• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bedrijf Connect your World

SEO bedrijf in Den Haag

SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag, SEO tekstschrijver Den Haag, SEO bedrijf

SEO & Content Marketing

Connect your World is een SEO bedrijf & Content Marketing bureau uit Den Haag. We helpen u door de vele stappen heen, die nodig zijn voor een beter vindbare en zichtbare website. In samenwerking met onze klanten zorgen wij voor een positie bovenaan in Google op de voor u belangrijke zoekwoorden.

Bovenaan in Google – meer website bezoekers

Met als resultaat, dat wij de vooraf gestelde doelen gaan bereiken.

Een doel zou bijvoorbeeld kunnen zijn:

  • Uw website bovenaan in Google of op de 1e pagina
  • Meer relevante bezoekers op uw website. Relevante bezoekers zijn bezoekers, die uw product of dienst van u afnemen.
  • Meer omzet – Hogere omzet – Meer winst.

SEO Agency The Hague

If you are not able to read Dutch? Please feel free and surf to the About Us Page in English.

SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO bedrijf

Bovenaan in Google, is dat gemakkelijk te realiseren?

Wij vinden een duidelijk verhaal bij het aangaan van een samenwerking belangrijk. Transparantie en het goed managen van de verwachtingen zijn volgens ons namelijk de basis voor een goede samenwerking bij een SEO optimalisatie project. Het Google algoritme, dat bepaalt hoe uw website wordt gerangschikt ten opzichte van de websites van soortgelijke bedrijven, bestaat namelijk uit meer dan 200 SEO ranking factoren.

SEO is een toekomstbestendige (middel) lange termijn strategie. Uiteindelijk is SEO op de langere termijn goedkoper dan Google Ads (Google advertenties)

Waar Google Ads (SEA) (Google advertenties) vooral voor de korte termijn is SEO optimalisatie een (middel) lange termijn strategie. Daarbij gaan uw SEO rankings niet in een stijle lijn omhoog, maar meer via een geleidelijke weg

Bovenaan bij Google

Zoals bij veel zaken, is een website bovenaan bij Google goed mogelijk, als u weet, waar u mee bezig bent. Dat begint met een 0 meting, een goede voorbereiding qua zoekwoordenonderzoek en het stellen van de juiste haalbare doelen. Daarna gaan wij aan de slag met de ruim 200 SEO ranking factoren zoals bijvoorbeeld SEO Linkbuilding of het schrijven van nieuwe content. Wij proberen dingen uit en testen voortdurend of onze inspanningen een positieve invloed hebben op de SEO rankings van uw website. Met minimaal een wekelijkse terugkoppeling houden wij u goed op de hoogte van de vorderingen van de posities van uw website in zoekmachines zoals Google en Bing.

Hoger in Google?

Geen enkel SEO bureau kan een 1e positie in Google beloven. De online concurrentie per branche kan namelijk nogal verschillen. Heeft u bijvoorbeeld een webshop? Of verkoopt u een specifiek product of dienst? Wat is het belang van online verkoop bij uw bedrijf? Heeft u te maken met hele grote marktleiders in uw branche? Als kleine webshop zal u bijvoorbeeld niet boven Bol.com komen te staan in Google.

1e pagina garantie in Google

Desalniettemin een 1e positie of een plek op de 1e pagina van Google bij specifieke zoekwoorden combinaties (longtail keywords), kunnen wij wel beloven. Samen met u beoordelen wij de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij aan de slag om uw website bovenaan in Google te krijgen. Wij geven u een inspanningsverplichting voor de SEO zoekmachineoptimalisatie.

SEO bedrijf Connect your World richtlijnen

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO), Website optimalisatie (UX Design) en Content Marketing moeten voor het beste resultaat samen worden aangepakt.
  • Starten met SEO & Content Marketing is pas mogelijk, als de doelstellingen van een organisatie en haar website duidelijk zijn.
  • Elke branche heeft zijn eigen verhaal, dynamiek en concurrentie. Een doelgroep gerichte aanpak is daarom de beste optie voor een SEO strategie.
  • SEO optimalisatie heeft elke dag aandacht nodig in sterk concurrerende markten. 
  • SEO bedrijf Connect your World hecht zeer aan persoonlijk contact. Omwille van dit persoonlijke contact nemen wij opdrachten aan in de Randstad. De Randstad omvat de regio’s Den Haag. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere SEO projecten succesvol afgerond in Leiden, Zoetermeer, Delft & Rijswijk.
Connect your World, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag

SEO strategie

Connect your World: het SEO bedrijf & Content Marketing bureau uit Den Haag investeert in haar klanten. Het geeft net dat beetje extra aandacht. We delen gratis nieuwe inzichten op het gebied van SEO optimalisatie & Content Marketing. Onderaan deze pagina vindt u diverse SEO checklists om zelf al een start te maken met de optimalisatie van uw website. Want kennis delen is kracht!

Missie – SEO bedrijf Connect your World

  • Connect your World zorgt voor de verbinding tussen mens en techniek en tussen organisatie en potentiële klant. We leven in een wereld, waarin informatie de belangrijkste productiefactor is. De mens wordt overladen met informatie. Connect your World is de gids in het informatiedoolhof. Wij zorgen ervoor, dat u als organisatie een duidelijke boodschap heeft. Vervolgens maakt u met SEO technieken de boodschap zichtbaar voor de juiste doelgroep. Wij ondersteunen u bij het behalen van uw bedrijfs- en financiele doelen.
Connect your World, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag

Net zoals Google vinden we toegankelijke en bruikbare informatie belangrijk. Door middel van bruikbare informatie op uw website ondersteunt u uw organisatiedoelen. Zo kunt u het verhaal vertellen, wat past bij uw organisatie. SEO & Content Marketing zijn daar belangrijke bouwstenen voor. Daarom hebben deze elementen voortdurend onderhoud nodig..

Visie – SEO bedrijf Connect your World

Connect your World: het SEO bedrijf & Content Marketing bureau uit Den Haag ziet een website als een belangrijk verlengstuk van de strategie en of doelstellingen van een organisatie. Door het gebruik van SEO zoekmachineoptimalisatie en het inzetten van Content Marketing verstevigen we daarmee de connectie van de organisatie met haar potentiële klanten.

SEO strategie

We dragen bij aan een digitale strategie en versnellen en vergemakkelijken bedrijfsprocessen. Met als resultaat, dat de organisatie meer zichtbaar wordt en de juiste boodschap verkondigt aan haar doelgroep en of toekomstige klanten. Met als gevolg een toename van het aantal conversies. Dit bereiken we namelijk met hard werken en goed luisteren naar de klant. Een ander speerpunt voor ons SEO bureau is het steeds verbeteren van onze dienstverlening met een actuele kennis van zaken. Dit vinden wij belangrijk, omdat SEO zoekmachineoptimalisatie voortdurend in beweging is.

SEO bureau Den Haag

SEO bedrijf Connect your World is super ambitieus en is van mening, dat als je in de SEO branche werkt, je voor de aller hoogste ranking in Google moet gaan op de voor ons relevante zoekwoorden. Wij rusten dus niet eerder, voordat wij op de 1e plek staan bij het intikken van SEO bureau Den Haag.

SEO bureau Den Haag, SEO bureau, Zoekmachine optimalisatie Den Haag
SEO bureau Den Haag, SEO bureau, Zoekmachine optimalisatie Den Haag

SEO specialist Den Haag inhuren

Wilt u meer weten over dit SEO bureau?

Wilt u een afspraak met os maken of een freelance SEO specialist of Content Marketing expert inhuren? Graag spreken wij met u af op een leuke plek in Den Haag. Wij nemen opdrachten aan in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda.

SEO specialist Leiden/SEO specialist Delft/SEO specialist Rijswijk

Den Haag Zuid West is bijzonder centraal gelegen. Wij zijn redelijk snel in de volgende plaatsen: Monster, Wateringen, Poeldijk, Leiden, Wassenaar, Voorburg, Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Gouda, Schiedam, Blijswijk, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Zwijndrecht & Dordrecht. Werkt u in een van deze plaatsen? Aarzel niet en bel ons eens op.

SEO & Content Marketing Blogs

Hoe vind ik een goede SEO specialist?
De over ons pagina en contactpagina verbeteren met SEO voor Google

SEO bureau Connect your World: Social Media

Regelmatig maken wij blogs over SEO & Content Marketing onderwerpen. Een deel van SEO optimalisatie kunt u ook prima zelf oppakken. Door SEO bureau Connect your World uit Den Haag te volgen op Sociale Media, ziet u geregeld blogs van ons voorbij komen.

De beste gratis SEO checklists

Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: hermanconnects@gmail.com
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.