• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden, Linkbuilding, Linkbuilding Den Haag

Linkbuilding uitbesteden – Inleiding

Is het verstandig om uw linkbuilding uit te besteden? Misschien hebt u al een goede website en staat u al hoog in de zoekresultaten van Google. Dat is natuurlijk fantastisch! Echter, daar stopt het niet. Uw concurrentie kan ook investeren in SEO en een linkbuildingexpert inschakelen om hoger te ranken in Google. Daarom vereist een website voortdurende aandacht.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Vooral permanente backlinks
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Bovenaan in Google

Het is van groot belang om constant aandacht te besteden aan SEO Linkbuilding. Dit is namelijk voor rond de 30% van invloed of u een hoge positie bovenaan in Google kunt bereiken. Het zelf doen van SEO Linkbuilding is niet verstandig. U moet namelijk rekening houden met vele factoren. Doet u dit niet goed? Dan kan het zijn, dat uw website daalt in de zoekmachines in plaats van verder stijgt. Verstandiger is dus om voor het uitbesteden van uw linkbuilding in zee te gaan met Linkbuilding bureau Connect your World.


Wat is Linkbuilding?

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is een SEO optimalisatie strategie, die inhoudt dat je hyperlinks van andere websites naar de jouwe verkrijgt. Het doel van linkbuilding is om de zichtbaarheid van een website in zoekresultaten door SEO backlinks te verbeteren en de autoriteit en geloofwaardigheid te vergroten.

Waarom is Linkbuilding belangrijk?

Links worden beschouwd als een belangrijke factor bij het bepalen van de rangorde van een website in zoekmachines. Zoekmachines, zoals Google, beschouwen links als aanbevelingen van andere websites. Wanneer gerenommeerde en betrouwbare websites naar jouw site linken, kan dit de geloofwaardigheid en autoriteit van jouw site vergroten.

Waarom Linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding kan een complex en tijdrovend proces zijn. Daarom vereist linkbuilding tijd en consistentie. Effectieve linkbuilding vereist kennis van SEO, contentmarketing en outreach strategieën. Als je geen kennis hebt van deze gebieden, kan je beter er een linkbuilding specialist bijhalen. Onjuiste linkbuildingpraktijken kunnen leiden tot straffen van zoekmachines, wat schadelijk kan zijn voor de online zichtbaarheid van jouw website.Linkbuilding uitbesteden – Voordelen

Het uitbesteden van Linkbuilding om backlinks te verkrijgen, is een goede en verstandige keuze voor zowel grote, middelgrote en kleine bedrijven in het MKB. (Wij hebben een speciale SEO aanbieding voor het MKB)

 • Een belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. Het bepaalt namelijk voor ruim 30% hoe uw website scoort in Google ten opzichte uw concurrentie. Vanwege dit belang, is het inschakelen van een SEO Linkbuilding specialist een verstandige keuze.
 • SEO linkbuilding kan ook een negatieve impact hebben op uw posities in Google. Onze linkbuilding specialist weet de regels van linkbuilding en zal in zijn goede linkbuilding strategie tijd in ruimen om slechte backlinks voor u te verwijderen.
 • Alleen met goede SEO software kunt u goed linkbuilden. Connect your World heeft toegang tot goede linkbuilding software.

41% of SEO experts consider link building to be the most difficult part of search optimization

Ascend

SEO Linkbuilding strategie

Voor het toepassen van een goede linkbuilding strategie moet u allereerst een antwoord geven op de volgende vragen:

 1. Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw doelstellingen?
 2. Wie zijn uw concurrenten en ranken ze beter of slechter dan u?
 3. Is er een goede nulmeting gedaan?
 4. Welke webpagina’s zijn het belangrijkst?
 5. Is de technische SEO goed gedaan?
 6. Is de on page SEO op niveau?

Linkbuilding services

Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen kunt u vervolgens een uitmuntende goede linkbuilding strategie opstellen op basis van feiten. Vervolgens doen wij een paar SEO analyses om een goed beeld te krijgen over wat er moet gaan gebeuren om te scoren met SEO Linkbuilding.

Linkbuilding uitbesteden aan Connect your World uit Den Haag

SEO inclusief Linkbuilding gaat erom, dat u het beter moet gaan doen dan uw concurrentie. Hoe groot de concurrentie is, hangt af van de branche en de plaats. Op grond daarvan bevelen wij aan om meerdere maanden met Linkbuilding aan de slag te gaan. In onze linkbuilding service werken wij daarom graag met maandbedragen en de start van onze mogelijke toekomstige samenwerking is voor minimaal 3 maanden. De prijzen van een linkbuilding traject bestaan bijvoorbeeld voor een deel uit arbeidsloon en voor een deel uit kosten voor aanschaf van relevante SEO backlinks.


Linkbuilding uitbesteden Den Haag

SEO bureau Connect your World uit Den Haag maakt SEO linkbuilding niet moeilijker dan het is. SEO external linking hoeft niet moeilijk te zijn. Linkbuilding in SEO is echter wel vrij bewerkelijk. Veel klanten vinden linkbuilden daarom een vreemde bezigheid. Ik probeer daarom altijd zo goed mogelijk uit te leggen, wat er gaat gebeuren. Daarnaast wordt u niet verrast door de prijs. Die spreken we van te voren af. SEO optimalisatie is in feite een ‘spel’ om uw concurrentie online te slim af te zijn en bovenaan in Google te komen. Speelt u het spel met ons mee? Na deze periode volgt een evaluatie over de behaalde resultaten en maken we afspraken over hoe we verder gaan.

Backlinks checken, SEO linkbuilding, Linkbuilding Den Haag
 1. Verkrijg backlinks op een natuurlijke wijze en op regelmatige basis.
 2. Creëer relevante en actuele SEO content, die het waard is om naar toe te linken.
 3. Kijk naar de backlinks van uw concurrenten. Kopieer vervolgens de relevante links en verkrijg voor een deel andere SEO backlinks. Het is uiteindelijk de bedoeling om hoger te ranken dan uw concurrent.
 4. De laatste paar jaar is gastbloggen een veel gebruikt middel. Dit kan werken, maar zorg voor onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.
 5. Denk ook aan online bedrijvengidsen. Hier kunt u vaak gratis de URL van uw website kwijt.
 6. Plaats daarnaast links (URLS voor SEO) van uw eigen website in uw sociale media profielen.

Linkbuilding Den Haag – Lokale SEO

Wist u, dat u uw lokale vindbaarheid kunt verbeteren door met linkbuilding in SEO rekening te houden met een lokale insteek. U kunt bijvoorbeeld in uw ankertekst gebruik maken van lokale Google zoekwoorden zoals bijvoorbeeld:

 • Rijschool dichtbij, Rijschool in de buurt, Rijschool vlak bij
 • Rijschool Den Haag of Rijschool Zoetermeer

SEO Linkbuilding Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en linkbuilder uit Den Haag. Verder is hij de eigenaar van Connect your World, een linkbuilding bureau in Den Haag. Herman is een ervaren SEO freelancer en Content Marketeer. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of over het uitbesteden van Linkbuilding? Wilt u meer weten over onze SEO diensten of een antwoord op de vraag ‘Hoe verkrijg ik backlinks? Laat het ons weten! Connect your World heeft inmiddels al voor heel wat mooie klanten door heel Nederland mogen werken. Linkbuilding bureau Connect your World doet trouwens aan het ruilen van links.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Gratis SEO tools

Om zelf het een en ander uit te zoeken, zijn er tal van gratis SEO tools. Voor een gratis SEO check kunt u ook onze SEO checklists gebruiken. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook altijd een optie.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.