• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Over mij: De SEO & Content Marketing specialist

SEO & Content Marketing, SEO specialist Den Haag, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag

SEO specialist & Content Marketing expert

Met SEO & Content Marketing een website bovenaan in Google krijgen is mijn werk. Mijn naam is Herman Geertsema en ik woon in Den Haag. Al ruim 25 jaar woon ik Den Haag Zuid West. Eerst in de wijk Loosduinen en vervolgens in de wijk Houtwijk.

Oline marketing

Al vanaf de beginjaren van het internet ben ik geïnteresseerd in websites. Met name het gemak, waarmee je als organisatie of zelfs als particulier je boodschap verkondigt via een digitaal kanaal heeft de wereld veranderd. Het begon in de jaren 90 met een eenvoudige website. Maar in de loop der jaren kwamen daar allerlei kanalen bij zoals bijvoorbeeld video. En de opmars van de mobiele smartphone duurt tot vandaag de dag.

SEO specialist & Content Marketing expert

Nog steeds verbaas ik mij over de hoeveelheid mensen, die je online kan bereiken, als je je boodschap op de juiste en slimme wijze op het internet plaatst. Dit houdt in een boodschap, die geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO) en gericht is op een bepaalde doelgroep (Content Marketing).

Mijn hele leven ben ik al bezig met het ordenen, delen en overbrengen van informatie en kennis.

Ik heb een passie voor social media & techniek. In SEO en Content Marketing komen marketing, communicatie, strategie & techniek samen. Voor iemand die graag leert, is het vak van SEO specialist een blijvende uitdaging.

SEO & Content Marketing bureau Connect your World

Ik heb voor de naam Connect your World gekozen, omdat internet of een website je vanzelfsprekend verbindt met de rest van de wereld. Het is een Engelstalige naam geworden. In Den Haag en in de Randstad bevinden zich namelijk veel internationale organisaties en bedrijven.

Lokale SEO & International SEO

Doe je zaken buiten Nederland of wil je je richten op andere landen dan Nederland? Dan ben je bij SEO bureau Connect your World aan het juiste adres. Natuurlijk kan je ook als bedrijf of organisatie gefocust op Nederland aankloppen bij Connect your World. Samen brengen we jouw website bovenaan in Google.

SEO specialist The Hague

If you are not able to read Dutch, please feel free to use the About Me Page in English.

Den Haag is mijn stad

Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Den Haag. Ik ga samen met mijn zoon geregeld naar de voetbalclub ADO Den Haag. Den Haag heeft alles zoals zon, zee, strand en een leuk centrum en een internationale karakter. En bij mooie gebouwen als het Vredespaleis besef ik altijd weer hoe mooi de stad Den Haag is. Daardoor is het prettig wonen en werken in Den Haag.

Jouw website bovenaan in Google is belangrijk

Internet is de grootste uitvinding van de laatste 25 jaar en ontwikkelt zich nog steeds. Persoonlijke- en bedrijfscommunicatie en de manier van winkelen zijn in die tijd ingrijpend veranderd. Desondanks benutten veel organisaties de mogelijkheden, die er zijn nog niet optimaal. En daar wil ik ze graag mee helpen! Een zoekmachine zoals Google heeft maar 1 eerste pagina en daarop is het bijzonder druk. Aan de andere kant is Googelen een op zich zelf staand werkwoord geworden. Maar van de 100 mensen die starten met het zoeken naar informatie in Google, gaan er nog maar 7 naar de 2e pagina van Google. Daarom heb ik Connect your World: specialist in SEO & Content Marketing opgericht en help ik andere ondernemers met hun online strategie. 

Ervaren SEO specialist & Content Marketing expert met 20 jaar ervaring

Met veel plezier heb ik 20 jaar bij diverse organisaties gewerkt. 16 van de 20 jaar heb ik op de ‘Corporate Communications’ afdeling van Aegon in Den Haag gewerkt als Content Marketing expert. Aegon is een grote multinational en gespecialiseerd in verzekeringen en pensioenen. Mijn werkzaamheden bestonden uit een mix van web-design, SEO, marketing & communicatie, research & analyse. De laatste vier jaar heb ik volledig gewerkt aan websites en web-based software bij kleinere bedrijven en organisaties. In allerlei projecten kwamen UX-design, SEO en Content Marketing & website strategie & analyse veelvuldig aan bod. Zie mijn LinkedIn profiel voor meer informatie over mij.

Freelance SEO specialist Den Haag

Ik ben ambitieus. Dat betekent voor mij, dat als je werkzaam bent in SEO en Content Marketing, je streeft naar de allerhoogste ranking in Google op de voor jouw relevante zoekwoorden.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie. SEO is het proces van het zichtbaar en vindbaar maken van een website of een webpagina in de organische zoekresultaten (SERPS) van een zoekmachine. Hoe hoger je website scoort in de zoekresultaten, hoe meer organische bezoekers je krijgt via de zoekmachines.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is een persoon die ervoor zorgt, dat er relevante bezoekers op een website komen via organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. SEO & Content Marketing, SEO specialist Den Haag

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist geeft op basis van de uitkomsten van een SEO audit de klant SEO advies om de website van de klant bovenaan in Google te krijgen. Vervolgens gaat de SEO specialist in gezamenlijk overleg met de klant aan de slag met deze uitkomsten. Door On page en Off page SEO technieken op de website toe te passen zorgt een SEO specialist voor meer websitebezoekers en meer succesvolle conversies.

Een goede SEO specialist managet de verwachtingen

Bovenaan in Google komen is vaak de wens van de klant. Dit is niet altijd even realistisch en dit kan de SEO specialist dan ook niet altijd beloven. Er zijn namelijk meer dan 200 ranking factoren, waarmee Google bepaalt welke website bovenin Google komt. Belangrijk is, dat de SEO specialist de verwachtingen managet en inzet om op specifieke zoekwoorden combinaties bovenaan in Google te komen. Hij of zij kan daar longtail keywords voor gebruiken.

SEO strategie & Content Marketing strategie op maat

Vanuit een eigen visie ga ik aan de slag met uw website. Analytisch ben ik sterk en ik hou ervan om creatief te denken en problemen op te lossen. Ik hou ontzettend van uitdagingen en ik vind persoonlijke groei belangrijk. Daarom wil ik nu zelf aan het stuur zitten en in samenspraak met de klant de richting bepalen.

SEO Zoekmachine-optimalisatie & Content Marketing

Door SEO Zoekmachineoptimalisatie & Content Marketing meer geïntegreerd en doelgroep gericht in te zetten, kan je als organisatie nog meer winst behalen met je website. Daarnaast hou ik nauwgezet de laatste inzichten bij op het gebied van SEO & Content Marketing en lever ik als SEO consultant advies op maat. Ik ben gevestigd in Den Haag, maar ik pak SEO & Content Marketing projecten op in de hele Randstad.

SEO specialist Den Haag, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag, SEO & Content Marketing

De website het belangrijkste communicatie middel

De website van een organisatie is vaak het eerste visitekaartje richting de buitenwereld en daardoor het belangrijkste communicatiemiddel. Een goed verzorgde en gestructureerde website is helaas niet altijd een vanzelfsprekendheid.

SEO & UX Design

Geregeld kom ik nog websites tegen,  die er rommelig uitzien en niet voldoen aan de verwachtingen. De oorzaak hiervan kan liggen in een slechte navigatie, teveel informatie op één site willen plaatsen, achterstallig onderhoud,  gebrekkige kennis en nog talloze andere factoren.

SEO expert door veel te lezen, te bloggen en veel uit te proberen

Vaak denk ik ‘dit kan ik beter’. De wereld verandert zo snel, dat voortdurend verbeteren de sleutel is tot succes. Eén van mijn sterke kanten is, dat ik namelijk ontzettend leergierig ben. SEO & Content Marketing veranderen razend snel. Inmiddels weet ik van deze gebieden het nodige af en ik ervaar, leer en pas elke dag nieuwe kennis toe. Dit vind ik leuk en ik ben er goed in.

Een hoge klanttevredenheid bij een goed SEO advies

Het samenspel met de klant vind ik boeiend en van groot belang om tot een goed resultaat te komen voor elke stakeholder. Hierin gaan vaak dingen mis, wat niet nodig zou moeten zijn. Daarin wil ik het verschil maken door in het DNA te kruipen van de opdrachtgever. Customer loyalty is een kernwaarde van Connect your World.

Wil je meer weten over SEO bureau Connect your World uit Den Haag? Lees meer over SEO bureau Connect your World

SEO specialist Den Haag inhuren

Den Haag, The Hague, Haagse trots, Lokale SEO check
Den Haag is de thuisbasis van Connect your World

Oud collega’s omschrijven mij als een harde werker met een goed analytisch vermogen. Ik hou van mijn werk en van het samen presteren. Een opdracht of een project doe je nooit alleen. Daarom zal ik altijd investeren in het team en verbinding zoeken met alle betrokkenen. Ik heb een vrolijk en rustig karakter en het glas is bij mij altijd half vol. SEO bureau Connect your World uit Den Haag voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Daarnaast hebben wij ook meerdere opdrachtgevers in Zoetermeer, Leiden, Delft & Rijswijk.

SEO consultant Den Haag inhuren

Wil je meer van mij weten? Kijk eens op mijn LinkedIn profiel. Wil je een afspraak met deze SEO specialist maken? Ik kom graag naar je toe of we spreken af op een leuke plek in Den Haag. Neem contact op via tel 06-41226543 of e-mail deze SEO & Content Marketing specialist.