• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Gratis SEO Scan

Gratis SEO Scan

Gratis SEO scan, SEO specialist Den Haag, SEO bureau Den Haag
Neem contact op voor een gratis SEO Scan voor uw website

Gratis SEO Scan Website

Met een gratis SEO scan analyseert SEO & Content Marketing Bureau Connect your World uit Den Haag hoe wij uw website bovenaan in Google krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. Vervolgens kijken we ook of er voldoende conversies op uw website plaatsvinden en of we dat ook kunnen verbeteren. Een conversie kan een aankoop van een product of dienst zijn, maar het kan ook een inschrijving voor een nieuwsbrief of voor een event zijn.

Waar bestaat een gratis SEO scan uit?

Een analyse van een website bestaat uit een handmatige scan, waarin een eerste algemene indruk wordt opgedaan. Wat ziet er goed uit, maar zeker net zo belangrijk, wat mist er. Wij komen nog geregeld websites tegen waarop de adres- & contactgegevens moeilijk te vinden zijn of zelfs ontbreken.

Als tweede wordt in deze gratis SEO scan de website door de SEO software gehaald. Daarin worden de volgende 11 SEO factoren meegenomen.

 1. Belangrijkste domein autoriteit kenmerken
 2. Pagina titels
 3. Meta omschrijvingen
 4. Pagina URL structuur
 5. Indexstatus
 6. Afbeeldingen analyse
 7. Content analyse
 8. Headertags
 9. Link analyse
 10. Interne links analyse
 11. Technische SEO analyse

SEO scan – Welke problemen komen vaak terug?

De website is te traag. Vaak komt dit omdat de afbeeldingen niet goed geoptimaliseerd zijn. Afbeeldingen zijn geregeld veel te groot tot wel 1 MB per afbeelding. Pagespeed is super belangrijk om uw klanten op uw website te houden. Zeker voor een webshop is pagespeed cruciaal voor goede online verkopen.

Google wil antwoorden geven aan de mensen die hun zoekmachine gebruiken. Zij zetten uw website bovenaan in Google als het antwoord op een zoekvraag op uw website staat. Gebruikers van Google tikken daarom ook heel veel vragen in in Google. FAQ’s zijn daarom goud waard!

Google versus de gebruiker

Op een website moet u zowel voor uw websitebezoekers als voor Google schrijven. Google is namelijk nog steeds een machine en die machine heeft nog steeds wat hulp nodig om te achterhalen wat er op een pagina staat. Daarnaast is het druk op de 1e pagina van Google. Iedereen wil er op staan. Het zou toch zonde zijn als u daardoor klanten misloopt. Schrijf daarom voor de gebruiker en houdt rekening met de zoekmachines.

Linkbuilding

Linkbuilding is het plaatsen van een link of url op een bepaalde website, die verwijst naar een andere website. Dit is het basis algoritme van Google. Google vindt namelijk een link die naar een andere website linkt een soort van relevantie stem. Als de website niet relevant zou zijn, dan zal u er ook niet naar toe linken. Linkbuilding bepaalt nog steeds voor 30% of uw website hoger staat in Google dan de website van uw concurrent.

Het vervolg op een gratis SEO scan

Als u wilt, kunnen wij na de gratis SEO scan een offerte voor u opmaken. In deze offerte komen het optimaliseren van de bestaande content, het maken van nieuwe content, linkbuilding en technische SEO aan bod. Wij doen u een realistisch aanbod, die u als u wenst kan uitsmeren over meerdere maanden. Kan ik voor u een gratis SEO scan opstarten?

Vriendelijke groet, Herman Geertsema, eigenaar en SEO specialist bij SEO bureau Connect your World

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

SEO diensten en content marketing

U kunt uw SEO uitbesteden aan SEO bureau Connect your World. Daarnaast biedt Connect your World nog tal van andere SEO en content marketing diensten aan.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.