• 06-41226543
 • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Linkbuilding uitbesteden

SEO Linkbuilding bureau Connect your World

Linkbuilding uitbesteden, SEO webteksten, SEO specialist Den Haag

Linkbuilding uitbesteden

Is Linkbuilding uitbesteden een goede keuze of niet? Voor een MKB-er is het verstandig om Linkbuilding voor uw website uit te besteden aan Connect your World. SEO Linkbuilding is niet meer zo gemakkelijk als het vroeger was. Google heeft zijn algoritme op dit terrein verder aangescherpt. Daarom kunt u SEO Linkbuilding beter over laten aan een expert, die op de hoogte is betreffende alle ins & outs op het gebied van Linkbuilding.

Wat is een Link?

Een link of een hyperlink is een verbinding tussen twee pagina’s of twee websites op het internet.

Wat is Linkbuilding?

Linkbuilding is het verzamelen van links vanaf externe websites naar één specifieke website. Het doel is om een hogere waardering voor een zoekmachine te krijgen zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo op voor die specifieke webpagina specifieke & relevante zoekwoorden.

Wat is het belang van SEO Linkbuilding?

Elke keer als een pagina linkt naar een andere pagina, moet u dat zien als een stem voor de pagina waarnaar toe gelinkt wordt. Als een pagina veel waarde toevoegt voor internet gebruikers, is het niet meer dan logisch, dat er een link wordt geplaatst naar die website vanaf andere websites. Dit is de reden waarom Linkbuilding nog steeds zo’n sterke ranking factor is in het algoritme van Google.

Linkbuilding tips: hoe verkrijgt u backlinks?

 • Verkrijg backlinks op een natuurlijke wijze en op regelmatige basis.
 • Creëer relevante en actuele content, die het waard is om naar toe te linken.
 • Kijk naar de backlinks van uw concurrenten. Kopieer de relevante links en verkrijg voor een deel andere links. Het is uiteindelijk de bedoeling om hoger te ranken dan uw concurrent.
 • De laatste paar jaar zijn gastblogs een veel gebruikt middel. Dit kan werken, maar probeer uwzelf te onderscheiden van de concurrentie. Er is namelijk heel veel content en dan bedoel ik ‘heeeel’ veel content.
 • Denk ook aan online bedrijvengidsen. Hier kunt u vaak gratis de url van uw website kwijt.
 • Wees aanwezig op Social media en plaats de link van uw eigen website in uw profiel.

Linkbuilding uitbesteden Den Haag

SEO bureau Connect your World uit Den Haag maakt SEO linkbuilding niet moeilijker dan het is. Linkbuilding hoeft niet moeilijk te zijn. Linkbuilding in SEO is echter wel vrij arbeidsintensief. Veel klanten vinden linkbuilden een vreemde bezigheid. Ik probeer daarom altijd zo goed mogelijk uit te leggen, wat er gaat gebeuren. Daarnaast wordt u niet verrast door de prijs. Die spreken we van te voren af. SEO is in feite een ‘spel’ om uw concurrentie online te slim af te zijn en bovenaan in Google te komen. Speelt u het spel mee?

Linkbuilding uitbesteden

Als het basis linkprofiel goed is, heeft u de keuze uit de volgende opties.

 1. 20 backlinks per maand voor 3 maanden voor 375 EUR ex BTW
 2. 30 backlinks per maand voor 3 maanden voor 499 EUR ex BTW
 3. 20 backlinks per maand voor 6 maanden voor 700 EUR ex BTW
 4. 30 backlinks per maand voor 6 maanden voor 899 EUR ex BTW

Na deze periode volgt een evaluatie over de behaalde resultaten en maken we afspraken over hoe we verder gaan. Bij het uitbesteden van Linkbuilden betaalt u de helft vooraf en de andere helft na afloop.

SEO Content

SEO bureau Connect your World geeft op regelmatige basis gratis kennis weg.

Linkbuilding uitbesteden, SEO Linkbuilding, Linkbuilding Den Haag
Linkbuilding uitbesteden, SEO Linkbuilding, Linkbuilding Den Haag

SEO & Linkbuilding Blogs

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO consultant & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Ook hebben wij diverse SEO opdrachten uitgevoerd in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer en in Delft. Heeft u een vraag over SEO of over het uitbesteden van Linkbuilding? Laat het ons weten!

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.