• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Google Ads campagnes Den Haag

Google Ads campagnes Den Haag

Meer klanten met Google Adwords

Google Ads, Den Haag, Google Adwords specialist
Google Ads, Den Haag, Adverteren op Google, Adwords specialist

Google Ads Den Haag

Google Ads (SEA) zorgt voor meer klanten, meer omzet & een hogere winst. Als u daarvoor Google Adwords slim gebruikt, hoeft dat niet veel te kosten en bereikt u de mensen of doelgroep, die voor u van belang zijn. Dit is geen hogere wiskunde en vaak een kwestie van uw ‘gezond boerenverstand’ gebruiken. Alleen op Google Adwords vertrouwen is geen slimme zet. Het moet een onderdeel zijn van uw algehele online marketing strategie. Wij, Connect your World gevestigd in Den Haag pleit daarom altijd voor het slim inzetten van Google Ads. Dit betekent:

  • Wat wilt u bereiken? Wat is uw doel? Welke mensen wilt u bereiken? Mensen in Den Haag of mensen in heel Zuid Holland? Als u daar geen duidelijk antwoord op kan geven, bent u er nog niet klaar voor.
  • Gebruik Google Advertenties op het juiste moment voor de juiste redenen. Vaak volstaat het om veel aandacht te geven aan het vergroten van de organische zoekresultaten. Als daar voldoende leads en of conversies uit voortkomen, dan kunt u zich daar eerst op concentreren.
  • Kan de achterkant van de organisatie een grotere aanloop van offertes en klanten aan? Als de toeloop van mogelijke klanten sterk vermeerdert door het inzetten van Google Ads en vervolgens kunt u dat als organisatie niet aan. Dan heeft u een probleem en loopt u reputatieschade op. Dat kan nooit de bedoeling zijn.

Hoezo Google Ads?

Google Ads draagt bij aan het vinden van meer klanten. Het ondersteunt u bij het werven van meer websitebezoekers. Daarnaast kan het mede zorgen voor veel meer online omzet. Dit type klanten gaan u namelijk opbellen en ze komen ook nog eens terug.

Google Ads Den Haag – Lokaal of wereldwijd

Het mooie van online adverteren is, dat u met heel veel focus kan inzetten op een bepaalde regio, stad en zelfs op meerdere landen. De kans is het grootst, dat met behulp van Google Ads, de juiste doelgroep uw advertentie ziet. Er is echter geen enkele advertentievorm, die dit eveneens kan zeggen.

Google advertenties om uw doelgroep te benaderen

Met bijvoorbeeld tekst gebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube – video-advertenties en in-app mobiele advertenties beschikt u over talrijke opties om uw beoogde klanten te behalen met online advertenties van Google.

Hoe werkt een Google advertentie?

Google heeft hiervoor een apart dashboard ontworpen, waarmee u apart inzichtelijk krijgt of de advertenties werken of niet. Werken ze niet? Dan kunt u vervolgens gedurende de rit de advertentie verder verfijnen.

Wat kost Google Ads?

Ten eerste bent u niet verbonden aan een contract. U kan uw advertentie daarom op elk moment stop zetten. Daarnaast kunt u het ook zo duur maken als u zelf wilt. Dat is voor een groot deel afhankelijk van bijvoorbeeld hoe groot de doelgroep is, die u wilt bereiken. U betaalt alleen voor advertenties, die wat opleveren, advertenties waarop geklikt wordt.

Wat mag SEO bureau Connect your World voor u doen?

Samen met SEO optimalisatie kan Connect your World uw Google advertenties voor u beheren. We maken namelijk heldere en duidelijke afspraken. Daarnaast krijgt u wekelijks een samenvatting van de opbrengsten van uw campagne. Connect your World denkt met u mee om een juiste strategie hier voor te ontwikkelen. Als u naast uw SEO optimalisatie mij uw Google Ads campagnes laat beheren, vraag ik voor Google Adwords campagnes ontwikkelen & beheren slechts een uurtarief van 39,95 EUR exclusief. BTW.

Google Ads Den Haag, Google Ads
Google Ads Den Haag, Google Ads, SEA, Den Haag

Google Ads Den Haag specialist inhuren

Herman Geertsema is Google Ads specialist en eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd Den Haag. In de loop der jaren heeft hij veel ervaring opgebouwd als SEO specialist, Content Marketing expert & Google Adwords specialist. Hij is analytisch sterk en daarom behaalt hij het beste resultaat met uw advertentie campagnes. Wij accepteren opdrachten uit de regio Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Breda. In onder andere Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft hebben wij SEO projecten succesvol uitgevoerd. Heeft u verdere vragen of bent u op zoek naar een SEO optimalisatie specialist en of Google Ads specialist? Klik dan op onderstaande button.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

SEO & Content Marketing Blogs

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.