• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO diensten Dordrecht

SEO diensten Dordrecht

SEO diensten Dordrecht, SEO specialist, SEO bureau

SEO services

Connect your World is een klein online marketing bureau, dat onder andere SEO diensten aanbiedt in Dordrecht en omstreken. Wij zijn een gespecialiseerd bureau in SEO Optimalisatie, Content marketing en Linkbuilding. Wij schrijven graag nieuwe originele webteksten, maar wij zijn ook sterk in het redigeren van al bestaande content. Dit doen we met altijd in gedachte, dat we uw website bovenaan bij Google willen krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. Wij geloven erin, dat wij dit voor zowel grote als middelgrote en kleine bedrijven kunnen bewerkstelligen.

7 van de 100 mensen gaan nog naar de 2e pagina van Google na een zoekopdracht in Google. Een positie op de 1e pagina is dus goud waard.

SEO diensten Dordrecht

SEO diensten, SEO diensten Dordrecht

SEO diensten

SEO laten doen

Bij Connect your World kunt u uw SEO laten doen. Bovenaan in Google is de plek, waar u moet zijn en dat is voor iedereen mogelijk. Om dat voor elk bedrijf mogelijk te maken, is een goede voorbereiding nodig. Dat begint met een goed gesprek en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. SEO draait simpel gezegd om online boven je concurrenten te staan in de zoekmachine op voor u relevante Google zoekwoorden. Daarom is een goede concurrentie analyse noodzakelijk. Daarmee weet u precies, wat u beter moet doen dan uw concurrenten. Daarna gaan wij aan de slag en bespreken we regelmatig met u de voortgang.

Linkbuilding in SEO

SEO linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachinemarketing. Het bepaalt namelijk voor 30% uw SEO rankings. Connect your World heeft een groot netwerk met veel mogelijkheden om de juiste backlinks voor u te verkrijgen.

SEO webteksten schrijven

Zonder goede webteksten heeft u geen en krijgt u niet een succesvolle website waarmee u geld gaat verdienen. Connect your World heeft inmiddels meer dan 100 websites onder handen genomen. Wij gaan altijd voor unieke content, want content van een ander gebruiken is niet netjes. Daarnaast scoor je dan ook nog eens stuk slechter in de zoekmachines. Wij kunnen allerlei verschillende content schrijven afhankelijk van waar uw potentiële klant zich bevindt in de marketingtrechter.

Verouderde content optimaliseren en aanvullen

Google houdt van up-to-date content. De kans, dat alle feiten in een tekst kloppen, is een stuk groter, als Google ziet, dat u de bestaande content regelmatig ververst. De contentmarketeer is al ruim 20 jaar met taal bezig en heeft inmiddels meer dan 100 websites tekstueel en strategisch verbeterd.

Blogs schrijven

Blogs zijn al jaren het meest gebruikte content format. Het is een makkelijke en vrij snelle manier om uw doelgroep van informatie te voorzien. Om SEO blogging impact te laten hebben op de SEO optimalisatie van uw website heeft u zeker tussen de 10 en 25 blogs nodig.

Lokale SEO

Voor veel bedrijven is Lokale SEO erg belangrijk. Veel producten en diensten kopen mensen namelijk lokaal. Met lokale SEO kan u daar op inspelen en de focus leggen op locatie gebonden zoekwoorden zoals bijvoorbeeld SEO specialist Amsterdam of Online marketing bureau Den Haag. Connect your World vertelt u graag, waarop u moet letten bij lokale SEO.

WordPress SEO

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van WordPress. Het is immers het meest gebruikte CMS ter wereld. Er draaien heel veel websites op WordPress, omdat het een gebruikersvriendelijke tool is om een website mee te bouwen. Connect your World is gespecialiseerd in WordPress SEO. Wij werken normaal gesproken met de Yoast plug-in, maar ook met andere WordPress plug-ins zijn wij zeer bekend. Ben je dus op zoek naar een WordPress SEO specialist? Neem dan contact op met Connect your World.

Google Ads Campagnes

Connect your World heeft inmiddels ook de nodige Google Ads campagnes afgelegd. Wilt u de verkoop van 1 of meer producten stimuleren? Zet dan in op Google Ads campagnes. Bij Connect your World betaalt u eenmalig 300 Euro voor onderzoek en het opzetten van de advertentie. Daarna betaalt u slechts 39,95 Euro per uur voor het monitoren, aanpassen en verbeteren van de Google advertentie.

Online marketeer inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van Online marketing bureau Connect your World. Hij is een zeer ervaren SEO freelancer en content marketing expert.

SEO diensten Dordrecht

Heeft u een bedrijf in Dordrecht? Dan komen we graag een keer op de koffie om te spreken over hoe we uw website verder kunnen verbeteren. Uw website is namelijk het online visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast kan een website ook een leadgenerator worden, maar dan heeft u extra kennis en vaardigheden omdat voor elkaar te krijgen. Bel met 06-41226543. Stuurt u liever een bericht? Gebruik dan onderstaand contactformulier.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl


  Blog posts

  Connect your World is gespecialiseerd in SEO voor WordPress websites.

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.