• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO bureau Rotterdam

SEO bureau Rotterdam, SEO specialist Rotterdam
Als groot Feyenoordfan kom ik graag in Rotterdam. Geen woorden maar daden, SEO specialist Rotterdam

SEO bureau Connect your World

Een SEO bureau in Rotterdam? Ja u leest het goed, SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert ook opdrachten uit in Rotterdam en omstreken. SEO bureau Connect your World vindt persoonlijk contact belangrijk. Want alleen gezamenlijk krijgen we uw website bovenaan in Google. Maar SEO bureau Connect your World kijkt verder. Als u namelijk goed vindbaar bent met uw website, wilt u, dat bezoekers ook de informatie op de website lezen en tot actie overgaan door bijvoorbeeld uw product te kopen of uw dienstverlening af te nemen. Het verbeteren van uw website door SEO optimalisatie en Content Marketing scherpt daarom vaak de strategie van uw onderneming of organisatie aan.

SEO specialist Rotterdam

SEO bureau Rotterdam, SEO specialist Rotterdam
Herman Geertsema is een ervaren SEO specialist en Content Marketing expert uit de regio Rotterdam. SEO specialist Rotterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Ik ben een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Op dit moment woon ik in Den Haag, maar ik heb jarenlang onder de rook van Rotterdam gewoond. Ik houd mij al 20 jaar met websites bezig. Eerst 16 jaar bij Aegon en vervolgens bij diverse kleinere bedrijven en organisaties. Enthousiast en gedreven; ik rust niet eerder dan dat ik het resultaat hebt behaald, wat we voor ogen hebben.

SEO bureau Rotterdam

SEO bureau Connect your World is een jong SEO & Content Marketing bedrijf uit de regio Haaglanden. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel echter het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google staat. Dat is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er keihard voor om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

U kunt mij inschakelen voor het volgende:

Vooronderzoek

On Page & Off Page SEO

SEO & Content Marketing Checklists

SEO specialist Rotterdam inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Makreting expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

Meer lezen over SEO & Content Marketing

0/5 (0 Reviews)