• 06-41226543
 • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Klanten SEO bureau Connect your World

Klanten Connect your World

 1. Compleet Beveiligd
 2. Africa Products – webshop Den Haag
 3. Middelgrote makelaar uit Den Haag
 4. Pause to Play – Loopbaancoach & ademcoach Leiden
 5. TFK – Loodgieter Amsterdam
 6. Praktijk Wederzijds – Relatiecoach Amsterdam
 7. Cellarich – Schoonheidssalon Wateringen
Klanten, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO linkbuilding
Klanten, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO linkbuilding

Een selectie van een aantal klanten van Connect your World

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal klanten van SEO & Content Marketing Bureau Connect your World.

1. Compleet Beveiligd

Compleet Beveiligd is een beveiligingsbedrijf uit de regio Enschede. Zij leveren alarmsystemen, camerasystemen & voertuigvolgsystemen door heel Nederland, Duitsland & de rest van de Benelux. Er is een nieuwe website gemaakt. Ik kreeg als eerste verzoek van de eigenaar om de websiteteksten te redigeren en aan te vullen waar mogelijk. Binnenkort gaat de website live en dan gaan we verder met SEO optimalisatie om deze website beter vindbaar te maken.


2. Africa products – webshop Den Haag

Klanten, SEO Den Haag, SEO bureau Den Haag, SEO expert Den Haag, logo
Klanten, SEO Den Haag, SEO bureau Den Haag, SEO expert Den Haag

Africa products is een afro winkel met een webshop die producten verkoopt van Afrikaanse origine. Ze verkopen veel haarproducten zoals hairwax & pomades. Maar ook voor African food zoals Afrikaans bier en Afrikaanse thee kan je bij Africa Products terecht. De eigenaar wil op termijn alleen verder met de webshop. Vandaar de opdracht om de webshop verder te optimaliseren voor SEO. Voor Afikaanse producten moet je dus zijn bij Africa Products in Den Haag.


3. Middelgrote makelaar uit Den Haag

Voor een middelgrote makelaar uit Den Haag heb ik de website verbeterd en geoptimaliseerd voor SEO. Op de voor hen relevante zoekwoorden zijn hun SEO rankings sterk verbeterd.

De volgende zaken zijn aangepakt:

On page SEO & off page SEO

 • Bestaande webteksten zijn voor SEO geoptimaliseerd op de voor hen relevante zoekwoorden inclusief longtail keywords.
 • Ik heb meerdere SEO vriendelijke blogs geschreven. De website had wel erg weinig content en dan met name praktische content. Denk bijvoorbeeld aan een checklist, waar je aan moet denken als je je huis voor een periode aan expats wilt verhuren.
 • SEO optimalisatie van afbeeldingen: Smush plugin gebruikt, alt teksten ingevuld, informatieve en korte bestandsnamen.
 • SEO Linkbuilding profiel sterk verbeterd en aangevuld.
 • Daarnaast heb ik veel meer interne links aangebracht. Door een goede internal linking indexeert Google namelijk je website een stuk beter. Dit is weer gunstig voor je SEO rankings.
 • Snelheid website verbeterd door het invoeren van caching en het minimaliseren van CSS & Javascript bestanden.
 • UX design: social media buttons toegevoegd en gezorgd dat telefoonnummers en e-mail adressen ook op mobiel kunnen worden aangeklikt.

SEO rankings per 16 augustus 2020

15 top 1 rankings.
20 top 3 rankings.
24 top 5 rankings.
35 top 10 rankings.

Dit is een sterke verbetering van de oorspronkelijke situatie, waarin deze makelaar vooral op pag 4 tm 6 gerangschikt stond. De makelaar besteedt zelf veel aandacht aan het verkrijgen van Google reviews. Daarnaast zorg ik op regelmatige basis voor nieuwe backlinks (SEO Linkbuilding)

Speciaal voor makelaars beschrijf ik in deze blog SEO check voor makelaars, hoe ik uw website ook bovenaan in Google kan krijgen.


4. Pause to Play

Klanten, SEO specialist Leiden, Logo
Klanten, SEO specialist Leiden, Logo

Pause to Play is eigendom van Dominique van Wingerden en is gevestigd in Leiden. Dominique biedt twee diensten aan, namelijk: Lifecoaching/Loopbaancoaching en Ademcoaching. Ze heeft veel klanten in de omgeving Leiden, maar er komen er ook steeds meer uit de regio Amsterdam en Den Haag. Hoewel de website er goed uitziet, was deze zo goed als niet voor SEO geoptimaliseerd. Ik heb getracht voor haar een goede stevig SEO basis te leggen van waaruit we verdere progressie zouden kunnen boeken. De volgende zaken zijn bijvoorbeeld aangepakt:

 • Het optimaliseren van de bestaande content (Webteksten algemene pagina’s & blogs
 • Het optimaliseren van de afbeeldingen
 • Interne linkstructuur aanbrengen
 • Linkbuilding profiel opbouwen. Hiermee onderscheidt ze zichzelf namelijk van de concurrentie, omdat op coach websites dit bijvoorbeeld vaak niet optimaal benut wordt.

5. TFK Installatie Service – Amsterdam

TFK Installatie Service is een allround Loodgieter uit Amsterdam, Haarlem en omstreken. Ze zijn namelijk zowel goed in onderhoud als in reparatie en ze werken voor particulieren en bedrijven. De website is gemaakt door Webmolen uit Amersfoort. De website ziet er prima uit. Alleen de SEO rankings waren nog niet op het niveau wat men voor ogen had. Daarom kreeg ik het verzoek om een goed linkbuilding profiel op te zetten om de SEO rankings een boost te geven. De rankings zijn omhoog gevlogen, waardoor vervolgstappen voor meer verbeteringen binnenkort gaan plaatsvinden.


6. Praktijk Wederzijds Amsterdam

Praktijk Wederzijds is een praktijk uit Amsterdam gespecialiseerd in Relatietherapie, Gezinstherapie & Mediation. De eigenaar haalde leads binnen via Google Ads, maar eigenlijk niet via de organische weg (SEO). Hij wilde beter vindbaar zijn op de voor hem relevante zoekwoorden. Als eerste stappen heb ik daarom voor hem het volgende gedaan:

 1. De bestaande content is voor SEO geoptimaliseerd.
 2. De interne sitestructuur heb ik verbeterd. Dit is namelijk gunstig voor een snellere indexering door de zoekmachines.
 3. Een sterk Linkbuilding profiel aangemaakt.
 4. Een Privacyverklaring toegevoegd.
 5. Een bedrijfslogo voor hem ontworpen.

De eerste resultaten zijn ronduit spectaculair te noemen. Diverse zoekwoorden zijn bijvoorbeeld van de top 100 naar de top 10, top 20 gegaan. De belangrijkste vier zoekwoorden combinaties hebben zelfs een top 5 positie behaald. Voor de toekomst gaan we meer content aan de website toevoegen en gaan we een social media profiel opzetten. De belangrijkste vier zoekwoorden (combinaties) staan inmiddels in de top 3. De eigenaar was content met het resultaat en liet een mooie Google review voor mij achter.


7. Schoonheids-salon Cellarich

Klanten, logo, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag
Klanten, logo, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag

De schoonheidsspecialiste van Schoonheidssalon Cellarich uit Wateringen, vlakbij Den Haag heeft SEO bureau Connect your World de opdracht gegeven om een website te maken voor haar schoonheidssalon. Dit heb ik voor haar gedaan met het Astra Thema in WordPress. Het is een solide eenvoudige website geworden, die de komende tijd verder uitgebouwd zal worden. Ook ga ik met de SEO optimalisatie van haar website aan de slag. Het streven is om haar bovenaan in Google te krijgen als schoonheidsspecialiste in Wateringen en Den Haag.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO Bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben ook diverse SEO projecten afgerond voor opdrachtgevers in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Heeft u een vraag? Of wilt u mij bijvoorbeeld inhuren als SEO specialist of Content Marketing expert? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.