• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO bureau Amsterdam

SEO specialist Amsterdam, SEO bureau Amsterdam
Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO bureau Amserdam, SEO Amsterdam

SEO & Content Marketing bureau Connect your World

Zoek je een SEO bureau in Amsterdam? Denk dan eens aan SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Connect your World is een klein SEO bureau, waar de klant op nummer 1 staat. De SEO specialist van Connect your World schakelt snel en geeft je veel persoonlijke aandacht. Dat is belangrijk, omdat we alleen samen jouw website bovenaan in Google krijgen. SEO optimalisatie is in feite een lange termijn strategie, waarbij de SEO rankings van je website schoksgewijs omhoog gaan. Spreekt dit verhaal je aan? Dan gaan we in principe een langdurige relatie met elkaar aan.

1e pagina garantie

SEO bureau Connect your World durft een 1e pagina garantie af te geven. Dat betekent trouwens niet No Cure Pay. Het betekent blijvende aandacht tot dat jouw website op de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staat.

SEO Amsterdam regio

SEO & Contentmarketing bureau Connect your World is gevestigd in Den Haag, maar voert ook opdrachten uit op het gebied van SEO & Content Marketing in de regio Amsterdam. Is uw bedrijf of organisatie naast Amsterdam bijvoorbeeld gevestigd in Haarlem, Zaandam, Hoofddorp, Amstelveen, Diemen, Bloemendaal, Zandvoort of Heemstede? Dan bent u bij SEO & Content Marketing bureau Connect your World aan het juiste adres.

Meerdere klanten uit Amsterdam gingen u voor

Dick de Bruijn van Praktijk Wederzijds uit Amsterdam gaf zelf een vijf sterren review op Google.

Dick de Bruijn op 11 augustus 2019.

Connect your World is een erg goede gesprekspartner als je je afvraagt hoe je je aanwezigheid op het web effectief kunt verbeteren !
Herman luistert en denkt mee en gaat bovendien heel rap aan de slag! Als er vragen zijn en je mailt, is er vaak al binnen een uur antwoord.
Kortom: als je je website in de ‘vaart der volkeren’ wilt opstuwen,
bel Herman!

Bovenaan in Google, waarom is het belangrijk?

In de volgende bron ziet u hoeveel kliks een pagina op een bepaalde positie in Google krijgt. https://www.wikiweb.com/google-ctr/

  1. 32.5%,
  2. 17.6%
  3. 11.4%
  4. 8.1%
  5. 6.1%
  6. 4.4%
  7. 3.5%
  8. 3.1%
  9. 2.6%

Heeft een zoekwoord een zoekvolume van 1000, dan klikken 325 mensen op de website die op positie 1 staat. Bij een 9e positie en dan sta je nog steeds op de 1e pagina, zijn dat nog maar 2 a 3 mensen. Sta je met je website op de 2e pagina, nou vul dat zelf maar verder in. Uw website bovenaan in Google zorgt voor extra bezoekers op uw website.

SEO specialist Amsterdam inhuren

U kunt mij inhuren voor het volgende:

Vooronderzoek

On Page & Off Page SEO

Content Marketing & Conversies

Maar Connect your World kijkt verder. U website moet goed vindbaar zijn, maar als de bezoeker eenmaal op de website zit, moet deze bezoeker ook actie gaan ondernemen. Hij of zij moet contact met u opnemen en of uw product of dienst aanschaffen. Dit kan u bijvoorbeeld doen door goed zichtbare scherpe Conversie mogelijkheden te bieden. In de teksten op uw website kunt u antwoorden geven op vragen, die leven bij uw doelgroep. Door conversiegericht SEO teksten te schrijven, geeft u uw online business een flinke boost. Door online in te zetten op SEO & Content Marketing scherpt u bijna altijd uw strategie aan met als gevolg meer relevante bezoekers op uw website en daardoor meer omzet.

SEO specialist Amsterdam inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: hermanconnects@gmail.com

SEO specialist Amsterdam, SEO Amsterdam, SEO bureau Amsterdam
Amsterdam, SEO Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO bureau Amsterdam

SEO specialist Amsterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content marketing bureau Connect your World. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon en daarna heb ik bij diverse kleine bedrijven aan de online zichtbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Ik ben enthousiast en gedreven en ik ga door tot ik het beoogde doel bereikt heb.

SEO bureau Amsterdam
SEO Amsterdam, Amsterdam, SEO specialist Amsterdam, SEO bureau Amsterdam

SEO is geen sprint, maar een marathon. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie in uw branche.

SEO strategie & Content marketing strategie

Op de website van Connect your World leest u onze SEO strategie & Content Marketing strategie.

Connect your World: Checklists

SEO specialist Amsterdam inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert ook opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht & Breda.

Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

SEO & Content Marketing blogs

0/5 (0 Reviews)