• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Breda

SEO bureau Breda

SEO specialist Breda, SEO bureau Breda
Online marketing expert inhuren in de regio Breda

SEO Bureau Breda

Zoekt u misschien een SEO bureau met goede SEO specialisten en Content Marketing experts in de regio Breda? SEO bureau Connect your World voert SEO optimalisatie & Content Marketing projecten en opdrachten in de regio Breda. Regio Breda loopt voor mij van Zwijndrecht, Dordrecht tot en met Breda & Oosterhout. Maar ook in Tilburg hebben wij diverse bedrijven van een goed SEO advies voorzien.

Geschatte leestijd: 8 minutes

Linkbuilding Breda

Ondanks, dat ik al een ruime tijd in Den Haag woon en werk, is dit de regio waar ik geboren ben en waar ik nog veel familie heb wonen. En zoals persoonlijk contact belangrijk is in het zakendoen, zo is familie belangrijk voor mij als persoon. Door opdrachten te doen in deze regio combineer ik daarmee het zakelijke met het persoonlijke. Dus kom maar door met mooie opdrachten op het gebied van SEO optimalisatie en Content Marketing. Want SEO optimalisatie, Content Marketing en Linkbuilding zijn namelijk de twee pijlers om uw website bovenaan in Google te krijgen.

SEO bureau Breda

SEO Breda, SEO specialist Breda, SEO bureau Breda
Een SEO specialist hoeft niet perse op locatie te werken, maar persoonlijk contact heeft de voorkeur bij SEO bureau Connect your World

Diensten SEO en Content Marketing bureau Connect your World

1. SEO Audit

Een SEO Audit is belangrijk om te weten hoe uw website er op dit moment voorstaat. Met u een 0 meting kunnen we in de loop van het project of de opdracht zien, welke vooruitgang we boeken met zoekmachineoptimalisatie. De SEO Audit legt op perfecte wijze bloot aan welke knoppen wij moeten draaien om uw website bovenaan in Google te krijgen. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden voor een SEO Audit.

2. Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek is bijna altijd de 2e stap in een SEO project of SEO check. Het is zeer relevant om te bepalen welke zoekwoorden gebruikers van Google intikken om bedrijven zoals die van u te kunnen vinden op het web. Hoewel u met logisch nadenken waarschijnlijk een eind komt, komen hierbij toch altijd verrassingen naar boven. Deze zoekwoorden zijn vaak ook de moeite waard om goed op te scoren in Google. Neem contact met ons op en wij praten u vervolgens bij over de mogelijkheden.

3. SEO uitbesteden

Een bedrijf opzetten en leiden is zeer complex. U kunt daarin niet alles alleen doen. Het is bijzonder relevant om de juiste mensen om u heen te verzamelen. Het meest slimme is eigenlijk, dat u zich met name bezig houdt met uw ‘core business’. Goed zichtbaar & vindbaar zijn in Google kunt u beter over laten aan een SEO specialist. Zoekmachineoptimalisatie is namelijk erg arbeidsintensief & lastig. Wilt u als bedrijf in Breda uw SEO uitbesteden aan Connect your World? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl.

4. Linkbuilding Breda

In grote steden zoals Breda is het verstandig om een linkbuilding bureau in te schakelen voor uw website. Hoe meer concurrentie u namelijk heeft in uw branche en in uw stad, hoe belangrijker het wordt om een sterk linkbuilding profiel voor uw website te hebben. Meer weten? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl

Linkbuilding uitbesteden

SEO Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van SEO zoekmachineoptimalisatie. Hoe meer backlinks vanaf andere websites naar uw website linken hoe beter dat is. Maar hoe doet u dat en waar moet u op letten? Als u als bedrijf in Breda Linkbuilding wilt uitbesteden aan SEO en Linkbuilding bureau Connect your World neem dan contact op via tel 06-41226543 of e-mailen via info@connectyourworld.nl.

5. Bestaande webteksten updaten, redigeren en optimaliseren

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het is daarom super belangrijk, dat uw webteksten en blogs in foutloos Nederlands zijn geschreven en de juiste boodschap uitdragen. Voor 199 EURO verbeteren wij uw website (10 a 15 pagina’s) Bestaande webteksten & blogs geven wij een upgrade. Is uw website veel groter dan 15 pagina’s? Neem dan contact op via info@connectyourworld.nl.

6. Nieuwe webteksten laten schrijven (SEO content) en blogs schrijven

Het schrijven van nieuwe SEO webteksten en blogs is van groot belang voor uw website. Nieuwe content is namelijk de levensader van uw website. Wilt u goed (blijven) scoren in Google, dan is het van belang dat u regelmatig nieuwe SEO content aan uw website toevoegt. Online marketing bureau Connect your World kan uw SEO partner hierin zijn.

7. Google Ads

Met Google Ads kunt u sneller resultaten boeken. Het zijn echter wel vluchtige resultaten. Een Google advertentie gaat u vaak aan voor een bepaalde tijd. Het is afhankelijk van waar uw bedrijf op dit moment staat of u moet kiezen voor SEO optimalisatie of Google Ads. Neem contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

8. Lokale SEO

Voor veel bedrijven is lokale SEO het pad wat bewandeld moet worden om de lokale vindbaarheid van de website te verbeteren. Het merendeel van de bedrijven verkoopt zijn product of dienst in een bepaalde stad of dorp of in een bepaalde regio. Wilt u stappen maken met de lokale SEO optimalisatie in Breda? Dan zal de SEO specialist van dienst daar rekening mee moeten houden. Dit kan hij of zij doen door:

  • Google Mijn Bedrijf installeren en implementeren
  • Social Bookmarking
  • Linkbuilding met lokale ankerteksten en lokale websites
  • Landingspagina’s maken voor alle plaatsen waar het bedrijf zich op richt

SEO Optimalisatie en Content Marketing Breda

Elk bedrijf wil graag dat de website van zijn of haar bedrijf of organisatie Bovenaan in Google staat. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Ook op het internet heeft u namelijk concurrentie. SEO optimalisatie is in feite slimmer zijn dan uw concurrent. U moet er voor zorgen, dat uw website hoger in Google komt dan de website van uw concurrenten. Dat is belangrijk, omdat namelijk van de 100 mensen, die gaan zoeken in Google, er slechts 7 naar de 2e pagina in Google gaan.

Met SEO moet u slimmer zijn dan de concurrentie om bovenaan in Google boven u concurrent te komen staan.

SEO specialist Breda

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een ervaren freelance SEO specialist en Content Marketeer. Tevens ben ik de eigenaar van SEO en Content Marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang bij Aegon gewerkt op het snijpunt van communicatie, marketing en online. Daarna heb ik bij diverse kleinere & middelgrote bedrijven en organisaties gewerkt, totdat ik in 2018 besloot om als ZZP-er door te gaan. Dat bevalt mij prima. Het is hard werken, maar een website bovenaan in Google krijgen geeft mij veel energie. Ik rust dan ook niet eerder, voordat ik de gestelde doelen heb bereikt.

SEO bureau Breda plaatst u bovenaan in Google

SEO bureau Connect your World is een jong en dynamisch SEO en Content Marketing bedrijf. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dan heeft u ook nog concurrentie in uw branche, die ook op het web aanwezig zijn. Door aan de juiste knoppen te draaien kan het gewenste resultaat wel sneller bereikt worden. Draait u tegelijkertijd aan de knoppen voor SEO optimalisatie , Google Ads & Linkbuilding, dan is een hoge positie in Google sneller te bereiken met meer websitebezoekers en klanten als gevolg.

1e pagina garantie door SEO specialist Breda

Online marketing bureau Connect your World durft u een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent trouwens niet ‘No cure no pay’. Het betekent een garantie, dat ik net zo lang door ga, totdat de vooraf besproken en afgestemde zoekwoorden op de 1e pagina staan.

SEO strategie en Content Marketing Strategie

We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan bijvoorbeeld de SEO strategie en Content Marketing strategie van digital agency Connect your World.

SEO Checklists

Met de diverse SEO checklists op deze website kunt u alvast aan de slag met uw website.

SEO specialist Breda inhuren

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en tevens de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Herman is een ervaren SEO consultant & Content Marketing expert voor de regio Breda..

SEO specialist inhuren

Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Online marketing bureau Connect your World voor meer informatie. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie in Breda of wilt u ons als SEO specialist inhuren? Bel of mail ons.

Klanten Connect your World regio Breda

  1. Kingdom Consultancy

Google review / SEO review

Kingdom Consultancy uit Oosterhout heeft SEO bureau Connect your World zelfs een 5 sterren Google Review gegeven, waar wij natuurlijk heel trots op zijn.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

SEO en Content Marketing Blogs

0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.