Audit komen wij vervolgens tot een plan van aanpak. Uiteindelijk bepalen wij samen de SEO strategie. Daarin beslissen we welke SEO diensten nodig zijn om bovenaan bij Google te komen. Tot slot vertellen wij iets over SEO bureau Connect your World. We vinden het belangrijk, dat u weet hoe wij werken en welke verwachtingen u van ons kunt hebben. Wij werken hard om de vastgestelde doelen te bereiken. Door de verwachtingen goed te managen, bouwen wij daardoor een mooie langdurige samenwerking op.

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist uit Den Haag. Hij is daarnaast eigenaar van SEO en Content Marketing Bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Wilt u ons inhuren als SEO specialist of als Content marketeer? Of wilt u meer weten over de SEO diensten, die wij aanbieden? Surf naar onze Contact pagina en neem contact met ons op. Herman is een freelance SEO expert en content marketing expert met ruim 20 jaar ervaring. Daarnaast heeft hij een groot netwerk opgebouwd van mensen, die expert zijn in allerlei online marketing disciplines.

SEO specialist en of Online marketeer inhuren

U kunt een SEO specialist of Content marketeer inhuren in de volgende regio’s

SEO diensten prijzen

Onze SEO tarieven zijn gunstig geprijsd. Profiteer nu!

 1. SEO tarieven
 2. SEO pakketten

Onze SEO Checklists

Met deze gratis SEO checklists kunt u zelfstandig aan uw website werken. Een website beter vindbaar maken, kost echter een hoop tijd. Laat bovenaan in Google komen daarom aan een professional over. U kunt zich daardoor richten op uw ‘core business’.

SEO tools

Kijk ook eens op onze lijst met de veelal gratis SEO tools.


SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.