• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

SEO bureau in Amsterdam

SEO bureau Amsterdam

SEO bureau Connect your World

SEO bureau in Amsterdam? Ja u leest het goed; naast Den Haag werk ik in principe in heel Zuid Holland. Wat moet een Hagenees in Amsterdam? Nou werken! Uitdagende opdrachten doen! Connect your World is gevestigd in Den Haag, maar voert ook opdrachten uit op het gebied van SEO & Content Marketing in de regio Amsterdam. Connect your World vindt persoonlijk contact belangrijk, omdat alleen gezamenlijk krijgen we uw website bovenaan in Google. Maar Connect your World kijkt verder. U website moet goed vindbaar zijn, maar als de bezoeker eenmaal op de website zit, moet deze bezoeker ook actie gaan ondernemen. Hij of zij moet contact met u opnemen en of uw product of dienst aanschaffen. Dit kan u doen door goed zichtbare scherpe Conversie mogelijkheden te bieden en in de teksten op uw website antwoorden te geven op vragen die leven bij uw doelgroep. Door online in te zetten op SEO & Content Marketing scherpt u bijna altijd uw strategie aan met als gevolg meer relevante bezoekers op uw website en daardoor meer omzet.

Snel contact met deze SEO specialist

Bel: 06-41226543 of e-mail: hermanconnects@gmail.com

SEO specialist Amsterdam

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO bureau COnnect your World. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon en daarna heb ik bij diverse kleine bedrijven aan de online zichtbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Ik ben enthousiast en gedreven en ik ga door tot ik het beoogde doel bereikt heb.

Dit SEO bedrijf vertelt het eerlijke verhaal

SEO bureau Connect your World is een jong & dynamisch SEO & Content Marketing bedrijf uit de regio Den Haag. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. U krijgt van mij het eerlijke verhaal. Het is onmogelijk, dat uw website binnen een week bovenaan in Google staat. Dat is vaak een langdurig proces van weken of zelfs maanden. Ook is het bijvoorbeeld afhankelijk van de concurrentie in uw branche. We werken er keihard voor om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

Connect your World: Strategie

Connect your World: Checklists

SEO specialist Amsterdam inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Makreting expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

Meer lezen over SEO & Content Marketing