• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Online marketing bureau Voorburg inhuren

Online marketing bureau Voorburg inhuren

Online marketing bureau Voorburg

Connect your World, het online marketing bureau voor bedrijven in Voorburg

Onderzoek hoe ‘Connect your World’, online marketingbureau voor bedrijven en overige instellingen in Voorburg de digitale vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf kan uitbouwen. Daarbij zet uw bedrijf de nodige stappen vooruit. Ons marketingbureau combineert creativiteit, technologie en een goede marketingstrategie om online krachtige marketingoplossingen te bieden. Deze oplossingen leveren uw bedrijf meer omzet en op den duur een hogere winst op.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Google Ads specialist
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Online marketingbureau VoorburgWat doen wij?

 1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Uw website bovenaan bij Google, waardoor u meer organisch verkeer krijgt en uw online zichtbaarheid verbetert. Connect your World regelt het voor u! Wij zijn zowel bedreven in on page SEO, off page SEO als technische SEO. Wij doen ook aan SEO for webshops.
 2. Zoekmachine-adverteren (SEA): We creëren doelgerichte advertentiecampagnes op Google Ads om uw zichtbaarheid te verbeteren en kwalitatief goed verkeer naar uw site te trekken.
 3. Sociale Media: We gebruiken onder andere sociale media platformen zoals bijvoorbeeld Instagram, LinkedIn en Facebook om uw merk op te bouwen, uw doelgroep te bereiken en betrokkenheid te stimuleren.
 4. Contentmarketing: We ontwikkelen boeiende en relevante SEO content, zoals bijvoorbeeld blogposts, infographics en video’s. Daarmee informeren en betrekken wij uw doelgroep en versterken wij uw merkautoriteit.
 5. Website-ontwikkeling en -ontwerp: We creëren responsieve, gebruikersvriendelijke websites, die uw merk weerspiegelen en uw doelgroep aanspreken.

Online marketing bureau VoorburgWaarom ons kiezen?

 1. Deskundig team: Ons ervaren team marketeers beschikt over rijkelijke kennis en een brede ervaring op het gebied van online marketingstrategieën en -tactieken.
 2. Maatwerkoplossingen: Elk bedrijf is uniek. Daarom bieden we ‘tailor made’ marketingoplossingen. Deze sluiten perfect aan bij uw kenmerkende doelen en behoeften.
 3. Meetbare resultaten: Wij willen onze draagwijdte zo goed mogelijk presenteren. Daarom streven wij naar resultaten, die meetbaar zijn. Daarbij werken we nauw met u samen om uw bedrijfsdoelen te bereiken. Door voortdurend de prestaties te bekijken volgend door een analyse, verbeteren we onze strategie om het maximale rendement op uw investering te waarborgen.
 4. Transparantie: Open communicatie en transparantie zijn kernwaarden voor ons. U ontvangt regelmatig rapporten en updates. Op die manier bent u altijd op de hoogte van de voortgang van uw marketingcampagnes.
 5. Toegewijde ondersteuning: Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn immers altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden, uw feedback te verwerken en u te ondersteunen bij elke stap van uw marketingtraject.

Klaar om te groeien? Neem vandaag nog contact met ons op!

Wij stellen uw succes centraal. Vertel ons hoe wij als Online Marketingbureau uw bedrijf in Voorburg kan helpen om uw online aanwezigheid te vergroten, het genereren van extra klanten en het bevorderen van groei voor uw bedrijf. We kijken ernaar uit om samen met u te werken! Ook zijn wij werkzaam als SEO bureau in Gouda.

We werken ook als online marketing bureau in Wassenaar en in de rest van de regio Den Haag. Ook verder weg hebben wij als SEO bureau in Alkmaar en SEO bureau in Almere diverse SEO projecten mogen begeleiden en uitvoeren

Contactgegevens: Telefoon: +31 06-41226543 E-mail: info@connectyourworld.nl

Volg ons ook op sociale media voor de laatste updates:

Online marketeer inhuren in Voorburg – Connect your World

Blog posts

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van werken met een SEO specialist?

Werken met een ervaren SEO-specialist biedt verschillende voordelen:
Diepgaande kennis: Een ervaren SEO-specialist heeft een diepgaande kennis van zoekmachine-algoritmen, trends en ‘best practices’. Ze begrijpen hoe zoekmachines zoals Bing en Google werken. Daarbij kunnen ze een strategie ontwikkelen om de zichtbaarheid van een website te vergroten.
Effectieve strategie: Door hun ervaring hebben ze inzicht in welke SEO-strategieën het meest effectief zijn voor diverse soorten sites en doelen. Ze kunnen een op maat gemaakte SEO strategie ontwikkelen, die past bij de specifieke behoeften van een bedrijf.
Snellere resultaten: Ervaren SEO-specialisten weten hoe ze hun tijd en middelen efficiënt moeten gebruiken om snellere en duurzamere resultaten te behalen. Dit kan leiden tot een verbeterde ranking in zoekmachines en meer organisch verkeer naar de website.
Analytische vaardigheden: Ze zijn bedreven in het analyseren van gegevens en het interpreteren van statistieken om de prestaties van een site te evalueren. Door deze nieuwe inzichten kunnen ze strategieën aanpassen en optimaliseren voor betere resultaten.
Blijven bij de trends: SEO is voortdurend in ontwikkeling, met nieuwe trends en updates in zoekalgoritmen. Ervaren SEO-specialisten blijven op de hoogte van deze veranderingen. SEO experts passen hun strategie dienovereenkomstig aan, om ervoor te zorgen, dat de site concurrentievoordeel behoudt.
Risicovermindering: Fouten in SEO strategieën kunnen leiden tot negatieve gevolgen zoals lagere rankings of zelfs straffen van zoekmachines. Een ervaren specialist kan deze risico’s minimaliseren door ethische en effectieve technieken toe te passen. Kortom, werken met een ervaren SEO-specialist kan waardevol zijn voor het verbeteren van de online zichtbaarheid en prestaties van een website op lange termijn.

Wanneer moet ik SEO inzetten en wanneer SEA?

SEO en SEA zijn beide belangrijke onderdelen van zoekmachine marketing. Ze dienen echter verschillende doelen. Daarbij worden ze vaak op verschillende momenten ingezet, afhankelijk van uw doelstellingen en budget. Hier zijn enkele richtlijnen:
SEO (Search Engine Optimization):
Doel: Het stimuleren van de organische (niet-betaalde) ranking van uw website in zoekmachines zoals Google en Bing.
Tijdshorizon: SEO is een langetermijnstrategie. Het kost tijd om resultaten te zien, vaak enkele maanden tot zelfs een jaar.
Wanneer in te zetten: Als u duurzame, langdurige resultaten wilt behalen en bereid bent om te investeren in het verbeteren van de kwaliteit en relevantie van uw website voor zoekmachines. SEO is vooral effectief voor het genereren van organisch verkeer op lange termijn.
SEA (Search Engine Advertising):
Doel: Het plaatsen van advertenties in zoekmachines zoals Google om direct verkeer naar uw site te genereren.
Tijdshorizon: SEA is een korte termijn strategie. U kunt direct verkeer naar uw website genereren zodra uw advertenties live zijn.
Wanneer in te zetten: Als u direct resultaat wilt zien, bijvoorbeeld voor een tijdelijke promotie, een nieuw product lancering of om snel meer verkeer naar uw website te krijgen. SEA is ook handig als u op bepaalde zoekwoorden wilt adverteren, waarvoor het moeilijk is om organisch te rangschikken.
In het ideale geval zou u een combinatie van SEO en SEA moeten gebruiken om zowel langetermijnresultaten als direct verkeer naar uw website te genereren. U kunt SEA gebruiken om direct verkeer te genereren. Aan de andere kant werkt u aan het verbeteren van uw SEO, wat op lange termijn duurzame resultaten oplevert.

Is content belangrijk in zoekmachineoptimalisatie?

Ja, content is extreem belangrijk in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Zoekmachines zoals Google en Bing geven veel waarde aan relevante, kwalitatief hoogwaardige content bij het rangschikken van zoekresultaten. Hier zijn een paar redenen waarom content zo van belang is voor SEO optimalisatie:
Relevantie: Zoekmachines proberen de meest relevante resultaten te tonen aan lezers/gebruikers op basis van hun zoekopdrachten. Door nuttige content te produceren, die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers, vergroot u de kans, dat uw pagina’s hoger worden gerangschikt en bovenaan in Google komen.
Keywords: Content stelt u in staat om relevante SEO zoekwoorden en zoekzinnen op te nemen waarop u wilt worden gevonden. Door deze zoekwoorden strategisch te integreren in uw content, helpt u een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google begrijpen, waar uw pagina over gaat en voor welke zoekopdrachten het relevant is.
Autoriteit en geloofwaardigheid: Door regelmatig kwaliteitscontent te produceren, bouwt u autoriteit op binnen uw vakgebied. Dat kan de aanleiding zijn tot meer backlinks van andere sites, wat weer belangrijk is voor de rangschikking in zoekmachines.
Gebruikerservaring: Goede content draagt bij aan een positieve gebruikerservaring. Wanneer gebruikers waardevolle informatie vinden op uw website, blijven ze langer hangen, wat de zogenaamde “dwell time” verhoogt. Dit kan een positief signaal zijn voor een zoekmachine zoals Google of Bing. Het zegt, dat uw pagina’s waardevol zijn voor gebruikers. Kortom, het creëren van hoogwaardige, relevante engaging content is een essentieel deel van een effectieve SEO-strategie.

Hoe belangrijk is linkbuilding in zoekmachinemarketing?

Linkbuilding blijft belangrijk voor zoekmachinemarketing. De wijze waarop het wordt uitgevoerd en de mate van impact ervan kunnen echter door de tijd heen veranderen. In het verleden was linkbuilding voornamelijk gericht op het verkrijgen van zoveel mogelijk links van andere websites, ongeacht de kwaliteit van die links. Dit leidde soms tot manipulatieve praktijken en spammy tactieken.

Tegenwoordig legt een zoekmachine zoals bijvoorbeeld Google meer nadruk op de kwalitatieve links in plaats van alleen de kwantiteit. Ze zijn steeds beter geworden in het herkennen van natuurlijke, organische links, die relevant zijn voor de content van een website. Dit betekent, dat linkbuilding nu vooral draait om het verkrijgen van hoogwaardige, relevante links van betrouwbare websites binnen dezelfde branche of niche.

Hoewel de directe impact van linkbuilding op zoekmachineposities misschien niet zo groot is als voorheen, blijft het nog steeds een belangrijke ranking factor. Goede links kunnen niet alleen helpen om de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten te verbeteren. Ze kunnen immers ook bijdragen aan het opbouwen van autoriteit en geloofwaardigheid op het web. Het is echter belangrijk om linkbuilding te benaderen op een organische en ethische manier. Daarbij moet de focus liggen op het creëren van waardevolle content, die anderen natuurlijk willen delen en linken, in plaats van te vertrouwen op kunstmatige tactieken om links te verkrijgen.

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.