• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Specialist Den Haag inhuren

SEO Specialist Den Haag inhuren

SEO specialist Den Haag, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag

SEO specialist Den Haag – Inleiding

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een freelance SEO specialist en Content Marketeer woonachtig in Den Haag Zuid West. Sinds 2018 ben ik de eigenaar van Connect your World, een SEO en Content Marketing Bureau gevestigd in Den Haag. Al ruim 25 jaar woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag. Eerst in de wijk Loosduinen en vervolgens in de wijk Houtwijk. Een centraal gelegen wijk, waarvandaan je zo in de Haagse binnenstad bent of op het strand bij Kijkduin. Samen met mijn zoon ga ik geregeld naar (internationale) voetbalwedstrijden.

Waarin onderscheid ik mij?

 • SEO specialist freelancer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Freelance contentmarketeer met meer dan 20 jaar ervaring
 • Full service marketeer met verstand van sociale media, webdesign en Google Ads
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug op basis van vooraf vastgelegde afspraken
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Online marketing bureau Den Haag

Na mijn carrière bij Aegon op het gebied van communicatie, marketing en project management heb ik online marketing bureau Connect your World opgericht. Ik wilde graag meer bewegingsvrijheid in de richting die ik op wilde en kennis maken met en werken in verschillende branches bij zowel grote als MKB bedrijven. Geen enkele dag is hetzelfde en dat was waar ik naar op zoek was.

SEO specialist MKB

Inmiddels zijn we jaren verder en heb ik vele diverse MKB bedrijven en grote bedrijven geholpen met de zoekmachinemarketing en de webteksten van hun website. Ik heb mij verder ontwikkeld als SEO specialist en full service marketeer voor MKB bedrijven De eerste grote klant van Connect your World kwam uit Den Haag. Makelaar The Hague Real Estate Services is trouwens nog steeds klant bij ons. Al vrij snel kwamen daar opdrachten en projecten bij uit heel Nederland.

SEO services voor (MKB) bedrijven als:

SEO specialist in LeidenSEO specialist in Zoetermeer
SEO specialist in VoorburgSEO specialist in Wassenaar
SEO specialist in RijswijkSEO specialist in Delft
SEO specialist in GoudaSEO specialist in Dordrecht
SEO specialist in BredaSEO specialist in Tilburg
SEO specialist in AlmereSEO specialist in Amersfoort
SEO specialist in Amsterdam SEO specialist in Rotterdam
SEO specialist in VlaardingenSEO specialist in Schiedam
SEO specialist in AlkmaarSEO specialist in Alphen aan den Rijn
SEO specialist in ApeldoornSEO specialist in Groningen

Waar onze klanten ook vandaan komen, wij vinden het belangrijk om onze klanten minimaal 1 keer echt te ontmoeten. Een kennismakingsgesprek aan de keukentafel of in een andere persoonlijke omgeving geeft je echt een goede start in een samenwerking.

Tekstschrijver Den Haag

Van jongs af aan ben ik met taal bezig. Ik heb veel gelezen en verhalen geschreven. Ik heb een passie voor geschiedenis. Dan lees je automatisch veel! Gecombineerd met een levendige fantasie weet ik bijna altijd wel de unieke invalshoek te vinden. Dat is belangrijk, omdat Google houdt van uniek geschreven content, die ook daadwerkelijk wat toevoegt aan de content op het web, die er al is. Ik heb als SEO tekstschrijver SEO webteksten en blog posts geschreven voor talloze websites.

Een goede klanttevredenheid is voor mij de basis tot succes

Kwalitatieve engaging content is de sleutel tot succes

Als webteksten of andere content echt goed geschreven zijn, dan gaan ze voor u werken. Schrijft u een website zonder spel- en stijlfouten, dan toont u, dat u accuraat bent. Taalfouten op een website kunnen echt niet meer! Als u vragen kunt beantwoorden in uw online teksten van potentiële klanten, dan laat u zien, dat u weet waar u over praat en een expert bent in het Engels wordt dit thought leadership genoemd. Het draait allemaal om zichtbaarheid en herkenning met aan het einde een verkoop van uw product of dienst.

Webteksten en blog posts

Ik ben pas tevreden, als u dat bent. SEO Webteksten of blog posts zijn pas af, als u het zegt. Als de webtekst online staat, volg ik de KPI’s nog een tijd om te beoordelen of de webteksten of blog posts doen, waarvoor zij geschreven zijn. Uw website met uniek geschreven SEO content is bij de content marketeer van SEO bureau Connect your World in goede handen. Wij zijn daarnaast ook in staat om een content strategie voor u op te zetten.

Content is de levensader van elke website.

Online marketing begint met zichtbaarheid en vindbaarheid Google

Al vanaf de beginjaren van het internet ben ik geïnteresseerd in websites. Met een achtergrond in ‘Knowledge management’ is het niet verwonderlijk, dat mijn favoriete bedrijf Google is. Met miljarden websites en triljarden blogs blijft het een fascinerend proces, om te zien hoe een zoekmachine zoals Google met die gigantische berg aan informatie en kennis omgaat. Het begon in de jaren 90 met een eenvoudige website. Maar in de loop der jaren kwamen daar allerlei kanalen bij zoals bijvoorbeeld video. Ook is de smartphone steeds dominanter geworden. Het meest verkeer naar uw website komt via de mobiele telefoon. Hoe kunt u daar als bedrijf of organisatie slim op inspelen? Dat is waar ik interesse in heb en waar ik u graag mee wil helpen.

De opkomst en mega dominantie van Google volg ik op de voet

Online marketingbureau Den Haag

Online marketing of Online zichtbaarheid is vandaag de dag onwijs belangrijk. Als u namelijk niet zichtbaar bent in de zoekmachines, verkoopt u niets! Waar begint u en waar zet u op in? Allemaal vragen, die een antwoord verdienen.

Ondernemers helpen op het gebied van diverse online marketing disciplines is een grote uitdaging. Als SEO freelancer leef ik voor dit soort uitdagingen!

Online marketing en SEO diensten

Ik ben gespecialiseerd in de volgende online marketing diensten:

 1. SEO optimalisatie
 2. Content Marketing
 3. Webteksten laten schrijven
 4. UX Design
 5. Linkbuilding
 6. Google Ads Campagnes

Zoekmachine optimalisatie Den Haag

Voor iemand die graag leest, is het gaaf, dat online marketing zo veel omvattend is. Ik houd als SEO specialist freelancer met plezier de nieuwste ontwikkelingen in de gaten, die ik vaak ook meteen probeer toe te passen. Investeren in online marketing kan net het verschil maken of u een winstgevende onderneming heeft of niet.

U moet uw kostbare tijd besteden aan de zaken waarin u goed bent. Besteed daarom de SEO optimalisatie van uw website uit aan Connect your World.

SEO advies Den Haag

Het samenspel met de klant vind als SEO expert boeiend en van groot belang om tot een goed resultaat te komen. Hierin gaan vaak dingen mis, wat niet nodig zou moeten zijn. Daarin wil ik het verschil maken door in het DNA te kruipen van de opdrachtgever. Naast relevante SEO zoekwoorden zijn daarom ook de customer journey en persona’s van belang. Customer loyalty is een kernwaarde van Connect your World. Online marketing bureau Connect your World heeft al een aantal zeer goede Google Reviews gekregen. Om dit te laten voortduren, durft SEO bedrijf Connect your World een 1e pagina garantie af te geven op vooraf afgesproken Google zoekwoorden. We schreven ook een blog over het kiezen van de beste SEO specialisten in Den Haag.

SEO freelancer Den Haag

Herman Geertsema is een ervaren freelance SEO specialist (ZZP) en Content marketeer uit Den Haag. Hij is tevens eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Oud collega’s omschrijven mij als een harde werker met een goed analytisch vermogen. Ik hou van mijn werk en van het samen presteren. Een opdracht of een project doe je nooit alleen. Daarom zal ik altijd investeren in het team en verbinding zoeken met alle betrokkenen. Ik heb een vrolijk en rustig karakter en het glas is bij mij altijd half vol. Ik kom graag een keer langs bij u op kantoor om verder door te praten over uw online marketing wensen.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Openingstijden Connect your World

Connect your World is van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur geopend.

Veel gestelde vragen

Wat is een SEO specialist?

Een SEO-specialist, of Search Engine Optimization-specialist is een professional die gespecialiseerd is in het optimaliseren van websites om beter te presteren in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel van SEO is om de zichtbaarheid van een website in zoekresultaten te verbeteren, waardoor het verkeer naar de site toeneemt.

Wat kost een freelance SEO specialist?

Een freelance SEO specialist kost meestal tussen de 50 en 110 euro per uur. Bij Connect your World rekenen we met een uur prijs van 50 euro per uur. Wij vinden namelijk, dat kleinere ondernemers ook van SEO moeten kunnen profiteren. Daarnaast is SEO behoorlijk arbeidsintensief. Door dit relatief lage tarief kunnen ook MKB bedrijven zich een SEO specialist freelancer veroorloven.

Hoe lang duurt het voor een SEO specialist resultaat levert?

SEO optimalisatie is een middellange termijn strategie. Bij een nieuwe website duurt het 3-6 maanden om resultaat te boeken met zoekmachinemarketing. U gaat dus een langdurige relatie aan met uw SEO specialist. Het SEO optimaliseren van een website, die al even bestaat, kan al sneller resultaat opleveren. Dit is vaak afhankelijk van op welke zoekwoorden u wilt scoren en hoe groot de concurrentie is voor een specifiek zoekwoord.

Waar neemt Connect your World SEO projecten aan?

U kunt bij Connect your World een freelance SEO specialist inhuren voor heel Nederland. Wij zijn echter sterk vertegenwoordigd in Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht en Noord-Brabant.

Hoeveel ervaring heeft de SEO specialist van Connect your World?

De SEO specialist van Connect your World heeft meer dan 10 jaar ervaring met SEO optimalisatie. Daarnaast heeft hij meer dan 20 jaren ervaring met het schrijven van webteksten.

Waar onderscheidt Connect your World zichzelf van de concurrentie?

Bij Connect your World krijgt u altijd direct antwoord op uw vragen. Nog dezelfde dag bellen we u terug of reageren we met een appje. Bij een SEO project gaan we voor langere tijd een relatie met elkaar aan. Daarom moet de communicatie en het verwachtingsmanagement goed zijn. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en rekenen zeer schappelijke prijzen. We hebben veel expertise in huis voor het schrijven van webteksten en daarnaast meer dan 10 jaar ervaring met SEO optimalisatie.

Waarom moet je als bedrijf in Den Haag een SEO specialist inhuren?

Een SEO-specialist kan je helpen om je online aanwezigheid te optimaliseren voor lokale zoekopdrachten. Den Haag heeft veel lokale bedrijven en potentiële klanten, die op zoek zijn naar producten en diensten in de regio. Een SEO-specialist kan ervoor zorgen, dat uw bedrijf goed scoort in lokale zoekresultaten. Daarmee kunt u een groot concurrentievoordeel behalen. De online markt is competitief, zelfs op lokaal niveau. Door de expertise van een SEO-specialist in te schakelen, kunt u een voorsprong krijgen op concurrenten.

Welke bedrijven en instellingen in Den Haag hebben baat bij het inhuren van een SEO specialist?

In Den Haag hebben veel bedrijven en instellingen baat bij het inhuren van een SEO-specialist om hun online zichtbaarheid te verbeteren en meer verkeer naar hun websites te genereren. Hier zijn enkele voorbeelden van bedrijven en instellingen in Den Haag die kunnen profiteren: Lokale kleine en middelgrote bedrijven, zoals restaurants, winkels, tandartspraktijken, advocatenkantoren en makelaars kunnen een SEO-specialist inhuren, die hun website optimaliseert voor lokale zoek-opdrachten. Ook e-commerce bedrijven, die hun producten en diensten aanbieden aan het lokale publiek, kunnen profiteren van SEO om hun producten hoger te rangschikken in zoekresultaten en meer verkoop te genereren. Daarnaast kunnen horecabedrijven zoals bijvoorbeeld hotels, restaurants, en toeristische attracties in Den Haag profiteren van SEO om toeristen en reizigers aan te trekken en hun online aanwezigheid te verbeteren.

Werk ik als SEO specialist ook voor jouw concurrenten in Den Haag?

Nee absoluut niet! Twee bedrijven het zelfde beloven kan niet en zal nooit gebeuren.

Hoe hoog in Google kan ik komen op de voor mij belangrijke zoekwoorden?

Ook online heeft u concurrentie. Daarom is het goed om uw zoekwoorden in Google in te tikken en te kijken, wie er op de bovenste plaatsen staan. Staan er grote winkelketens op de eerste plekken, dan is het een utopie om daar boven te komen. U kunt dan beter kijken naar longtail keywords. Deze zoekwoorden hebben minder zoekvolume, maar meestal ook een stuk minder concurrentie.

Bent u niet tevreden met het resultaat?

Dat kan natuurlijk altijd! SEO is geen tovermiddel. Wat we wel kunnen, is uw bedrijf op ‘pole position’ zetten voor meer online verkeer. Heeft u na 6 maanden minder dan 15 top 3 noteringen, dan kunt u 300 Euro terugvragen.

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Summary
Photo ofHerman Geertsema
Name
Herman Geertsema
Website
Job Title
Freelance SEO specialist
Company
SEO bureau Connect your World
Address
Dr. J. Presserstraat 313,
Den Haag, Nederland, 2552 LW
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.