• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam

SEO bureau Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO Amsterdam
SEO bureau Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO Amsterdam

U kunt ons in de regio Amsterdam inhuren voor het volgende:

 1. SEO Audit & SEO Zoekwoordenonderzoek
 2. Linkbuilding uitbesteden & SEO uitbesteden
 3. Bestaande teksten & Afbeeldingen optimaliseren
 4. Content Marketing & Nieuwe webteksten laten schrijven
 5. Google Ads

SEO Amsterdam

Zoekt u een goed SEO bureau in Amsterdam? Denk dan eens aan ‘Connect your World’. Wij zijn een klein bureau gespecialiseerd in SEO, Linkbuilding, Content Marketing & Google Ads, waar de klant op nummer 1 staat. De SEO specialisten & Content marketing experts van Connect your World schakelen snel en geven u veel persoonlijke aandacht.

SEO strategie

Dat is belangrijk, omdat wij alleen samen uw website bovenaan in Google krijgen. SEO optimalisatie is normaal gesproken een (middel) lange termijn strategie, waarbij de SEO rankings van je website schoksgewijs omhoog gaan. Door aan de juiste knoppen te draaien en SEO optimalisatie bijvoorbeeld te combineren met SEA (Google Ads) & Linkbuilding, kunt u een stuk sneller resultaat boeken. Spreekt dit verhaal u aan? Dan gaan we in principe een langdurige relatie met elkaar aan.

1e pagina garantie

SEO bureau Connect your World durft een 1e pagina garantie af te geven. Dat betekent trouwens niet No Cure Pay. Het betekent blijvende aandacht tot dat uw website op de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staat.

SEO Amsterdam regio

Connect your World is gevestigd in Den Haag. Wij voeren ook graag SEO & Content Marketing projecten uit in de regio Amsterdam. Dit kan in principe prima, aangezien Online Marketing niet perse op locatie hoeft plaats te vinden. Wel vinden wij het belangrijk om elkaar minstens 1 keer in de ogen te hebben gekeken. Wij komen daarom graag bij u langs. Is uw bedrijf of organisatie naast Amsterdam bijvoorbeeld gevestigd in Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Bloemendaal, Zandvoort of Heemstede? Dan bent u bij Connect your World aan het juiste adres.

Meerdere klanten uit Amsterdam gingen u voor

Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds uit Amsterdam gaf zelf een vijf sterren review op Google.

Dick de Bruijn op 11 augustus 2019.

Connect your World is een erg goede gesprekspartner als je je afvraagt hoe je je aanwezigheid op het web effectief kunt verbeteren!
Herman luistert en denkt mee en gaat bovendien heel rap aan de slag! Als er vragen zijn en je mailt, is er vaak al binnen een uur antwoord.
Kortom: als je je website in de ‘vaart der volkeren’ wilt opstuwen,
bel Herman!

Bovenaan in Google – waarom is het belangrijk?

Het doel is om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. In de volgende bron ziet u bijvoorbeeld hoeveel kliks een pagina op een bepaalde positie in Google krijgt. https://www.wikiweb.com/google-ctr/

 1. 32.5%,
 2. 17.6%
 3. 11.4%
 4. 8.1%
 5. 6.1%
 6. 4.4%
 7. 3.5%
 8. 3.1%
 9. 2.6%

Heeft een zoekwoord een zoekvolume van bijvoorbeeld 1000, dan klikken 325 mensen op de website, die op positie 1 staat. Bij een 9e positie en dan staat u nog steeds op de 1e pagina, zijn dat nog maar 2 a 3 mensen. Van de 100 mensen, die via Google beginnen met zoeken, gaan er nog slechts 7 naar de 2e pagina. Staat u met alle voor uw relevante zoekwoorden op de 2e pagina of lager, dan is de toegevoegde waarde van uw website nihil.. Uw website bovenaan in Google zorgt aantoonbaar voor extra bezoekers op uw website. U heeft nu een grote kans om deze bezoekers om te zetten in echte klanten.

SEO bureau Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO Amsterdam
SEO bureau Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO Amsterdam

Content Marketing & Conversies

Maar Connect your World kijkt verder. Uw website moet namelijk goed vindbaar zijn. Als de bezoeker eenmaal op de website zit, moet deze bezoeker ook actie gaan ondernemen. Hij of zij moet contact met u opnemen en of uw product of dienst aanschaffen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door goed zichtbare scherpe Conversies te bieden. In de teksten op uw website kunt u antwoorden geven op vragen, die leven bij uw doelgroep. Met conversie gerichte SEO teksten, geeft u uw online business een flinke boost. Door namelijk online in te zetten op SEO & Content Marketing scherpt u bijna altijd uw strategie aan. Dit heeft meestal als gevolg, dat u meer relevante bezoekers op uw website krijgt en daardoor meer omzet.

SEO specialist Amsterdam inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: hermanconnects@gmail.com

SEO bureau Amsterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon. Daarna heb ik bij diverse kleine & middelgrote bedrijven aan de online zichtbaarheid & vindbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Enthousiast en gedreven ga ik door, tot dat ik het beoogde doel bereikt heb.

SEO optimalisatie is geen sprint, maar een marathon. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie in uw branche.

Amsterdam – SEO strategie & Content marketing strategie

Op de website van Connect your World leest u onze SEO strategie & Content Marketing strategie.

Connect your World: Checklists

Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

SEO & Content Marketing Blogs

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.