• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Rotterdam

SEO bureau Rotterdam

SEO bureau Rotterdam, Google , SEO specialist Rotterdam, Webteksten
SEO bureau Rotterdam, Google , SEO specialist Rotterdam, Webteksten

Schakel SEO optimalisatie bureau Connect your World in voor:

1. SEO Audit

Met een SEO Audit of gratis SEO scan achterhaalt Connect your World hoe uw website er voor staat en wat er moet gebeuren om uw website bovenaan in Google te krijgen. Dien een verzoek in via info@connectyourworld.nl en wij gaan voor u aan de slag.

2. Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is vaak een van de eerste stappen in een SEO project. In overleg gaan we achterhalen, welke zoekwoorden mensen in Google intikken om een bedrijf zoals dat van u te vinden. Een goed begin is het halve werk en het belang van een zoekwoordenonderzoek mag zeker onderschat worden. Anders bereikt de boodschap op uw website nooit uw mogelijke doelgroep of klantgroep. Bel 06-41226543 en bespreek de mogelijkheden met SEO bureau Connect your World.

3. SEO uitbesteden

Uw SEO uitbesteden is een slimme zet. Het is namelijk ontzettend belangrijk. U houdt extra tijd over, die u kan besteden aan uw product of dienst en of de verkoop daarvan. Daarnaast draait alles om vindbaarheid en zichtbaarheid. Met de SEO optimalisatie van Connect your World gaat u daar zeker beter in scoren. Mail via info@connectyourworld.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

4. Linkbuilding uitbesteden

SEO linkbuilding is al jarenlang een zeer belangrijk onderdeel van SEO Zoekmachineoptimalisatie. Hoe meer backlinks van kwaliteit vanaf andere websites naar uw website verwijzen hoe beter het is voor uw website. Door ons grote netwerk kunnen wij ABC linkruil voor u doen en we kunnen indien gewenst ook perfecte Linkbuilding pakketten voor u kopen. Neem contact op via info@connectyourworld.nl

5. Verouderde content updaten

Google is gek op actuele content. Daarom is het belangrijk om verouderde content te verbeteren. Als content relevant en actueel is, dan is dit goed voor de SEO van uw website. Uw website is in feite uw (online) visitekaartje. Het is belangrijk, dat uw website in foutloos Nederlands geschreven is en juiste boodschap uitdraagt. Connect your World zorgt voor 199 EURO, dat uw website van 10 a 15 pagina’s perfect is.

6. Afbeeldingen optimaliseren

Connect your World gebruikt voor afbeeldingen optimaliseren de Smush Pro plug-in. Afbeeldingen zijn een belangrijk onderdeel van de content. Afbeeldingen of foto’s zeggen vaak meer dan 1000 woorden. Voor 99 EURO per jaar verbetert Connect your World de afbeeldingen op uw website.

7. Webteksten & Blogs laten schrijven

Webteksten & blogs laten schrijven door een professional kan van grote waarde zijn. Wist u dat Connect your World blogs kan schrijven voor 110 EURO per blog? Bij de afname van meer blogs gaat de prijs per blog omlaag.

8. Google Ads

Google Ads zijn belangrijk voor lead generatie op de lange termijn. Connect your World helpt u met Google Ads voor slechts 39,95 EURO exclusief advertentiekosten. Mail info@connectyourworld.nl met uw wensen.

SEO bureau Rotterdam, SEO specialist Rotterdam
Als groot Feyenoordfan kom ik graag in Rotterdam. Geen woorden maar daden, SEO specialist Rotterdam

Connect your World – Het SEO bureau van Rotterdam

Een SEO bureau in Rotterdam? Ja u leest het goed, SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert ook opdrachten uit in Rotterdam en omstreken. Connect your World vindt persoonlijk contact belangrijk. Want alleen gezamenlijk krijgen we uw website bovenaan in Google. Maar Connect your World kijkt verder. Als u namelijk goed vindbaar bent met uw website, wilt u, dat bezoekers ook de informatie op de website lezen en tot actie overgaan. Dit kunnen zij bijvoorbeeld doen door uw product te kopen of uw dienstverlening af te nemen. Het verbeteren van uw website door SEO optimalisatie en Content Marketing scherpt daarom vaak de strategie van uw onderneming of organisatie aan.

SEO specialist Rotterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van Connect your World. Ik ben een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Op dit moment woon ik in Den Haag, maar ik heb jarenlang onder de rook van Rotterdam gewoond. Ik houd mij al 20 jaar met websites bezig. Eerst 16 jaar bij Aegon en vervolgens bij diverse kleinere bedrijven en organisaties. Enthousiast en gedreven; ik rust niet eerder dan dat ik het resultaat hebt behaald, wat we voor ogen hebben.

SEO bureau Rotterdam

Connect your World is een jong SEO & Content Marketing bedrijf uit de regio Haaglanden. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel echter het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google staat. Dat is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er keihard voor om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

1e pagina garantie

Connect your World gaat een stap verder dan waar anderen ophouden. Wij durven u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent niet No Cure No Pay. U krijgt echter de garantie, dat wij net zo lang door gaan, dat de vooraf afgesproken zoekwoorden op de 1e pagina van Google staan.

SEO & Content Marketing Checklists

SEO specialist Rotterdam inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert ook opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Utrecht & Breda. We hebben bijvoorbeeld ook meerdere SEO projecten succesvol afgerond in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk en Delft. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.

SEO & Content Marketing Blogs

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.