• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Online marketing bureau Wassenaar inhuren

Online marketing bureau Wassenaar inhuren

Online marketing bureau Wassenaar

Bedrijven in Wassenaar online beter zichtbaar maken

Als vooraanstaand online marketing bureau in het prachtige Wassenaar, hebben wij veel passie om digitale strategieën uit te rollen. Met ons ervaren team van marketeers trekken wij alles uit de kast om uw bedrijf op internet meer zichtbaar en vindbaar te maken. Kort gezegd, wij bouwen spectaculair uw online zichtbaarheid uit door u te coachen en te leiden naar de topposities bovenaan bij Google, want dat is waar het succes begint.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Online zichtbaarheid

Er zijn diverse strategieën en tactieken beschikbaar om uw organisatie of onderneming in Wassenaar online zichtbaarder te maken. Hier volgen enkele suggesties:

Website laten optimaliseren door Online marketing bureau Wassenaar

Zorg voor een gebruikersvriendelijke en geoptimaliseerde site in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing. Voer zoekwoordonderzoek uit om relevante zoektermen te identificeren voor uw organisatie of bedrijf in Wassenaar en integreer deze in uw website content, metagegevens, alt teksten en URL’s.

Online marketingbureau WassenaarLokale SEO

Concentreer u op lokale SEO om uw bedrijf beter zichtbaar te maken voor websitebezoekers en of bedrijfseigenaren, die in Wassenaar zoeken. Zorg ervoor, dat uw Google Bedrijfsprofiel volledig is ingevuld en geoptimaliseerd, inclusief nauwkeurige contactgegevens, openingstijden en foto’s.

Sociale media

Gebruik sociale mediaplatforms om jouw organisatie of bedrijf te promoten en jouw beoogde klanten in Wassenaar te bereiken. Ontdek welke platforms het meest relevant zijn en deel regelmatig interessante content. Wees actief in het beantwoorden van opmerkingen, betrek je volgers bij acties en evenementen.

Online marketing bureau Wassenaar- Online directories

Vervolgens kunt u uw organisatie of bedrijf registreren bij lokale online bedrijvengidsen en directories, zoals Yelp, TripAdvisor en de lokale Wassenaarse bedrijvengidsen. Zorg er dan voor, dat uw vermeldingen up-to-date zijn en overeenkomen met de informatie op uw website en Google Bedrijfsprofiel.

Contentmarketing

Creëer content, die waardevol en relevant is voor jouw doelgroep, zodat deze aantrekkelijk blijft. Denk aan het schrijven van blog posts, het maken van video’s of het delen van andere nuttige content die van belang is voor mensen in Wassenaar. Dit draagt bij aan het opbouwen van autoriteit voor jouw site en het verder uitbouwen van jouw online aanwezigheid. Wij kunnen ook een contentmarketingstrategie voor uw bedrijf of organisatie opstellen

Online adverteren

Vergeet niet advertentieplatforms te benutten, zoals Google Ads of sociale media-advertenties, om jouw bedrijf te promoten in Wassenaar. Richt je advertenties op specifieke zoekwoorden of op demografische gegevens waarmee u de juiste doelgroep kan bereiken.

Google reviews en aanbevelingen

Stimuleer je klanten om online Google recensies achter te laten op platforms zoals Google, Yelp en Facebook. Positieve feedback kan het vertrouwen in jouw organisatie of bedrijf vergroten en jouw online zichtbaarheid versterken.

Samenwerkingen en partnerships

Werk samen met andere lokale bedrijven of influencers in Wassenaar om jouw online aanwezigheid te verbreden en te versterken. Dit kan onder andere door het schrijven van gastblogs voor andere websites, het organiseren van gezamenlijke promoties, of deelname aan lokale evenementen. Het is essentieel om een consistente en doordachte benadering te volgen bij het ondersteunen en versterken van jouw online aanwezigheid. Monitor regelmatig je prestaties, analyseer welke strategieën effectief zijn, en pas je aanpak aan indien nodig.

Kies Connect your World als Online marketing bureau Wassenaar!

 • Ervaren Team: Bij ons vind je een team van doorgewinterde marketeers met een schat aan ervaring in de sector. We blijven continu op de hoogte van de laatste trends en technologieën.
 • Maatwerkstrategieën: Wij begrijpen dat ieder bedrijf uniek is. Daarom ontwikkelen we ´tailor made´ online marketingstrategieën. Deze sluiten perfect aan op uw specifieke doelen en budget.
 • Meetbare Resultaten: Wij geloven in totale transparantie en resultaten die meetbaar zijn. Met geavanceerde analysetools houden we de prestaties van uw campagnes nauwlettend in de gaten en voorzien we u regelmatig van gedetailleerde rapportages, zodat u de voortgang kunt volgen.
 • Klantgerichte Aanpak: Bij ons staat het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten centraal. Wij genieten oprecht van uw succes! Wij werken daarom intensief met u samen om uw organisatie of bedrijf vooruit te helpen.

Contact opnemen Online marketingbureau Wassenaar

Neem gerust vandaag nog contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Laten we samen de online zichtbaarheid optimaliseren en de aanwezigheid van uw bedrijf versterken om uw (omzet)doelen te bereiken. Wij gaan voor een prettige samenwerking.

Blog posts

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Veel gestelde vragen

Hoe vind je een goede freelance SEO specialist?

Helaas bestaat er geen studie om SEO specialist te worden. Daarom is het altijd belangrijk om te kijken naar Google reviews. Online marketing waar SEO optimalisatie onder valt, is een van de vele onderdelen. Als iemand aangeeft, dat hij in alle onderdelen specialist is, dan heb je waarschijnlijk niet te maken met een grote SEO expert. Je zou van te voren, wat inhoudelijke vragen kunnen opzoeken en deze voorleggen aan de freelance SEO specialist om zijn of haar expertise te checken.

Wat kost een goede SEO freelancer?

Een goede SEO freelancer kost vaak tussen de 50 Euro en 110 Euro per uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van ervaring, kwaliteit en de bedrijfsstrategie van de SEO freelancer. Connect your World biedt zijn diensten aan voor 50 Euro per uur ex. BTW. Dit doen we omdat we betaalbaar willen blijven voor het MKB.

Hoe schrijven jullie SEO webteksten?

Goede content op je website is belangrijker dan ooit. In 2023 heeft Google de ‘helpful content’ uitgerold. Het werd daardoor nog belangrijker om nuttige unieke content te schrijven voor de website. Natuurlijk moet je webteksten nog optimaliseren voor SEO, maar de lezer is nog meer belangrijker geworden. Goede webteksten schrijf je trouwens niet bij Chat GPT. Daar krijg je niet de webteksten mee, die Google ‘s goedkeuring kunnen wegdragen. We gebruiken Chat GPT dus als hulpmiddel. Dit komt de SEO rankings van je website ten goede.

Wanneer moet je zoekmachinemarketing inzetten en wanneer Google Ads?

Google Ads zijn advertenties, waar je voor betaalt. Betaal je niet meer, dan zijn de Google advertenties ook direct verdwenen. SEO draait om natuurlijke zoekresultaten, die direct onder de betaalde advertenties staan. Buiten het feit, dat je een SEO specialist moet betalen, als je er een inhuurt, zijn de resultaten behaald met SEO optimalisatie gratis. Het hangt af van de doelen, die je wilt bereiken en op welke termijn. Wil je een product of dienst promoten, maak dan gebruik van SEO. Wil je resultaten die langdurig bovenaan in Google staan, maak dan gebruik van zoekmachinemarketing.

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

SEO specialist inhuren

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.