• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam inhuren

SEO bureau Amsterdam inhuren

SEO bureau in Amsterdam, SEO specialist Amsterdam

SEO bedrijf Amsterdam

Zoekt u een goed SEO bureau in de regio Amsterdam voor een goed SEO advies? Denk dan eens aan ‘Connect your World’. Wij zijn een klein bedrijf met als specialisatie:

De klant staat bij ons op nummer 1, 2 en 3.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Bedrijf of organisatie uit Amsterdam een goed SEO advies? Neem contact op via onderstaande button.

SEO diensten Connect your World

 1. SEO-Audit
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. SEO Optimalisatie
 4. SEO Linkbuilding
 5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren
 6. Nieuwe webteksten laten schrijven
 7. Google Ads Campagnes
 8. Google Bedrijfsprofiel
 9. Lokale SEO

1. SEO Audit

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom starten wij als eerste met een SEO Audit. We moeten tenslotte weten, hoe uw website erop dit moment voor staat. Er is namelijk een 0 meting nodig, zodat we kunnen zien, wat er nodig is om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken. In de SEO Audit kijken we naar On Page SEO (content), Off Page SEO (linkbuilding) en Technische SEO (website snelheid, redirects, code)

SEO advies

Met het SEO advies, wat hier uit voort komt, gaan wij aan de slag. U krijgt een plan van aanpak en een offerte. De zoekmachinemarketing is natuurlijk gefocust op Amsterdam als locatie. Aan het einde van de rit kunnen we vervolgens precies zien, wat het SEO project of SEO opdracht precies heeft opgeleverd.

SEO specialist Amsterdam
SEO specialist in de regio Amsterdam

2. Zoekwoordenonderzoek

Het ´Zoekwoordenonderzoek´ is vervolgens de 2e stap in het SEO project. trefwoorden zijn anders gezegd woorden en of de combinatie van trefwoorden, die gebruikers in Google intikken, om bedrijven zoals dat van u op te sporen op het internet. Wij maken hiervoor gebruik van:

 • Enkelvoudige zoekwoorden
 • Longtail keywords
 • Locatie gebonden zoekwoorden (branche + locatie zoals bijvoorbeeld Amsterdam)
 • Transactionele zoekwoorden

Voorbeelden van een enkelvoudige zoekwoorden zijn ondanks dat het uit 2 woorden bestaat: Loodgieter Amsterdam of SEO specialist.

 • Longtail keyword: ‘Hoe komt mijn website bovenaan Google?’
 • Locatie gebonden zoekwoord: ‘SEO specialist Amsterdam’.
 • Transactioneel zoekwoord: ‘SEO specialist inhuren’.

SEO zoekwoorden

60 a 70% van de zoekwoorden zou u zelf kunnen bedenken. SEO specialisten hebben echter allerlei SEO tools om de meest geschikte SEO zoekwoorden voor u te vinden. Klanten van SEO bureau Connect your World zijn vaak verrast over de zoekwoord mogelijkheden, die wij ze aandragen. Weet u bijvoorbeeld, dat er best wel veel mensen zoeken in Google met de zoekopdracht ´Loodgieter dichtbij´ of ´kapper in de buurt´? Ook zijn er mensen die hele vragen in Google invoeren zoals bijvoorbeeld: ‘Waar vind ik een kapper voor hairextensions? Met de komst van voice search moet ook rekening worden gehouden met gesproken zoekwoorden. Deze hebben vaak een andere zinsbouw dan geschreven woorden.

3. SEO optimalisatie Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk een geweldige stad. Het is ook een heel grote stad met heel veel restaurants, kappers, loodgieters enzovoort. Op de 1e pagina van Google passen helaas maar 10 bedrijven en een aantal advertenties. U heeft dus te maken met zeer stevige concurrentie, want een plek op de 1e pagina van Google is zeer belangrijk om baat te hebben bij SEO optimalisatie. Het is daarom als bedrijf in Amsterdam van belang om een zeer goed SEO bedrijf te zoeken. Er zijn namelijk altijd kansen om bovenaan in Google te komen; zelfs in Amsterdam.

Bovenaan in Google – waarom is het belangrijk?

Het doel is om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. In de volgende bron ‘Ignite Visibility uit 2020 ziet u bijvoorbeeld hoeveel kliks een pagina op een bepaalde positie in Google krijgt.

 1. 43,32%,
 2. 37,36%
 3. 29,90%
 4. 19,38%
 5. 10,95%
 6. 10%
 7. 5,28%
 8. 4,13%
 9. 4,13%
 10. 3,11%

SEO rankings

Heeft een zoekwoord een zoekvolume van bijvoorbeeld 1000, dan klikken 433 mensen op de website, die op positie 1 staat. Bij een 9e positie en dan staat u nog steeds op de 1e pagina, zijn dat nog maar 4 mensen. Van de 100 mensen, die via Google beginnen met zoeken, gaan er nog slechts 7 naar de 2e pagina. Staat u met alle voor uw relevante SEO zoekwoorden op de 2e pagina of lager, dan is de toegevoegde waarde van uw website wat betreft organisch zoekverkeer nihil. Uw website bovenaan in Google zorgt aantoonbaar voor extra bezoekers op uw website. U heeft nu een grote kans om deze bezoekers om te zetten in echte klanten.

SEO uitbesteden

Als bedrijf of organisatie kunt u de SEO van uw website uitbesteden aan Online marketing bureau Connect your World. SEO optimalisatie is best wel arbeidsintensief. Besluit u zoekmachineoptimalisatie zelf te gaan doen, dan heeft u minder tijd over, die u kunt besteden aan uw ‘core business’. U kunt ook uw SEO laten doen door Connect your World voor 300 EURO in de maand. Voor degenen die niet precies weten wat SEO is, hebben wij de volgende blog geschreven: Wat is SEO? Vele Google tips

4. Linkbuilding uitbesteden

Waarschijnlijk heeft u wel eens van linkbuilding gehoord, maar weet u misschien niet wat SEO linkbuilding precies is. Backlinks, die op andere websites naar uw website linken of verwijzen, hebben al jaren een grote impact op de SEO rankings van een website. Hoe meer relevantiestemmen u krijgt, hoe beter dat dus is voor uw SEO posities in Google.

Linkbuilding Amsterdam

Linkbuilding bureau Connect your World biedt SEO Linkbuilding aan op verschillende manieren en verschillende prijsklassen. Wilt u Linkbuilding uitbesteden aan SEO bureau Connect your World, neem dan contact met ons op via info@connectyourworld.nl. Wilt u met uw website in Google absoluut goed scoren in Amsterdam? Dan houden wij daar met linkbuilding rekening mee. Zeker als u een bedrijf in Amsterdam heeft, is een linkbuilding profiel van hoge kwaliteit een zeer belangrijke voorwaarde. Daarnaast weten wij, hoe we toxic backlinks met andere woorden slechte backlinks kunnen verwijderen.

5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren

Heeft u een website van 10 a 15 pagina’s? Dan kunt u uw bestaande SEO webteksten door een tekstschrijver van SEO bureau Connect your World laten verbeteren. Wij halen de spelfouten eruit en zorgen ervoor, dat de webteksten in een goede vloeiende stijl geschreven worden. Dit kost u slechts 199 EURO. Bij meer webpagina’s volgt een aparte prijsberekening.

6. Nieuwe webteksten laten schrijven en blogs schrijven

U kunt SEO en Linkbuilding bureau Connect your World ook inschakelen om nieuwe SEO webteksten of blogs te laten schrijven. Eén van de belangrijkste onderdelen van een website, is de content, die daarop staat. Google is een fan van actuele, relevante en engaging SEO content. U bent slim bezig met uw website als u de vragen, die leven bij uw (potentiele) klanten, op uw website beantwoordt. Dit kan op allerlei manieren zoals bijvoorbeeld met een infographic. Voor het schrijven van webteksten volgen wij vanzelfsprekend een plan van aanpak, die we vooraf bespreken met de klant.

SEO content

Bij het schrijven van de teksten voor uw website kijken we naar de SEO regels. Het is de bedoeling, dat Google begrijpt waar een website over gaat. Alleen zo kan de zoekmachine bepalen hoe goed uw website moet ranken ten opzichte van uw concurrenten. Door het gebruik van SEO technieken houden we er ook rekening mee, dat bezoekers een prettige gebruikerservaring hebben bij het lezen van de webteksten. Teksten in alinea’s schrijven met tussenkopjes boven elke alinea maakt het de lezer gemakkelijker om de webteksten te scannen. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden.

7. Google Ads Campagnes

Google Ads zijn een net even andere vorm van Online Marketing dan SEO optimalisatie. Met Google Ads adverteert u op Google voor een bepaalde periode. U gaat dus voor een korte termijn resultaat en dat betekent meestal nieuwe extra leads. Na afloop van de periode wordt de Google advertentie uitgeschakeld en profiteert u helemaal niet meer van de advertentie. Het is super gemakkelijk om een advertentie zo in te stellen, dat deze alleen getoond wordt in Amsterdam.

8. Google Bedrijfsprofiel

Bij SEO zoekmachineoptimalisatie heeft u langer baat bij uw inspanningen. Niet vergeten mag worden, dat u via Google Bedrijfsprofiel vroeger Google Mijn Bedrijf een soort van gratis mogelijkheid heeft om uw boodschap te verkondigen met behulp van Google Posts. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

9. Lokale SEO

Veel bedrijven zijn lokaal georiënteerd. Dat betekent dat zij hun product of dienst verkopen in een bepaalde stad of dorp of regio. Een simpel voorbeeld is, dat u als loodgieter uit Amsterdam geen klant in Groningen gaat krijgen. Om uw bedrijf in Amsterdam lokaal bovenaan in Google te krijgen, doet SEO bureau Connect your World het volgende aan lokale SEO optimalisatie:

SEO bureau regio Amsterdam

SEO en Content Marketing bureau Connect your World voert graag SEO en Content Marketing projecten uit in de regio Amsterdam. Dit kan in principe prima, aangezien Online Marketing niet perse op locatie hoeft plaats te vinden. Wel vinden wij het belangrijk om elkaar minstens 1 keer in de ogen te hebben gekeken. Wij komen daarom graag bij u langs. Is uw bedrijf of organisatie naast Amsterdam bijvoorbeeld gevestigd in Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Bloemendaal, Zandvoort of Heemstede? Dan bent u bij SEO bedrijf Connect your World aan het juiste adres voor een goed SEO advies.

1e pagina garantie – SEO Amsterdam

SEO bureau Connect your World durft een 1e pagina garantie af te geven. Dat betekent trouwens niet No Cure Pay. Het betekent blijvende aandacht tot dat uw website op de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staat.

Meerdere klanten uit Amsterdam gingen u voor

Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds uit Amsterdam gaf zelf een vijf sterren review op Google.

 • Jabe Dakservice
 • AMS Business Taxi
 • The Dutch Real Estate Company

Review: Connect your World is een erg goede gesprekspartner als je je afvraagt hoe je je aanwezigheid op het web effectief kunt verbeteren! Herman luistert en denkt mee en gaat bovendien heel rap aan de slag! Als er vragen zijn en je mailt, is er vaak al binnen een uur antwoord. Kortom: als je jouw website in de ‘vaart der volkeren’ wilt opstuwen, bel Herman!

SEO specialist Amsterdam inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een ervaren freelance SEO specialist en Content marketing expert. Tevens ben ik de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon. Daarna heb ik bij diverse kleine en middelgrote bedrijven aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Enthousiast en gedreven ga ik door, tot dat ik het beoogde doel bereikt heb. We starten met een SEO advies en stoppen pas als u website op de voor relevante SEO zoekwoorden bovenaan in Google staat en daar ook blijft.

SEO optimalisatie is geen sprint, maar een marathon. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie in uw branche.

Content marketing strategie en SEO strategie

Op de website van Connect your World leest u onze SEO strategie en Content marketing strategie.

(SEO) Checklists van Connect your World:

Wilt u zelf al een start maken met de zoekmachineoptimalisatie van uw website? Maak dan alvast gebruik van de diverse SEO checklists.

Free SEO tools

Kijk ook eens op onze website voor de lijst met veelal gratis SEO tools.

SEO specialist inhuren


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  SEO bureau Connect your World is maandag tot en met vrijdag geopend van 8 uur tot en met 17.30 uur.

  Content Marketing en SEO Optimalisatie Blogs

  SEO bureau Nederland

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Veel gestelde vragen

  Wat doet een SEO specialist?

  Een SEO-specialist is een professional, die gespecialiseerd is in het verbeteren van de zichtbaarheid van websites in zoekmachines zoals Google. Ze analyseren websites, identificeren zwakke punten en optimaliseren deze om hoger te scoren in zoekresultaten. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van metadata en het verbeteren van de gebruikerservaring. SEO-specialisten volgen voortdurend de algoritme-updates van zoekmachines en passen hun strategieën dienovereenkomstig aan. Hun doel is om organisch verkeer naar websites te vergroten en zo de online aanwezigheid en het succes van bedrijven te verbeteren.

  Waarom is het uitbesteden van SEO verstandig?

  Het uitbesteden van SEO aan experts biedt toegang tot gespecialiseerde kennis en ervaring die nodig is om effectieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Dit bespaart tijd en middelen die anders zouden worden besteed aan het leren en uitvoeren van complexe SEO-taken. Professionele SEO-diensten zorgen voor een voortdurende monitoring en aanpassing van strategieën om bij te blijven met de steeds veranderende algoritmen en trends van zoekmachines. Het biedt meetbare resultaten en rapportage, waardoor het gemakkelijk is om de ROI van SEO-inspanningen te evalueren en te optimaliseren. Ten slotte stelt het uitbesteden van SEO u in staat om een concurrentievoordeel te behalen door een sterke online aanwezigheid op te bouwen en u te onderscheiden van rivaliserende bedrijven.

  Wanneer gebruikt u SEO en wanneer SEA?

  Of u SEO of SEA moet gebruiken hangt af van uw specifieke doelen en budget. SEO, of Search Engine Optimization, is ideaal voor lange termijn zichtbaarheid en organisch verkeer naar uw website te genereren door het optimaliseren van uw content en technische aspecten. Aan de andere kant, SEA, of Search Engine Advertising, is geschikt voor direct resultaat en het genereren van verkeer via betaalde advertenties op zoekmachines. De keuze tussen beide hangt af van factoren zoals tijd, middelen en de snelheid waarmee u resultaten wilt zien. Vaak is een combinatie van zowel SEO als SEA het meest effectief om zowel korte als lange termijn doelen te bereiken. Het is essentieel om een goed begrip te hebben van uw doelgroep, markt en concurrentie om de beste strategie te bepalen voor uw specifieke situatie.

  Hoe kom ik bovenaan in Google?

  Om bovenaan in Google te komen, moet u eerst uw website optimaliseren voor zoekmachines door middel van SEO-technieken, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, het verbeteren van de technische aspecten van uw site en het vergroten van de gebruiksvriendelijkheid. Zorg ervoor, dat u regelmatig hoogwaardige en relevante content publiceert, die aantrekkelijk is voor uw doelgroep en waardevol is voor zoekmachines. Bouw ook autoriteit op door middel van SEO backlinks van betrouwbare websites en social media activiteiten. Het is belangrijk om uw website regelmatig te monitoren en te optimaliseren op basis van de prestaties en veranderingen in de algoritmen van zoekmachines. Tot slot, overweeg ook het gebruik van betaalde zoekadvertenties (SEA) om uw zichtbaarheid te vergroten, vooral als u snel resultaat wilt zien.

  Wat is een voordeel van zoekmachinemarketing?

  Een voordeel van zoekmachinemarketing (SEM) is dat het direct verkeer naar je website kan genereren door middel van betaalde advertenties op zoekmachines zoals Google. SEM stelt bedrijven in staat om gericht te adverteren op specifieke zoekwoorden die relevant zijn voor hun doelgroep, waardoor de kans op conversies en leads wordt vergroot. Het biedt meetbare resultaten, waardoor marketeers nauwkeurig de prestaties van hun advertentiecampagnes kunnen volgen en optimaliseren. SEM kan ook snel worden geïmplementeerd en aangepast aan veranderende marktomstandigheden en concurrentie. Ten slotte kan SEM helpen om de naamsbekendheid en zichtbaarheid van een merk te vergroten door het bovenaan de zoekresultaten te plaatsen, zelfs als organische rankings moeilijk te bereiken zijn.

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.