• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO specialist Gouda inhuren

SEO specialist Gouda inhuren

SEO specialist Gouda, SEO Gouda

SEO Gouda

De SEO specialist van Connect your World werkt graag in Gouda. Gouda is een van de kaassteden in Nederland en heeft een prachtig oud stadhuis. Als online marketing bureau werken we aan opdrachten door heel Nederland. De digitale ontwikkelingen van de laatste 10 a 15 jaar maken je werkgebied een stuk groter. Dat is een groot voordeel! Connect your World is de specialist in online marketing voor zowel MKB bedrijven als voor grote bedrijven. Wij zijn groot geworden door klein te blijven. We focussen op kwaliteit en jagen een opdracht er niet snel door heen. Daarbij hoort u geregeld, wat u van ons kunt verwachten. We scheppen een realistisch verwachtingspatroon.

Wij gaan door tot u tevreden bent. We zijn geen snelle jongens, maar we zijn wel heel goed in wat we doen.

SEO diensten in Gouda

1. SEO laten doen

Wij hebben inmiddels voor meer dan 100 bedrijven de SEO gedaan met meer dan 1000 nummer 1 posities bovenaan in Google. We ondernemen actie op elke factor, die Google belangrijk vindt. Ten eerste zorgen wij daarom voor unieke en originele content voor uw website. Wij kopiëren geen teksten van anderen, aangezien Google daar dan weer niet blij van wordt. Daarnaast zetten wij in op linkbuilding. Wij zoeken backlinks van hoge kwaliteit, die een link aanbrengen, verwijzend naar uw website. Goede content en backlinks zijn de twee belangrijkste pijlers van een SEO strategie. Vlak naar deze 2 volgt technische SEO.

Technische SEO

Om posities bovenaan Google te scoren, moet het fundament van de website goed zijn. Wij beoordelen de website en ondernemen actie als dat nodig mocht zijn op:

 • Website snelheid
 • Beveiliging
 • Javascript en CSS code
 • Redirects
 • Sitenavigatie

Gebruikerservaring

Een goede gebruikerservaring neemt de laatste jaren in belang toe als onderdeel van zoekmachinemarketing. De online surfers zijn verwend en ongeduldig. Een slechte gebruikerservaring leidt vaak tot een hoge bounce rate en daar wordt Google niet gelukkig van. In de SEO check aan het begin van elk project kijkt Connect your World altijd naar het design en de bijbehorende gebruikerservaring. Indien nodig stellen voeren wij verbeteringen door op dit gebied.

Conversie optimalisatie

Als u website bovenaan in Google terecht komt, is dat natuurlijk heel leuk. U verdient er echter geen geld mee. Het is natuurlijk wel uw doel om uw product of dienst te gaan verkopen. U heeft de helft van het werk al gedaan, maar er kan nog steeds van alles mis gaan. Zolang de bezoeker niet op afrekenen klikt, heeft u nog steeds niets verkocht. Om het aantal conversies te verhogen, moet het gehele aankoopproces en afrekenproces duidelijk, simpel en transparant zijn. Wij proberen dit te bewerkstelligen door te kijken naar de call to actions, de landingspagina’s, de formulieren en deze te verbeteren, waar mogelijk.

SEO Gouda, SEO specialist Gouda, SEO linkbuilding

SEO Powerhouse

Onze SEO experts zijn echte kanonnen. Zij verbreden dagelijks hun kennis. Niet omdat ze niets te doen hebben, maar omdat het volgens ons de manier is om de concurrentie te slim af te zijn. Dat is de reden, dat wij veel content publiceren op onze website en de sociale media platformen.

SEO tools

Wij hebben een grote lijst met veelal gratis SEO tools. Hiermee kunt u alvast zelf een start maken met de SEO optimalisatie van uw website. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook altijd een optie.

Online bedrijvengidsen

Voor uw zichtbaarheid op het internet kunt u gemakkelijk zelf u contact- en adresgegevens plaatsen op de diverse online adresgidsen.

SEO checklists

Er staan een heleboel checklists op deze website waarmee u uw zoekmachinemarketing naar een hoger plan kunt tillen. Neem onze checklist over landingspagina’s eens door. Of lees onze SEO e-commerce checklist eens.

SEO specialist Gouda

Herman Geertsema is de eigenaar van Connect your World. Hij is een zeer ervaren SEO freelancer en contentmarketeer. Heeft u als bedrijfseigenaar in Gouda een SEO specialist nodig? Bel dan met tel 06-41226543 of vul het onderstaande contactformulier in.


  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur. U kunt trouwens ook een SEO specialist inhuren in Amersfoort.

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.