• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO Specialist Tilburg inhuren

SEO Specialist Tilburg inhuren

SEO specialist Tilburg, SEO bureau Tilburg
Amersfoort, Netherlands town skyline at dusk.

Zoekt u misschien een SEO bureau met goede SEO specialisten en Content Marketing experts in de regio Tilburg? SEO bureau Connect your World voert inmiddels voor meerdere opdrachtgevers SEO zoekmachineoptimalisatie en Content Marketing projecten en opdrachten in de regio Tilburg. Regio Tilburg loopt voor mij van Zwijndrecht, Dordrecht tot en met Breda, Tilburg en Oosterhout.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Geschatte leestijd: 9 minuten

Linkbuilding Tilburg

Ondanks, dat ik al een ruime tijd in Den Haag woon en werk, is dit de regio waar ik geboren ben en waar ik nog veel familie heb wonen. En zoals persoonlijk contact belangrijk is in het zakendoen, zo is familie belangrijk voor mij als persoon. Door opdrachten te doen in deze regio combineer ik daarmee het zakelijke met het persoonlijke. Dus kom maar door met mooie opdrachten op het gebied van zoekmachinemarketing en Content Marketing. Want SEO optimalisatie, Content Marketing en Linkbuilding zijn namelijk de drie pijlers om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO bureau Tilburg

SEO Breda, SEO specialist Breda, SEO bureau Breda
Een SEO specialist hoeft niet perse op locatie te werken, maar persoonlijk contact heeft de voorkeur bij SEO bureau Connect your World

Diensten SEO en Content Marketing bureau Connect your World

 1. SEO Audit
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. SEO Uitbesteden
 4. Linkbuilding Breda
 5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren
 6. Nieuwe webteksten laten schrijven
 7. Google Ads
 8. Lokale SEO

1. SEO Audit

Een SEO Audit is belangrijk om te weten hoe uw website er op dit moment voorstaat. Met een 0 meting kunnen we in de loop van het project zien, welke vooruitgang we boeken met zoekmachinemarketing. De SEO Audit legt op perfecte wijze bloot aan welke knoppen, wij moeten draaien om uw website bovenaan in Google te krijgen. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden voor een SEO Audit.

2. Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordonderzoek is bijna altijd de 2e stap in een SEO project of SEO check. Het is zeer relevant om te bepalen welke SEO zoekwoorden gebruikers van Google intikken om bedrijven zoals die van u te kunnen vinden op het web. Hoewel u met logisch nadenken waarschijnlijk een eind komt, komen hierbij toch altijd verrassingen naar boven. Deze zoekwoorden zijn vaak ook de moeite waard om goed op te scoren in Google. Neem contact met ons op en wij praten u vervolgens bij over de mogelijkheden. Wij vertellen bijvoorbeeld, dat u ook moet kijken naar de longtail keywords en de transactionele keywords.

3. SEO uitbesteden

Een bedrijf opzetten en leiden is zeer complex. U kunt daarin niet alles alleen doen. Het is bijzonder relevant om de juiste mensen om u heen te verzamelen. Het meest slimme is eigenlijk, dat u zich met name bezig houdt met uw ‘core business’. Goed zichtbaar en vindbaar zijn in Google kunt u beter over laten aan een SEO specialist. Zoekmachinemarketing is namelijk erg arbeidsintensief en soms lastig. Zaken, die we gaan oppakken zijn het optimaliseren van bestaande teksten, het schrijven van nieuwe webteksten, linkbuilding en technische SEO. Wilt u als bedrijf in Tilburg uw SEO laten doen? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl.

4. Linkbuilding Tilburg

In grote steden zoals Breda en Tilburg is het verstandig om een linkbuilding bureau in te schakelen voor uw website. Hoe meer concurrentie u namelijk heeft in uw branche en in uw stad, hoe belangrijker het wordt om een sterk linkbuilding profiel voor uw website te hebben. Meer weten? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl en breng linkbuilding voor u bedrijf in Tilburg op een hoger niveau.

Linkbuilding uitbesteden

SEO Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Hoe meer backlinks vanaf andere websites naar uw website linken hoe beter dat is. Maar hoe doet u dat en waar moet u op letten? Als u als bedrijf in Tilburg Linkbuilding wilt uitbesteden aan SEO en Linkbuilding bureau Connect your World neem dan contact op via tel 06-41226543 of e-mailen via info@connectyourworld.nl.

5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom super belangrijk, dat uw webteksten en blogs in foutloos Nederlands zijn geschreven en de juiste boodschap uitdragen. Voor 199 Euro verbeteren wij uw website (10 a 15 pagina’s) Bestaande webteksten en blogs geven wij een upgrade. Is uw website veel groter dan 15 pagina’s? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl.

6. Nieuwe webteksten laten schrijven (SEO content) en blogs schrijven

Het schrijven van nieuwe SEO webteksten en blogs is van groot belang voor uw website. Nieuwe content is namelijk de levensader van uw website. Wilt u goed (blijven) scoren in Google, dan is het van belang, dat u regelmatig nieuwe SEO content aan uw website toevoegt. Online marketing bureau Connect your World kan uw SEO partner hierin zijn.

7. Google Ads

Met Google Ads kunt u sneller resultaten boeken. Het zijn echter wel vluchtige resultaten. Een Google advertentie gaat u vaak aan voor een bepaalde tijd. Het is afhankelijk van waar uw bedrijf op dit moment staat of u moet kiezen voor SEO optimalisatie of Google Ads campagnes. Neem contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

8. Lokale SEO

Voor veel bedrijven is lokale SEO het pad wat bewandeld moet worden om de lokale vindbaarheid van de website te verbeteren. Het merendeel van de bedrijven verkoopt zijn product of dienst in een bepaalde stad of dorp of in een bepaalde regio. Wilt u stappen maken met de lokale SEO in Tilburg? Dan zal de SEO specialist van dienst daar rekening mee moeten houden. Dit kan hij of zij doen door:

 • Google Bedrijfsprofiel installeren en implementeren
 • Social Bookmarking
 • Linkbuilding met lokale ankerteksten en lokale websites
 • Landingspagina’s maken voor alle plaatsen waar het bedrijf zich op richt

SEO Optimalisatie en Content Marketing Tilburg

Elk bedrijf wil graag dat de website van zijn of haar bedrijf of organisatie Bovenaan in Google staat. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Ook op het internet heeft u namelijk concurrentie. Zoekmachinemarketing is in feite slimmer zijn dan uw concurrent. U moet er voor zorgen, dat uw website hoger in Google komt dan de website van uw concurrenten. Dat is belangrijk, omdat namelijk van de 100 mensen, die gaan zoeken in Google, er slechts 7 naar de 2e pagina in Google gaan.

Met SEO moet u slimmer zijn dan de concurrentie om bovenaan in Google boven u concurrent te komen staan.

SEO specialist Tilburg

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een ervaren freelance SEO specialist en Content Marketeer. Tevens ben ik de eigenaar van SEO en Content Marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang bij Aegon gewerkt op het snijpunt van communicatie, marketing en online. Daarna heb ik bij diverse kleinere en middelgrote bedrijven en organisaties gewerkt, totdat ik in 2018 besloot om als ZZP-er door te gaan. Dat bevalt mij prima. Het is hard werken als SEO freelancer, maar een website bovenaan in Google krijgen geeft mij veel energie. Ik rust dan ook niet eerder, voordat ik de gestelde doelen heb bereikt.

SEO bureau Tilburg plaatst u bovenaan in Google

SEO bureau Connect your World is een jong en dynamisch SEO en Content Marketing bedrijf. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dan heeft u ook nog concurrentie in uw branche, die ook op het web aanwezig zijn. Door aan de juiste knoppen te draaien kan het gewenste resultaat wel sneller bereikt worden. Draait u tegelijkertijd aan de knoppen voor SEO optimalisatie , Google Ads en Linkbuilding, dan is een hoge positie bovenaan bij Google sneller te bereiken met meer websitebezoekers en klanten als gevolg.

1e pagina garantie door SEO specialist Tilburg

Online marketing bureau Connect your World durft u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent trouwens niet ‘No cure no pay’. Het betekent een garantie, dat ik net zo lang door ga, totdat de vooraf besproken en afgestemde zoekwoorden op de 1e pagina staan.

SEO strategie en Content Marketing Strategie

We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan bijvoorbeeld de SEO strategie en Content Marketing strategie van digital agency Connect your World.

SEO Checklists

Met de diverse SEO checklists zoals deze E-commerce SEO Checklist op deze website kunt u alvast aan de slag met uw website.

SEO specialist Breda inhuren

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en tevens de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Herman is een ervaren SEO freelancer en Content Marketeer voor de regio Tilburg..

SEO specialist inhuren


  Klanten Connect your World regio Tilburg

  1. Taxi Ellen Tilburg
  2. Taxi Tilburg TCMB

  Google review / SEO review

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.00 uur tot en met 17.30 uur.

  SEO en Content Marketing Blogs

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.