• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO webteksten laten schrijven

SEO webteksten laten schrijven

webteksten laten schrijven, SEO bureau Den Haag
Gratis SEO scan website aanvragen

Geschatte leestijd: 5 minuten

SEO tekstschrijver inhuren

Het laten schrijven van SEO webteksten, blogs of ‘product beschrijvingen’ door een professionele tekstschrijver kan van grote toegevoegde waarde zijn voor ieder bedrijf of organisatie met een website. Met behulp van uw website probeert u bezoekers aan te trekken. U wilt informatie & kennis met ze delen en hen bewegen tot actie (Conversies). Uiteindelijk is het alleen belangrijk, dat u uw producten en of diensten verkoopt en een mooie omzet draait. Maar wat moet u doen als uw website niet te vinden is in zoekmachines zoals Google of Bing? Wat nu als uw website niet zorgt voor nieuwe klanten & opdrachten? Dan is het de hoogste tijd om eens kritisch naar de webteksten te kijken.

De volgende problemen kunnen zich voordoen.

  • Als een website niet goed gevonden wordt in Google (Bovenaan in Google of 1e pagina).
  • Bezoekers zijn vaak (te) snel weg, omdat de homepage niet uitnodigt om verder te lezen. Met een hoge bounce rate als gevolg.
  • De teksten op de website zijn niet meer actueel en zijn toe aan een update.
  • Een bezoeker is nog geen klant. Hoe zorgt u, dat hij of zij dat wel wordt?

Connect your World zorgt voor een website geoptimaliseerd voor SEO met toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Wat zijn SEO teksten?

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten trekken de juiste bezoekers aan naar uw website. Ze bevatten ondertussen de juiste zoekwoorden voor SEO optimalisatie. De bezoeker staat altijd op nummer 1. Daarnaast helpen ze ook om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO teksten

Met de nodige ervaring in het schrijven en optimaliseren (SEO) van website teksten, blogs of ‘product beschrijvingen’ zorgen wij voor aansprekende SEO webteksten, die voor u aan de slag gaan. SEO Teksten, die vlot en creatief geschreven zijn, hebben een antwoord op het probleem of de vraag van de websitebezoeker. Dit zorgt voor herkenning en zet aan tot actie.

Zoekwoordenonderzoek

Weet u, waar uw klanten naar zoeken in Google? Natuurlijk komt u met logisch verstand een heel eind. Maar bij een zoekwoordenonderzoek worden ondernemers toch nog vaak verrast. Daarom is een zoekwoordenonderzoek erg belangrijk om uiteindelijke goede webteksten te laten schrijven. Bij een bepaald onderwerp kijk ik naar relevante zoekwoorden met een aanzienlijk zoekvolume. Net zo belangrijk is om te kijken naar de mate van concurrentie op een bepaald zoekwoord.

SEO webteksten voor een betere vindbaarheid in Google, maar…..

Met goed voor SEO geoptimaliseerde webteksten verbetert u de online vindbaarheid & zichtbaarheid van een website. Hoe moeten toekomstige klanten een bedrijf vinden als u niet online zichtbaar bent? Veel mensen zeggen, dat je het gelijk ziet, als webteksten voor SEO geoptimaliseerd zijn. Als dat niet hinderlijk is, dan is dat niet erg. Maar uiteindelijk laat u webteksten schrijven voor de bezoekers van uw specifieke website. Dat is waarom het belangrijk is om de perfecte balans te vinden tussen mens en zoekmachines zoals Bing & Google.

Zoekwoordenonderzoek & SEO Search intent

Door te starten met een uitgebreide website scan & zoekwoordenonderzoek, weten wij waar uw potentiële doelgroep naar zoekt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Daarnaast weten wij welke vragen er mogelijk zijn over de producten en diensten in uw branche. Die kennis gebruiken wij, door de juiste zoekwoorden te verwerken in de webteksten.

SEO search intent

Hierbij is het belangrijk om te letten op SEO search intent. Krijgt degene die googelt, de informatie, die u logischerwijs mag verwachten bij het intikken van een bepaald zoekwoord of meerdere zoekwoorden? Goede zoekwoorden heeft u altijd nodig in mogelijke vervolg projecten voor uw website. Daarom lever ik een uitgebreid overzicht met zoekwoorden aan. Dit overzicht is natuurlijk ook te gebruiken als inspiratie voor nieuwe blogs of andere audiovisuele content.

Webteksten laten schrijven, SEO webteksten


Webteksten laten schrijven – voordelen

  • Er wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan, zodat u weet, waar uw klanten naar zoeken.
  • Uw website krijgt een hogere ranking ten opzichte van de concurrentie en wordt beter vindbaar in Google.
  • Persoonlijke én natuurlijke webteksten, die nieuwsgierig maken om verder te lezen.
  • Webteksten laten schrijven bespaart tijd, die u weer kunt besteden aan het verkopen van uw product of dienst.
  • Iemand, die u een spiegel voor houdt en u uitdaagt om uw verhaal op de juiste manier te vertellen.

SEO & Content marketing blogs

SEO tekstschrijver Den Haag

Herman Geertsema is een SEO tekstschrijver uit Den Haag. Bovendien is hij ook de eigenaar van SEO & Content Marketing Bureau Connect your World. Herman is een ervaren SEO tekstschrijver en freelance SEO specialist. Online marketing bureau Connect your World is de ideale partij om uw webteksten te laten schrijven. Connect your World voert SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere projecten met succes afgerond in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer & Delft. Heeft u een vraag over het laten schrijven van webteksten of wilt u ons inhuren als Content marketing expert? Bel of e-mail ons dan! Kijk ook eens naar de diverse SEO checklists en de lijst met de beste SEO tools van dit content marketing bureau uit Den Haag. Hiermee kunt u al vast start maken met de SEO optimalisatie van uw website.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.