• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Webteksten laten schrijven & optimaliseren voor SEO

webteksten laten schrijven, tekschrijver Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag

Webteksten laten schrijven doe je door een tekstschrijver

Het laten schrijven van webteksten door een professional kan een grote toegevoegde waarde hebben voor ieder bedrijf met een website. Met jouw website wil je bezoekers aantrekken, informeren én aanzetten tot actie (Conversies). Uiteindelijk gaat het erom, dat jij je product of dienst verkoopt en een mooie omzet draait. Maar wat nu als deze website slecht vindbaar is in zoekmachines zoals Google? Wat nu als jouw website niet zorgt voor nieuwe klanten & opdrachten? Dan is het de hoogste tijd om eens kritisch naar de webteksten te kijken. De volgende problemen kunnen zich voordoen.

  • De website wordt niet goed gevonden in Google (Bovenaan in Google of 1e pagina)
  • Bezoekers zijn vaak (te) snel weg, omdat de homepage niet uitnodigt om verder te lezen. Met een hoge bounce rate als gevolg.
  • De teksten op de website zijn niet meer actueel en zijn toe aan een update
  • Een bezoeker is nog klant. Hoe zorg je dat hij of zij dat wel wordt?

Connect your World zorgt voor een website met toegevoegde waarde voor jouw bedrijf.

SEO teksten

Met de nodige ervaring in het schrijven en optimaliseren (SEO) van websiteteksten, draag ik zorg voor aansprekende webteksten, die voor jou aan de slag gaan. Teksten, die vlot en creatief geschreven zijn, hebben een antwoord op het probleem of de vraag van de websitebezoeker. Dit zorgt voor herkenning en zet aan tot actie.

Zoekwoordenonderzoek

Weet jij waar jouw klanten naar zoeken in Google? Natuurlijk kom je met logisch verstand een heel eind. Maar bij een zoekwoordenonderzoek worden ondernemers toch nog vaak verrast. Daarom is een zoekwoordenonderzoek erg belangrijk om uiteindelijke goede webteksten te laten schrijven. Bij een zoekwoordenonderwerp kijk ik naar het zoekvolume. Net zo belangrijk echter is om te kijken naar de mate van concurrentie op een bepaald zoekwoord.

SEO webteksten voor een betere vindbaarheid in Google, maar…..

Met goed voor SEO geoptimaliseerde websiteteksten verbeter je de online vindbaarheid van een website. Hoe moeten potentiële klanten een bedrijf vinden als je niet online zichtbaar bent? Veel mensen zeggen, dat je het gelijk ziet, als een webtekst voor SEO geoptimaliseerd is. Als dat niet hinderlijk is, dan is dat erg. Maar uiteindelijk laat je webteksten schrijven voor de bezoekers van jouw website. Het is daarom belangrijk om de juiste balans te vinden tussen mens en (zoek) machine.

Zoekwoordenonderzoek & Search intent

Door te starten met een uitgebreide website scan & zoekwoorden-onderzoek, weet ik waar jouw potentiële doelgroep naar zoekt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Daarnaast weet ik welke vragen er leven over de producten en diensten in jouw branche. Die kennis gebruik ik, door de juiste zoekwoorden in de webteksten te verwerken. Hierbij is het belangrijk om te letten op Search intent. Krijgt degene die googelt, de informatie die je logischerwijs mag verwachten bij het intikken van een bepaald zoekwoord. Goede zoekwoorden heb je altijd nodig in mogelijke vervolg projecten voor je website. Daarom lever ik een uitgebreid overzicht met zoekwoorden aan. Dit overzicht is natuurlijk ook te gebruiken als inspiratie voor nieuwe blogs of andere audiovisuele content.

Webteksten laten schrijven lever de volgende voordelen op:

  • Er wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan, zodat je weet, waar jouw klanten naar zoeken.
  • Jouw website krijgt een hogere ranking ten opzichte van de concurrentie en wordt beter vindbaar in Google.
  • Persoonlijke én natuurlijke webteksten, die nieuwsgierig maken om verder te lezen.
  • Webteksten laten schrijven bespaart tijd, die u weer kunt besteden aan het verkopen van uw product of dienst.
  • Iemand die je een spiegel voor houdt en je uitdaagt om jouw verhaal op de juiste manier te vertellen.

Content Marketing Blogs

Tekstschrijver Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren tekstschrijver en SEO specialist. Connect your World is de ideale partij om uw webteksten te laten schrijven. SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere projecten met succes afgerond in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer & Delft. Heeft u een vraag over het laten schrijven van webteksten of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Bel of mail mij dan.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.