• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam inhuren

SEO bureau Amsterdam inhuren

SEO bureau in Amsterdam, SEO specialist Amsterdam

SEO bedrijf Amsterdam

Zoekt u een goed SEO bureau in de regio Amsterdam voor een goed SEO advies? Denk dan eens aan ‘Connect your World’. Wij zijn een klein bedrijf met als specialisatie:

Geschatte leestijd: 10 minuten

De klant staat bij ons op nummer 1, 2 en 3.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Bedrijf of organisatie uit Amsterdam een goed SEO advies? Neem contact op via onderstaande button.

SEO diensten Connect your World

 1. SEO Audit
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. SEO Optimalisatie
 4. SEO Linkbuilding
 5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren
 6. Nieuwe webteksten laten schrijven
 7. Google Ads Campagnes
 8. Google Bedrijfsprofiel
 9. Lokale SEO

1. SEO Audit

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom starten wij als eerste met een SEO Audit. We moeten tenslotte weten, hoe uw website erop dit moment voor staat. Er is namelijk een 0 meting nodig, zodat we kunnen zien, wat er nodig is om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken. In de SEO Audit kijken we naar On Page SEO (content), Off Page SEO (linkbuilding) en Technische SEO (websitesnelheid, redirects, code)

SEO advies

Met het SEO advies, wat hier uit voort komt, gaan wij aan de slag. U krijgt een plan van aanpak en een offerte. De zoekmachinemarketing is natuurlijk gefocust op Amsterdam als locatie. Aan het einde van de rit kunnen we vervolgens precies zien, wat het SEO project of SEO opdracht precies heeft opgeleverd.

SEO specialist Amsterdam
SEO specialist in de regio Amsterdam

2. Zoekwoordenonderzoek

Het ´Zoekwoordenonderzoek´ is vervolgens de 2e stap in het SEO project. trefwoorden zijn anders gezegd woorden en of de combinatie van trefwoorden, die gebruikers in Google intikken, om bedrijven zoals dat van u op te sporen op het internet. Wij maken hiervoor gebruik van:

 • Enkelvoudige zoekwoorden
 • Longtail keywords
 • Locatie gebonden zoekwoorden (branche + locatie zoals bijvoorbeeld Amsterdam)
 • Transactionele zoekwoorden

Voorbeelden van een enkelvoudige zoekwoorden zijn ondanks dat het uit 2 woorden bestaat: Loodgieter Amsterdam of SEO specialist.

Een voorbeeld van een longtail keyword is: ‘Hoe komt mijn website bovenaan Google?’

Een voorbeeld van een locatie gebonden zoekwoord is: ‘SEO specialist Amsterdam’.

Een voorbeeld van een transactioneel zoekwoord is: ‘SEO specialist inhuren’.

SEO zoekwoorden

60 a 70% van de zoekwoorden zou u zelf kunnen bedenken. SEO specialisten hebben echter allerlei SEO tools om de meest geschikte SEO zoekwoorden voor u te vinden. Klanten van SEO bureau Connect your World zijn vaak verrast over de zoekwoord mogelijkheden, die wij ze aandragen. Weet u bijvoorbeeld, dat er best wel veel mensen zoeken in Google met de zoekopdracht ´Loodgieter dichtbij´ of ´kapper in de buurt´? Ook zijn er mensen die hele vragen in Google invoeren zoals bijvoorbeeld: ‘Waar vind ik een kapper voor hairextensions? Met de komst van voice search moet ook rekening worden met zoekwoorden. Gesproken woorden hebben vaak een andere zinsbouw dan geschreven woorden.

3. SEO optimalisatie Amsterdam

Amsterdam is natuurlijk een geweldige stad. Het is ook een heel grote stad met heel veel restaurants, kappers, loodgieters enzovoort. Op de 1e pagina van Google passen helaas maar 10 bedrijven en een aantal advertenties. U heeft dus te maken met zeer stevige concurrentie, want een plek op de 1e pagina van Google is zeer belangrijk om baat te hebben bij SEO optimalisatie. Het is daarom als bedrijf in Amsterdam van belang om een zeer goed SEO bedrijf te zoeken. Er zijn namelijk altijd kansen om bovenaan in Google te komen; zelfs in Amsterdam.

Bovenaan in Google – waarom is het belangrijk?

Het doel is om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. In de volgende bron ‘Ignite Visibility uit 2020 ziet u bijvoorbeeld hoeveel kliks een pagina op een bepaalde positie in Google krijgt.

 1. 43,32%,
 2. 37,36%
 3. 29,90%
 4. 19,38%
 5. 10,95%
 6. 10%
 7. 5,28%
 8. 4,13%
 9. 4,13%
 10. 3,11%

SEO rankings

Heeft een zoekwoord een zoekvolume van bijvoorbeeld 1000, dan klikken 433 mensen op de website, die op positie 1 staat. Bij een 9e positie en dan staat u nog steeds op de 1e pagina, zijn dat nog maar 4 mensen. Van de 100 mensen, die via Google beginnen met zoeken, gaan er nog slechts 7 naar de 2e pagina. Staat u met alle voor uw relevante SEO zoekwoorden op de 2e pagina of lager, dan is de toegevoegde waarde van uw website wat betreft organisch zoekverkeer nihil. Uw website bovenaan in Google zorgt aantoonbaar voor extra bezoekers op uw website. U heeft nu een grote kans om deze bezoekers om te zetten in echte klanten.

SEO uitbesteden

Als bedrijf of organisatie kunt u de SEO van uw website uitbesteden aan Online marketing bureau Connect your World. SEO optimalisatie is best wel arbeidsintensief. Besluit u zoekmachineoptimalisatie zelf te gaan doen, dan heeft u minder tijd over, die u kunt besteden aan uw ‘core business’. U kunt ook uw SEO laten doen door Connect your World voor 250 EURO in de maand.

4. Linkbuilding uitbesteden

Waarschijnlijk heeft u wel eens van linkbuilding gehoord, maar weet u misschien niet wat SEO linkbuilding precies is. Backlinks, die op andere websites naar uw website linken of verwijzen, hebben al jaren een grote impact op de SEO rankings van een website. Hoe meer relevantiestemmen u krijgt, hoe beter dat dus is voor uw SEO posities in Google.

Linkbuilding Amsterdam

Linkbuilding bureau Connect your World biedt SEO Linkbuilding aan op verschillende manieren en verschillende prijsklassen. Wilt u Linkbuilding uitbesteden aan SEO bureau Connect your World, neem dan contact met ons op via info@connectyourworld.nl. Wilt u met uw website in Google absoluut goed scoren in Amsterdam? Dan houden wij daar met linkbuilding rekening mee. Zeker als u een bedrijf in Amsterdam heeft, is een linkbuilding profiel van hoge kwaliteit een zeer belangrijke voorwaarde. Daarnaast weten wij, hoe we toxic backlinks met andere woorden slechte backlinks kunnen verwijderen.

5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren

Heeft u een website van 10 a 15 pagina’s? Dan kunt u uw bestaande SEO webteksten door een tekstschrijver van SEO bureau Connect your World laten verbeteren. Wij halen de spelfouten eruit en zorgen ervoor, dat de webteksten in een goede vloeiende stijl geschreven worden. Dit kost u slechts 199 EURO. Bij meer webpagina’s volgt een aparte prijsberekening.

6. Nieuwe webteksten laten schrijven en blogs schrijven

U kunt SEO en Linkbuilding bureau Connect your World ook inschakelen om nieuwe SEO webteksten of blogs te laten schrijven. Eén van de belangrijkste onderdelen van een website, is de content, die daarop staat. Google is een fan van actuele, relevante en engaging SEO content. U bent slim bezig met uw website als u de vragen, die leven bij uw (potentiele) klanten, op uw website beantwoordt. Dit kan op allerlei manieren zoals bijvoorbeeld met een infographic. Voor het schrijven van webteksten volgen wij vanzelfsprekend een plan van aanpak, die we vooraf bespreken met de klant.

SEO content

Bij het schrijven van de teksten voor uw website kijken we naar de SEO regels. Het is de bedoeling, dat Google begrijpt waar een website over gaat. Alleen zo kan de zoekmachine bepalen hoe goed uw website moet ranken ten opzichte van uw concurrenten. Door het gebruik van SEO technieken houden we er ook rekening mee, dat bezoekers een prettige gebruikerservaring hebben bij het lezen van de webteksten. Teksten in alinea’s schrijven met tussenkopjes boven elke alinea maakt het de lezer gemakkelijker om de webteksten te scannen. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden.

7. Google Ads Campagnes

Google Ads zijn een net even andere vorm van Online Marketing dan SEO optimalisatie. Met Google Ads adverteert u op Google voor een bepaalde periode. U gaat dus voor een korte termijn resultaat en dat betekent meestal nieuwe extra leads. Na afloop van de periode wordt de Google advertentie uitgeschakeld en profiteert u helemaal niet meer van de advertentie. Het is super gemakkelijk om een advertentie zo in te stellen, dat deze alleen getoond wordt in Amsterdam.

8. Google Bedrijfsprofiel

Bij SEO zoekmachineoptimalisatie heeft u langer baat bij uw inspanningen. Niet vergeten mag worden, dat u via Google Bedrijfsprofiel vroeger Google Mijn Bedrijf een soort van gratis mogelijkheid heeft om uw boodschap te verkondigen met behulp van Google Posts. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

9. Lokale SEO

Veel bedrijven zijn lokaal georiënteerd. Dat betekent dat zij hun product of dienst verkopen in een bepaalde stad of dorp of regio. Een simpel voorbeeld is, dat u als loodgieter uit Amsterdam geen klant in Groningen gaat krijgen. Om uw bedrijf in Amsterdam lokaal bovenaan in Google te krijgen, doet SEO bureau Connect your World het volgende aan lokale SEO optimalisatie:

SEO bureau regio Amsterdam

SEO en Content Marketing bureau Connect your World voert graag SEO en Content Marketing projecten uit in de regio Amsterdam. Dit kan in principe prima, aangezien Online Marketing niet perse op locatie hoeft plaats te vinden. Wel vinden wij het belangrijk om elkaar minstens 1 keer in de ogen te hebben gekeken. Wij komen daarom graag bij u langs. Is uw bedrijf of organisatie naast Amsterdam bijvoorbeeld gevestigd in Almere, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Bloemendaal, Zandvoort of Heemstede? Dan bent u bij SEO bedrijf Connect your World aan het juiste adres voor een goed SEO advies.

1e pagina garantie – SEO Amsterdam

SEO bureau Connect your World durft een 1e pagina garantie af te geven. Dat betekent trouwens niet No Cure Pay. Het betekent blijvende aandacht tot dat uw website op de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staat.

Meerdere klanten uit Amsterdam gingen u voor

Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds uit Amsterdam gaf zelf een vijf sterren review op Google.

 • Jabe Dakservice
 • AMS Business Taxi
 • The Dutch Real Estate Company

Review: Connect your World is een erg goede gesprekspartner als je je afvraagt hoe je je aanwezigheid op het web effectief kunt verbeteren! Herman luistert en denkt mee en gaat bovendien heel rap aan de slag! Als er vragen zijn en je mailt, is er vaak al binnen een uur antwoord. Kortom: als je je website in de ‘vaart der volkeren’ wilt opstuwen, bel Herman!

SEO specialist Amsterdam inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amsterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een ervaren freelance SEO specialist en Content marketing expert. Tevens ben ik de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon. Daarna heb ik bij diverse kleine en middelgrote bedrijven aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Enthousiast en gedreven ga ik door, tot dat ik het beoogde doel bereikt heb. We starten met een SEO advies en stoppen pas als u website op de voor relevante SEO zoekwoorden bovenaan in Google staat en daar ook blijft.

SEO optimalisatie is geen sprint, maar een marathon. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie in uw branche.

Content marketing strategie en SEO strategie

Op de website van Connect your World leest u onze SEO strategie en Content marketing strategie.

(SEO) Checklists van Connect your World:

Wilt u zelf al een start maken met de zoekmachineoptimalisatie van uw website? Maak dan alvast gebruik van de diverse SEO checklists.

Free SEO tools

Kijk ook eens op onze website voor de lijst met veelal gratis SEO tools.

SEO specialist inhuren


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  Connect your World is maandag tot en met vrijdag geopend van 8 uur tot en met 17.30 uur.

  SEO en Content Marketing Blogs

  SEO bureau Nederland

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.