• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam

SEO bureau Amsterdam

SEO bureau Amsterdam

SEO bureau in Amsterdam, SEO specialist Amsterdam
SEO bureau in Amsterdam, SEO specialist Amsterdam

Zoekt u een goed SEO bureau in de regio Amsterdam? Denk dan eens aan ‘Connect your World’. Wij zijn een klein bureau gespecialiseerd in SEO zoekmachineoptimalisatie, Linkbuilding, Content Marketing, Sociale Media & Google Ads, waar de klant op nummer 1 staat. De SEO specialisten & Content marketing experts van Connect your World schakelen dus snel en geven u veel persoonlijke aandacht.

SEO strategie

Een SEO strategie opzetten en opvolgen is belangrijk. Daarbij hebben wij input nodig van u als klant. Uw website is namelijk het online visitekaartje van uw onderneming. Daarbij is het relevant, dat uw algehele strategie goed verwoord is op uw website. Want alleen samen krijgen wij uw website bovenaan in Google. SEO optimalisatie is normaal gesproken dus een (middel) lange termijn strategie, waarbij de SEO rankings van uw website schoksgewijs omhoog gaan. Door aan de juiste knoppen te draaien en SEO optimalisatie bijvoorbeeld te combineren met Google Ads & Linkbuilding, kunt u een stuk sneller resultaat boeken. Spreekt dit verhaal u aan? Dan gaan wij in principe een langdurige relatie met elkaar aan.

U kunt ons in de regio Amsterdam als SEO specialist inhuren voor:

1. SEO Audit

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom starten wij als eerste met een SEO Audit. We moeten tenslotte weten hoe uw website erop dit moment voor staat. Er is namelijk een 0 meting nodig, zodat we kunnen zien, wat er nodig is om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken. Aan het einde van de rit kunnen we vervolgens precies zien, wat het SEO project of SEO opdracht precies heeft opgeleverd.

SEO specialist Amsterdam
Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, Linkbuilding

2. Zoekwoordenonderzoek

Een Zoekwoordenonderzoek is vervolgens de 2e stap in SEO project of SEO opdracht. Zoekwoorden zijn andersgezegd de woorden of de combinatie van woorden, die gebruikers intikken in Google, om bedrijven zoals dat van u te vinden op het internet. Wij maken daarbij gebruik van:

 • Enkelvoudige zoekwoorden
 • Longtail keywords
 • Locatie gebonden zoekwoorden

60 a 70% van de zoekwoorden zou u zelf kunnen bedenken. SEO specialisten hebben echter allerlei tools om de meest geschikte zoekwoorden voor u te vinden. Klanten van Connect your World zijn vaak verrast over de zoekwoord mogelijkheden, die wij ze aandragen.

3. SEO uitbesteden

Als bedrijf of organisatie kunt u de SEO van uw website uitbesteden aan Connect your World. SEO optimalisatie is best wel arbeidsintensief. Besluit u zoekmachineoptimalisatie zelf te gaan doen, dan heeft u meer tijd over, die u kunt besteden aan uw ‘core business’. U kunt uw SEO uitbesteden ook aan Connect your World voor 250 EURO in de maand.

4. Linkbuilding uitbesteden

Waarschijnlijk heeft u wel eens van linkbuilding gehoord, maar weet u misschien niet precies wat SEO linkbuilding is. Backlinks die op andere websites naar uw website linken of verwijzen, hebben al jaren een grote impact op de SEO rankings van een website. Hoe meer relevantiestemmen u krijgt, hoe beter dat dus is voor uw SEO posities in Google. Connect your World biedt Linkbuilding aan op verschillende manieren & verschillende prijsklassen. Wilt u Linkbuilding uitbesteden aan SEO bureau Connect your World, neem dan contact met ons op via info@connectyourworld.nl

5. Bestaande webteksten optimaliseren & redigeren

Heeft u een website van 10 a 15 pagina’s? Dan kunt u uw bestaande webteksten door een tekstschrijver van Connect your World laten verbeteren. Wij halen de spelfouten eruit en zorgen ervoor, dat de teksten in een goede stijl geschreven worden. Dit kost u slechts 199 EURO. Bij meer pagina’s volgt een aparte prijsberekening.

6. Afbeeldingen optimaliseren

Afbeeldingen zijn een belangrijk onderdeel van de content op een website. Een afbeelding of foto zegt vaak meer dan 1000 woorden. Het verkeerd gebruik van afbeeldingen kan een website ook zeer traag maken. Connect your World gebruikt Smush Pro om uw afbeeldingen goed te optimaliseren. Connect your World regelt dit voor u voor slechts 99 EURO per jaar.

7. Nieuwe webteksten & blogs laten schrijven

U kunt Connect your World inschakelen om nieuwe webteksten of blogs te laten schrijven. Een van de belangrijkste onderdelen van een website, is de content die daarop staat. Google is een fan van actuele, relevante & engaging SEO content. U bent slim bezig met uw website als u de vragen, die leven bij uw (potentiele) klanten, op uw website beantwoordt. Dit kan op allerlei manieren zoals bijvoorbeeld met een infographic. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden.

8. Google Ads

Google Ads zijn een net even andere vorm van Online Marketing dan SEO. Met Google Ads adverteert u op Google voor een bepaalde periode. U gaat dus voor een korte termijn resultaat en dat is meestal nieuwe extra leads. Na afloop van de periode wordt de Google advertentie uitgeschakeld en profiteert u helemaal niet meer van de advertentie. Bij SEO zoekmachineoptimalisatie heeft u langer baat bij uw inspanningen. Niet vergeten mag worden, dat u via Google Mijn Bedrijf een soort van gratis mogelijkheid heeft om uw boodschap te verkondigen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

1e pagina garantie

SEO bureau Connect your World durft een 1e pagina garantie af te geven. Dat betekent trouwens niet No Cure Pay. Het betekent blijvende aandacht tot dat uw website op de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staat.

SEO bureau Amsterdam
SEO bureau Amsterdam, Content Marketing expert

SEO bureau regio Amsterdam

SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert ook graag SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Amsterdam. Dit kan in principe prima, aangezien Online Marketing niet perse op locatie hoeft plaats te vinden. Wel vinden wij het belangrijk om elkaar minstens 1 keer in de ogen te hebben gekeken. Wij komen daarom graag bij u langs. Is uw bedrijf of organisatie naast Amsterdam bijvoorbeeld gevestigd in Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Bloemendaal, Zandvoort of Heemstede? Dan bent u bij Connect your World aan het juiste adres.

Meerdere klanten uit Amsterdam gingen u voor

Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds uit Amsterdam gaf zelf een vijf sterren review op Google.

Dick de Bruijn op 11 augustus 2019.

Connect your World is een erg goede gesprekspartner als je je afvraagt hoe je je aanwezigheid op het web effectief kunt verbeteren! Herman luistert en denkt mee en gaat bovendien heel rap aan de slag! Als er vragen zijn en je mailt, is er vaak al binnen een uur antwoord. Kortom: als je je website in de ‘vaart der volkeren’ wilt opstuwen, bel Herman!

Bovenaan in Google – waarom is het belangrijk?

Het doel is om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. In de volgende bron ziet u bijvoorbeeld hoeveel kliks een pagina op een bepaalde positie in Google krijgt. https://www.wikiweb.com/google-ctr/

 1. 32.5%,
 2. 17.6%
 3. 11.4%
 4. 8.1%
 5. 6.1%
 6. 4.4%
 7. 3.5%
 8. 3.1%
 9. 2.6%

Heeft een zoekwoord een zoekvolume van bijvoorbeeld 1000, dan klikken 325 mensen op de website, die op positie 1 staat. Bij een 9e positie en dan staat u nog steeds op de 1e pagina, zijn dat nog maar 2 a 3 mensen. Van de 100 mensen, die via Google beginnen met zoeken, gaan er nog slechts 7 naar de 2e pagina. Staat u met alle voor uw relevante zoekwoorden op de 2e pagina of lager, dan is de toegevoegde waarde van uw website nihil.. Uw website bovenaan in Google zorgt aantoonbaar voor extra bezoekers op uw website. U heeft nu een grote kans om deze bezoekers om te zetten in echte klanten.

Content Marketing & Conversie optimalisatie

Maar Connect your World kijkt verder. Uw website moet namelijk goed vindbaar zijn. Als de bezoeker eenmaal op de website zit, moet deze bezoeker ook actie gaan ondernemen. Hij of zij moet contact met u opnemen en of uw product of dienst aanschaffen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door goed zichtbare scherpe Conversies te bieden. In de teksten op uw website kunt u antwoorden geven op vragen, die leven bij uw doelgroep. Met conversie gerichte SEO teksten, geeft u uw online business een flinke boost. Door namelijk online in te zetten op SEO & Content Marketing scherpt u bijna altijd uw strategie aan. Dit heeft meestal als gevolg, dat u meer relevante bezoekers op uw website krijgt en daardoor meer omzet.

SEO specialist Amsterdam inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon. Daarna heb ik bij diverse kleine & middelgrote bedrijven aan de online zichtbaarheid & vindbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Enthousiast en gedreven ga ik door, tot dat ik het beoogde doel bereikt heb.

SEO optimalisatie is geen sprint, maar een marathon. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie in uw branche.

Content marketing strategie & SEO strategie

Op de website van Connect your World leest u onze SEO strategie & Content Marketing strategie.

Connect your World: Checklists

Wilt u zelf al een start maken met de zoekmachineoptimalisatie van uw website? Maak dan alvast gebruik van de volgende SEO checklists.

Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

SEO & Content Marketing Blogs

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.