• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden, Linkbuilding, Linkbuilding Den Haag
Linkbuilding specialist inhuren

Geschatte leestijd: 7 minuten

SEO linkbuilding bureau Connect your World

Wat is Linkbuilding?

SEO Linkbuilding zijn technieken waarmee u hoger in zoekmachines zoals Google kunt komen op de voor uw relevante zoektermen. Linkbuilden is het verzamelen van backlinks vanaf externe websites naar één representatieve website. Het doel is om een hogere waardering voor een zoekmachine te krijgen zoals bijvoorbeeld Google, Bing of Yahoo op voor die specifieke webpagina specifieke & relevante zoekwoorden.

Wat is het belang van SEO Linkbuilding?

Elke keer als een pagina linkt naar een andere pagina, moet u dat zien als een stem voor de pagina waarnaar toe gelinkt wordt. Als een pagina veel waarde toevoegt voor internet gebruikers, is het niet meer dan logisch, dat er een link wordt geplaatst naar die website vanaf andere websites. Dit is de reden waarom Linkbuilding nog steeds zo’n sterke ranking factor is in het Google algoritme.

Wat is een Link?

Een link of een hyperlink is een verbinding tussen twee pagina’s of twee websites op het internet.

Waarom Linkbuilding uitbesteden?

Naast goede content is Linkbuilding de belangrijkste factor of u goed scoort in Google op de voor u relevante zoekwoorden. Het belang is dus groot om het linkbuilden goed aan te pakken. Ondanks dat er gratis tools zijn voor linkbuilding, hebben SEO specialisten of linkbuilders net even wat meer geavanceerde software om te bepalen of een bepaalde link van toegevoegde waarde is. Door het uitbesteden van Linkbuilding bespaart u ook nog eens een hoop tijd.

41% of SEO experts consider link building to be the most difficult part of search optimization

Ascend

Linkbuilding uitbesteden – Inleiding

Is uw Linkbuilding uitbesteden verstandig? Misschien heeft u al een goede website en heeft u al een goede plek in Google bemachtigd. Dat is natuurlijk goed mogelijk! Helaas bent u er dan nog niet. Uw concurrentie kan natuurlijk ook een SEO expert inschakelen om bovenaan bij Google te komen. Een website heeft daarom blijvende aandacht nodig. Het is van groot belang om constant aandacht te besteden aan Linkbuilding. Dit is namelijk voor rond de 30% van invloed of u een hoge positie bovenaan in Google kunt bereiken. Het zelf doen van SEO Linkbuilding is niet verstandig. U moet namelijk rekening houden met vele factoren. Doet u dit niet goed? Dan kan het zijn, dat uw website daalt in de zoekmachines in plaats van stijgt.

De voordelen van Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden is een goede en verstandige keuze voor zowel grote, middelgrote en kleine bedrijven in het MKB.

 • Een belangrijk onderdeel van SEO is linkbuilding. Het bepaalt voor ruim 30% hoe uw website scoort in Google ten opzichte uw concurrentie. Vanwege dit belang, is het inschakelen van een SEO Linkbuilding specialist een verstandige keuze.
 • SEO linkbuilding kan ook een negatieve impact hebben op uw posities in Google. Onze linkbuilding specialist weet de regels van linkbuilding en zal slechte backlinks voor u verwijderen.
 • Alleen met goede SEO software kunt u goed linkbuilden. Connect your World heeft toegang tot goede linkbuilding software.

SEO Linkbuilding strategie

Voor het toepassen van een excellente linkbuilding strategie moet u allereerst een antwoord geven op de volgende vragen:

 1. Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw doelstellingen?
 2. Wie zijn uw concurrenten en ranken ze beter of slechter dan u?
 3. Is er een goede nul-meting gedaan?
 4. Welke webpagina’s zijn het belangrijkst?
 5. Is de technische SEO goed gedaan?
 6. Is de on-page SEO op niveau?

Op basis van de antwoorden op bovenstaande vragen kunt u een uitmuntende linkbuilding strategie opstellen op basis van feiten. Vervolgens doen wij een paar SEO analyses om een goed beeld te krijgen over wat er moet gaan gebeuren om te scoren met SEO Linkbuilding.

Linkbuilding strategie, Linkbuilding Den Haag, SEO linkbuilding

Linkbuilding uitbesteden aan Connect your World uit Den Haag

SEO inclusief Linkbuilding gaat erom, dat u het beter moet gaan doen dan uw concurrentie. Hoe groot de concurrentie is, hangt af van branche en plaats. Wij bevelen aan om meerdere maanden met Linkbuilding aan de slag te gaan. In onze linkbuilding service werken wij daarom graag met maandbedragen en de start van onze mogelijke toekomstige samenwerking is voor minimaal 3 maanden. De prijzen van een linkbuilding traject bestaan voor een deel uit arbeidsloon en voor een deel uit kosten voor aanschaf van relevante backlinks.

De prijzen van een linkbuilding traject starten bij 200 EURO ex. BTW per maand.


Linkbuilding uitbesteden Den Haag

SEO bureau Connect your World uit Den Haag maakt SEO linkbuilding niet moeilijker dan het is. SEO external linking hoeft niet moeilijk te zijn. Linkbuilding in SEO is echter wel vrij bewerkelijk. Veel klanten vinden linkbuilden een vreemde bezigheid. Ik probeer daarom altijd zo goed mogelijk uit te leggen, wat er gaat gebeuren. Daarnaast wordt u niet verrast door de prijs. Die spreken we van te voren af. SEO optimalisatie is in feite een ‘spel’ om uw concurrentie online te slim af te zijn en boven in Google te komen. Speelt u het spel met ons mee? Na deze periode volgt een evaluatie over de behaalde resultaten en maken we afspraken over hoe we verder gaan. Bij het uitbesteden van Linkbuilding betaalt u de helft vooraf en de andere helft na afloop.

Backlinks checken, SEO linkbuilding, Linkbuilding Den Haag
 1. Verkrijg backlinks op een natuurlijke wijze en op regelmatige basis.
 2. Creëer relevante en actuele SEO content, die het waard is om naar toe te linken.
 3. Kijk naar de backlinks van uw concurrenten. Kopieer de relevante links en verkrijg voor een deel andere backlinks. Het is uiteindelijk de bedoeling om hoger te ranken dan uw concurrent.
 4. De laatste paar jaar is gastbloggen een veel gebruikt middel. Dit kan werken, maar zorg voor onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie.
 5. Denk ook aan online bedrijvengidsen. Hier kunt u vaak gratis de URL van uw website kwijt.
 6. Plaats links (URL) van uw eigen website in uw sociale media profielen.

Linkbuilding Den Haag – Lokale SEO

Wist u, dat u uw lokale vindbaarheid kunt verbeteren door met linkbuilding rekening te houden met een lokale insteek. U kunt bijvoorbeeld in uw ankertekst gebruik maken van lokale zoekwoorden zoals bijvoorbeeld:

 • Rijschool dichtbij, Rijschool in de buurt, Rijschool vlak bij
 • Rijschool Den Haag of Rijschool Zoetermeer

SEO Linkbuilding Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en linkbuilder uit Den Haag. Verder is hij de eigenaar van linkbuilding bureau Connect your World. Herman is een ervaren freelance SEO consultant en Content Marketing expert.

SEO specialist inhuren

Online marketing bureau Connect your World heeft een SEO specialist voor u beschikbaar in de volgende regio´s

Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of over het uitbesteden van Linkbuilding? Laat het ons weten!

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Gratis SEO

Om zelf het een en ander uit te zoeken, zijn er tal van gratis SEO tools. Voor een gratis SEO check kunt u ook onze SEO checklists gebruiken.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.