• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO bureau Utrecht

SEO bureau Utrecht

SEO bureau Utrecht
Utrecht is een bruisende stad waar ik graag kom. Ik heb zelfs een keer de Domtoren beklommen.

SEO bureau Connect your World ook in Utrecht en omstreken

SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert ook opdrachten uit op het gebied van SEO & Content Marketing in de regio Utrecht. De eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag vindt persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom streeft hij er naar om zijn klanten geregeld IRL te zien. Een website vindbaar en zichtbaar houden vergt een lange adem. Door een SEO traject aan te gaan ontstaat er vaak een lange termijn relatie.

SEO & Content Marketing activiteiten

U kunt SEO bureau Connect your World inschakelen voor:

  1. Een SEO audit (Voor mensen uit Utrecht gratis)
  2. Het optimaliseren van teksten en afbeeldingen
  3. Het schrijven van nieuwe SEO vriendelijke teksten
  4. Technische SEO optimalisatie
  5. Een social media profiel verder uitbouwen.
  6. Linkbuilding
  7. UX design
  8. WordPress website opzetten

SEO specialist Utrecht

Herman Geertsema is de naam en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang in loondienst gewerkt bij Aegon en vervolgens bij een aantal kleinere organisaties. Sinds 2018 ben ik actief als zelfstandige en dat bevalt goed. Het is hard werken, maar het is een geweldig gevoel als je een website weet te verbeteren en dat Google dat dan ook nog eens bevestigt. Ik ben super enthousiast en gedreven en rust daarom niet eerder voordat ik het resultaat heb behaald wat ik voor ogen heb.

SEO Utrecht, SEO specialist Utrecht, SEO bureau Utrecht
Doe jij de koffie dan neem ik wat lekkers mee en dan praten we over een betere vindbaarheid van jouw website in de regio Utrecht. SEO specialist Utrecht

SEO bureau Utrecht krijgt u bovenaan in Google

SEO bureau Connect your World is een jong & dynamisch SEO & Content Marketing bedrijf uit de regio Haaglanden. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

1e pagina garantie

Connect your World gaat een stap verder, dan waar anderen ophouden. Wij durven een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent niet No Cure No Pay. Het betekent wel, dat wij net zolang doorgaan tot dat de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staan.

Tevreden klant in de regio Utrecht

Content Marketing & SEO Checklists

SEO & Content Marketing blogs

SEO specialist Utrecht inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Makreting expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

0/5 (0 Reviews)