• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO specialist Gouda inhuren

SEO specialist Gouda inhuren

SEO specialist Gouda, SEO Gouda

SEO Gouda

De SEO specialist van Connect your World werkt graag in Gouda. Gouda is een van de kaassteden in Nederland en heeft een prachtig oud stadhuis. Als online marketing bureau werken we aan opdrachten door heel Nederland. De digitale ontwikkelingen van de laatste 10 a 15 jaar maken je werkgebied een stuk groter. Dat is een groot voordeel! Connect your World is de specialist in online marketing voor zowel MKB bedrijven als voor grote bedrijven. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. We focussen op kwaliteit en jagen een opdracht er niet snel door heen. Daarbij hoort u geregeld, wat u van ons kunt verwachten. We scheppen een realistisch verwachtingspatroon.

Wij gaan door tot u tevreden bent. We zijn geen snelle jongens, maar we zijn wel heel goed in wat we doen.

SEO diensten in Gouda

1. SEO laten doen

Wij hebben inmiddels voor meer dan 100 bedrijven de SEO gedaan met meer dan 1000 nummer 1 posities bovenaan in Google. We ondernemen actie op elke factor, die Google belangrijk vindt. Ten eerste zorgen wij daarom voor unieke en originele content voor uw website. Wij kopiëren geen teksten van anderen, aangezien Google daar dan weer niet blij van wordt. Daarnaast zetten wij in op linkbuilding. Wij zoeken (gratis) SEO backlinks van hoge kwaliteit, die een link aanbrengen, verwijzend naar uw website. Goede content en backlinks zijn de twee belangrijkste pijlers van een SEO strategie. Vlak naar deze 2 volgt technische SEO.

Technische SEO

Om posities bovenaan Google te scoren, moet het fundament van de website goed zijn. Wij beoordelen de website en ondernemen actie als dat nodig mocht zijn op:

Gebruikerservaring

Een goede gebruikerservaring neemt de laatste jaren in belang toe als onderdeel van zoekmachinemarketing. De online surfers zijn verwend en ongeduldig. Een slechte gebruikerservaring leidt vaak tot een hoge bounce rate en daar wordt Google niet gelukkig van. In de SEO check aan het begin van elk project kijkt Connect your World altijd naar het design en de bijbehorende gebruikerservaring. Indien nodig stellen voeren wij verbeteringen door op dit gebied.

Conversie optimalisatie

Als u website bovenaan in Google terecht komt, is dat natuurlijk heel leuk. U verdient er echter geen geld mee. Het is natuurlijk wel uw doel om uw product of dienst te gaan verkopen. U heeft de helft van het werk al gedaan, maar er kan nog steeds van alles mis gaan. Zolang de bezoeker niet op afrekenen klikt, heeft u nog steeds niets verkocht. Om het aantal conversies te verhogen, moet het gehele aankoopproces en afrekenproces duidelijk, simpel en transparant zijn. Wij proberen dit te bewerkstelligen door te kijken naar de call to actions, de landingspagina’s, de formulieren en deze te verbeteren, waar mogelijk.

SEO Gouda, SEO specialist Gouda, SEO linkbuilding

SEO Powerhouse

Onze SEO experts zijn echte kanonnen. Zij verbreden dagelijks hun kennis. Niet omdat ze niets te doen hebben, maar omdat het volgens ons de manier is om de concurrentie te slim af te zijn. Dat is de reden, dat wij veel content publiceren op onze website en de sociale media platformen.

SEO tools

Wij hebben een grote lijst met veelal gratis SEO tools. Hiermee kunt u alvast zelf een start maken met de SEO optimalisatie van uw website. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook altijd een optie.

Online bedrijvengidsen

Voor uw zichtbaarheid op het internet kunt u gemakkelijk zelf u contact- en adresgegevens plaatsen op de diverse online bedrijvengidsen.

SEO checklists

Er staan een heleboel checklists op deze website waarmee u uw zoekmachinemarketing naar een hoger plan kunt tillen. Neem onze checklist over landingspagina’s eens door. Of lees onze SEO e-commerce checklist eens met de nodige UX en SEO tips.

SEO specialist Gouda

Herman Geertsema is de eigenaar van Connect your World. Hij is een zeer ervaren SEO freelancer en contentmarketeer. Heeft u als bedrijfseigenaar in Gouda een SEO specialist nodig? Bel dan met tel 06-41226543 of vul het onderstaande contactformulier in.


  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur. U kunt trouwens ook een SEO specialist inhuren in Amersfoort.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Veel gestelde vragen

  Hoe kom ik bovenaan in Google in Gouda?

  Om bovenaan in Google te komen in Gouda, optimaliseert u uw website met lokale zoekwoorden, zoals “diensten in Gouda”. Zorg ervoor, dat uw Google Bedrijfsprofiel volledig is ingevuld en regelmatig wordt bijgewerkt met foto’s en posts. Verzamel positieve recensies van klanten om uw online reputatie te versterken. Publiceer regelmatig relevante en waardevolle content, die gericht is op de lokale gemeenschap. Creëer lokale backlinks door samen te werken met andere lokale bedrijven en organisaties.

  Wat kost een SEO specialist in Gouda?

  Een SEO specialist freelancer kost in Gouda 60 Euro per uur. Een SEO maandabonnement kost vanaf 300 Euro per maand. Dit SEO abonnement is maandelijks opzegbaar.

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.