• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Klanten SEO bureau Connect your World

Klanten SEO bureau Connect your World

Connect your World, specialist in SEO & Content Marketing uit Den Haag, logo

Geschatte leestijd: 9 minuten

Klanten Connect your World [Den Haag]

 1. Daan Wandafwerking
 2. Compleet Beveiligd
 3. Africa Products – webshop Den Haag
 4. Middelgrote makelaar uit Den Haag
 5. Pause to Play – Loopbaancoach & ademcoach Leiden
 6. TFK – Loodgieter Amsterdam
 7. Praktijk Wederzijds – Relatiecoach Amsterdam
 8. Cellarich – Schoonheidssalon Wateringen
 9. Taxi Ellen Tilburg
 10. BabZ Thuiszorg Den Haag

SEO diensten, SEO specialist Den Haag, SEO Den Haag, klanten

Een selectie van een aantal klanten van Connect your World [Den Haag]

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal klanten van SEO & Content Marketing Bureau Connect your World.

Daan Wandafwerking logo, SEO

1. Daan Wandafwerking

Daan Wandafwerking is een behangbedrijf uit Etten-Leur. Veel van hun klanten komen uit Noord Brabant, zoals bijvoorbeeld Breda of Tilburg. Maar eigenlijk behangt Daan Wandafwerking door geheel Nederland. Daan Wandafwerking is gespecialiseerd in Renovlies behang. Daan kwam bij ons, omdat hij heel erg graag beter wilde gaan scoren met zijn website in Google. Connect your World heeft een complete re-design van de website uitgevoerd om de gebruikerservaring flink te verbeteren. Als tweede heeft Connect your World de SEO van de website aangepakt. De specialisatie (behangen met Renovlies behang) moest meer de nadruk krijgen. Wij kwamen er ook al vrij snel achter dat er heel veel duplicated content op de website stond. Alle webteksten zijn daarom compleet herschreven. Om de specialisatie in Renovlies behang nog sterker te maken, hebben wij tevens een Google Ads campagne opgestart. Deze campagne heeft al de nodige leads opgeleverd.

Pause to Play Klant van SEO bureau Connect your World uit Den Haag

2. Compleet Beveiligd

Compleet Beveiligd is een beveiligingsbedrijf uit de regio Enschede. Zij leveren alarmsystemen, camerasystemen & voertuigvolgsystemen door heel Nederland, Duitsland & de rest van de Benelux. Er is een nieuwe website gemaakt. Ik kreeg als eerste verzoek van de eigenaar om de websiteteksten te redigeren en aan te vullen waar mogelijk. Binnenkort gaat de website live en dan gaan we verder met SEO optimalisatie om deze website beter vindbaar te maken.


klanten SEO bureau Den Haag Connect your World

3. Africa Products – webshop Den Haag

Africa Products is een afro winkel met een webshop, die producten verkoopt van Afrikaanse origine. Ze verkopen veel haarproducten zoals hairwax & pomades. Maar ook voor African food zoals Afrikaans bier en Afrikaanse thee kunt u bij Africa Products terecht. De eigenaar wil op termijn alleen verder met de webshop. Vandaar de opdracht om de webshop verder te optimaliseren voor SEO.


4. Middelgrote makelaar uit Den Haag

Voor een middelgrote makelaar uit Den Haag hebben wij de website verbeterd en geoptimaliseerd voor SEO. Op de voor hen relevante zoekwoorden zijn hun SEO rankings sterk verbeterd. Dat hebben wij gedaan door:

 • Het optimaliseren van de bestaande webteksten voor SEO op de voor hen relevante zoekwoorden.
 • Een website zonder of weinig content is niet aantrekkelijk voor Google. Wij hebben daarom meerdere blogs geschreven met relevante praktische SEO content.
 • Alle afbeeldingen zijn geoptimaliseerd en gecomprimeerd met behulp van de Smush plug-in. Alt teksten zijn ingevuld en de afbeeldingen hebben informatieve en korte bestandsnamen gekregen.
 • Linkbuilding was onder de maat. Dat hebben we opgepakt en op maandelijkse basis zijn we daar nog steeds mee bezig.
 • Wij hebben veel meer interne links aangebracht voor een betere gebruikerservaring en een snelle indexering van de website.
 • Snelheid website verbeterd door het installeren en instellen van een caching plug-in. CSS & Javascript bestanden zijn geminimaliseerd.
 • UX design verbeterd & Sociale media buttons toegevoegd.
 • Telefoonnummers en e-mail adressen zijn klikbaar gemaakt voor mobiel.
 • Het verkrijgen van Google Reviews is opgenomen in de werkprocessen.

Speciaal voor makelaars beschrijf ik in deze blog SEO check voor makelaars, hoe ik uw website ook bovenaan in Google kan krijgen.


Pause to Play Klant van SEO bureau Connect your World uit Den Haag

5. Pause to Play

Pause to Play is gevestigd in Leiden. Zij bieden twee diensten aan, namelijk: Lifecoaching / Loopbaancoaching en Ademcoaching. De website van Pause to Play was totaal nog niet geoptimaliseerd voor SEO. De volgende zaken zijn daarom aangepakt:

 • Uitgebreid zoekwoordenonderzoek.
 • Alle bestaande content zoals bijvoorbeeld webteksten algemene pagina’s & blogs zijn geoptimaliseerd voor SEO.
 • De afbeeldingen zijn geoptimaliseerd met als gevolg een veel hogere website snelheid.
 • Er zijn interne links aangebracht voor een betere gebruikerservaring.
 • Linkbuilding is opgepakt en wordt maandelijks onderhouden. Hiermee onderscheidt Pause to Play zichzelf van de concurrentie.

Klant SEO bureau Connect your World Den Haag

6. TFK Installatie Service – Amsterdam

TFK Installatie Service is een allround Loodgieter uit Amsterdam, Haarlem en omstreken. Ze zijn namelijk goed in onderhoud en in reparatie. Ze werken voor particulieren en bedrijven. De website ziet er prima uit. Alleen de SEO rankings waren ronduit slecht. Het webdesign bureau wilde graag, dat Connect your World de Linkbuilding voor zijn rekening zou nemen, omdat ze die expertise zelf niet in huis hadden. Connect your World werkt graag geregeld samen met andere partijen zoals webdesign bureau’s om een zo sterk mogelijke website te krijgen.


7. Praktijk Wederzijds Amsterdam

Praktijk Wederzijds is een kleine praktijk uit Amsterdam gespecialiseerd in Relatietherapie, Gezinstherapie & Mediation. De eigenaar haalde leads binnen via Google Ads, maar eigenlijk niet via de organische weg (SEO). Hij wilde beter vindbaar zijn op de voor hem relevante zoekwoorden. Connect your World heeft de volgende zaken voor hem opgepakt.

 1. Bestaande content is versterkt door SEO optimalisatie.
 2. Interne links aangebracht voor een snellere indexering en betere gebruikerservaring.
 3. Gestart met linkbuilding.
 4. Privacyverklaring toegevoegd. Vanwege de AVG verplicht voor elke website.

De belangrijkste vier zoekwoorden (combinaties) staan inmiddels in de top 3. Ook voor bedrijven met een wat kleinere beurs kan Connect your World het verschil maken. De eigenaar was content met het resultaat en liet een mooie Google review voor mij achter.


Schoonheidssalon Cellarich klant van SEO bureau Connect your World

8. Schoonheids-salon Cellarich – [Wateringen] [Den Haag]

De schoonheidsspecialiste van Schoonheidssalon Cellarich uit Wateringen, vlakbij Den Haag heeft SEO bureau Connect your World de opdracht gegeven om een website te maken voor haar schoonheidssalon. Dit hebben wij voor haar gedaan met het Astra Thema in WordPress. Het is een solide eenvoudige website geworden, die de komende tijd verder uitgebouwd zal worden.


9. Taxi Ellen Tilburg

Taxi Ellen Tilburg is een taxibedrijf uit Tilburg. Zij zijn beschikbaar voor persoonsvervoer, zakelijk vervoer en als airport taxi. Taxi Ellen rijdt u naar elke bestemming in Noord Brabant en naar elk vliegveld wat u maar wenst. Zij hebben de hulp ingeroepen van Connect your World om op de meest relevante zoekwoorden de nr 1 positie in Google te veroveren. Daarnaast willen zij vaker 1e keus voor mensen in de omliggende gemeenten rondom Tilburg zijn, als deze mensen een taxi nodig hebben. Connect heeft veel aandacht gestoken in:

 1. Linkbuilding
 2. Landingspagina’s maken
 3. Het versterken van de bestaande webteksten door SEO optimalisatie & SEO copywriting

10. BabZ Thuiszorg

BabZ Thuiszorg is een kleine (thuis)zorg organisatie waar persoonlijke aandacht voor de klant op nummer 1 staat. Hun dienstverlening bestaat uit thuiszorg, particuliere thuiszorg, mantelzorg, ouderenzorg en 24 uurs zorg. De eigenaresse had een nieuwe website laten bouwen, maar daardoor ging de telefoon niet vaker rinkelen voor opdrachten. Daarom was het tijd voor een SEO specialist! Content en links zijn een basisvoorwaarde voor een goed vindbare website. Connect your World heeft daarom extra aandacht besteed aan het toevoegen van nieuwe content en van kwalitatief sterke backlinks. Omdat BabZ het met name moet hebben van lokale klanten hebben wij veel aandacht besteed aan lokale SEO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Google Mijn Bedrijf & SEO citaties. Inmiddels staat BabZ Thuiszorg op de 1e pagina van Google op de voor haar relevante zoekwoorden.

Bovenstaande bedrijven zijn een selectie van de klanten van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Vanwege concurrentie overwegingen zijn er bijvoorbeeld twee rijscholen, die niet bij naam genoemd willen worden.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist uit Den Haag. Daarnaast is hij de eigenaar van SEO Bureau Connect your World. Herman is een ervaren freelance SEO consultant en Content Marketing expert. Online marketing bureau Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben ook diverse SEO projecten afgerond voor opdrachtgevers in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Heeft u een vraag? Of wilt u ons bijvoorbeeld inhuren als SEO expert of Content Marketeer? Surf naar onze Contactpagina en bel of e-mail ons. U kunt ook zelf een start maken met de SEO optimalisatie van uw website door gebruik van onze diverse checklists voor SEO, Linkbuilding, WordPress SEO of Contentmarketing.

SEO tools

Kijk ook eens naar ons overzicht van SEO tools. Deze zijn onmisbaar voor goede SEO optimalisatie.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.