• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Bureau Delft inhuren

SEO Bureau Delft inhuren

SEO bureau Delft

Zoekt u misschien een SEO bureau in Delft, omdat uw bedrijf of organisatie de SEO optimalisatie van uw website verder wilt verbeteren? Dan is SEO bureau Connect your World de oplossing voor u. Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO en Content Marketing bureau Connect your World. Online marketing bureau Connect your World voert SEO en Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag. Ook voor de bedrijven en organisaties in Delft heeft Connect your World de juiste expertise en diverse oplossingen in huis om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante Google zoekwoorden. Maak kennis met onze SEO specialist voor Delft.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

SEO diensten – Online marketing bureau Connect your World

 1. SEO uitbesteden
 2. Linkbuilding uitbesteden
 3. Verouderde content updaten
 4. Webteksten laten schrijven en blogs schrijven
 5. Google Ads Campagnes

1. SEO uitbesteden

Zoekmachineoptimalisatie is arbeidsintensief. Uw SEO laten doen kan daarom een goede stap zijn. Er zitten immers maar 24 uur in een dag en die uren moet u efficiënt en effectief gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl.

Ook aan Linkbuilding in SEO moet u de nodige tijd besteden. SEO linkbuilding draagt namelijk voor rond de 30% bij aan hoge posities bovenaan in Google op de voor u relevante Google zoekwoorden. Linkbuilding bureau Connect your World heeft een uitgebreid netwerk om aan de juiste kwalitatieve SEO backlinks te komen. Onze linkbuilder doet veel aan ABC linkruil, maar backlinks kopen kan natuurlijk ook. Het kost echter wel het nodige uitzoekwerk. Uw Linkbuilding uitbesteden voegt echter de nodige waarde toe. Neem daarom contact op via info@connectyourworld.nl met de SEO specialist Delft.

3. Verouderde content updaten

Google is gek op relevante actuele engaging content. Voor SEO zoekmachineoptimalisatie is het daarom belangrijk om voortdurend met uw website bezig te zijn. Verouderde content updaten moet daarom onderdeel zijn van uw SEO strategie. SEO bureau Connect your World biedt voor 199 EURO aan om uw website in perfect Nederlands zonder spelfouten te maken. Dit geldt voor websites van 10 a 15 pagina’s. Voor grotere websites geldt een aparte prijsberekening. Bel nu met 06-41226543 om de mogelijkheden te bespreken met Online marketing bureau Connect your World.

SEO specialist Delft, SEO Delft, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO bureau Delft
SEO specialist voor de regio Delft

4. Webteksten laten schrijven en blogs schrijven

Webteksten of blogs laten schrijven zijn zeer belangrijk. Uw boodschap, het verhaal van uw onderneming moet goed verteld worden. Het is verstandig om de vragen die leven over uw product of dienst al vast op uw website te beantwoorden. U moet het vertrouwen gaan winnen van uw mogelijke klanten. Herkenning speelt daarbij een grote rol. Als u laat zien, dat u een probleem dat zij hebben gemakkelijk kunt oplossen, dan is de kans groot, dat zij contact met u opnemen. Voor SEO optimalisatie is het laten schrijven van webteksten en van blogs een essentieel onderdeel van een content strategie. Neem contact op met de Content Marketeer van Content marketing bureau Connect your World voor de mogelijkheden.

5. Google Ads Campagnes

Een Google Ads Campagne zet u direct in voor lead generatie. U heeft nu klanten nodig. Die kunt u naar zich toe trekken door de inzet van Google Ads. Een Google advertentie levert, als u het goed doet, sneller resultaat op. U gaat ze echter wel alleen aan voor een bepaalde periode. Uw SEO zoekmachineoptimalisatie activiteiten zijn daarentegen een stuk duurzamer. Informeer via info@connectyourworld.nl.

SEO checklists

Wie goed doet, goed ontmoet

Connect your World gelooft in de kracht van elkaar helpen. Op de website van SEO bureau Connect your World staan bijvoorbeeld diverse SEO checklists. Met deze SEO checklists in de hand kunt u al vast een start maken met de SEO zoekmachineoptimalisatie van uw website.

Connect your World, SEO bureau Delft samengevat

 • Klein SEO bedrijf met korte lijnen. Regelmatig contactmomenten over de voortgang
 • Uw samenwerkingspartner op het gebied van online marketing diensten zoals SEO, Content, Linkbuilding en Google Ads
 • 1e pagina garantie in Google op de vooraf vastgestelde zoekwoorden (in overleg)
 • Altijd een gratis SEO scan

SEO specialist Delft
Beschikbaar als SEO specialist in Delft en omstreken

SEO specialist Delft inhuren

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en Content Marketing Expert in de regio Den Haag / Delft. Tevens is hij de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Herman is een zeer ervaren SEO consultant en Content marketeer. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie? Of wilt u ons SEO bureau in Delft inhuren? Wij komen graag naar Delft om kennis met u te maken.


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  SEO bureau Delft

  Wilt u zelf al een start maken met de SEO optimalisatie van uw website van uw bedrijf in Delft? Op onze website staan vele SEO checklists waar u al vast zelf mee aan de slag kan.

  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot en met 17.30 uur.

  SEO bureau Delft – Gratis SEO tools

  Het overzicht met gratis SEO tools is ook handig als u uw website bovenaan in Google wilt krijgen in Delft. Het blijft natuurlijk ook altijd mogelijk om uw SEO te laten doen. Weet u trouwens ook wat zoekintentie precies is?

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.