• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO Bureau Delft

SEO Bureau Delft

SEO bureau Delft, SEO specialist Deft
SEO bureau Delft, SEO specialist Deft

SEO specialist Delft

Heeft u als bedrijf of organisatie in Delft problemen met SEO? Dan is SEO bureau Connect your World misschien wel de oplossing voor u. Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Connect your World voert SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag. Ook voor de bedrijven en organisaties in Delft heeft Connect your World de juiste expertise en oplossingen in huis. Om die reden krijgt Connect your World uw website bovenaan in Google op de voor u relevante zoekwoorden.

SEO diensten Connect your World

Connect your World kan u helpen met de volgende SEO diensten:

1. SEO uitbesteden

Zoekmachineoptimalisatie is arbeidsintensief. Uw SEO uitbesteden kan daarom een goede stap zijn. Er zitten immers maar 24 uur in een dag en die uren moet u efficiënt & effectief gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl.

2. Linkbuilding uitbesteden

Ook aan Linkbuilding moet u de nodige tijd besteden. SEO linkbuilding draagt namelijk voor rond de 30% van het totaal bij aan uw posities in Google. Connect your World heeft een uitgebreid netwerk om aan de juiste kwalitatieve links te komen. Onze linkbuilder doet veel aan ABC linkruil, maar backlinks kopen kan natuurlijk ook. Het kost echter wel het nodige uitzoekwerk. Uw Linkbuilding uitbesteden voegt daarom de nodige waarde toe. Neem contact op via info@connectyourworld.nl.

3. Verouderde content updaten

Google is gek op relevante actuele engaging content. Voor SEO zoekmachineoptimalisatie is het daarom belangrijk om voortdurend met uw website bezig te zijn. Oude content updaten moet daarom onderdeel zijn van uw SEO strategie. Connect your World biedt voor 199 EURO aan om uw website in perfect Nederlands zonder spelfouten te maken. Dit geldt voor websites van 10 a 15 pagina’s. Voor grotere websites geldt een aparte prijsberekening. Bel met 06-41226543 om de mogelijkheden te bespreken met SEO bureau Connect your World.

SEO specialist Delft, SEO Delft, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO bureau Delft
SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag

4. Webteksten laten schrijven

Webteksten of blogs laten schrijven zijn zeer belangrijk. Uw boodschap, het verhaal van uw onderneming moet goed verteld worden. Het is verstandig om de vragen die leven over uw product of dienst al vast op uw website te beantwoorden. U moet het vertrouwen gaan winnen van uw mogelijke klanten. Herkenning speelt daarbij een grote rol. Als u laat zien, dat u een probleem dat zij hebben gemakkelijk kunt oplossen, dan is de kans groot, dat zij contact met u opnemen. Voor SEO optimalisatie is het laten schrijven van webteksten of van blogs een essentieel onderdeel van een content strategie. Neem contact op met de Content Marketing expert van Connect your World voor de mogelijkheden.

5. Google Ads

Google Ads zet u direct in voor lead generatie. U heeft nu klanten nodig. Die kunt u naar zich toe trekken door de inzet van Google Ads. Google Ads leveren, als u het goed doet, sneller resultaat op. U gaat ze echter wel alleen aan voor een bepaalde periode. Uw SEO zoekmachineoptimalisatie activiteiten zijn daarnaast een stuk duurzamer. Informeer via info@connectyourworld.nl.

SEO checklists

Wie goed doet, goed ontmoet

Connect your World gelooft in de kracht van elkaar helpen. Op de website van SEO bureau Connect your World staan diverse SEO checklists. Met deze checklists in de hand kunt u al vast een start maken met de SEO optimalisatie van uw website.

Connect your World samengevat

  • Klein SEO bedrijf met korte lijnen. Regelmatig contactmomenten over de voortgang
  • Uw samenwerkingspartner op het gebied van online marketing diensten zoals SEO, Content, Linkbuilding & Google Ads
  • 1e pagina garantie in Google op de vooraf vastgestelde zoekwoorden (in overleg)
  • Altijd een gratis SEO scan

SEO specialist Delft inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Contentmarketing bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en Content marketing expert. Connect your World voert SEO projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben bijvoorbeeld meerdere opdrachten met succes uitgevoerd in Leiden, Zoetermeer en Rijswijk. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie? Of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Wij komen graag naar Delft om kennis met u te maken.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.