• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven, schakel een tekstschrijver in

SEO webteksten schrijven
SEO webteksten schrijven

Het laten schrijven van webteksten of blogs laten schrijven door een professional kan een grote toegevoegde waarde hebben voor ieder bedrijf met een website. Met uw website wilt u bezoekers aantrekken, informeren én aanzetten tot actie (Conversies). Uiteindelijk gaat het erom, dat u uw product of dienst verkoopt en een mooie omzet draait. Maar wat nu als deze website slecht vindbaar is in zoekmachines zoals Google? Wat nu als jouw website niet zorgt voor nieuwe klanten & opdrachten? Dan is het de hoogste tijd om eens kritisch naar de webteksten te kijken. De volgende problemen kunnen zich voordoen.

  • De website wordt niet goed gevonden in Google (Bovenaan in Google of 1e pagina).
  • Bezoekers zijn vaak (te) snel weg, omdat de homepage niet uitnodigt om verder te lezen. Met een hoge bounce rate als gevolg.
  • De teksten op de website zijn niet meer actueel en zijn toe aan een update.
  • Een bezoeker is nog geen klant. Hoe zorgt u, dat hij of zij dat wel wordt?

Connect your World zorgt voor een website geoptimaliseerd voor SEO met toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten trekken de juiste bezoekers aan naar uw website. Ze bevatten ondertussen de juiste zoekwoorden voor SEO optimalisatie. De bezoeker staat altijd op nummer 1. Ze helpen u om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO teksten

Met de nodige ervaring in het schrijven en optimaliseren (SEO) van website teksten, dragen wij zorg voor aansprekende SEO teksten, die voor u aan de slag gaan. Teksten, die vlot en creatief geschreven zijn, hebben een antwoord op het probleem of de vraag van de websitebezoeker. Dit zorgt voor herkenning en zet aan tot actie.

Zoekwoorden – onderzoek

Weet u waar uw klanten naar zoeken in Google? Natuurlijk komt u met logisch verstand een heel eind. Maar bij een zoekwoordenonderzoek worden ondernemers toch nog vaak verrast. Daarom is een zoekwoordenonderzoek erg belangrijk om uiteindelijke goede webteksten te laten schrijven. Bij een bepaald onderwerp kijk ik naar relevante zoekwoorden met een aanzienlijk zoekvolume. Net zo belangrijk is om te kijken naar de mate van concurrentie op een bepaald zoekwoord.

SEO webteksten voor een betere vindbaarheid in Google, maar…..

Met goed voor SEO geoptimaliseerde webteksten verbetert u de online vindbaarheid van een website. Hoe moeten potentiële klanten een bedrijf vinden als u niet online zichtbaar bent? Veel mensen zeggen, dat u het gelijk ziet, als een webtekst voor SEO geoptimaliseerd is. Als dat niet hinderlijk is, dan is dat erg. Maar uiteindelijk laat u webteksten schrijven voor de bezoekers van uw website. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen mens en zoekmachines zoals Google.

Zoekwoorden – onderzoek & Search intent

Door te starten met een uitgebreide website scan & zoekwoorden-onderzoek, weten wij waar uw potentiële doelgroep naar zoekt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Daarnaast weten wij welke vragen er leven over de producten en diensten in uw branche. Die kennis gebruiken wij, door de juiste zoekwoorden in de webteksten te verwerken. Hierbij is het belangrijk om te letten op Search intent. Krijgt degene die googelt, de informatie die u logischerwijs mag verwachten bij het intikken van een bepaald zoekwoord? Goede zoekwoorden heeft u altijd nodig in mogelijke vervolg projecten voor uw website. Daarom lever ik een uitgebreid overzicht met zoekwoorden aan. Dit overzicht is natuurlijk ook te gebruiken als inspiratie voor nieuwe blogs of andere audiovisuele content.

Webteksten laten schrijven lever de volgende voordelen op:

  • Er wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan, zodat u weet, waar uw klanten naar zoeken.
  • Uw website krijgt een hogere ranking ten opzichte van de concurrentie en wordt beter vindbaar in Google.
  • Persoonlijke én natuurlijke webteksten, die nieuwsgierig maken om verder te lezen.
  • Webteksten laten schrijven bespaart tijd, die u weer kunt besteden aan het verkopen van uw product of dienst.
  • Iemand die u een spiegel voor houdt en u uitdaagt om uw verhaal op de juiste manier te vertellen.

SEO & Content Marketing Blogs

SEO Tekstschrijver Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren tekstschrijver en SEO specialist. Connect your World is de ideale partij om uw webteksten te laten schrijven. SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere projecten met succes afgerond in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer & Delft. Heeft u een vraag over het laten schrijven van webteksten of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Bel of mail mij dan. Kijk ook eens naar de diverse SEO checklists op deze website. Hiermee kunt u al vast start maken met de SEO optimaisatie van uw website.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.