• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO diensten Dordrecht

SEO diensten Dordrecht

SEO diensten Dordrecht, SEO specialist, SEO bureau

SEO services

Connect your World is een klein online marketing bureau, dat onder andere SEO optimalisatie diensten aanbiedt in Dordrecht en omstreken. De expertise van ons bureau ligt in Zoekmachinemarketing, Content marketing, SEO Linkbuilding, Lokale SEO en Google Ads. Wij schrijven graag nieuwe originele webteksten, maar wij zijn ook sterk in het redigeren van al bestaande content. Dit doen we met altijd in gedachte, dat we uw site bovenaan bij Google willen krijgen op de voor u van belang zijnde zoekwoorden. Wij geloven erin, dat wij dit voor grote, middelgrote en kleine organisaties en bedrijven kunnen bewerkstelligen.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

7 van de 100 mensen gaan nog naar de 2e pagina van Google na een zoekopdracht. Een positie op de 1e pagina is dus goud waard.

SEO diensten Dordrecht

SEO diensten, SEO diensten Dordrecht

SEO diensten

SEO laten doen

Bij Connect your World kunt u uw SEO laten doen. Bovenaan in Google is de plek, waar u moet zijn en dat is voor iedereen mogelijk. Om dat voor elk bedrijf mogelijk te maken, is een goede voorbereiding nodig. Dat begint met een goed gesprek en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. SEO draait simpel gezegd om online in de zoekmachine boven uw concurrenten te staan op voor u relevante Google zoekwoorden. Daarom is een goede concurrentie analyse noodzakelijk. Daarmee weet u precies, wat u beter moet doen dan uw concurrenten. Daarna gaan wij aan de slag en bespreken we regelmatig met u de voortgang.

Linkbuilding in SEO

SEO linkbuilding is nog steeds een belangrijke factor in zoekmachinemarketing. Het bepaalt namelijk voor 30% uw SEO rankings. Connect your World heeft een groot netwerk met veel mogelijkheden om de juiste backlinks voor u te verkrijgen.

SEO webteksten schrijven

Zonder goede webteksten heeft u geen en krijgt u niet een succesvolle website waarmee u geld gaat verdienen. Connect your World heeft inmiddels meer dan 100 websites onder handen genomen. Wij gaan altijd voor unieke content, want content van een ander gebruiken is niet netjes. Daarnaast scoor je dan ook nog eens stuk slechter in de zoekmachines. Wij kunnen allerlei verschillende content schrijven afhankelijk van waar uw potentiële klant zich bevindt in de marketingtrechter.

Verouderde content optimaliseren en aanvullen

Google is dol op up-to-date content. De kans, dat alle feiten in de tekst kloppen, is een stuk groter, als Google ziet, dat u de bestaande content regelmatig ververst. De contentmarketeer is al ruim 20 jaar met taal bezig en heeft inmiddels meer dan 100 websites tekstueel en strategisch verbeterd.

Blogs schrijven

Blogs zijn al jaren het meest gebruikte content format. Het is een makkelijke en vrij snelle manier om uw doelgroep van informatie te voorzien. Om SEO blogging impact te laten hebben op de SEO zoekmachineoptimalisatie van uw site heeft u zeker tussen de 10 en 25 blogs nodig.

Lokale SEO

Voor veel bedrijven is Lokale SEO bijzonder belangrijk. Veel producten en diensten kopen mensen namelijk lokaal. Met lokale SEO kan u daar op inspelen en de focus leggen op locatie gebonden zoekwoorden zoals bijvoorbeeld SEO specialist Amsterdam of Online marketingbureau Den Haag. Connect your World vertelt u graag, waarop u moet letten bij lokale SEO.

WordPress SEO

De meeste mensen hebben wel eens gehoord van WordPress. Het is immers het meest gebruikte CMS ter wereld. Er draaien heel veel websites op WordPress, omdat het een gebruikersvriendelijke tool is om een website mee te bouwen. Connect your World is gespecialiseerd in WordPress SEO. Wij werken normaal gesproken met de Yoast plug-in, maar ook met andere WordPress plug-ins zijn wij zeer bekend. Ben je dus op zoek naar een WordPress SEO specialist? Neem dan contact op met Connect your World.

Google Ads Campagnes

Connect your World heeft inmiddels ook de nodige Google Ads campagnes afgelegd. Wilt u de verkoop van 1 of meer producten stimuleren? Zet dan in op Google Ads campagnes. Bij Connect your World betaalt u eenmalig 300 Euro voor onderzoek en het opzetten van de advertentie. Daarna betaalt u slechts 39,95 Euro per uur voor het monitoren, aanpassen en verbeteren van de Google advertentie.

Online marketeer inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van Online marketing bureau Connect your World. Hij is een zeer ervaren SEO freelancer en content marketing expert.

SEO diensten Dordrecht

Heeft u een bedrijf in Dordrecht? Dan komen we graag een keer op de koffie om te spreken over hoe we uw website verder kunnen verbeteren. Uw website is namelijk het online visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast kan een website ook een leadgenerator worden, maar dan heeft u extra kennis en vaardigheden omdat voor elkaar te krijgen. Bel met 06-41226543. Stuurt u liever een bericht? Gebruik dan onderstaand contactformulier.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl


  Blog posts

  Connect your World is gespecialiseerd in SEO voor WordPress websites.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.