• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Klanten van Connect your World

Klanten van Connect your World

Connect your World, specialist in SEO & Content Marketing uit Den Haag, logo

Geschatte leestijd: 15 minuten


Klanten Connect your World [Den Haag]

 1. AmbuWerk Nederland
 2. LAAG8.IT
 3. SB Woningontruimingen
 4. Jabe Dakservice
 5. AMS Business Taxi
 6. Bankenreiniger.nl
 7. Taxi Service Papendrecht
 8. Marcus Verbeek Praehep
 9. Mobox – Mobiele opslagbox
 10. Johnsons Corporate Finance
 11. Africa Products – webshop Den Haag
 12. The Hague Real Estate Services
 13. Pause to Play – Loopbaancoach en ademcoach Leiden
 14. Clean Tech Nature Webshop
 15. Taxi Ellen Tilburg
 16. BabZ Thuiszorg Den Haag
 17. Hera Advies Centrum
 18. Aan de Maas Makelaardij
 19. Mondzorgpraktijk Briljant (Hoogvliet)

Een selectie van een aantal klanten van Connect your World [Den Haag]

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal klanten van SEO en Content Marketing Bureau Connect your World gevestigd in Den Haag.

klanten, online klanten

1. AmbuWerk Nederland

AmbuWerk Nederland is een opleidingsinstituut op het gebied van EHBO, Kinder EHBO, BHV en reanimatie cursussen inclusief de jaarlijkse herhalingslessen. De EHBO cursussen zijn gecertificeerd door het Oranje Kruis en de BHV cursussen zijn gecertificeerd door het NIBHV. De eigenaar van AmbuWerk nam contact op met Connect your World voor een groot project. De oude website voldeed niet meer en was niet goed vindbaar. De hulpvraag was of ik kon helpen met het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website samen met een webdesigner. Daarna wilde ze graag dat de website geoptimaliseerd werd voor SEO om beter vindbaar te worden in Google en dan met name in Den Haag en de regio daar om heen.

Inmiddels is de website gebouwd en heeft Connect your World een grote bijdrage geleverd aan het design van de website. Met de SEO optimalisatie gaan we langzamerhand de goede kant op. Elke maand wordt er een stuk unieke content geschreven en wordt er gezocht naar kwalitatief goede backlinks. Lokale SEO activiteiten spelen in deze case ook een belangrijke rol. We hebben de website aangemeld voor 200 citations en we hebben Yoast Local SEO aangeschaft en geïmplementeerd. Daarnaast hebben we ook een systeem opgezet om meer Google reviews te ontvangen van de cursisten. Na de cursus krijgen de kandidaten een kaartje mee met een QR code, zodat ze heel gemakkelijk een review kunnen achterlaten voor AmbuWerk Nederland. Voor de korte termijn hebben we een Google Ads campagne opgezet om meer klanten te krijgen voor de Kinder EHBO cursussen. Veel doorklikken naar de website is daarbij ook weer goed voor de SEO optimalisatie. AmbuWerk Nederland heeft daarnaast ook nog eens zeer prettig personeel waarmee het fijn samenwerken is.


2. LAAG8.IT

LAAG8.IT is een IT bedrijf in Eindhoven en bedient klanten in heel Noord Brabant met IT diensten zoals IT werkplek beheer, Microsoft 365 beheer, netwerkbeheer, systeembeheer en IT consultancy. Als eerste heeft Connect your World de bestaande webteksten geüpdatet. Daar was LAAG8.IT zo tevreden mee, dat ze een 5 sterren review op Google hebben achtergelaten voor Connect your World. Om beter te scoren in Google zijn we de komende maanden bezig om meer content te schrijven voor de website.


SB woningontruimingen logo

3. SB Woningontruimingen

Voor SB Woningontruimingen draaien we een Google Ads Campagne om meer klanten aan te trekken voor een woningontruiming. Daarnaast zijn we ook bezig om de website te optimaliseren, zodat we in de toekomst ook klanten binnen halen via organisch zoekverkeer.


Logo Jabe Dakservice klant van Connect your World

4. Jabe Dakservice Amsterdam

Jabe Dakservice is een professioneel dakdekkersbedrijf uit Amsterdam met vestigingen door het hele land. Om beter te scoren in Google heeft Connect your World de opdracht gekregen om de volgende SEO activiteiten op te pakken: bestaande content updaten, nieuwe content maken en linkbuilding.


5. AMS Business Taxi Amsterdam

AMS Business Taxi Amsterdam is een groot taxibedrijf uit Amsterdam. Connect your World heeft de opdracht gekregen om meer organisch verkeer naar de website te trekken. Zodat ze minder afhankelijk worden van Google Ads.


Logo Bankenreiniger

6. Bankenreiniger.nl

Van Bankenreiniger.nl kreeg Connect your World de opdracht om meer organisch verkeer naar de website te leiden om zo goed zichtbaar te zijn in de zoekresultaten van Google. Ze willen qua klantengroei graag doorgroeien van regio Den Haag naar de provincies Zuid Holland, Noord Holland, Utrecht, Noord Brabant en Zeeland.


Logo Taxi Service Papendrecht

7. Taxi Service Papendrecht (TSP Groep)

Een van de grootste taxibedrijven in de regio Drechtsteden is klant geworden bij Connect your World. De TSP Groep bestaat uit de volgende bedrijven:

 • Taxiservice Papendrecht
 • Taxi centrale Alblasserdam
 • Taxi Noordhoek
 • Airport Taxi Drechtsteden

Zowel op de korte als de lange termijn zijn we bezig om de SEO rankings van deze websites verder te verbeteren. SEO is namelijk nooit af. Wil je bovenaan in Google blijven staan? Dan zal je het voortdurend beter moeten doen dan jouw concurrenten.


Logo Marcus Verbeek Praehep

8. Marcus Verbeek Praehep

Marcus Verbeek Praehep is het opleidingsinstituut van Nederland voor de financieel professional. Zij zijn gespecialiseerd in opleidingen gespecialiseerd in accountancy, bedrijfsadministratie, fiscaal en nog in diverse andere richtingen zoals bijvoorbeeld payroll. De website heeft rond de 150.000 bezoekers per maand. De afgelopen maanden neemt dat bezoek wat af. Reden genoeg om aan de slag te gaan en van de daling weer een stijging te maken. Wordt vervolgd!


9. Mobox – Mobiele opslagbox

Mobox levert als service een mobiele opslagbox als je gaat verhuizen of verbouwen. Ook als je een nieuw huis gaat kopen, kan je een tijdelijke opslag nodig hebben om je inboedel en waardevolle spullen op te slaan. Tijdens de verbouwing staan jouw spullen veilig en kunnen ze geen schade oplopen. Mobox komt met een mobiele opslagbox naar jou toe. Als de klant klaar is met inladen, brengt Mobox de opslagbox naar 1 van de 2 opslagcentra. Op het moment, dat de klant er aan toe is, brengt Mobox de mobiele opslagbox weer terug. Het servicegebied is de laatste jaren uitgebreid. Mobox had de wens om beter vindbaar te worden in deze servicegebieden. Connect your World heeft daarvoor bestaande webteksten aangepast, landingspagina’s aangemaakt en aan linkbuilding gedaan om dat te bewerkstelligen.


Logo Johnsons Corporate Finance

10. Johnsons Corporate Finance

Na jarenlang gewerkt te hebben bij de grootste banken van Nederland wilden Rogier en Lieuwe voor zich zelf gaan beginnen. Daarom zijn ze gestart met Johnsons Corporate Finance. Dit is een nieuw bedrijf, die zich bezig gaat houden met capital debt advisory, mergers and acquisitions en coporate finance voor MKB bedrijven, die willen groeien. Zij hebben een nieuwe website laten bouwen. Connect your World werd ingeschakeld om alle webteksten voor deze website te schrijven. Met een gedegen inhoudelijke kennis was de tekstschrijver van Connect your World de juiste man voor deze opdracht. Het waren leuke mensen om mee samen te werken en met een aantal keren sparren zijn er uiteindelijke mooie webteksten uitgerold. De website is daardoor met recht een online visitekaartje.


klanten SEO bureau Den Haag Connect your World

11. Africa Products – webshop Den Haag

Africa Products is een afro winkel met een webshop, die producten verkoopt van Afrikaanse origine. Ze verkopen veel haarproducten zoals hairwax & pomades. Maar ook voor African food zoals Afrikaans bier en Afrikaanse thee kunt u bij Africa Products terecht. De eigenaar wil op termijn alleen verder met de webshop. Vandaar de opdracht om de webshop verder te optimaliseren voor SEO.


12. The Hague Real Estate Services

Voor een middelgrote makelaar uit Den Haag hebben wij de website verbeterd en geoptimaliseerd voor SEO. Op de voor hen relevante zoekwoorden zijn hun SEO rankings sterk verbeterd. Dat hebben wij gedaan door:

 • Het optimaliseren van de bestaande webteksten voor SEO op de voor hen relevante zoekwoorden.
 • Een website zonder of weinig content is niet aantrekkelijk voor Google. Wij hebben daarom meerdere blogs geschreven met relevante praktische SEO content.
 • Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd en gecomprimeerd met behulp van de Smush plug-in. Alt teksten zijn ingevuld en de afbeeldingen hebben informatieve en korte bestandsnamen gekregen.
 • Linkbuilding was onder de maat. Dat hebben we opgepakt en op maandelijkse basis zijn we daar nog steeds mee bezig.
 • Wij hebben veel meer interne links aangebracht voor een betere gebruikerservaring en een snelle indexering van de website.
 • Snelheid website verbeterd door het installeren en instellen van een caching plug-in. CSS en Javascript bestanden zijn geminimaliseerd.
 • UX design verbeterd en Sociale media buttons toegevoegd.
 • Telefoonnummers en e-mail adressen zijn klikbaar gemaakt voor mobiel.
 • Het verkrijgen van Google Reviews is opgenomen in de werkprocessen.

Speciaal voor makelaars beschrijf ik in deze blog SEO check voor makelaars, hoe ik uw website ook bovenaan in Google kan krijgen.


Pause to Play Klant van SEO bureau Connect your World uit Den Haag

13. Pause to Play

Pause to Play is gevestigd in Leiden. Zij bieden twee diensten aan, namelijk: Lifecoaching / Loopbaancoaching en Ademcoaching. De website van Pause to Play was totaal nog niet geoptimaliseerd voor SEO. De volgende zaken zijn daarom aangepakt:

 • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek.
 • Alle bestaande content zoals bijvoorbeeld webteksten algemene pagina’s en blogs zijn geoptimaliseerd voor SEO.
 • De afbeeldingen zijn geoptimaliseerd met als gevolg een veel hogere website snelheid.
 • Er zijn interne links aangebracht voor een betere gebruikerservaring.
 • Linkbuilding is opgepakt en wordt maandelijks onderhouden. Hiermee onderscheidt Pause to Play zichzelf van de concurrentie.

Logo Clean Tech Nature

14. Clean Tech Nature

Omdat men ontevreden was over de webbouwer en hosting partij, heb ik de volledige website van Clean Tech Nature overgenomen. Het is een webshop voor drinkflessen met waterfilter. Als eerste heb ik het volledige design aangepakt en verbeteringen doorgevoerd. Op dit moment ben ik hard bezig met de SEO van deze webshop. Daarnaast houd ik de sociale media kanalen bij van dit bedrijf. In de nabije toekomst gaan we ook starten met Google Ads. Zoals u ziet kunt u Connect your World terecht voor diverse online marketing diensten.


15. Taxi Ellen Tilburg

Taxi Ellen Tilburg is een taxibedrijf uit Tilburg. Zij zijn beschikbaar voor persoonsvervoer, zakelijk vervoer en als airport taxi. Taxi Ellen rijdt u naar elke bestemming in Noord Brabant en naar elk vliegveld wat u maar wenst. Zij hebben de hulp ingeroepen van Connect your World om op de meest relevante zoekwoorden de nr 1 positie in Google te veroveren. Daarnaast willen zij vaker 1e keus voor mensen in de omliggende gemeenten rondom Tilburg zijn, als deze mensen een taxi nodig hebben. Connect heeft veel aandacht gestoken in:

 1. Linkbuilding
 2. Landingspagina’s maken
 3. Het versterken van de bestaande webteksten door SEO optimalisatie en SEO copywriting

16. BabZ Thuiszorg

BabZ Thuiszorg is een kleine (thuis)zorg organisatie waar persoonlijke aandacht voor de klant op nummer 1 staat. Hun dienstverlening bestaat uit thuiszorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg, ouderenzorg en 24 uurs zorg. De eigenaresse had een nieuwe website laten bouwen, maar daardoor ging de telefoon niet vaker rinkelen voor opdrachten. Daarom was het tijd voor een SEO specialist! Content en links zijn een basisvoorwaarde voor een goed vindbare website. Connect your World heeft daarom extra aandacht besteed aan het toevoegen van nieuwe content en van kwalitatief sterke backlinks. Omdat BabZ het met name moet hebben van lokale klanten hebben wij veel aandacht besteed aan lokale SEO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Google Bedrijfsprofiel en SEO citaties. Inmiddels staat BabZ Thuiszorg op de 1e pagina van Google op de voor haar relevante zoekwoorden.


Lego Hera Advies Centrum

17. Hera Advies Centrum

Het Hera Advies Centrum is een verzekeringsmaatschappij uit Den Haag. Zij richten zich met name op de verzekeringen op en rond het huis, zoals bijvoorbeeld een inboedelverzekering of een overlijdensrisicoverzekering. Ook hebben ze een uniek concept waarin ze onder andere ook de energieleverancier of zonnepanelen op het dak naast de verzekeringen leveren. In eerste instantie richten zij zich op de assurantietussenpersonen. Deze maatschappij is nog niet zo oud, maar aan de website waren ze nog niet toegekomen. Deze website moest een online visitekaartje worden, waarop kort en bondig wordt beschreven wie ze zijn en wat ze doen. Voor de webteksten is Connect your World ingeschakeld. Gezien onze achtergrond in finance and insurance een logische keuze.


Aan de Maas Makelaardij Logo

18. Aan de Maas Makelaardij

Dit makelaarskantoor is een relatief jonge makelaar uit Rotterdam met grootste plannen. Hij wilde online beter zichtbaar zijn door zijn (lokale) vindbaarheid verder te verbeteren. Als eerste zijn we van start gegaan met een SEO project gefocust op Rotterdam. In een later stadium kwamen daar steden in de regio bij zoals bijvoorbeeld Schiedam en Vlaardingen. Ten derde zijn we gestart met Google Ads om extra leads binnen te halen. De resultaten op dit moment zijn bemoedigend te noemen


Logo Mondzorgpraktijk Briljant, Klant SEO bureau Connect your World

19. Mondzorgpraktijk Briljant (Hoogvliet)

Doordat er een nieuwe concurrent bij gaat komen, wilde Briljant dat hun website beter gevonden zou worden door potentiële klanten. Connect your World. Aangezien de website totaal nog niet geoptimaliseerd was voor SEO moest er flink wat gebeuren. Gestart werd met een zoekwoordenonderzoek en een concurrentie analyse. Aan de hand daarvan werden bestaande webpagina’s geoptimaliseerd voor SEO. Na een content analyse werd er vervolgens nieuwe content geschreven ook weer op basis van het zoekwoordenonderzoek. Daarnaast is er een klein bedrag geïnvesteerd in Linkbuilding. Voor een relatief klein bedrag is er al een mooie stijging gerealiseerd. Binnenkort volgt er een analyse over hoe we verder gaan.


Bovenstaande bedrijven zijn een selectie van de klanten van SEO en Content Marketing bureau Connect your World. Vanwege concurrentie overwegingen zijn er bijvoorbeeld twee rijscholen, die niet bij naam genoemd willen worden.


SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist uit Den Haag. Daarnaast is hij de eigenaar van SEO Bureau Connect your World. Herman is een ervaren SEO freelancer en Content Marketing expert. Online marketing bureau Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. Wij hebben ook diverse SEO projecten afgerond voor opdrachtgevers in Westland, Leiden, Zoetermeer, Rijswijk en Delft. Heeft u een vraag? Of wilt u ons bijvoorbeeld inhuren als SEO expert of Content Marketeer? Surf naar onze Contactpagina en bel of e-mail ons. U kunt ook zelf een start maken met de SEO optimalisatie van uw website door gebruik van onze diverse checklists voor SEO, Linkbuilding of Contentmarketing.

Free SEO tools

Kijk ook eens naar ons overzicht van gratis SEO tools. Deze zijn onmisbaar voor goede SEO optimalisatie.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.