• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Utrecht

SEO bureau Utrecht

webteksten, SEO bureau Utrecht, SEO specialist Utrecht, L:inkbuilding

De SEO specialist van Utrecht

U kunt SEO bureau Connect your World inschakelen voor:

  1. SEO audit
  2. Uitbesteden van SEO & Linkbuilding uitbesteden
  3. SEO webteksten laten schrijven
  4. Google Ads

Connect your World – uw specialist in SEO voor Utrecht en omstreken

Bent u op zoek naar een goed SEO bureau in de regio Utrecht? Connect your World voert ook SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Utrecht. De eigenaar van Connect your World vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom streeft hij er naar om zijn klanten geregeld IRL te zien. Een website vindbaar en zichtbaar houden vergt een lange adem. Door een SEO traject aan te gaan ontstaat er vaak een lange termijn relatie. Door aan de juiste knoppen te draaien, ligt een sneller resultaat voor de hand.

SEO bureau Utrecht

SEO specialist Utrecht

Herman Geertsema is de naam en ik ben de eigenaar van Connect your World. Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt bij Aegon en vervolgens bij een aantal kleinere & middelgrote organisaties. Sinds 2018 ben ik actief als zelfstandige en dat bevalt goed. Het is hard werken. Maar niets is een gaver gevoel, als je een website weet te verbeteren, en dat Google dat dan ook nog eens bevestigt. Ik ben super enthousiast en gedreven. Daarom rust ik niet eerder, voordat ik het resultaat heb behaald, wat ik voor ogen heb.

SEO bureau Utrecht krijgt u bovenaan in Google

Connect your World is een jong & dynamisch SEO & Content Marketing bedrijf uit de regio Haaglanden. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

1e pagina garantie

Connect your World gaat een stap verder, dan waar anderen ophouden. Wij durven een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent niet No Cure No Pay. Het betekent wel, dat wij net zolang doorgaan tot dat de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staan.

Tevreden klant in de regio Utrecht

Content Marketing & SEO Checklists

SEO & Content Marketing Blogs

SEO specialist Utrecht inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben bijvoorbeeld meerdere projecten in Leiden, Delft, Rijswijk en Zoetermeer succesvol afgerond. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.