• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden, Linkbuilding, Linkbuilding Den Haag
Linkbuilding specialist inhuren

Geschatte leestijd: 5 minuten

SEO linkbuilding bureau Connect your World

Is uw Linkbuilding uitbesteden verstandig? Misschien heeft u al een goede website en heeft u al een goede plek in Google bemachtigd. Dat is natuurlijk goed mogelijk! Helaas bent u er dan nog niet. Uw concurrentie kan natuurlijk ook een SEO expert inschakelen om bovenaan bij Google te komen. Een website heeft daarom blijvende aandacht nodig. Die aandacht kunt u steken in Off Page SEO. U zou voortdurend aandacht moeten besteden aan het verkrijgen van SEO reviews. Ook is het raadzaam om constant aandacht te besteden aan Linkbuilding. Dit is namelijk voor rond de 30% van invloed of u een hoge positie bovenaan in Google kunt bereiken.

Het belang van Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden is een goede en verstandige keuze voor zowel grote, middelgrote en kleine bedrijven in het MKB. SEO en Linkbuilding Bureau Connect your World raadt dit aan omdat:

 • Linkbuilding is een belangrijk onderdeel in SEO. Het bepaalt voor ruim 30% hoe uw website scoort in Google ten opzichte uw concurrentie
 • SEO linkbuilding kan ook een negatieve impact hebben op uw posities in Google
 • Alleen met goede SEO software kan je goed linkbuilden

Linkbuilding uitbesteden aan Connect your World uit Den Haag

SEO inclusief Linkbuilding gaat erom, dat je het beter moet gaan doen dan jouw concurrentie. Hoe groot de concurrentie is, hangt af van branche en plaats. Dat is de reden, dat SEO en Linkbuilding bureau Connect your World Linkbuilding aanbiedt in verschillende prijsklassen.

3 maanden voor 250 EUR per maand ex BTW

3 maanden voor 350 EUR per maand ex BTW

3 maanden voor 450 EUR per maand ex BTW

6 maanden voor 250 EUR per maand ex BTW

6 maanden voor 350 EUR per maand ex BTW

6 maanden voor 450 EUR per maand ex BTW

Wat is een Link?

Een link of een hyperlink is een verbinding tussen twee pagina’s of twee websites op het internet.

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het verzamelen van backlinks vanaf externe websites naar één representatieve website. Het doel is om een hogere waardering voor een zoekmachine te krijgen zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo op voor die specifieke webpagina specifieke & relevante zoekwoorden.

Wat is het belang van SEO Linkbuilding?

Elke keer als een pagina linkt naar een andere pagina, moet u dat zien als een stem voor de pagina waarnaar toe gelinkt wordt. Als een pagina veel waarde toevoegt voor internet gebruikers, is het niet meer dan logisch, dat er een link wordt geplaatst naar die website vanaf andere websites. Dit is de reden waarom Linkbuilding nog steeds zo’n sterke ranking factor is in het Google algoritme.

 1. Verkrijg backlinks op een natuurlijke wijze en op regelmatige basis.
 2. Creëer relevante en actuele content, die het waard is om naar toe te linken.
 3. Kijk naar de backlinks van uw concurrenten. Kopieer de relevante links en verkrijg voor een deel andere backlinks. Het is uiteindelijk de bedoeling om hoger te ranken dan uw concurrent.
 4. De laatste paar jaar is gastbloggen een veel gebruikt middel. Dit kan werken, maar probeer uzelf te onderscheiden van de concurrentie. Er is namelijk heel veel content en dan bedoel ik ‘heel’ veel content.
 5. Denk ook aan online bedrijvengidsen. Hier kunt u vaak gratis de URL van uw website kwijt.
 6. Wees aanwezig op Sociale media en plaats de link van uw eigen website in uw profiel.


Linkbuilding uitbesteden Den Haag

SEO bureau Connect your World uit Den Haag maakt SEO linkbuilding niet moeilijker dan het is. Linkbuilding hoeft niet moeilijk te zijn. Linkbuilding in SEO is echter wel vrij bewerkelijk. Veel klanten vinden linkbuilden een vreemde bezigheid. Ik probeer daarom altijd zo goed mogelijk uit te leggen, wat er gaat gebeuren. Daarnaast wordt u niet verrast door de prijs. Die spreken we van te voren af. SEO optimalisatie is in feite een ‘spel’ om uw concurrentie online te slim af te zijn en boven in Google te komen. Speelt u het spel met ons mee?

Na deze periode volgt een evaluatie over de behaalde resultaten en maken we afspraken over hoe we verder gaan. Bij het uitbesteden van Linkbuilden betaalt u de helft vooraf en de andere helft na afloop.

Linkbuilding Den Haag – Lokale SEO

Wist u, dat u uw lokale vindbaarheid kunt verbeteren door met linkbuilding rekening te houden met een lokale insteek. U kunt bijvoorbeeld in uw ankertekst gebruik maken van lokale zoekwoorden zoals bijvoorbeeld:

 • Rijschool dichtbij, Rijschool in de buurt, Rijschool vlak bij
 • Rijschool Den Haag of Rijschool Zoetermeer

SEO Linkbuilding Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en linkbuilder uit Den Haag. Verder is hij de eigenaar van linkbuilding bureau Connect your World. Herman is een ervaren freelance SEO consultant en Content Marketing expert. Online marketing bureau Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Ook hebben wij diverse SEO zoekmachineoptimalisatie opdrachten uitgevoerd in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer en in Delft. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of over het uitbesteden van Linkbuilding? Laat het ons weten!

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.