• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Bureau Delft inhuren

SEO Bureau Delft inhuren

SEO bureau Delft, SEO specialist Deft

SEO bureau Delft

Zoekt u misschien een SEO bureau in Delft, omdat uw bedrijf of organisatie de SEO optimalisatie van uw website verder wilt verbeteren? Dan is SEO bureau Connect your World de oplossing voor u. Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO en Content Marketing bureau Connect your World.

Online marketing bureau Connect your World voert SEO en Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag. Ook voor de bedrijven en organisaties in Delft heeft Connect your World de juiste expertise en diverse oplossingen in huis om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante Google zoekwoorden. Maak kennis met onze SEO specialist voor Delft.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

SEO diensten – Online marketing bureau Connect your World

 1. SEO uitbesteden
 2. Linkbuilding uitbesteden
 3. Verouderde content updaten
 4. Webteksten laten schrijven en blogs schrijven
 5. Google Ads Campagnes

1. SEO uitbesteden

Zoekmachineoptimalisatie is arbeidsintensief. Uw SEO laten doen kan daarom een goede stap zijn. Er zitten immers maar 24 uur in een dag en die uren moet u efficiënt en effectief gebruiken. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl.

Ook aan Linkbuilding in SEO moet u de nodige tijd besteden. SEO linkbuilding draagt namelijk voor rond de 30% bij aan hoge posities bovenaan in Google op de voor u relevante Google zoekwoorden. Linkbuilding bureau Connect your World heeft een uitgebreid netwerk om aan de juiste kwalitatieve SEO backlinks te komen. Onze linkbuilder doet veel aan ABC linkruil, maar backlinks kopen kan natuurlijk ook. Het kost echter wel het nodige uitzoekwerk. Uw Linkbuilding uitbesteden voegt echter de nodige waarde toe. Neem daarom contact op via info@connectyourworld.nl met de SEO specialist Delft.

3. Verouderde content updaten

Google is gek op relevante actuele engaging content. Voor SEO zoekmachineoptimalisatie is het daarom belangrijk om voortdurend met uw website bezig te zijn. Verouderde content updaten moet daarom onderdeel zijn van uw SEO strategie. SEO bureau Connect your World biedt voor 199 EURO aan om uw website in perfect Nederlands zonder spelfouten te maken. Dit geldt voor websites van 10 a 15 pagina’s. Voor grotere websites geldt een aparte prijsberekening. Bel nu met 06-41226543 om de mogelijkheden te bespreken met Online marketing bureau Connect your World.

SEO specialist Delft, SEO Delft, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO bureau Delft
SEO specialist voor de regio Delft

4. Webteksten laten schrijven en blogs schrijven

Webteksten of blogs laten schrijven zijn zeer belangrijk. Uw boodschap, het verhaal van uw onderneming moet goed verteld worden. Het is verstandig om de vragen die leven over uw product of dienst al vast op uw website te beantwoorden. U moet het vertrouwen gaan winnen van uw mogelijke klanten. Herkenning speelt daarbij een grote rol. Als u laat zien, dat u een probleem dat zij hebben gemakkelijk kunt oplossen, dan is de kans groot, dat zij contact met u opnemen. Voor SEO optimalisatie is het laten schrijven van webteksten en van blogs een essentieel onderdeel van een content strategie. Neem contact op met de Content Marketeer van Content marketing bureau Connect your World voor de mogelijkheden.

5. Google Ads Campagnes

Een Google Ads Campagne zet u direct in voor lead generatie. U heeft nu klanten nodig. Die kunt u naar zich toe trekken door de inzet van Google Ads. Een Google advertentie levert, als u het goed doet, sneller resultaat op. U gaat ze echter wel alleen aan voor een bepaalde periode. Uw SEO zoekmachineoptimalisatie activiteiten zijn daarentegen een stuk duurzamer. Informeer via info@connectyourworld.nl.

SEO checklists

Wie goed doet, goed ontmoet

Connect your World gelooft in de kracht van elkaar helpen. Op de website van SEO bureau Connect your World staan bijvoorbeeld diverse SEO checklists. Met deze SEO checklists in de hand kunt u al vast een start maken met de SEO zoekmachineoptimalisatie van uw website.

Connect your World, SEO bureau Delft samengevat

 • Klein SEO bedrijf met korte lijnen. Regelmatig contactmomenten over de voortgang
 • Uw samenwerkingspartner op het gebied van online marketing diensten zoals SEO, Content, Linkbuilding en Google Ads
 • 1e pagina garantie in Google op de vooraf vastgestelde zoekwoorden (in overleg)
 • Altijd een gratis SEO scan

SEO specialist Delft
Beschikbaar als SEO specialist in Delft en omstreken

SEO specialist Delft inhuren

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en Content Marketing Expert in de regio Den Haag / Delft. Tevens is hij de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Herman is een zeer ervaren SEO consultant en Content marketeer. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie? Of wilt u ons SEO bureau in Delft inhuren? Wij komen graag naar Delft om kennis met u te maken.


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  SEO bureau Delft

  Wilt u zelf al een start maken met de SEO optimalisatie van uw website van uw bedrijf in Delft? Op onze website staan vele SEO checklists waar u al vast zelf mee aan de slag kan.

  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot en met 17.30 uur. Wij werken trouwens ook als SEO bureau voor bedrijven in Alphen aan den Rijn.

  SEO bureau Delft – Gratis SEO tools

  Het overzicht met gratis SEO tools is ook handig als u uw website bovenaan in Google wilt krijgen in Delft. Het blijft natuurlijk ook altijd mogelijk om uw SEO te laten doen. Weet u trouwens ook wat zoekintentie precies is?

  Veel gestelde vragen

  Hoe kom ik bovenaan in Google?

  Om bovenaan in Google te komen, is het essentieel om hoogwaardige en relevante content te creëren, die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers. Optimaliseer uw website technisch voor snelheid, mobiele bruikbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, waardoor zoekmachines deze gemakkelijk kunnen crawlen en indexeren. Bouw een sterke en diverse backlink-profiel op door kwalitatieve links van betrouwbare en gerelateerde websites te verkrijgen. Maak gebruik van relevante zoekwoorden en termen in uw content, maar vermijd overmatig gebruik om ‘keyword stuffing’ te voorkomen. Verhoog de betrokkenheid en autoriteit van uw website door regelmatig nieuwe en waardevolle content te publiceren, zoals blogposts, video’s en infographics. Tot slot, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en pas uw SEO strategie voortdurend aan om concurrentie voor te blijven en uw positie in de zoekresultaten te verbeteren.

  Waarom SEO uitbesteden?

  Het uitbesteden van SEO-optimalisatie aan experts biedt toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring, die cruciaal is voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en het verkeer naar uw website. Externe SEO-professionals zijn op de hoogte van de nieuwste trends, algoritme-updates en best practices, wat resulteert in effectievere strategieën. Het uitbesteden van SEO-optimalisatie stelt interne teams in staat zich te richten op hun kernactiviteiten, waardoor efficiëntie wordt bevorderd. Door gebruik te maken van externe middelen kunnen bedrijven ook flexibel schalen op basis van hun behoeften, zonder te investeren in permanente interne middelen. Op lange termijn kan het uitbesteden van SEO-optimalisatie kostenbesparend zijn en een hoger rendement op investering opleveren.

  Wat kost een freelance SEO specialist?

  Een SEO specialist freelancer kost tussen de 50 en 150 Euro per uur afhankelijk van expertise en ervaring. Een freelance SEO specialist van Connect your World kost 60 Euro per uur. Wij zijn namelijk een SEO specialist voor het MKB.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.