• 06-41226543
 • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

Klanten SEO bureau Connect your World

Logo Connect your World, Klanten

Connect your World: de SEO & Content Marketing specialist uit Den Haag

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World is een klein en sprankelend bedrijf uit Den Haag. De lijnen zijn kort. Ik geef daarom veel persoonlijke aandacht aan mijn klanten.

Omdat SEO geen sprint is, maar een marathon, vertel ik precies wat ik aan het doen ben.

Bij SEO is het managen van verwachtingen belangrijk

Door het goed managen van verwachtingen op een realistische manier, weet u namelijk precies waar u aan toe bent. Ik heb een bak aan ervaring opgedaan in vaste dienst. Ik heb daarvoor vele jaren bij Aegon gewerkt en daarna bij diverse wat kleinere organisaties. SEO, Content Marketing, UX design en websites in WordPress bouwen zijn mijn specialiteit. Inmiddels ben ik als ZZP-er bij diverse partijen aan de slag. Houd deze pagina in de toekomst in de gaten. Op deze pagina kunt u namelijk zien bij welke bedrijven/organisaties ik hun website heb geoptimaliseerd voor SEO.

1. Middelgrote makelaar uit Den Haag

Voor een middelgrote makelaar uit Den Haag heb ik in 80 uur de website verbeterd op het gebied van SEO & UX design.

De volgende zaken zijn aangepakt:

On page & off page SEO:

 • Bestaande teksten zijn voor SEO geoptimaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven in alinea’s, koppen H1-H6, zoekwoorden (long-tailkeywords), meta descriptions, slugs etc..
 • Ik heb nieuwe SEO webteksten blogs geschreven. Bijvoorbeeld een blog waar je aan moet denken als je je huis voor een periode aan expats wilt verhuren.
 • SEO optimalisatie van afbeeldingen: Smush plugin gebruikt, alt teksten ingevuld, informatieve en korte bestandsnamen.
 • SEO Linkbuilding profiel sterk verbeterd en aangevuld.
 • Daarnaast heb ik veel meer interne links aangebracht. Door een goede internal linking indexeert Google namelijk je website een stuk beter. Dit is weer gunstig voor je SEO rankings.
 • Snelheid website verbeterd door het invoeren van caching en het minimaliseren van CSS & Javascript bestanden.
 • UX design: social media buttons toegevoegd en gezorgd dat telefoonnummers en e-mail adressen ook op mobiel kunnen worden aangeklikt.

Resultaat:

11 top 1 rankings.
15 top 3 rankings.
18 top 5 rankings.
33 top 10 rankings.

Dit is een sterke verbetering van de oorspronkelijke situatie, waarin deze makelaar vooral op pag 4 tm 6 gerangschikt stond. De makelaar besteedt zelf veel aandacht aan het binnen halen van Google reviews. Daarnaast zorg ik op regelmatige basis voor nieuwe backlinks (SEO Linkbuilding)

2. Kapsalon Haarvisie uit Rijswijk

Haarvisie is niet zomaar een kapsalon. Haarvisie heeft kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Ze zijn namelijk meerdere keren bekroond met een award voor:

 • Beste kapsalon van Zuid Holland
 • De beste hairextensions salon van Nederland
 • Beste digitale salon van Nederland.

Haarvisie had een relatief goede website met heel veel content erop. Er was veel tekst, maar ook veel Youtube filmpjes. De content was echter niet goed geoptimaliseerd voor SEO. Daarom heb ik eerst aandacht besteed aan On Page SEO. Als eerste ben ik gestart met een zoekwoordenonderzoek. Op basis van de relevante zoekwoorden (incl. long-tail keywords) zijn de teksten en een groot aantal blogs geoptimaliseerd voor SEO. Er was totaal nog niet aan SEO Linkbuilding gedaan. Dus dat was de volgende stap om op te pakken. Inmiddels hebben we met 15 zoekwoorden een nr 1 positie te pakken en met nog eens 35 zoekwoorden een top 5 positie. Dat smaakt naar meer en in vervolgopdracht gaan we meer accenten leggen en verfijnen. Ben je op zoek naar een goede kapper waar je in de watten wordt gelegd? Ga dan eens kijken bij Haarvisie in Rijswijk, vlakbij Den Haag. In de vervolgopdracht zijn de Engelstalige pagina’s voor SEO geoptimaliseerd, net zoals de specialiteiten pagina’s. Er zijn landingspagina’s aangemaakt.

3. Pause to Play

Pause to Play is eigendom van Dominique van Wingerden en is gevestigd in Leiden. Dominique biedt twee diensten aan, namelijk: Lifecoaching/Loopbaancoaching en Ademcoaching. Ze heeft veel klanten in de omgeving Leiden, maar er komen er ook steeds meer uit de regio Amsterdam en Den Haag. Hoewel de website er goed uitziet, was deze zo goed als niet voor SEO geoptimaliseerd. Ik heb getracht voor haar een goede stevig SEO basis te leggen van waaruit we verdere progressie zouden kunnen boeken. De volgende zaken zijn bijvoorbeeld aangepakt:

 • Het optimaliseren van de bestaande content
 • Het optimaliseren van de afbeeldingen
 • Interne linkstructuur aanbrengen
 • Linkbuilding profiel opbouwen. Hiermee onderscheidt ze zichzelf namelijk van de concurrentie, omdat op coach websites dit bijvoorbeeld vaak niet optimaal benut wordt.

4. TFK Installatie Service Amsterdam

TFK Installatie Service is een allround Loodgieter uit Amsterdam, Haarlem en omstreken. Ze zijn namelijk zowel goed in onderhoud als in reparatie en ze werken voor particulieren en bedrijven. De website is gemaakt door Webmolen uit Amersfoort. De website ziet er prima uit. Alleen de SEO rankings waren nog niet op het niveau wat men voor ogen had. Daarom kreeg ik het verzoek om een goed linkbuilding profiel op te zetten om de SEO rankings een boost te geven. De rankings zijn omhoog gevlogen, waardoor vervolgstappen voor meer verbeteringen binnenkort gaan plaatsvinden.

5. Praktijk Wederzijds, Amsterdam

Praktijk Wederzijds is een praktijk uit Amsterdam gespecialiseerd in Relatietherapie, Gezinstherapie & Mediation. De eigenaar haalde leads binnen via Google Ads, maar eigenlijk niet via de organische weg (SEO). Hij wilde beter vindbaar zijn op de voor hem relevante zoekwoorden. Als eerste stappen heb ik daarom voor hem het volgende gedaan:

 1. De bestaande content is voor SEO geoptimaliseerd.
 2. De interne sitestructuur heb ik verbeterd. Dit is namelijk gunstig voor een snellere indexering door de zoekmachines.
 3. Een sterk Linkbuilding profiel aangemaakt.
 4. Een Privacyverklaring toegevoegd.
 5. Een bedrijfslogo voor hem ontworpen.

De eerste resultaten zijn ronduit spectaculair te noemen. Diverse zoekwoorden zijn bijvoorbeeld van de top 100 naar de top 10, top 20 gegaan. De belangrijkste vier zoekwoorden combinaties hebben zelfs een top 5 positie behaald. Voor de toekomst gaan we meer content aan de website toevoegen en gaan we een social media profiel opzetten. De belangrijkste vier zoekwoorden (combinaties) staan inmiddels in de top 3. De eigenaar was content met het resultaat en liet een mooie Google review voor mij achter.

6. Schoonheidssalon Cellarich

De schoonheidsspecialiste van Schoonheidssalon Cellarich uit Wateringen, vlakbij Den Haag heeft SEO bureau Connect your World de opdracht gegeven om een website te maken voor haar schoonheidssalon. Dit heb ik voor haar gedaan met het Astra Thema in WordPress. Het is een solide eenvoudige website geworden, die de komende tijd verder uitgebouwd zal worden. Ook ga ik met de SEO optimalisatie van haar website aan de slag. Het streven is om haar bovenaan in Google te krijgen als schoonheidsspecialiste in Wateringen en Den Haag.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO Bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag? Of wilt u mij bijvoorbeeld inhuren als SEO specialist of Content Marketing expert? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.