• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Over mij: SEO Specialist Den Haag

Over mij: SEO Specialist Den Haag

SEO specialist Den Haag, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag
SEO specialist Den Haag

SEO specialist Den Haag

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een freelance SEO specialist en Content Marketeer woonachtig in Den Haag Zuid West. Al ruim 25 jaar woon ik met mijn vrouw en twee kinderen in Den Haag Zuid West. Eerst in de wijk Loosduinen en vervolgens in de wijk Houtwijk. Een centraal gelegen wijk, waarvandaan je zo in de Haagse binnenstad bent of op het strand bij Kijkduin.

SEO Den Haag – SEO in Nederland

Samen met mijn zoon ga ik geregeld naar de voetbalclub ADO Den Haag. Den Haag heeft alles zoals zon, zee, strand, een leuk centrum en een internationale karakter. Bij mooie gebouwen als het Vredespaleis besef ik altijd weer hoe mooi de stad Den Haag is. Daardoor is het prettig wonen en werken in Den Haag.

Online marketeer inhuren

Lezen, schrijven, redigeren, content maken

Van jongs af aan heb ik veel gelezen. De bibliotheek was mijn tweede huis. Daardoor heb ik een goed ontwikkeld taalgevoel. Ook in mijn loopbaan is het opdoen van kennis, het analyseren daarvan, het ontwikkelen en redigeren van content en het verspreiden onder de juiste doelgroep de rode draad voor mij geweest. Ik heb (SEO) webteksten en blogs geschreven voor talloze websites en veel documenten geredigeerd zoals bijvoorbeeld jaarverslagen.

Webteksten laten schrijven

Ik ben pas tevreden, als u dat bent. SEO Webteksten of blog posts zijn pas af, als u het zegt. Als de webtekst online staat, volg ik de KPI’s nog een tijd om te beoordelen of de SEO webteksten of blog posts doen, waarvoor zij geschreven zijn. Uw website met uniek geschreven SEO content is bij de content marketeer van SEO bureau Connect your World in goede handen. Wij zijn bijvoorbeeld ook in staat om een content strategie voor u op te zetten.

Online marketing begint met Google

Al vanaf de beginjaren van het internet ben ik geïnteresseerd in websites. Met een achtergrond in ‘Knowledge management’ is het niet verwonderlijk, dat mijn favoriete bedrijf Google is. Met miljarden websites en triljarden blogs blijft het een fascinerend proces, om te zien hoe een zoekmachine zoals Google met die gigantische berg aan informatie en kennis omgaat. Het begon in de jaren 90 met een eenvoudige website. Maar in de loop der jaren kwamen daar allerlei kanalen bij zoals bijvoorbeeld video. En de opmars van de mobiele smartphone duurt voort tot op de dag van vandaag. Hoe kunt u daar als bedrijf of organisatie slim op inspelen? Dat is waar ik interesse in heb en waar ik u graag mee wil helpen.

Wat weet u over SEO Optimalisatie, Content Marketing, UX Design en Social Media Marketing?

Online marketing of Online zichtbaarheid is vandaag de dag onwijs belangrijk. Als u namelijk niet zichtbaar bent in de zoekmachines, verkoopt u niets! Waar begin je en waar zet je op in? Allemaal vragen, die een antwoord verdienen. Ondernemers helpen op het gebied van onderstaande online marketing disciplines is een grote uitdaging. En als SEO freelancer leef ik voor uitdagingen!

  1. SEO optimalisatie (bijvoorbeeld van Schema en longtail keywords)
  2. Content Marketing
  3. SEO Linkbuilding
  4. Communicatie & Online Marketing strategieën
  5. Video

Online marketing – vakkennis

Voor iemand die graag leest, is het gaaf, dat online marketing zo veel omvattend is. Ik houd als SEO freelancer met plezier de nieuwste ontwikkelingen in de gaten, die ik vaak ook meteen probeer toe te passen. Investeren in online marketing kan net het verschil maken of u een winstgevende onderneming heeft of niet. Een van de eerste ondernemerslessen, die ik geleerd heb, is dat u uw tijd moet besteden aan de zaken waarin u goed bent. Het zou een eer zijn als u de SEO optimalisatie van uw website uit besteed aan Connect your World.

Goed SEO advies leidt tot een hogere klanttevredenheid

Het samenspel met de klant vind ik boeiend en van groot belang om tot een goed resultaat te komen voor elke stakeholder. Hierin gaan vaak dingen mis, wat niet nodig zou moeten zijn. Daarin wil ik het verschil maken door in het DNA te kruipen van de opdrachtgever. Customer loyalty is een kernwaarde van Connect your World. Online marketing bureau Connect your World heeft al een aantal zeer goede Google Reviews gekregen. Om dit te laten voortduren, durft SEO bedrijf Connect your World een 1e pagina garantie af te geven op vooraf afgesproken Google zoekwoorden.

Freelance SEO specialist en Content marketeer met 20 jaar ervaring

Bij Aegon In Den Haag heb ik 16 jaar in diverse functies gewerkt zoals bijvoorbeeld ‘Content marketeer‘ en ‘Projectmanager online’ op Aegon’s ‘Corporate Communications’ afdeling. Mijn werkzaamheden omvatten een mix van ‘UX-webdesign, SEO optimalisatie, Marketing en communicatie, Analyse, Research en Projectmanagement. De laatste jaren heb ik als freelance SEO consultant en content marketeer gewerkt aan de SEO en content van websites van MKB bedrijven in allerlei branches.

SEO specialist Den Haag, SEO bureau Den Haag, Linkbuilding Den Haag
Den Haag

SEO specialist Den Haag FAQ

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dat betekent in het Nederlands Zoekmachineoptimalisatie of zoekmachinemarketing. SEO is het proces van het zichtbaar en vindbaar maken van een website of een webpagina in de organische zoekresultaten (SERP’S) van de zoekmachine. Hoe hoger de positie van uw website in de zoekresultaten van Google wordt gerankt, des te meer organische bezoekers u krijgt via de zoekmachines.

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist of SEO consultant of SEO expert is een persoon, die verantwoordelijk is, om extra relevante bezoekers op een website te verkrijgen via organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google of Bing. Steeds vaker wordt er een SEO freelancer ingehuurd.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist geeft op basis van de uitkomsten van een SEO audit de klant SEO aanbevelingen om de website van de klant bovenaan Google te krijgen. Vervolgens gaat SEO specialist in gezamenlijk overleg met de klant aan de slag met deze uitkomsten. Door On page SEO en Off page SEO technieken op de website toe te passen zorgt een SEO expert voor meer websitebezoekers en meer succesvolle conversies.

Wat kost een SEO specialist?

De kosten voor een SEO specialist hangt af van vele factoren. Het hangt bijvoorbeeld af van in welke branche uw bedrijf zich bevindt en de mate van concurrentie. In een grote stad als Amsterdam of Den Haag zijn er soms wel meer dan honderd kappers of loodgieters. Dat zijn een heleboel potentiele concurrenten. In een klein plaatsje is dit natuurlijk totaal anders. Wat een SEO expert kost moet daarom altijd weg gezet worden tegen de vraag wat de inzet van een SEO consultant oplevert.

SEO strategie en Content Marketing strategie

Lees onze Content marketing strategie en SEO strategie voor verdere informatie.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een ervaren freelance SEO specialist (ZZP) en Content marketeer uit Den Haag. Hij is tevens eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Oud collega’s omschrijven mij als een harde werker met een goed analytisch vermogen. Ik hou van mijn werk en van het samen presteren. Een opdracht of een project doe je nooit alleen. Daarom zal ik altijd investeren in het team en verbinding zoeken met alle betrokkenen. Ik heb een vrolijk en rustig karakter en het glas is bij mij altijd half vol.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.