• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Google Ads campagnes v/a 300 Euro

Google Ads campagnes v/a 300 Euro

Google Ads, Google Ads Den Haag

Meer klanten met Google Ads in Den Haag en omstreken

Google Ads (SEA) zorgt voor meer klanten, meer omzet en een hogere winst. Als u Google Ads daarvoor slim gebruikt, hoeft dat niet veel te kosten en bereikt u de mensen of doelgroep, die voor u van belang zijn. Dit is geen hogere wiskunde en vaak een kwestie van uw ‘gezond boerenverstand’ gebruiken.

Geschatte leestijd: 9 minuten

Alleen op Google Adverteren vertrouwen is geen slimme zet. Het moet een onderdeel zijn van uw algehele online marketing strategie. U heeft bijvoorbeeld ook goede landingspagina’s nodig. Tevens moet u er voor zorgen, dat u voor een advertentie op Google de juiste Google zoekwoorden uitkiest. Alleen op die manier krijgen de juiste mensen voor u de advertentie op Google te zien en werkt Google Ads voor u.

Hoe werkt Google Ads?

Met Google Ads plaatst u een advertentie op Google om uw product of dienst te verkopen. Daarbij betaalt u per klik, dat er op een advertentie in Google geklikt wordt. Op de meest relevante SEO zoekwoorden betaalt u meer kosten per klik, dan bij de iets minder gangbare zoekwoorden. Naast Google kunt u er ook voor kiezen, dat de Google advertentie geplaatst wordt bij een relevante video op YouTube.

Google Ads Campagne aanpak

Bij Connect your World in Den Haag begint alles met een goede voorbereiding. Dit betekent, dat we graag eerst antwoord willen op de volgende vragen om Google Ads goed in te stellen:

 1. Wat wilt u bereiken met het inzetten van Google advertenties?
 2. Welke doelgroep wilt u bereiken? Richt u zich bijvoorbeeld op mensen in Den Haag of in heel Zuid Holland?
 3. Welke SEO zoekwoorden zijn volgens u belangrijk?
 4. Wat is de intentie, die terug moet komen in de advertenties?
 5. Wat is het budget en wat worden de maximale kosten per click?

Het is belangrijk om dit soort zaken goed in kaart te brengen. Wij voorkomen zo, dat er onnodig advertentiebudget wegstroomt naar niet relevante bezoekers.

Wij gaan uit van het volgende:

 • Gebruik Google Advertenties op het juiste moment. Het is namelijk belangrijk om al een goede website te hebben om de organische zoekresultaten te vergroten. Daar kunnen in theorie ook voldoende leads en of conversies uit voortkomen. Conversies verhogen, daar draait het namelijk om in online marketing. Ook heeft u in uw Google Bedrijfsprofiel met Google Posts een gratis advertentie mogelijkheid.

Google-Ads draagt bij aan het vinden van meer klanten. Het ondersteunt u bij het werven van meer websitebezoekers (SEO). Daarnaast kan het mede zorgen voor veel meer online omzet. Dit type klanten gaan u namelijk opbellen en ze komen ook nog eens terug.

Google Ads Den Haag – Lokaal of wereldwijd

Het mooie van online Google adverteren is, dat u met heel veel focus kan inzetten op een bepaalde regio, stad en zelfs op meerdere landen. De kans is het grootst, dat met behulp van Google Ads services, de juiste doelgroep uw Google advertentie ziet. Er is echter geen enkele advertentie vorm, die dit eveneens kan zeggen.

Google advertenties om uw doelgroep te benaderen

Met bijvoorbeeld tekst gebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube – video-advertenties en in-app mobiele advertenties beschikt u over talrijke opties om uw beoogde klanten te behalen met online advertenties van Google.

Hoe werkt een advertentie op Google?

Google heeft hiervoor een apart dashboard ontworpen, waarmee u apart inzichtelijk krijgt of de advertenties werken of niet. Werken ze niet? Dan kunt u vervolgens gedurende de rit de Google advertentie verder verfijnen.

Google Ads, Google Ads Den Haag

Google Ads kosten

Ten eerste bent u niet verbonden aan een contract. U kan uw Google advertentie daarom op elk moment stop zetten. Daarnaast kunt u Google Ads ook zo duur maken als u zelf wilt. Dat is voor een groot deel afhankelijk van bijvoorbeeld hoe groot de doelgroep is, die u wilt bereiken. U betaalt alleen voor advertenties, die wat opleveren, advertenties waarop geklikt wordt.

Campagnes rapporteren

Een belangrijk onderdeel van als u uw Google Advertentie campagnes aan Connect your World overlaat, is dat wij met grote regelmaat rapporteren om u goed op de hoogte te houden over:

 • Wat er goed gaat en wat minder
 • Welke zoekwoorden goed scoren
 • Bij welke SEO zoekwoorden er wordt doorgeklikt naar de website
 • wat ze op de website doen
 • De CPC (cost per click)

Wat mag SEO bureau Connect your World voor u doen?

Samen met SEO optimalisatie kan Connect your World uw Google advertenties voor u beheren. We maken namelijk heldere en duidelijke afspraken. Daarnaast krijgt u wekelijks een samenvatting van de opbrengsten van uw Google advertentie. Connect your World denkt met u mee om een juiste strategie hier voor te ontwikkelen. Als u naast uw SEO optimalisatie mij uw Google Ads campagnes laat beheren, vraag ik voor het ontwikkelen en beheren van een campagne een opstart tarief van 300 Euro exclusief BTW en een uurtarief van 50 Euro exclusief. BTW.

Linkbuilding en SEO uitbesteden

Connect your World is ook de specialist in Linkbuilding en SEO. Het uitbesteden van zowel SEO optimalisatie als SEO Linkbuilding is bij Connect your World uit Den Haag in goede handen.

Google Ads Uitbesteden

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World, tevens Google Ads Bureau in Den Haag. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgebouwd als freelance SEO specialist, Content Marketeer en Google Ads specialist. Hij is analytisch sterk. Daarom behaalt hij het beste resultaat met uw Google advertentie campagnes.

U kunt een specialist in Google adverteren inhuren in de volgende regio’s:

Heeft u verdere vragen over Google adverteren of bent u toevallig ook op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist? Lees dan onze algemene voorwaarden en klik vervolgens op onderstaande button.

Veel gestelde vragen

Is Google Ads makkelijk om te leren?

Google Ads kan voor sommige mensen gemakkelijk te leren zijn, terwijl het voor anderen wat meer tijd en inspanning kan vergen. Het hangt af van verschillende factoren, waaronder je ervaring met online adverteren, je begrip van digitale marketingprincipes en je vermogen om nieuwe concepten snel op te pikken. Google Ads biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden, variërend van zoekadvertenties tot displayadvertenties, videoadvertenties en shoppingadvertenties. Het platform heeft een steile leercurve als je helemaal nieuw bent in digitale marketing. Belangrijk is om stap voor stap te beginnen, te experimenteren met kleine campagnes en continu te leren van de resultaten.

Wat voor strategie past Connect your World toe voor een advertentie campagne?

Google is niet voor niets zo rijk. Daardoor hanteren we bij Connect your World een voorzichtige strategie. We beginnen meestal met 10 Euro per dag. Als de resultaten positief zijn, kijken we of we kunnen opschalen naar bijvoorbeeld 20 Euro per dag. Elke dag wordt gemonitord hoe de Google advertentie ervoor staat.

Wat kost een campagne bij Connect your World?

Voor het opzetten van een advertentie betaalt u eenmalig 300 Euro ex BTW aan opstartkosten. Daarin zit een zoekwoordenonderzoek, concurrentie analyse en het opzetten van een advertentie. Daarnaast betaalt u per maand 150 Euro ex BTW voor het monitoren, analyseren en verbeteren van de advertentie. Tot slot moet u nog een bedrag opzij zetten voor het aantal kliks.

Waarom zou u Google Ads uitbesteden?

Het simpele antwoord is, omdat het lastig is om een goede advertentie op te tuigen. Door het uitbesteden, bespaart u op de langere termijn kosten en optimaliseert u de resultaten.

Is Google Ads beter dan SEO?

Het is moeilijk om te zeggen of Google Ads beter is dan SEO, omdat het afhangt van de specifieke behoeften en doelen van een bedrijf. Beide hebben hun eigen voordelen en toepassingen.
Google Ads kan bijvoorbeeld snel resultaten opleveren en u in staat stellen om zeer gericht te adverteren aan een specifieke doelgroep. Dit kan vooral handig zijn voor het genereren van direct verkeer naar uw website of het promoten van specifieke producten of diensten. Aan de andere kant, SEO kan duurzame resultaten bieden op de lange termijn en kan u helpen om organisch verkeer naar uw website te vergroten zonder voortdurende advertentiekosten. Het kan ook bijdragen aan het opbouwen van geloofwaardigheid en vertrouwen bij uw publiek, omdat het wordt gezien als een natuurlijke en organische manier om gevonden te worden in zoekresultaten. Over het algemeen hangt de beste aanpak af van uw specifieke doelstellingen, budget en tijdsbestek. Het combineren van Google Ads en SEO kan vaak het meest effectief zijn om een ​​evenwicht te vinden tussen directe zichtbaarheid en lange termijn groei.

Is Google Ads gratis?

Google Ads is een betaald advertentieplatform, dat wordt gebruikt om advertenties weer te geven op verschillende Google-services, zoals Google-zoekresultaten, YouTube, Gmail en websites, die deel uitmaken van het Google Display Netwerk. Met Google Ads kunnen adverteerders betalen om hun advertenties weer te geven op basis van verschillende factoren, zoals zoekwoorden, demografische gegevens, interesses en gedrag van gebruikers. Adverteerders betalen meestal op basis van het aantal klikken op hun advertenties (cost-per-click, CPC) of het aantal vertoningen (cost-per-impression, CPM), afhankelijk van het gekozen advertentietype en de targetingopties. Hoewel het gebruik van Google Ads geld kost, biedt het adverteerders de mogelijkheid om gericht te adverteren en hun doelgroep effectief te bereiken, wat vaak een waardevolle investering kan zijn voor bedrijven en organisaties die online zichtbaarheid willen vergroten en potentiële klanten willen aantrekken.

Wat is een goede click through rate in Google Ads?

De Click-Through Rate (CTR) in Google Ads is een belangrijke metric die aangeeft hoe effectief je advertenties zijn in het genereren van klikken ten opzichte van het aantal vertoningen. Een “goede” CTR kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, de concurrentie, het zoekwoord, de doelstellingen van de campagne, enzovoort. Over het algemeen wordt echter een CTR van 2% tot 5% als gemiddeld beschouwd voor zoekadvertenties in Google Ads.

Wat kost Google Ads per klik?

De kosten van Google Ads per klik kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de concurrentie op zoekwoorden, de relevantie van uw advertenties, de kwaliteit van uw bestemmingspagina en uw biedstrategie. Gemiddeld genomen kunnen de kosten per klik (CPC) op Google Ads variëren van enkele centen tot tientallen euro’s, afhankelijk van de branche en het zoekwoord.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.