• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Rotterdam inhuren

SEO bureau Rotterdam inhuren

SEO bureau Rotterdam, Google , SEO specialist Rotterdam, Webteksten

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Schakel SEO optimalisatie bureau Connect your World in voor:

SEO diensten

 1. SEO Audit
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. SEO uitbesteden
 4. Linkbuilding services
 5. Verouderde content updaten
 6. Webteksten laten schrijven
 7. Google Ads Campagnes
 8. Lokale SEO

1. SEO Audit

Met een SEO Audit of gratis SEO scan achterhaalt Online marketing bureau Connect your World hoe uw website er voor staat en wat er moet gebeuren om uw website bovenaan in Google te krijgen. Wij krijgen de website van uw bedrijf in Rotterdam bovenaan Google op relevante zoekwoorden, maar ook op belangrijke locatie gebonden zoekwoorden zoals bijvoorbeeld makelaar Rotterdam of loodgieter Rotterdam. Dien een verzoek in via info@connectyourworld.nl en wij gaan voor u aan de slag.

2. Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is vaak een van de eerste stappen in een SEO project. In overleg gaan we achterhalen, welke zoekwoorden mensen in Google intikken om een bedrijf zoals dat van u in Rotterdam te vinden. Een goed begin is het halve werk en het belang van een zoekwoordenonderzoek mag zeker onderschat worden. Anders bereikt de boodschap op uw website nooit uw mogelijke doelgroep of klantgroep. Bel 06-41226543 en bespreek de mogelijkheden met SEO bureau Connect your World om ook uw website in Rotterdam bovenaan in Google te krijgen.

3. SEO uitbesteden Rotterdam

Als bedrijf in Rotterdam uw SEO laten doen is een slimme zet. Het is namelijk ontzettend belangrijk. U houdt extra tijd over, die u kan besteden aan uw product of dienst en of de verkoop daarvan. Daarnaast draait alles om vindbaarheid en zichtbaarheid. Met de SEO optimalisatie van Connect your World gaat u daar zeker beter in scoren. Mail via info@connectyourworld.nl, dan komen wij naar Rotterdam en bespreken we de mogelijkheden.

4. Linkbuilding uitbesteden

SEO linkbuilding is al jarenlang een zeer belangrijk onderdeel van SEO Zoekmachineoptimalisatie. Hoe meer backlinks van kwaliteit vanaf andere websites naar uw website verwijzen hoe beter het is voor uw website. Door ons grote netwerk kunnen wij ABC linkruil voor u doen en we kunnen indien gewenst ook perfecte Linkbuilding pakketten voor u kopen. Neem contact op via info@connectyourworld.nl. Bij Linkbuilding kunt u ook gebruik maken van locatie gebonden zoekwoorden zoals bijvoorbeeld ‘SEO bureau Rotterdam‘.

5. Verouderde content updaten

Google is gek op actuele content. Daarom is het belangrijk om verouderde content te verbeteren. Als content relevant en actueel is, dan is dit goed voor de SEO optimalisatie van uw website. Uw website is in feite uw (online) visitekaartje. Het is belangrijk, dat uw website in foutloos Nederlands geschreven is en juiste boodschap uitdraagt. SEO bureau Connect your World zorgt voor 199 EURO, dat uw website van 10 a 15 pagina’s perfect is.

6. Webteksten laten schrijven en Blogs schrijven

SEO Webteksten en blogs laten schrijven door een professional kan van grote waarde zijn. Wist u dat SEO bureau Connect your World blogs kan schrijven voor 110 EURO per blog? Bij de afname van meer blogs gaat de prijs per blog omlaag.

7. Google Ads

Google Ads Campagnes zijn belangrijk voor lead generatie op de lange termijn. Connect your World helpt u met Google Ads voor slechts 39,95 EURO exclusief advertentiekosten. Mail info@connectyourworld.nl met uw wensen. Ook bij Google Ads kunt u zoektermen opnemen in combinatie met het locatie gebonden zoekwoord Rotterdam.

8. Lokale SEO uitbesteden Rotterdam

Lokale SEO is belangrijk voor veel bedrijven. De meeste bedrijven zijn toch werkzaam of leveren een product of dienst in een specifieke stad of dorp of in een regio. Speciaal daarvoor gaat de SEO specialist daarom aan de slag met Lokale SEO. Extra aandacht wordt bij lokale SEO besteed aan:

 • Lokale linkbuilding
 • SEO citations
 • Google Bedrijfsprofiel
 • Google reviews

Bij al deze activiteiten kunt u locatie gebonden zoekwoorden kwijt, zoals in mijn geval SEO Rotterdam, SEO specialist Rotterdam, SEO bureau Rotterdam en SEO uitbesteden Rotterdam. Mail naar info@connectyourworld.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Het Top SEO-bedrijf in Rotterdam – Connect your World

Zoekt u een SEO-bedrijf in Rotterdam? Ja, u leest het goed: SEO- en Content Marketing-bedrijf Connect your World voert ook projecten uit in Rotterdam en de omliggende gebieden. Bij Connect your World, een online marketingbureau, hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We geloven namelijk dat alleen door samen te werken uw website bovenaan in Google kan komen. Maar bij Connect your World gaan we verder dan dat. Als uw website goed vindbaar is, is het ook belangrijk dat bezoekers de content van uw website lezen en actie ondernemen. Dit kan bijvoorbeeld betekenen, dat ze uw producten kopen of gebruikmaken van uw diensten. Het verbeteren van uw website door middel van SEO-optimalisatie en Content Marketing kan daarom vaak de strategie van uw bedrijf of organisatie verfijnen.

SEO specialist Rotterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een ervaren freelance SEO specialist en Content marketing expert. Tevens ben ik de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Op dit moment woon ik in Den Haag, maar ik heb jarenlang onder de rook van Rotterdam gewoond. Ik houd mij al 20 jaar met websites bezig. Eerst 16 jaar bij Aegon en vervolgens bij diverse kleinere bedrijven en organisaties. Enthousiast en gedreven; ik rust niet eerder dan, dat ik het resultaat hebt behaald, wat we voor ogen hebben.

SEO bureau Rotterdam

Connect your World is een jong SEO en Content Marketing bedrijf uit de regio Haaglanden. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel echter het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan Google staat. Dat is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er keihard voor om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie en Content Marketing strategie van Online marketing bureau Connect your World.

1e pagina garantie

Connect your World gaat een stap verder dan waar anderen ophouden. Wij durven u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent niet No Cure No Pay. U krijgt echter de garantie, dat wij net zo lang door gaan, dat de vooraf afgesproken zoekwoorden op de 1e pagina van Google staan.

SEO en Content Marketing Checklists

U vindt hier meer diverse SEO checklists voor eigen gebruik. Vroeg of laat loopt u echter tegen een probleem op. Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Connect your World. Bij een goed kop koffie kijken we dan of het voor uw bedrijf in Rotterdam verstandig is om uw SEO uit te besteden.

SEO specialist Rotterdam

Herman Geertsema, eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO expert en Content marketeer. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of wilt u ons als SEO specialist inhuren in Rotterdam? Surf naar onze Contactpagina en bel of mail ons. Wij zijn trouwens ook werkzaam als SEO bureau in Haarlem.

SEO en Content Marketing Blogs

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Openingstijden

Online marketing bureau Connect your World is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur.

SEO specialist inhuren


  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.