• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Google Ads campagnes

Google Ads zorgt voor meer klanten

Google Ads, SEO Den Haag
SEO Den Haag

Google Ads Den Haag

Google Ads (SEA) zorgt meer klanten, meer omzet en dus meer winst. Als u Google Adwords slim inzet, hoeft dat niet veel te kosten en bereikt u de mensen of doelgroep, die voor u van belang zijn. Dit is geen hogere wiskunde en vaak een kwestie van uw gezond boerenverstand gebruiken. Alleen op Google Ads vertrouwen is geen slimme zet. Het moet een onderdeel zijn van uw algehele online strategie. SEO bureau Connect your World uit Den Haag pleit daarom altijd voor het slim inzetten van Google Ads. Dit betekent:

  • Wat wilt u bereiken? Wat is uw doel? Als u daar geen duidelijk antwoord op kan geven, bent u er nog niet klaar voor.
  • Gebruik Google Ads op het juiste moment voor de juiste redenen. Vaak volstaat het om veel aandacht te geven aan het vergroten van de organische zoekresultaten. Als daar voldoende leads en of conversies uit voortkomen, dan kunt u zich daar eerst op concentreren.
  • Kan de achterkant van de organisatie een grotere aanloop van offertes en klanten aan? Als de toeloop van mogelijke klanten sterk vermeerdert door het inzetten van Google Ads en vervolgens kunt u dat als organisatie niet aan. Dan heeft u een probleem en loopt u reputatieschade op. Dat kan nooit de bedoeling zijn.
Google Ads, SEO, SEA
Google de nr 1 zoekmachine gigant

Waarom Google Ads?

Google Ads helpt u met het vinden van meer klanten. Het ondersteunt u bij het werven van meer websitebezoekers. Daarnaast kan het mede zorgen voor meer online verkopen. Deze klanten gaan u bellen en ze komen ook nog eens terug.

Google Ads Den Haag – Lokaal of wereldwijd

Het mooie van online adverteren is, dat u heel gericht kan inzetten op een bepaalde regio, stad en zelfs op meerdere landen. Met Google Ads is de kans het grootste, dat de juiste doelgroep uw advertentie ziet. Er is geen enkele advertentievorm, die dit ook kan zeggen.

Met Google Ads uw doelgroep bereiken

Met tekstgebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube – video-advertenties en in-app mobiele advertenties beschikt u over tal van manieren om uw doelgroep te bereiken met online advertenties van Google.

Hoe werken mijn Google Ads advertenties?

Google heeft hiervoor een apart dashboard ontworpen waarmee u apart inzichtelijk krijgt of de advertenties werken of niet. Werken ze niet? Dan kunt u gedurende de rit de advertentie verder verfijnen.

Wat kost Google Ads?

Ten eerste bent u niet verbonden aan een contract. U kan uw advertentie daarom op elk moment stop zetten. Daarnaast kunt u het ook zo duur maken als u zelf wilt. Dat hangt voor een groot deel af van hoe groot de doelgroep is die u wilt bereiken. U betaalt alleen voor advertenties die wat opleveren, advertenties waarop geklikt wordt.

Google Ads, Google Ads Den Haag
Google Ads, Google Ads Den Haag

Wat kan Connect your World voor u doen?

Naast SEO kan Connect your World uit Den Haag uw Google Ads advertenties voor u beheren. We maken heldere en duidelijke afspraken. Daarnaast krijgt u wekelijks een overzicht van de resultaten van uw campagne. SEO & Content Marketing bureau Connect your World denkt met u mee om een juiste strategie hier voor te ontwikkelen. Als u naast uw SEO mij uw Google Ads campagnes laat beheren, vraag ik voor Google Ads campagnes ontwikkelen & beheren slechts een uurtarief van 39,95 EUR exl. BTW.

Google Adwords specialist inhuren Den Haag

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert en is analytisch sterk om het beste resultaat te behalen met uw advertentie campagnes. Wij nemen opdrachten aan in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO en of Google Adwords specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.

SEO & Content Marketing Blogs

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.