• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Rotterdam

Schakel Connect your World in voor het volgende:

  1. SEO Audit & Zoekwoordenonderzoek
  2. SEO uitbesteden & Linkbuilding uitbesteden
  3. Bestaande teksten redigeren & afbeeldingen optimaliseren
  4. Content Marketing & Opzetten van een Content strategie
  5. Nieuwe webteksten laten schrijven
  6. Google Ads
SEO bureau Rotterdam, SEO specialist Rotterdam
Als groot Feyenoordfan kom ik graag in Rotterdam. Geen woorden maar daden, SEO specialist Rotterdam

Connect your World – Het SEO bureau van Rotterdam

Een SEO bureau in Rotterdam? Ja u leest het goed, SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert ook opdrachten uit in Rotterdam en omstreken. Connect your World vindt persoonlijk contact belangrijk. Want alleen gezamenlijk krijgen we uw website bovenaan in Google. Maar Connect your World kijkt verder. Als u namelijk goed vindbaar bent met uw website, wilt u, dat bezoekers ook de informatie op de website lezen en tot actie overgaan. Dit kunnen zij bijvoorbeeld doen door uw product te kopen of uw dienstverlening af te nemen. Het verbeteren van uw website door SEO optimalisatie en Content Marketing scherpt daarom vaak de strategie van uw onderneming of organisatie aan.

SEO specialist Rotterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van Connect your World. Ik ben een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Op dit moment woon ik in Den Haag, maar ik heb jarenlang onder de rook van Rotterdam gewoond. Ik houd mij al 20 jaar met websites bezig. Eerst 16 jaar bij Aegon en vervolgens bij diverse kleinere bedrijven en organisaties. Enthousiast en gedreven; ik rust niet eerder dan dat ik het resultaat hebt behaald, wat we voor ogen hebben.

SEO bureau Rotterdam

Connect your World is een jong SEO & Content Marketing bedrijf uit de regio Haaglanden. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel echter het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google staat. Dat is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er keihard voor om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

1e pagina garantie

Connect your World gaat een stap verder dan waar anderen ophouden. Wij durven u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent niet No Cure No Pay. U krijgt echter de garantie, dat wij net zo lang door gaan, dat de vooraf afgesproken zoekwoorden op de 1e pagina van Google staan.

SEO & Content Marketing Checklists

SEO specialist Rotterdam inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Makreting expert. Connect your World voert ook opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.

SEO & Content Marketing Blogs

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.