• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Online marketing bureau Connect your World

Online marketing bureau Connect your World

SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag, SEO bedrijf
SEO bureau Den Haag

Geschatte leestijd: 7 minuten

SEO & Content Marketing

Connect your World is een SEO bedrijf (SEO bureau) & Content Marketing bureau uit Den Haag. Herman Geertsema is de eigenaar van dit SEO & Content Marketing bureau. Hij is een ervaren freelance SEO specialist en Content Marketeer uit Den Haag. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan met social media marketing en Google Ads. Bij het ontbreken van bepaalde kennis of bij grote drukte heb ik een uitgebreid netwerk van online marketing specialisten, die kunnen adviseren en ondersteunen. Connect your World helpt u door de vele stappen heen, die nodig zijn om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken. In samenwerking met u als klant brengen wij uw wensen in kaart. Daarna gaan wij aan de slag om u een positie bovenaan in Google op de voor u belangrijke zoekwoorden te bezorgen.

Bovenaan in Google – meer website bezoekers – meer omzet

Een doel zou bijvoorbeeld kunnen zijn:

  • Uw website bovenaan in Google of op de 1e pagina
  • Meer relevante bezoekers op uw website. Relevante bezoekers zijn bezoekers, die uw product of dienst van u afnemen
  • Meer omzet – Hogere omzet – Meer winst

SEO Agency The Hague / Digital Agency Den Haag

If you are not able to read SEO information in Dutch? Please feel free and surf to the About Us Page in English.

SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO bedrijf
Het Vredespaleis in Den Haag

Bovenaan in Google, hoe kom ik daar?

Wij vinden een duidelijk verhaal bij het aangaan van een samenwerking belangrijk. Transparantie en het goed managen van de verwachtingen zijn volgens ons namelijk de basis voor een goede samenwerking bij een SEO optimalisatie project. Het Google algoritme, dat bepaalt hoe uw website wordt gerangschikt ten opzichte van de websites van soortgelijke bedrijven, bestaat namelijk uit meer dan 200 SEO ranking factoren. Connect your World is een SEO bureau uit Den Haag, wat de vakliteratuur goed bij houdt. Wij zijn daarom voortdurend op de hoogte van alle SEO ranking factoren.

SEO is een toekomstbestendige (middel) lange termijn strategie. Uiteindelijk is SEO op de langere termijn goedkoper dan Google Ads (Google advertenties)

Waar Google Ads (Google advertenties) vooral voor de korte termijn is SEO optimalisatie namelijk een (middel) lange termijn strategie. Daarbij gaan uw SEO rankings niet in een steile lijn omhoog, maar meer via een geleidelijke weg

Bovenaan bij Google

Zoals bij veel zaken, is een website bovenaan bij Google goed mogelijk, als u weet, waar u mee bezig bent. Dat begint ten eerste met een 0 meting, een goede voorbereiding qua zoekwoordenonderzoek en het stellen van de juiste haalbare doelen. Daarna gaan wij aan de slag met de ruim 200 SEO ranking factoren zoals bijvoorbeeld SEO Linkbuilding. Ook kan het nieuwe content creëren een onderdeel zijn van de SEO strategie. Wij proberen daarnaast dingen uit en testen voortdurend of onze inspanningen een positieve invloed hebben op de SEO rankings van uw website. Met minimaal een wekelijkse terugkoppeling houden wij u goed op de hoogte van de vorderingen van de posities van uw website in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing.

Hoger in Google

Geen enkel SEO bureau kan een 1e positie in Google beloven. De online concurrentie per branche kan namelijk nogal verschillen. Heeft u bijvoorbeeld een webshop? Of verkoopt u bijvoorbeeld een specifiek product of dienst? Wat is het belang van online verkoop bij uw bedrijf? Heeft u te maken met hele grote marktleiders in uw branche? Als kleine webshop zal u bijvoorbeeld niet boven Bol.com komen te staan in Google.

1e pagina garantie in Google van SEO bureau uit Den Haag

Desalniettemin een 1e positie of een plek op de 1e pagina van Google bij specifieke zoekwoorden combinaties (longtail keywords), kunnen wij wel beloven. Samen met u beoordelen wij de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw website bovenaan in Google te krijgen. Wij geven u immers een inspanningsverplichting voor de SEO zoekmachineoptimalisatie.

SEO bedrijf Connect your World [Den Haag] richtlijnen

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO), Website optimalisatie (UX Design) en Content Marketing moeten voor het beste resultaat samen worden aangepakt.
  • Starten met SEO & Content Marketing is pas mogelijk, als de doelstellingen van een organisatie en haar website duidelijk zijn.
  • Elke branche heeft zijn eigen verhaal, dynamiek en concurrentie. Een doelgroep gerichte aanpak is daarom de beste optie voor een SEO strategie.
  • SEO optimalisatie heeft elke dag aandacht nodig in sterk concurrerende markten. 
  • SEO bedrijf Connect your World hecht zeer aan persoonlijk contact. Omwille van dit persoonlijke contact nemen wij immers opdrachten aan in de Randstad. De Randstad omvat de regio’s Den Haag. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere SEO projecten succesvol afgerond in Leiden, Zoetermeer, Delft & Rijswijk.

SEO strategie

Connect your World: het SEO bedrijf & Content Marketing bureau uit Den Haag investeert in haar klanten. Het geeft net dat beetje extra aandacht. We delen daar voor gratis nieuwe inzichten op het gebied van SEO optimalisatie & Content Marketing. Onderaan deze pagina vindt u diverse SEO checklists om zelf al een start te maken met de optimalisatie van uw website. Want kennis delen is kracht! Onze SEO strategie wordt voortdurend aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing.

Missie – SEO bedrijf Connect your World

  • SEO en Content Marketing bureau Connect your World zorgt voor de verbinding tussen mens en techniek en tussen organisatie en potentiële klant. We leven immers in een wereld, waarin informatie de belangrijkste productiefactor is. De mens wordt overladen met informatie. Connect your World is de gids in het informatiedoolhof. Wij zorgen ervoor, dat u als organisatie een duidelijke boodschap heeft. Vervolgens maakt u met SEO optimalisatie technieken de boodschap zichtbaar voor de juiste doelgroep. Wij ondersteunen u bij het behalen van uw bedrijfs- en financiële doelen.

Net zoals Google vinden we toegankelijke en bruikbare informatie belangrijk. Door middel van bruikbare informatie op uw website ondersteunt u uw organisatiedoelen. Zo kunt u namelijk het verhaal vertellen, wat past bij uw organisatie. SEO & Content Marketing zijn daar belangrijke bouwstenen voor. Daarom hebben deze elementen voortdurend onderhoud nodig..

Visie – SEO bedrijf Connect your World

Connect your World: het SEO bureau & Content Marketing bureau uit Den Haag ziet een website als een belangrijk verlengstuk van de strategie en of doelstellingen van een organisatie. Door het gebruik van SEO zoekmachineoptimalisatie en het inzetten van een Content Marketing Strategie verstevigen we daarmee de connectie van de organisatie met haar potentiële klanten.

SEO strategie

We dragen bij aan een digitale strategie en versnellen en vergemakkelijken bedrijfsprocessen. Met als resultaat, dat de organisatie namelijk meer zichtbaar wordt en de juiste boodschap verkondigt aan haar doelgroep en of toekomstige klanten. Met als gevolg een toename van het aantal conversies. Dit bereiken we namelijk met hard werken en goed luisteren naar de klant. Een ander speerpunt voor ons SEO bureau is het steeds verbeteren van onze dienstverlening met een actuele kennis van zaken. Dit vinden wij belangrijk, omdat SEO zoekmachineoptimalisatie voortdurend in beweging is.

SEO bureau Den Haag

SEO bedrijf Connect your World [Den Haag] is super ambitieus en is van mening, dat als je in de SEO branche werkt, je voor de aller hoogste ranking in Google moet gaan op de voor ons relevante zoekwoorden. Wij rusten dus niet eerder, voordat wij op de 1e plek staan bij het intikken van SEO bureau Den Haag.

SEO bureau Den Haag, SEO bureau, Zoekmachine optimalisatie Den Haag

SEO specialist Den Haag inhuren

Wilt u een afspraak met ons maken of een freelance SEO specialist of Content Marketeer inhuren? Graag spreken wij met u af op een leuke plek in Den Haag. Wij nemen daartoe opdrachten aan in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda.

SEO specialist Leiden/SEO specialist Delft/SEO specialist Rijswijk

Den Haag Zuid West is bijzonder centraal gelegen. Wij zijn bijvoorbeeld redelijk snel in de volgende plaatsen: Monster, Wateringen, Poeldijk, Leiden, Wassenaar, Voorburg, Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Gouda, Schiedam, Bleiswijk, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Zwijndrecht & Dordrecht. Werkt u in een van deze plaatsen? Aarzel niet en bel ons eens op.

SEO & Content Marketing Blogs

SEO bureau Connect your World: Sociale Media

Regelmatig maken wij blogs over SEO & Content Marketing onderwerpen. Een deel van SEO optimalisatie kunt u ook prima zelf oppakken. Door bijvoorbeeld SEO bureau Connect your World uit Den Haag te volgen op Sociale Media, ziet u geregeld blogs van ons voorbij komen.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Lokale SEO

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.