• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO werkwijze

SEO werkwijze

Hoe kom je bovenaan in Google?

Mijn aanpak voor bedrijven en organisaties staat bekend om zijn transparantie, duurzaamheid en focus op resultaten. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van een SEO-traject. De details van mijn aanpak variëren afhankelijk van verschillende factoren. Daarom stel ik altijd graag een op maat gemaakte strategie op voor bedrijven.

SEO werkwijze, SEO strategie, Bovenaan in Google

Fase 1 – De opdracht leren kennen en onderzoek

In deze fase onderzoek ik de opdrachtgever om een dieper inzicht te krijgen in hun doelstellingen en de mogelijkheden binnen de organische zoekresultaten van Google. In deze fase start ook het zoekwoordenonderzoek en de concurrentie analyse. Het resultaat van dit proces is een grondige analyse van de huidige situatie, gekoppeld aan een heldere SEO strategie. Het hoofddoel is om een duidelijk beeld te krijgen van onze huidige positie en om vast te stellen welke stappen nodig zijn om de gestelde doelstellingen te bereiken.

Fase 2 – Alle componenten optuigen en de fundering leggen

De onboarding is vlot en grondig. In deze fase leg ik de basis voor een langdurig resultaat. Het voordeel hiervan is, dat tijdens het traject de focus ligt op de werkzaamheden met de hoogste impact.

Fase 3 – Contentmarketingstrategie

Tijdens het zoeken naar een product of dienst in Google, oriënteert de doelgroep zich. Welke zoekwoorden ze gebruiken en welke zoekintentie er achter die Google zoekwoorden schuilt, zijn cruciaal. Daarnaast is het belangrijk te begrijpen, hoe de concurrentie hierop inspeelt. De contentstrategie heeft als taak deze vragen te beantwoorden. We ontwikkelen hoogwaardige engaging content die nauw aansluit bij de intentie van de doelgroep.

Fase 4 – Technische SEO strategie

Een solide technische SEO is essentieel voor een goede online vindbaarheid. In deze fase analyseer ik grondig de website en vergelijk ik deze met de voortdurend evoluerende richtlijnen van Google. Het resultaat van dit proces is een technische SEO strategie, die ik samen met de opdrachtgever doorloop. Voor elke ontdekking verstrek ik gedetailleerde feedback over de pagina(‘s), inclusief problemen en passende oplossingen.

Fase 5 – On page optimalisatie

On-page SEO vormt de brug tussen technologie en content. Het stelt me in staat om de zoekintentie te verbinden met wat het bedrijf aanbiedt. Deze verbinding stelt me in staat om tijdens het SEO-proces een maximale impact te genereren, met als doel de meest relevante bezoekers naar de website te leiden.

Fase 6 – Maandelijks SEO abonnement

Met regelmatige analyses stel ik een maandelijkse SEO strategie op. Om de positie van organisch marktleider te bereiken, zijn maandelijkse SEO activiteiten van belang.

Fase 7 – Domein autoriteit van de website verhogen

Het verhogen van de autoriteit speelt een cruciale rol bij het bepalen van de uiteindelijke posities binnen Google. Deze autoriteit versterk ik door middel van hoogwaardige linkbuilding. Linkbuilding vormt een essentieel onderdeel van mijn maandelijkse SEO-strategie. Door hier consistent aan te werken, verhoog ik op een organische en duurzame manier de autoriteit van de website binnen de markt.

Fase 8 – SEO optimalisatie onderhouden

Bij het bereiken van de bedrijfsdoelstellingen verschuift het doel naar de bestaande posities behouden en deze maandelijks uitbouwen. Het onderhouden van de posities gaat gepaard met het continu verder uitbouwen van de domeinautoriteit door middel van linkbuilding. Ook kijken we of we door een bredere online marketing strategie te volgen SEO optimalisatie verder kunnen versterken.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.