• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Breda

SEO bureau Breda

SEO specialist Breda, SEO bureau Breda

SEO Breda

Zoekt u misschien een SEO bureau met goede SEO specialisten & Content Marketing experts in de regio Breda? Connect your World voert SEO optimalisatie & Content Marketing projecten & opdrachten in de regio Breda. Regio Breda loopt voor mij van Zwijndrecht, Dordrecht tot en met Breda & Oosterhout. Ondanks, dat ik al een ruime tijd in Den Haag woon en werk, is dit de regio waar ik geboren ben en waar ik nog veel familie heb wonen. En zoals persoonlijk contact belangrijk is in het zakendoen, zo is familie belangrijk voor mij als persoon. Door opdrachten te doen in deze regio combineer ik daarmee het zakelijke met het persoonlijke. Dus kom maar door met mooie opdrachten op het gebied van SEO optimalisatie & Content Marketing. Want SEO & Content Marketing zijn namelijk de twee pijlers om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO bureau Breda

SEO Breda, SEO specialist Breda, SEO bureau Breda

Connect your World kunt u inschakelen voor:

1. SEO Audit

Een SEO Audit is belangrijk om te weten hoe uw website er op dit moment voorstaat. Met u een 0 meting kunnen we in de loop van het project of de opdracht zien, welke vooruitgang we boeken met zoekmachineoptimalisatie. De SEO Audit legt op perfecte wijze bloot aan welke knoppen wij moeten draaien om uw website bovenaan in Google te krijgen. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden.

2. Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is bijna altijd de 2e stap in een SEO project of SEO check. Het is zeer relevant om te bepalen welke zoekwoorden gebruikers van Google intikken om bedrijven zoals die van u te kunnen vinden op het web. Hoewel u met logisch nadenken waarschijnlijk een eind komt, komen hierbij toch altijd verrassingen naar boven. Deze zoekwoorden zijn vaak ook de moeite waard om goed op te scoren in Google. Neem contact met ons op en wij praten u vervolgens bij over de mogelijkheden.

3. SEO uitbesteden

Een bedrijf opzetten en leiden is zeer complex. U kunt daarin niet alles alleen doen. Het is bijzonder relevant om de juiste mensen om u heen te verzamelen. Het meest slimme is eigenlijk, dat u zich met name bezig houdt met uw ‘core business’. Goed zichtbaar & vindbaar zijn in Google kunt u beter over laten aan een SEO specialist. Zoekmachineoptimalisatie is namelijk erg arbeidsintensief & lastig. Wilt u uw SEO uitbesteden aan Connect your World? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl.

4. Linkbuilding uitbesteden

SEO Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van SEO zoekmachineoptimalisatie. Hoe meer backlinks vanaf andere websites naar uw website linken hoe beter dat is. Maar hoe doet u dat en waar moet u op letten? Linkbuilding uitbesteden aan SEO bureau Connect your World start met contact opnemen via tel 06-41226543 of e-mailen via info@connectyourworld.nl.

5. Bestaande teksten optimaliseren & redigeren

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom super belangrijk, dat uw webteksten en blogs in foutloos Nederlands zijn geschreven en de juiste boodschap uitdragen. Voor 199 EURO verbeteren wij uw website (10 a 15 pagina’s) Bestaande webteksten & blogs geven wij een upgrade. Is uw website veel groter dan 15 pagina’s? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl.

6. Afbeeldingen optimaliseren

Afbeeldingen of foto’s zijn een belangrijk onderdeel van de SEO content op uw website. Neem daarom de tijd om voor goede kwaliteitsafbeeldingen te zorgen met inachtneming van de diverse regels. Afbeeldingen zijn vaak niet goed geoptimaliseerd. Door een veel te grote bestandsgrootte worden veel websites traag. Afbeeldingen optimaliseren doet Connect your World voor slechts 99 EURO per jaar. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl

7. Nieuwe webteksten & blogs laten schrijven

Het schrijven van nieuwe webteksten en blogs is van groot belang voor uw website. Nieuwe content is namelijk de levensader van uw website. Wilt u goed (blijven) scoren in Google, dan is het van belang dat u regelmatig nieuwe content aan uw website toevoegt. Connect your World kan uw SEO partner hierin zijn.

8. Google Ads

Met Google Ads kunt u sneller resultaten boeken. Het zijn echter wel vluchtige resultaten. Een Google advertentie gaat u vaak aan voor een bepaalde tijd. Het is afhankelijk van waar uw bedrijf op dit moment staat of u moet kiezen voor SEO optimalisatie of Google Ads. Neem contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

SEO & Content Marketing Breda

Elk bedrijf wil graag dat de website van zijn of haar bedrijf of organisatie Bovenaan in Google staat. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Ook op het internet heeft u namelijk concurrentie. SEO optimalisatie is in feite slimmer zijn dan uw concurrent. U moet er voor zorgen, dat uw website hoger in Google komt dan de website van uw concurrenten. Dat is belangrijk, omdat namelijk van de 100 mensen, die gaan zoeken in Google, er slechts 7 naar de 2e pagina in Google gaan.

SEO specialist Breda

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang bij Aegon gewerkt op het snijpunt van communicatie, marketing en online. Daarna heb ik bij diverse kleinere & middelgrote bedrijven en organisaties gewerkt, totdat ik in 2018 besloot om als ZZP-er door te gaan. Dat bevalt mij prima. Het is hard werken, maar een website bovenaan in Google krijgen geeft mij veel energie. Ik rust ook niet eerder voordat ik de gestelde doelen heb bereikt.

SEO bureau Breda plaatst u bovenaan in Google

Connect your World is een jong & dynamisch SEO & Content Marketing bedrijf. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dan heeft u ook nog concurrentie in uw branche, die ook op het web aanwezig zijn. Door aan de juiste knoppen te draaien kan het gewenste resultaat wel sneller bereikt worden. Draait u tegelijkertijd aan de knoppen voor SEO optimalisatie , Google Ads & Linkbuilding, dan is een hoge positie in Google sneller te bereiken met meer websitebezoekers en klanten als gevolg.

1e pagina garantie

Connect your World durft u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent trouwens niet ‘No cure no pay’. Het betekent een garantie, dat ik net zo lang door ga, totdat de vooraf besproken & afgestemde zoekwoorden op de 1e pagina staan.

SEO strategie & Content Marketing Strategie

We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan bijvoorbeeld de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

SEO Checklists

SEO specialist Breda inhuren

Herman Geertsema, de eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert voor de regio Breda.. Connect your World voert verder opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, & Utrecht. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Bel of mail mij.

Klanten Connect your World regio Breda

  1. Kingdom Consultancy
  2. Daan Wandafwerking

Google review / SEO review

Kingdom Consultancy heeft Connect your World zelfs een 5 sterren Google Review gegeven, waar wij natuurlijk heel trots op zijn.

SEO & Content Marketing Blogs

4.5/5 (2 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.