• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Over mij: SEO Specialist Den Haag

Over mij: SEO Specialist Den Haag

SEO specialist Den Haag, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag
SEO specialist Den Haag

SEO specialist Den Haag

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een freelance SEO specialist en Content Marketing expert uit Den Haag. Al ruim 25 jaar woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag Zuid West. Eerst in de wijk Loosduinen en vervolgens in de wijk Houtwijk. Een centraal gelegen wijk, waarvandaan je zo in de Haagse binnenstad bent of op het strand bij Kijkduin. Samen met mijn zoon ga ik geregeld naar de voetbalclub ADO Den Haag. Den Haag heeft alles zoals zon, zee, strand, een leuk centrum en een internationale karakter. Bij mooie gebouwen als het Vredespaleis besef ik altijd weer hoe mooi de stad Den Haag is. Daardoor is het prettig wonen en werken in Den Haag, O’ O’ die mooie stad achter de duinen.

Lezen, schrijven, redigeren, content maken

Van jongs af aan heb ik veel gelezen. De bibliotheek was mijn tweede huis. Daardoor heb ik een goed ontwikkeld taalgevoel. Ook in mijn loopbaan is het opdoen van kennis, het analyseren daarvan, het ontwikkelen & redigeren van content en het verspreiden onder de juiste doelgroep de rode draad voor mij geweest. Ik heb zelf webteksten geschreven voor talloze websites en veel documenten geredigeerd zoals jaarverslagen. Ik ben pas tevreden, als u dat bent. Webteksten of blog zijn pas af, als u het zegt. Als de webtekst online staat, volg ik de KPI’s nog een tijd om te beoordelen of de webteksten of blogs doen, waarvoor zij geschreven zijn. Uw website met uniek geschreven SEO content is bij Connect your World in goede handen.

Oline marketing begint met Google

Al vanaf de beginjaren van het internet ben ik geïnteresseerd in websites. Met een achtergrond in ‘Knowledge management’ is het niet verwonderlijk, dat mijn favoriete bedrijf Google is. Met miljarden websites en triljarden blogs blijft het een fascinerend proces, om te zien hoe een zoekmachine zoals Google met die gigantische berg aan informatie en kennis omgaat. Het begon in de jaren 90 met een eenvoudige website. Maar in de loop der jaren kwamen daar allerlei kanalen bij zoals bijvoorbeeld video. En de opmars van de mobiele smartphone duurt voort tot op de dag van vandaag. Hoe kunt u daar als bedrijf of organisatie slim op inspelen? Dat is waar ik interesse in heb en waar ik u graag mee wil helpen.

SEO, Content Marketing, UX Design & Sociale Media

U heeftt als bedrijf een enorm voordeel, als u goed de weg weet in het digitale landschap. Dit betekent, dat u veel kennis moet hebben van meerdere disciplines zoals bijvoorbeeld:

  1. SEO optimalisatie (bijvoorbeeld van Schema en longtail keywords)
  2. Content Marketing
  3. Linkbuilding
  4. Social Media Marketing
  5. Communicatie & Online Marketing strategieën
  6. Video

En dan gaan de ontwikkelingen op deze gebieden ook nog eens razend snel. Gelukkig ben ik nieuwsgierig van aard en kan ik mijzelf wel als leergierig bestempelen. Maar zelfs voor mij is het een hele opgave om bij te blijven op mijn vakgebied. Een van de eerste ondernemers lessen, die ik geleerd heb, is dat u uw tijd moet besteden aan de zaken waarin u goed bent. Het is daarom beter om de SEO optimalisatie van uw website uit te besteden aan een SEO expert.

Freelance SEO specialist Den Haag

Ik ben een zelfstandig SEO specialist & Contentmarketing professional gevestigd Den Haag. Dat betekent, dat ik als SEO expert ben in te huren voor projecten of op interim basis. Ik ben daarin zeer flexibel.

Wat kost SEO & Content Marketing?

SEO expert The Hague

If you are not able to read Dutch, please feel free to use the About Me Page in English.

Freelance SEO specialist Den Haag & Contentmarketing professional met 20 jaar ervaring

Bij Aegon In Den Haag heb ik 16 jaar in diverse functies gewerkt zoals bijvoorbeeld ‘Content marketing expert’ of ‘Projectmanager online’ op Aegon’s ‘Corporate Communications’ afdeling. Mijn werkzaamheden omvatten een mix van ‘UX-webdesign, SEO optimalisatie, Marketing & communicatie, Analyse, Research en Projectmanagement. De laatste jaren heb ik als zelfstandig SEO zoekmachineoptimalisatie specialist gewerkt aan de SEO & Content van websites van MKB bedrijven in allerlei branches.

Een hoge klanttevredenheid bij een goed SEO advies

Het samenspel met de klant vind ik boeiend en van groot belang om tot een goed resultaat te komen voor elke stakeholder. Hierin gaan vaak dingen mis, wat niet nodig zou moeten zijn. Daarin wil ik het verschil maken door in het DNA te kruipen van de opdrachtgever. Customer loyalty is een kernwaarde van Connect your World. Connect your World heeft al een aantal zeer goede Google Reviews gekregen. Om dit te laten voortduren, durft SEO bedrijf Connect your World een 1e pagina garantie af te geven op vooraf afgesproken zoekwoorden.

SEO specialist Den Haag, SEO bureau Den Haag, Linkbuilding Den Haag
Den Haag

SEO specialist Den Haag FAQ

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie. SEO is het proces van het zichtbaar en vindbaar maken van een website of een webpagina in de organische zoekresultaten (SERP’S) van de zoekmachine. Hoe hoger de positie van uw website in de zoekresultaten van Google wordt gerankt, des te meer organische bezoekers u krijgt via de zoekmachines.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist of SEO consultant of SEO expert is een persoon, die verantwoordelijk is, om extra relevante bezoekers op een website te verkrijgen via organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google of Bing.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist geeft op basis van de uitkomsten van een SEO audit de klant SEO aanbevelingen om de website van de klant bovenaan Google te krijgen. Vervolgens gaat SEO specialist in gezamenlijk overleg met de klant aan de slag met deze uitkomsten. Door On page en Off page SEO technieken op de website toe te passen zorgt een SEO expert voor meer websitebezoekers en meer succesvolle conversies.

SEO strategie & Content Marketing strategie

Lees onze Contentmarketingstrategie & SEO strategie voor verdere informatie.

Business Breakfast Club Den Haag

Omdat er meer is dan ondernemen en geld verdienen, is Connect your World lid geworden van de Business Breakfast Club Den Haag van het Ronald McDonald huis. De contributie komt elk jaar ten goede van het Ronald McDonald huis. Steun dit goede doel samen met Connect your World.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is een ervaren freelance SEO specialist (ZZP) en Content marketing expert uit Den Haag. Hij is tevens eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Oud collega’s omschrijven mij als een harde werker met een goed analytisch vermogen. Ik hou van mijn werk en van het samen presteren. Een opdracht of een project doe je nooit alleen. Daarom zal ik altijd investeren in het team en verbinding zoeken met alle betrokkenen. Ik heb een vrolijk en rustig karakter en het glas is bij mij altijd half vol. Online Marketing Bureau Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Daarnaast hebben wij ook meerdere opdrachtgevers in Zoetermeer, Leiden, Delft & Rijswijk.

SEO bureau Connect your World – openingstijden

Maandag8:30 AM - 5:30 PM
Dinsdag8:30 AM - 5:30 PM
Woensdag8:30 AM - 5:30 PM
Donderdag8:30 AM - 5:00 PM
Vrijdag8:30 AM - 5:00 PM
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.