• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Breda

SEO bureau Breda

Connect your World kunt u inschakelen voor het volgende:

  1. SEO Audit & Zoekwoordenonderzoek
  2. SEO uitbesteden & Linkbuilding uitbesteden
  3. Bestaande teksten redigeren & Afbeeldingen optimaliseren
  4. Content Marketing & Opzetten van een Content strategie
  5. Nieuwe webteksten laten schrijven
  6. Google Ads
SEO Breda, SEO specialist Breda, SEO bureau Breda
Deze SEO specialist komt graag een keer een kop koffie drinken in Breda om te bespreken hoe we uw website bovenaan in Google krijgen.

Zoekt u toevallig een SEO bureau met goede SEO specialisten & Content Marketing experts in de regio Breda? Connect your World voert SEO & Content Marketing projecten & opdrachten in de regio Breda. Regio Breda loopt voor mij van Zwijndrecht, Dordrecht tot en met Breda & Oosterhout. Ondanks, dat ik al een ruime tijd in Den Haag woon en werk, is dit de regio waar mijn roots liggen en waar ik nog veel familie heb wonen. En zoals persoonlijk contact belangrijk is in het zakendoen, zo is familie belangrijk voor mij als persoon. Door opdrachten te doen in deze regio combineer ik daarmee het zakelijke met het persoonlijke. Dus kom maar door met mooie opdrachten op het gebied van SEO & Content Marketing. Want SEO & Content Marketing zijn namelijk de twee pijlers om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO & Content Marketing Breda

Elk bedrijf wil graag dat de website van zijn of haar bedrijf of organisatie Bovenaan in Google staat. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Ook op het internet heeft u namelijk concurrentie. SEO is in feite slimmer zijn dan uw concurrent. U moet er voor zorgen, dat uw website hoger in Google komt dan de website van uw concurrenten. Dat is belangrijk, omdat namelijk van de 100 mensen, die gaan zoeken in Google, er slechts 7 naar de 2e pagina in Google gaan.

SEO specialist Breda

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang bij Aegon gewerkt op het snijpunt van communicatie, marketing en online. Daarna heb ik bij diverse kleinere & middelgrote bedrijven en organisaties gewerkt, totdat ik in 2018 besloot om als ZZP-er door te gaan. Dat bevalt mij prima. Het is hard werken, maar een website bovenaan in Google krijgen geeft mij veel energie. Ik rust ook niet eerder voordat ik de gestelde doelen heb bereikt.

SEO bureau Breda plaatst u bovenaan in Google

Connect your World is een jong & dynamisch SEO & Content Marketing bedrijf. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dan heeft u ook nog concurrentie in uw branche, die ook op het web aanwezig zijn. Door aan de juiste knoppen te draaien kan het gewenste resultaat wel sneller bereikt worden. Draait u tegelijkertijd aan de knoppen voor SEO, Google Ads & Linkbuilding, dan is een hoge positie in Google sneller te bereiken met meer websitebezoekers en klanten als gevolg.

1e pagina garantie

Connect your World durft u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent trouwens niet ‘No cure no pay’. Het betekent een garantie, dat ik net zo lang door ga, totdat de vooraf besproken & afgestemde zoekwoorden op de 1e pagina staan.

SEO strategie & Content Marketing Strategie

We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan bijvoorbeeld de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

SEO Checklists

SEO specialist Breda inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Makreting expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Bel of mail mij.

Klanten Connect your World regio Breda

  1. Kingdom Consultancy

Google review / SEO review

Kingdom Consultancy heeft Connect your World zelfs een 5 sterren Google Review gegeven, waar wij natuurlijk heel trots op zijn.

SEO & Content Marketing Blogs

4.5/5 (2 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.