• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

SEO bureau Breda

SEO bureau Connect your World voor Breda en omstreken

SEO bureau Breda

SEO Breda

SEO & Content Marketing bureau Connect your World voert ook SEO & Content Marketing opdrachten in de regio Breda. Regio Breda loopt voor mij van Zwijndrecht, Dordrecht tot en met Breda & Oosterhout. Ondanks dat ik al een ruime tijd in Den Haag woon en werk, is dit de regio waar mijn roots liggen en waar ik nog veel familie heb wonen. En zoals persoonlijk contact belangrijk is in het zakendoen, zo is familie belangrijk voor mij als persoon. Door opdrachten te doen in deze regio combineer ik daarmee het zakelijke met het persoonlijke. Dus kom maar door met mooie opdrachten op het gebied van SEO & Content Marketing.

Snel SEO specialist Breda inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: hermanconnects@gmail.com

SEO & Content Marketing activiteiten

Elk bedrijf wil graag dat de website van zijn of haar bedrijf of organisatie Bovenaan in Google staat. Dat is echter nog niet zo makkelijk. Ook op het internet heeft u namelijk concurrentie. SEO is in feite slimmer zijn dan je concurrent en ze zo voorbij streven in Google. Dat is bijvoorbeeld belangrijk, omdat namelijk van de 100 mensen die gaan zoeken in Google er slechts nog 7 naar de 2e pagina gaan.

U kunt mij inschakelen voor het volgende:

Vooronderzoek

On Page & Off Page SEO

SEO specialist Breda

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Ik heb jarenlang bij Aegon gewerkt op het snijpunt van communicatie, marketing en online. Daarna heb ik bij diverse kleinere bedrijven en organisaties gewerkt, totdat ik in 2018 besloot om als ZZP-er door te gaan. Dat bevalt mij prima. Het is hard werken, maar een website bovenaan in Google krijgen geeft mij veel energie. Ik rust ook niet eerder voordat ik de gestelde doelen heb bereikt.

SEO Breda

SEO bureau Breda plaatst u bovenaan in Google

SEO bureau Connect your World is een jong & dynamisch SEO & Content Marketing bedrijf. Sinds de start heb ik het druk gehad met diverse opdrachten om websites bovenaan in Google te krijgen. Ik vertel het eerlijke verhaal. Het bestaat niet, dat uw website binnen een week bovenaan in Google te vinden is. Dit is vaak een langdurig proces van meerdere weken of zelfs maanden. En dan heeft u ook nog concurrentie in uw branche, die ook op het web aanwezig zijn. We werken er hard aan om de vindbaarheid en de content van uw website te verbeteren. Wilt u weten hoe? Lees dan de SEO strategie & Content Marketing strategie van Connect your World.

SEO Breda, SEO specialist Breda

SEO & Content Marketing strategie

Content Marketing & SEO Checklists

SEO specialist Breda inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Makreting expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Heeft u een vraag of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Kijk ook eens op de Facebookpagina of het Twitteraccount van Connect your World voor meer informatie.

Meer lezen over SEO & Content Marketing


Notice: Undefined index: sfsi_plus_place_item_gutenberg in /var/www/wp83574/1/connectyourworld.nl/wp-content/plugins/ultimate-social-media-plus/libs/controllers/sfsiocns_OnPosts.php on line 285