• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Google Ads campagnes Den Haag v/a 300 Euro

Google Ads campagnes Den Haag v/a 300 Euro

Google Ads, Google Ads Den Haag
Laat uw Google Ads campagne door Connect your World uitvoeren.

Meer klanten met Google Ads in Den Haag en omstreken

Google Ads (SEA) zorgt voor meer klanten, meer omzet en een hogere winst. Als u daarvoor Google Ads slim gebruikt, hoeft dat niet veel te kosten en bereikt u de mensen of doelgroep, die voor u van belang zijn. Dit is geen hogere wiskunde en vaak een kwestie van uw ‘gezond boerenverstand’ gebruiken.

Geschatte leestijd: 5 minuten

Alleen op Google Adverteren vertrouwen is geen slimme zet. Het moet een onderdeel zijn van uw algehele online marketing strategie. U heeft bijvoorbeeld ook goede landingspagina’s nodig. Tevens moet u er voor zorgen, dat u voor een advertentie op Google de juiste Google zoekwoorden uitkiest. Alleen op die manier krijgen de juiste mensen voor u de advertentie op Google te zien.

Hoe werkt Google Ads?

Met Google Ads plaatst u een advertentie op Google om uw product of dienst te verkopen. Daarbij betaalt u per klik, dat er op een advertentie in Google geklikt wordt. Op de meest relevante SEO zoekwoorden betaalt u meer kosten per klik, dan bij de iets minder gangbare zoekwoorden. Naast Google kunt u er ook voor kiezen, dat de Google advertentie geplaatst wordt bij een relevante video op YouTube.

Google Ads Campagne aanpak

Bij Connect your World in Den Haag begint alles met een goede voorbereiding. Dit betekent, dat we graag eerst antwoord willen op de volgende vragen:

 1. Wat wilt u bereiken met het inzetten van Google advertenties?
 2. Welke doelgroep wilt u bereiken? Richt u zich bijvoorbeeld op mensen in Den Haag of in heel Zuid Holland?
 3. Welke SEO zoekwoorden zijn volgens u belangrijk?
 4. Wat is de intentie, die terug moet komen in de advertenties?
 5. Wat is het budget en wat worden de maximale kosten per click?

Het is belangrijk om dit soort zaken goed in kaart te brengen. Wij voorkomen zo, dat er onnodig advertentiebudget wegstroomt naar niet relevante bezoekers.

Wij gaan uit van het volgende:

 • Gebruik Google Advertenties op het juiste moment. Het is namelijk belangrijk om al een goede website te hebben om de organische zoekresultaten te vergroten. Daar kunnen in theorie ook voldoende leads en of conversies uit voortkomen. Ook heeft u in uw Google Bedrijfsprofiel met Google Posts een gratis advertentie mogelijkheid.

Google-Ads draagt bij aan het vinden van meer klanten. Het ondersteunt u bij het werven van meer websitebezoekers (SEO). Daarnaast kan het mede zorgen voor veel meer online omzet. Dit type klanten gaan u namelijk opbellen en ze komen ook nog eens terug.

Google Ads Den Haag – Lokaal of wereldwijd

Het mooie van online Google adverteren is, dat u met heel veel focus kan inzetten op een bepaalde regio, stad en zelfs op meerdere landen. De kans is het grootst, dat met behulp van Google Ads services, de juiste doelgroep uw Google advertentie ziet. Er is echter geen enkele advertentie vorm, die dit eveneens kan zeggen.

Google advertenties om uw doelgroep te benaderen

Met bijvoorbeeld tekst gebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube – video-advertenties en in-app mobiele advertenties beschikt u over talrijke opties om uw beoogde klanten te behalen met online advertenties van Google.

Hoe werkt een advertentie op Google?

Google heeft hiervoor een apart dashboard ontworpen, waarmee u apart inzichtelijk krijgt of de advertenties werken of niet. Werken ze niet? Dan kunt u vervolgens gedurende de rit de Google advertentie verder verfijnen.

Google Ads kosten

Ten eerste bent u niet verbonden aan een contract. U kan uw Google advertentie daarom op elk moment stop zetten. Daarnaast kunt u het ook zo duur maken als u zelf wilt. Dat is voor een groot deel afhankelijk van bijvoorbeeld hoe groot de doelgroep is, die u wilt bereiken. U betaalt alleen voor advertenties, die wat opleveren, advertenties waarop geklikt wordt.

Campagnes rapporteren

Een belangrijk onderdeel van als u uw Google Advertentie campagnes aan Connect your World overlaat, is dat wij met grote regelmaat rapporteren om u goed op de hoogte te houden over:

 • Wat er goed gaat en wat minder
 • Welke zoekwoorden goed scoren
 • Bij welke SEO zoekwoorden er wordt doorgeklikt naar de website
 • wat ze op de website doen
 • De CPC (cost per click)

Wat mag SEO bureau Connect your World voor u doen?

Samen met SEO optimalisatie kan Connect your World uw Google advertenties voor u beheren. We maken namelijk heldere en duidelijke afspraken. Daarnaast krijgt u wekelijks een samenvatting van de opbrengsten van uw Google advertentie. Connect your World denkt met u mee om een juiste strategie hier voor te ontwikkelen. Als u naast uw SEO optimalisatie mij uw Google Ads campagnes laat beheren, vraag ik voor een Google Ads campagne ontwikkelen en beheren een opstart tarief van 300 Euro exclusief BTW en een uurtarief van 39,95 EUR exclusief. BTW.

Linkbuilding en SEO uitbesteden

Connect your World is ook de specialist in Linkbuilding en SEO. Het uitbesteden van zowel SEO optimalisatie als SEO Linkbuilding is bij Connect your World uit Den Haag in goede handen.

Google Ads Uitbesteden

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau en Google Ads bureau Connect your World gevestigd Den Haag. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgebouwd als SEO specialist, Content Marketeer en Google Ads specialist. Hij is analytisch sterk en daarom behaalt hij het beste resultaat met uw Google advertentie campagnes.

U kunt een specialist in Google adverteren inhuren in de volgende regio’s:

Heeft u verdere vragen over Google adverteren of bent u toevallig ook op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist? Klik dan op onderstaande button.

Blogs over Google adverteren

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.