• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden – Inleiding

Is uw Linkbuilding uitbesteden verstandig? Misschien heeft u al een goede website en heeft u al een goede plek bovenaan Google bemachtigd. Dat is natuurlijk goed mogelijk! Helaas bent u er dan nog niet. Uw concurrentie kan natuurlijk ook een SEO en Linkbuilding expert inschakelen om bovenaan bij Google te komen. Een website heeft daarom blijvende aandacht nodig. Het is van groot belang om constant aandacht te besteden aan SEO Linkbuilding. Dit is namelijk voor rond de 30% van invloed of u een hoge positie bovenaan in Google kunt bereiken. Het zelf doen van SEO Linkbuilding is niet verstandig. U moet namelijk rekening houden met vele factoren. Doet u dit niet goed? Dan kan het zijn, dat uw website daalt in de zoekmachines in plaats van verder stijgt.


SEO linkbuilding bureau Connect your World

Wat is Linkbuilding?

SEO Linkbuilding zijn technieken, waarmee u hoger in zoekmachines zoals Google kunt komen op de voor uw relevante Google zoekwoorden. Linkbuilden is het verzamelen van backlinks vanaf externe websites naar één representatieve website. Het doel is om een hogere waardering voor een zoekmachine te krijgen zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo.

Waarom is Linkbuilding belangrijk?

Elke keer als een pagina linkt naar een andere pagina, moet u dat zien als een stem voor de pagina waarnaar toe gelinkt wordt. Als een pagina daarbij veel waarde toevoegt voor internet gebruikers, is het niet meer dan logisch, dat er een backlink wordt geplaatst naar die website vanaf andere websites. Daarnaast telt Linkbuilding voor 30% mee bij het bepalen van uw posities in Google op relevante SEO zoekwoorden ten opzichte van uw concurrenten. Dit is de reden waarom SEO Linkbuilding nog steeds zo’n sterke ranking factor is in het Google algoritme.

Wat is een Link?

Een link of een hyperlink is een verbinding of koppeling tussen twee pagina’s of twee websites op het internet.

Waarom Linkbuilding uitbesteden?

Naast goede content is Linkbuilding de belangrijkste factor of u een positie bovenaan in Google scoort op de voor u relevante SEO zoekwoorden. Het belang is dus groot om het linkbuilden goed aan te pakken. Ondanks dat er gratis tools zijn voor linkbuilding services, hebben SEO specialisten of linkbuilders net even wat meer geavanceerde software om te bepalen of een bepaalde link van toegevoegde waarde is. Door het uitbesteden van Linkbuilding bespaart u ook nog eens een hoop tijd.


Geschatte leestijd: 7 minuten

41% of SEO experts consider link building to be the most difficult part of search optimization

Ascend

Voordelen van linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden om backlinks te verkrijgen, is een goede en verstandige keuze voor zowel grote, middelgrote en kleine bedrijven in het MKB.

 • Een belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. Het bepaalt namelijk voor ruim 30% hoe uw website scoort in Google ten opzichte uw concurrentie. Vanwege dit belang, is het inschakelen van een SEO Linkbuilding specialist een verstandige keuze.
 • SEO linkbuilding kan ook een negatieve impact hebben op uw posities in Google. Onze linkbuilding specialist weet de regels van linkbuilding en zal in zijn goede linkbuilding strategie tijd in ruimen om slechte backlinks voor u te verwijderen.
 • Alleen met goede SEO software kunt u goed linkbuilden. Connect your World heeft toegang tot goede linkbuilding software.

SEO Linkbuilding strategie

Voor het toepassen van een goede linkbuilding strategie moet u allereerst een antwoord geven op de volgende vragen:

 1. Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw doelstellingen?
 2. Wie zijn uw concurrenten en ranken ze beter of slechter dan u?
 3. Is er een goede nulmeting gedaan?
 4. Welke webpagina’s zijn het belangrijkst?
 5. Is de technische SEO goed gedaan?
 6. Is de on page SEO op niveau?

Linkbuilding services

Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen kunt u vervolgens een uitmuntende goede linkbuilding strategie opstellen op basis van feiten. Vervolgens doen wij een paar SEO analyses om een goed beeld te krijgen over wat er moet gaan gebeuren om te scoren met SEO Linkbuilding.

Linkbuilding uitbesteden aan Connect your World uit Den Haag

SEO inclusief Linkbuilding gaat erom, dat u het beter moet gaan doen dan uw concurrentie. Hoe groot de concurrentie is, hangt af van de branche en de plaats. Op grond daarvan bevelen wij aan om meerdere maanden met Linkbuilding aan de slag te gaan. In onze linkbuilding service werken wij daarom graag met maandbedragen en de start van onze mogelijke toekomstige samenwerking is voor minimaal 3 maanden. De prijzen van een linkbuilding traject bestaan bijvoorbeeld voor een deel uit arbeidsloon en voor een deel uit kosten voor aanschaf van relevante backlinks.

De prijzen van een linkbuilding traject starten bij 250 Euro ex. BTW per maand.


Linkbuilding uitbesteden Den Haag

SEO bureau Connect your World uit Den Haag maakt SEO linkbuilding niet moeilijker dan het is. SEO external linking hoeft niet moeilijk te zijn. Linkbuilding in SEO is echter wel vrij bewerkelijk. Veel klanten vinden linkbuilden daarom een vreemde bezigheid. Ik probeer daarom altijd zo goed mogelijk uit te leggen, wat er gaat gebeuren. Daarnaast wordt u niet verrast door de prijs. Die spreken we van te voren af. SEO optimalisatie is in feite een ‘spel’ om uw concurrentie online te slim af te zijn en bovenaan in Google te komen. Speelt u het spel met ons mee? Na deze periode volgt een evaluatie over de behaalde resultaten en maken we afspraken over hoe we verder gaan. Bij het uitbesteden van Linkbuilding betaalt u de helft vooraf en de andere helft na afloop.

Backlinks checken, SEO linkbuilding, Linkbuilding Den Haag
 1. Verkrijg backlinks op een natuurlijke wijze en op regelmatige basis.
 2. Creëer relevante en actuele SEO content, die het waard is om naar toe te linken.
 3. Kijk naar de backlinks van uw concurrenten. Kopieer vervolgens de relevante links en verkrijg voor een deel andere backlinks. Het is uiteindelijk de bedoeling om hoger te ranken dan uw concurrent.
 4. De laatste paar jaar is gastbloggen een veel gebruikt middel. Dit kan werken, maar zorg voor onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.
 5. Denk ook aan online bedrijvengidsen. Hier kunt u vaak gratis de URL van uw website kwijt.
 6. Plaats daarnaast links (URL) van uw eigen website in uw sociale media profielen.

Linkbuilding Den Haag – Lokale SEO

Wist u, dat u uw lokale vindbaarheid kunt verbeteren door met SEO linkbuilding rekening te houden met een lokale insteek. U kunt bijvoorbeeld in uw ankertekst gebruik maken van lokale Google zoekwoorden zoals bijvoorbeeld:

 • Rijschool dichtbij, Rijschool in de buurt, Rijschool vlak bij
 • Rijschool Den Haag of Rijschool Zoetermeer

SEO Linkbuilding Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en linkbuilder uit Den Haag. Verder is hij de eigenaar van linkbuilding bureau Connect your World in Den Haag. Herman is een ervaren SEO freelancer en Content Marketeer. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of over het uitbesteden van Linkbuilding? Wilt u een antwoord op de vraag ‘Hoe verkrijg ik backlinks? Laat het ons weten! Connect your World heeft inmiddels al voor heel wat mooie klanten door heel Nederland mogen werken.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Gratis SEO tools

Om zelf het een en ander uit te zoeken, zijn er tal van gratis SEO tools. Voor een gratis SEO check kunt u ook onze SEO checklists gebruiken. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook altijd een optie.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.