• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Utrecht inhuren

SEO bureau Utrecht inhuren

webteksten, SEO bureau Utrecht, SEO specialist Utrecht, L:inkbuilding

De SEO specialist van Utrecht

U kunt SEO bureau Connect your World in Utrecht inschakelen voor de volgende:

SEO diensten

 1. SEO audit
 2. Linkbuilding uitbesteden
 3. SEO Uitbesteden
 4. SEO webteksten laten schrijven
 5. Google Ads Campagnes

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Connect your World – uw specialist in SEO voor Utrecht en omstreken

Bent u op zoek naar een goed SEO bureau in de regio Utrecht? De SEO specialisten van Connect your World voeren ook SEO en Content Marketing projecten voor bedrijven uit in de regio Utrecht. De eigenaar van Connect your World vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom streeft hij er naar om zijn klanten geregeld te zien. Een website vindbaar en zichtbaar houden vergt een lange adem. Door een SEO traject aan te gaan, ontstaat er vaak een lange termijn relatie. Geheel afhankelijk van uw situatie kunnen wij door aan de juiste knoppen te draaien, sneller resultaat boeken.

SEO bureau Utrecht

SEO specialist Utrecht

Herman Geertsema is de naam en ik ben de eigenaar van Online marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt bij Aegon en vervolgens bij een aantal kleinere en middelgrote organisaties. Sinds 2018 ben ik actief als zelfstandige en dat bevalt goed. Het is hard werken. Maar niets is een gaver gevoel, als ik een website verder weet te verbeteren, en dat Google dat dan ook nog eens bevestigt. Ik ben altijd super enthousiast en gedreven. Daarom rust ik niet eerder, voordat ik het resultaat heb behaald, wat ik voor ogen heb.

SEO bureau Utrecht krijgt u bovenaan in Google

Online marketingbureau Connect your World is een jong en dynamisch SEO en Content Marketing bedrijf voor de regio Utrecht. Sinds de start hebben wij het druk gehad met diverse opdrachten om websites van bedrijven in Utrecht bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel altijd het eerlijke verhaal. Het bestaat dan ook niet, dat uw website binnen een week bovenaan Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er namelijk hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan nu de SEO strategie en Content Marketing strategie van Connect your World.

1e pagina garantie

SEO bureau Connect your World gaat daarom een stap verder, dan waar anderen ophouden. Wij durven bijvoorbeeld een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent echter niet No Cure No Pay. Het betekent wel, dat wij net zolang doorgaan tot dat de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staan. Dit kunnen immers branche gerelateerde zoekwoorden zijn, maar bijvoorbeeld ook locatie gebonden zoekwoorden zoals bijvoorbeeld ‘SEO bureau Utrecht‘.

Tevreden klant in de regio Utrecht

Move professionals: specialist in veilige zorg en calamiteitenonderzoek

SEO en Content Marketing Blogs

SEO specialist Utrecht

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en Content Marketeer uit Den Haag. Tevens is Herman de eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Heeft u bijvoorbeeld een vraag of wilt u ons als SEO specialist inhuren in de regio Utrecht? Surf naar onze Contactpagina en bel of mail ons.


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur.

  Meerdere SEO Checklists

  Een Landingspagina maken of een SEO Audit uitvoeren. Wij hebben er een checklist voor. Profiteer nu en breng uw website in Utrecht bovenaan in Google.

  SEO optimalisatie zelf doen

  U kunt alvast zelf een start maken met de zoekmachinemarketing van uw website. U kunt hiervoor gebruik maken van ons overzicht met veelal gratis SEO tools.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.