• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO webteksten laten schrijven

SEO webteksten schrijven
SEO webteksten schrijven, tekstschrijver Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag

Huur een tekstschrijver voor het schrijven van webteksten

Het laten schrijven van SEO webteksten, blogs of ‘product beschrijvingen’ door een professionele tekstschrijver kan van grote toegevoegde waarde zijn voor ieder bedrijf of organisatie met een website. Met behulp van uw website probeert u bezoekers aan te trekken. U wilt informatie & kennis met ze delen en hen bewegen tot actie (Conversies). Uiteindelijk is het alleen belangrijk, dat u uw producten en of diensten verkoopt en een mooie omzet draait. Maar wat moet u doen als uw website niet te vinden is in zoekmachines zoals Google of Bing? Wat nu als uw website niet zorgt voor nieuwe klanten & opdrachten? Dan is het de hoogste tijd om eens kritisch naar de webteksten te kijken. De volgende problemen kunnen zich voordoen.

  • Als een website niet goed gevonden wordt in Google (Bovenaan in Google of 1e pagina).
  • Bezoekers zijn vaak (te) snel weg, omdat de homepage niet uitnodigt om verder te lezen. Met een hoge bounce rate als gevolg.
  • De teksten op de website zijn niet meer actueel en zijn toe aan een update.
  • Een bezoeker is nog geen klant. Hoe zorgt u, dat hij of zij dat wel wordt?

Connect your World zorgt voor een website geoptimaliseerd voor SEO met toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Wat zijn SEO teksten?

SEO teksten trekken de juiste bezoekers aan naar uw website. Ze bevatten ondertussen de juiste zoekwoorden voor SEO optimalisatie. De bezoeker staat altijd op nummer 1. Ze helpen u om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO teksten

Met de nodige ervaring in het schrijven en optimaliseren (SEO) van website teksten, blogs of ‘product beschrijvingen’ zorgen wij voor aansprekende SEO webteksten, die voor u aan de slag gaan. Teksten, die vlot en creatief geschreven zijn, hebben een antwoord op het probleem of de vraag van de websitebezoeker. Dit zorgt voor herkenning en zet aan tot actie.

Zoekwoordenonderzoek

Weet u, waar uw klanten naar zoeken in Google? Natuurlijk komt u met logisch verstand een heel eind. Maar bij een zoekwoordenonderzoek worden ondernemers toch nog vaak verrast. Daarom is een zoekwoordenonderzoek erg belangrijk om uiteindelijke goede webteksten te laten schrijven. Bij een bepaald onderwerp kijk ik naar relevante zoekwoorden met een aanzienlijk zoekvolume. Net zo belangrijk is om te kijken naar de mate van concurrentie op een bepaald zoekwoord.

SEO webteksten voor een betere vindbaarheid in Google, maar…..

Met goed voor SEO geoptimaliseerde webteksten verbetert u de online vindbaarheid & zichtbaarheid van een website. Hoe moeten toekomstige klanten een bedrijf vinden als u niet online zichtbaar bent? Veel mensen zeggen, dat je het gelijk ziet, als webteksten voor SEO geoptimaliseerd zijn. Als dat niet hinderlijk is, dan is dat niet erg. Maar uiteindelijk laat u webteksten schrijven voor de bezoekers van uw specifieke website. Dat is waarom het belangrijk is om de perfecte balans te vinden tussen mens en zoekmachines zoals Bing & Google.

Zoekwoordenonderzoek & Search intent

Door te starten met een uitgebreide website scan & zoekwoorden-onderzoek, weten wij waar uw potentiële doelgroep naar zoekt in de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google. Daarnaast weten wij welke vragen er mogelijk zijn over de producten en diensten in uw branche. Die kennis gebruiken wij, door de juiste zoekwoorden te verwerken in de webteksten.

SEO search intent

Hierbij is het belangrijk om te letten op SEO search intent. Krijgt degene die googelt, de informatie, die u logischerwijs mag verwachten bij het intikken van een bepaald zoekwoord of meerdere zoekwoorden? Goede zoekwoorden heeft u altijd nodig in mogelijke vervolg projecten voor uw website. Daarom lever ik een uitgebreid overzicht met zoekwoorden aan. Dit overzicht is natuurlijk ook te gebruiken als inspiratie voor nieuwe blogs of andere audiovisuele content.

Webteksten laten schrijven lever de volgende voordelen op:

  • Er wordt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan, zodat u weet, waar uw klanten naar zoeken.
  • Uw website krijgt een hogere ranking ten opzichte van de concurrentie en wordt beter vindbaar in Google.
  • Persoonlijke én natuurlijke webteksten, die nieuwsgierig maken om verder te lezen.
  • Webteksten laten schrijven bespaart tijd, die u weer kunt besteden aan het verkopen van uw product of dienst.
  • Iemand, die u een spiegel voor houdt en u uitdaagt om uw verhaal op de juiste manier te vertellen.

SEO & Content Marketing Blogs

1. Verouderde content goed verwijderen

Doordat er inmiddels miljarden websites en webpagina’s zijn, is de content op deze website al vrij snel niet meer actueel. U gaat dus al vrij snel te maken krijgen met verouderde content op uw website. In deze blog leert u alles over hoe u verouderde niet meer relevante content op correcte wijze kan verwijderen.

2. Hoe een tekstschrijver uit Den Haag u kan helpen

De twee kernpunten voor een goede website zijn: Goede SEO content & links. Als u SEO optimalisatie toepast op uw website heeft u absoluut goed geoptimaliseerde webteksten nodig. In deze bijdrage gaan we in op wat een goede ervaren SEO tekstschrijver uit Den Haag kan betekenen voor de webteksten op uw website.

3. Wat is financiële content marketing?

Als financiële instelling of financieel adviseur is het bijzonder moeilijk om zich te onderscheiden van de concurrenten. Ook online heeft u in deze branche namelijk te maken met een stevige concurrentie. Dat houdt in, dat u op een hoog level uw SEO zoekmachineoptimalisatie & Content marketing moet gaan aanpakken. Alleen zo krijgt u een website, die bovenaan Google meedraait en voor online omzet zorgt.

4. Wat zijn SEO teksten nu precies?

Bij uitstekend geschreven webteksten merkt u niet of nauwelijks, dat de webteksten zijn geoptimaliseerd voor SEO. Voor een goed vindbare website zal u SEO optimalisatie toe moeten passen. U wilt namelijk, dat uw website goed gevonden wordt. Vervolgens moet u de bezoekers van uw website niet wegjagen. Als het even kan, moeten ze een product of dienst van uw aanschaffen. Zorg daarom voor prettig lezende SEO teksten voor uw website.

5. SEO teksten schrijven voor conversie optimalisatie

SEO teksten conversie gericht schrijven is nodig voor elk bedrijf of organisatie om zijn of haar producten of diensten onder de aandacht te brengen. Webteksten moeten daarom overtuigend zijn om de conversie optimalisatie sterk te verbeteren. Uw taak als Content Marketeer is om het aanbod zo te presenteren, dat de bezoeker van de website de meerwaarde ervan inziet. Met als uiteindelijke dat hij of zij het product of de dienst van u afneemt.

6. Blogs schrijven – zo schrijft u een waardevolle blog

Blogs schrijven zijn een ideale eenvoudige manier om een groep mensen een antwoord te geven op de vragen, die bij ze leven, over uw producten. Er zijn miljarden blogs in vele soorten en maten. SEO blogging is een makkelijk medium, waarmee u snel kan inspelen op de actualiteit van een onderwerp. Wilt u een grote doelgroep bereiken? Dan is het zaak om op te vallen en een unieke benadering gebruiken bij het verder uitwerken van uw blog.

7. Conversies – hoe schrijft u content met overtuigingskracht

Conversies daar draait het om bij het optimaliseren van een website voor SEO. Een conversie is bijvoorbeeld de inschrijving voor een nieuwsbrief of nog veel belangrijker: het kopen van uw product of het afnemen van uw dienstverlening. Om dit voor elkaar te krijgen is er Conversie optimalisatie nodig. U zou kunnen starten met het schrijven van SEO content met overtuigingskracht.

8. Scoren met content [28 gratis SEO tips]

Kwalitatief goede SEO content schrijven voor SEO optimalisatie doeleinden staat op ieders agenda, maar het wordt zelden goed gedaan. Nu denk u waarschijnlijk: “Dat is niet waar! Ik heb ’s werelds beste stuk content samengesteld over onderwerp Y. En dat is echt zo! Maar wat heeft het u opgeleverd? Is het aantal bezoekers op uw website gestegen? Heeft u meer zachte en harde conversies? Heeft u meer omzet behaald met uw website? Het maken van de best mogelijke content is helaas geen garantie voor succes. Een garantie op succes heeft u eigenlijk nooit, maar u bent wel in staat om de kans op succes sterk te vergroten.

9. SEO webteksten schrijft u met een plan van aanpak

Bij het schrijven van SEO webteksten voor uw website dient u rekening te houden met vele factoren. Ten eerste moet de tekst goed leesbaar zijn en natuurlijk aanvoelen. Ten tweede is Google een machine met een algoritme. Met behulp van dit algoritme bepaalt Google op welke positie uw website wordt gerangschikt ten opzichte van de websites van uw concurrentie. Door een tekst goed te optimaliseren, kunt u Google helpen met het begrijpen van de webtekst. Dit betekent, dat u webteksten SEO vriendelijk moet schrijven.

10. Hoe schrijft u de perfecte SEO teksten voor een website?

SEO teksten schrijven voor uw website is hard werken. Ten eerste heeft u inspiratie nodig. Ten tweede bent u op zoek naar een unieke invalshoek. En ten derde moet u bij het schrijven van SEO teksten een heleboel regeltjes toepassen.

11. SEO content maken doet u zo

In 2021 draait alles nog steeds om relevante & actuele Content in SEO. Als u uw Online Content Marketing wilt verbeteren en een echte ROI wilt zien, moet u voorbeelden uit de praktijk gebruiken, die hen echt ten goede komen. Content die hoog scoort, die verkeer en leads genereert. Content die in de eerste plaats altijd op de gebruiker gericht is. Dit is de reden, waarom de tips voor SEO content van vandaag in 2021 allemaal verwijzen naar u de lezer. Omdat, wanneer u op de juiste manier voor de juiste mensen schrijft, uw content naar een hoger level gaat.

12. Content is King – als u simpel schrijft

Webteksten laten schrijven of een stuk content maken is een kunst op zich. Als specialist of ‘thought leader’ gebruikt men al snel vakjargon. Maar voor wie is uw webtekst of artikel bedoeld? Wat wilt u bereiken met wat u geschreven heeft? In veel gevallen wilt u, dat een tekst zoveel mogelijk mensen of potentiele klanten bereikt. Daarom is het belangrijk om in begrijpelijke taal een tekst of een blog op te stellen. In deze blog volgen een aantal tips om dit voor elkaar te krijgen.

13. Engaging content – 51 content marketing tips

Content Marketing is een belangrijk onderdeel van SEO. Een website zonder goede content is namelijk geen website. De Content Marketing tips in deze blog helpen u relevante content te ontwikkelen. Het creëren van ‘engaging content’ en het boeien en binden van uw potentiele doelgroep kan namelijk zorgen voor meer online verkoop.

SEO Tekstschrijver Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren tekstschrijver en SEO specialist. Connect your World is de ideale partij om uw webteksten te laten schrijven. SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere projecten met succes afgerond in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer & Delft. Heeft u een vraag over het laten schrijven van webteksten of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Bel of mail mij dan. Kijk ook eens naar de diverse SEO checklists op deze website. Hiermee kunt u al vast start maken met de SEO optimaisatie van uw website.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.