• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven

webteksten laten schrijven, SEO bureau Den Haag

Website teksten laten schrijven

Het laten schrijven van SEO webteksten, blogs of ‘product beschrijvingen’ door een professionele SEO tekstschrijver kan van grote toegevoegde waarde zijn voor ieder bedrijf of organisatie met een website. Met behulp van uw website probeert u bezoekers aan te trekken, die tot actie overgaan. Dat kan zijn het kopen van een dienst of een product of het inschrijven op een nieuwsbrief. De SEO tekstschrijver van Connect your World is dagelijks bezig met het schrijven van pakkende SEO webteksten. Een van onze specialismes is financiële contentmarketing, maar wij helpen u natuurlijk verder met alle onderwerpen.

Wat maakt ons uniek?

 • Content marketeer met meer dan 20 jaar ervaring
 • SEO specialist met meer dan 10 jaar ervaring
 • Unieke content, Chat GPT is slechts een hulpmiddel
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Goede webteksten laten schrijven = is meer omzet en winst met uw website

Wat zijn SEO teksten?

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten trekken de juiste bezoekers aan naar uw website. Ze bevatten ondertussen de juiste zoekwoorden voor SEO optimalisatie. De bezoeker staat altijd op nummer 1. Daarnaast helpen ze ook om uw website bovenaan Google te krijgen.


Goede SEO webteksten – de opbrengst

 1. Uw (lokale) vindbaarheid in Google verbetert sterk
 2. Meer conversies
 3. Goede connectie met uw doelgroep
 4. Tijdsbesparing
 5. Jarenlang voordeel

1. (Lokale) vindbaarheid in Google sterk verbeteren

Door de juiste SEO zoekwoorden te zoeken en subtiel te plaatsen in de webteksten op de website komt u hoger in Google en bereikt u potentiële klanten voor uw bedrijf.

2. Conversies verhogen

U wilt informatie en kennis met ze delen en hen bewegen tot actie (Conversies). Uiteindelijk is het alleen belangrijk, dat u uw producten en of diensten verkoopt en een mooie omzet draait. Maar wat moet u doen als uw website niet te vinden is in zoekmachines zoals Google of Bing? Wat nu als uw website niet zorgt voor nieuwe klanten en opdrachten? Dan is het de hoogste tijd om eens kritisch naar de SEO teksten te kijken. Het laten herschrijven van webteksten kan namelijk een positieve impact hebben op de (lokale) vindbaarheid van uw website. Door pakkende mooie SEO teksten voor uw website te laten schrijven, onderscheidt u zich van de concurrentie. We passen daarvoor meerdere copywriting for SEO slimmigheden toe. Wist u, dat er talloze woorden bestaan, waarmee u het aantal conversies kan verhogen?

3. Goede connectie met doelgroep

Door de juiste SEO zoekwoorden te zoeken en subtiel te plaatsen in de webteksten op de website komt u hoger in Google en bereikt u potentiële klanten voor uw bedrijf. De juiste zoekwoorden zijn onderwerps-zoekwoorden gecombineerd met een locatie, Transactionele zoekwoorden zoals bijvoorbeeld SEO specialist inhuren en beste SEO tekstschrijver Den Haag is een voorbeeld van longtail keywords.

4. Tekstschrijver Den Haag – Tijdsbesparing

Ieder zijn vak! Het scheelt een hoop stress en tijd, als u een professionele SEO tekstschrijver inhuurt. Er zijn nog al wat regels, die u kunt toepassen om tot een goed geschreven SEO webtekst te komen. Bij Connect your World uit Den Haag krijgt u te maken met een SEO tekstschrijver, die van al deze regels op de hoogte is. SEO schrijven draait ook om ervaring en het maken van meters. De tekstschrijver van Connect your World heeft 20 jaar ervaring met het schrijven van SEO webteksten.

5. Jarenlang voordeel

Goed geschreven pakkende SEO webteksten gaan jarenlang mee en leveren voor langere tijd extra online klanten op. Controleer wel zo nu en dan of alle informatie nog up-to-date is.


Schrijven van SEO webteksten – problemen

 • Als een website niet goed gevonden wordt in Google (Bovenaan in Google of 1e pagina).
 • Bezoekers zijn vaak (te) snel weg, omdat de homepage niet uitnodigt om verder te lezen. Met een hoge bounce rate als gevolg.
 • De teksten op de website zijn niet meer actueel en zijn toe aan een update.
 • Een bezoeker is nog geen klant. Hoe zorgt u, dat hij of zij dat wel wordt?
 • Mensen lezen content op het web net even anders. Als de webtekst niet goed geoptimaliseerd is voor SEO, wordt het lastig om deze tekst te scannen.

Connect your World zorgt voor een website geoptimaliseerd voor SEO met toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Webteksten laten schrijven betekent antwoorden geven

Met de nodige ervaring in het schrijven en optimaliseren (SEO) van webteksten, blogs of ‘product beschrijvingen’ zorgen wij voor aansprekende SEO webteksten, die voor u aan de slag gaan. SEO Webteksten, die vlot en creatief geschreven zijn, hebben een antwoord op het probleem of de vraag van de websitebezoeker. Dit zorgt voor herkenning en zet aan tot actie.

zoekwoordenonderzoek, meisje op bed met laptop

Zoekwoordenonderzoek

Weet u, waar uw klanten naar zoeken in Google? Natuurlijk komt u met logisch verstand een heel eind. Maar bij een zoekwoordonderzoek worden ondernemers toch nog vaak verrast. Daarom is een zoekwoord onderzoek erg belangrijk om uiteindelijke goede webteksten te laten schrijven. Bij een bepaald onderwerp kijk ik naar relevante SEO zoekwoorden met een aanzienlijk zoekvolume. Net zo belangrijk is om te kijken naar de mate van concurrentie op een bepaald zoekwoord.

SEO webteksten laten schrijven voor een betere vindbaarheid in Google, maar…..

Met het schrijven van goede SEO webteksten verbetert u de online vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website. Hoe moeten toekomstige klanten een bedrijf vinden, als u niet online zichtbaar bent? Veel mensen zeggen, dat je het gelijk ziet, als webteksten voor SEO geoptimaliseerd zijn. Als dat niet hinderlijk is, is dat niet erg. Maar uiteindelijk laat u webteksten schrijven voor de bezoekers van uw specifieke website. Dat is waarom het belangrijk is om de perfecte balans te vinden tussen mens en zoekmachines zoals Bing en Google.

SEO search intent, webteksten laten schrijven, loep met vraagteken

Zoekwoordenonderzoek en SEO search intent

Door te starten met een uitgebreide gratis SEO website scan en zoekwoordenonderzoek, weten wij waar uw potentiële doelgroep naar zoekt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Daarnaast weten wij welke vragen er mogelijk zijn over de producten en diensten in uw branche. Die kennis gebruiken wij, door de juiste Google zoekwoorden te verwerken in de webteksten.

SEO search intent

Hierbij is het belangrijk om te letten op SEO search intent. Krijgt degene die googelt, de informatie, die u logischerwijs mag verwachten bij het intikken van een bepaald zoekwoord of meerdere zoekwoorden? Goede zoekwoorden heeft u altijd nodig in mogelijke vervolg projecten voor uw website. Daarom lever ik een uitgebreid overzicht met SEO zoekwoorden aan. Dit overzicht is natuurlijk ook te gebruiken als inspiratie voor nieuwe blogs of andere audiovisuele content.


De voordelen van webteksten laten schrijven op een rij

 • Er wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan, zodat u weet, waar uw klanten naar zoeken.
 • Uw website krijgt een hogere ranking ten opzichte van de concurrentie en wordt beter vindbaar in Google.
 • Persoonlijke én natuurlijke webteksten, die nieuwsgierig maken om verder te lezen.
 • SEO Webteksten laten schrijven bespaart tijd, die u weer kunt besteden aan het verkopen van uw product of dienst.
 • Iemand, die u een spiegel voor houdt en u uitdaagt om uw verhaal op de juiste manier te vertellen.

SEO en Content marketing blogs

SEO tekstschrijver Den Haag

Herman Geertsema is een SEO tekstschrijver uit Den Haag. Bovendien is hij ook de eigenaar van SEO en Content Marketing Bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Herman is een ervaren SEO tekstschrijver, freelance SEO specialist en Linkbuilder. Online marketing bureau Connect your World is de ideale partij om uw SEO webteksten te laten schrijven.

SEO expert inhuren

Bij Connect your World kunt u ook een SEO tekstschrijver of een SEO specialist inhuren in de volgende regio’s:

Heeft u een vraag over het laten schrijven van pakkende webteksten of wilt u ons inhuren als Content marketeer? Bel of e-mail ons dan! Kijk ook eens naar de diverse SEO checklists en de lijst met de beste gratis SEO tools van dit content marketing bureau uit Den Haag. Hiermee kunt u al vast start maken met de SEO optimalisatie van uw website. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook altijd een optie.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.