• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden

SEO uitbesteden, SEO content, SEO specialist Den Haag

SEO uitbesteden aan professional

Bovenaan in Google komen, is hard werken. Er zijn namelijk vele SEO ranking factoren, die van invloed zijn op uw posities in Google. Daarnaast verandert de wereld van het zoeken ook snel. Dat heeft als gevolg, dat een SEO strategie voortdurend aanpassingen nodig heeft. Verder heeft u online ook te maken met concurrentie. Deze concurrenten willen net zoals u heel graag bovenaan bij Google staan. Al met al zijn er dus voldoende argumenten voor het uitbesteden van uw SEO aan een professioneel SEO bureau zoals Connect your World.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

SEO uitbesteden loont

90% van de zoekers op internet komt nooit op Google’s 2e pagina. Tijd steken in SEO geeft u daarom een groot voordeel. Te weinig tijd voor? Besteed uw SEO uit aan Connect your world! u houdt zo meer tijd over voor uw eigen expertise. Onze SEO specialist zorgt ervoor, dat al uw harde werk en de producten die u verkoopt zichtbaar zijn voor de hele wereld.

Geschatte leestijd: 17 minuten

SEO uitbesteden – voor wie is dat interessant?

 • Bedrijven en organisaties die online beter vindbaar willen worden in Google en Bing
 • (MKB) bedrijven die online willen groeien met een duurzame doordachte SEO-strategie
 • Bedrijven die streven naar meer klanten en meer omzet
 • (MKB) bedrijven die zowel op de korte als op de lange termijn hun positie in hun markt willen verstevigen

SEO uitbesteden – SEO plan

Het uitbesteden van uw SEO kan een verstandige stap zijn om uw website beter vindbaar te maken in zoekmachines zoals Google en Bing. Hoe gaat een SEO project bij Online marketing bureau Connect your World precies in zijn werk? SEO bureau Connect your World werkt volgens een vast SEO stappenplan, dat in onderstaande afbeelding goed wordt weergegeven.

SEO uitbesteden, SEO specialist Den Haag, SEO bureau Den Haag

SEO laten doen

Bij Connect your World bieden we branche exclusiviteit aan. Dit betekent, dat u als makelaar in Den Haag er vanuit kunt gaan, dat we niet voor een concurrent makelaar in Den Haag aan de slag gaan.

SEO garantie

Ook bieden wij een 1e pagina garantie aan op vooraf afgesproken Google zoekwoorden. Dit betekent niet no cure no pay. Het betekent, dat wij net zo lang door gaan met optimaliseren, dat de afgesproken SEO zoekwoorden op de 1e pagina bovenaan in Google staan. Als klein bureau geven wij u daarmee een inspanningsverplichting. U heeft daarvoor een vast aanspreekpunt. Vaak hebben wij dagelijks contact met de klant tijdens een SEO optimalisatie project, maar minimaal 1X per week.

SEO uitbesteden aan Connect your World

 • Korte lijnen, veel persoonlijke aandacht
 • Scherpere tarieven dan bij een groot marketingbureau
 • Mogelijkheid tot gespreid betalen
 • 1e pagina garantie
 • SEO uitbesteden betekent meer tijd over voor uw core business

Gratis SEO website scan en Zoekwoordenonderzoek

Gratis SEO scan

Als eerste stap doen wij altijd een kennismakingsgesprek. Hierin komen uw wensen en onze aanpak aan bod. Dit doen wij altijd aan de hand van een gratis SEO scan van uw website. Zeer vaak krijgt u het zoekwoordenonderzoek ook nog van ons cadeau. Bij het delen van de resultaten van de SEO scan zit ook een plan van aanpak voor een SEO campagne inbegrepen. Tevens krijgt u een kostenplaatje. De kosten zijn bij benadering, omdat uit verder onderzoek, bijvoorbeeld SEO concurrentie onderzoek onverwachte kosten naar voren kunnen komen.

SEO stappen plan

 1. Research en analyse
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. On page SEO
 4. SEO copywriting
 5. Website snelheid
 6. Content marketing en linkbuilding
 7. Monitoring en opvolging

1. Research en analyse

Als eerste beginnen we altijd met een analyse van de website. Wij beoordelen hierbij de volgende punten:

 • Hoe de website eruit ziet
 • De navigatiestructuur
 • UX-design
 • Staat van de mobiele website
 • Call to action’s (Conversie optimalisatie).

SEO tools voor een goede analyse

Een goede SEO analyse kan niet gedaan worden zonder goede software. Websites of webshops kunnen dermate groot zijn, dat goede software noodzakelijk is voor een goede analyse. Connect your World heeft de beschikking tot deze software en kan met deze soms ook wel gratis SEO tools een zeer grondige Website SEO check van uw website of webshop uitvoeren.

Website SEO check

De SEO analyse en concurrentie analyse is meteen van groot belang. U wilt het namelijk beter doen dan uw concurrent. Die plek bovenaan in Google is voor u en niet voor hem. Met behulp van de software en een stevige stoot ervaring, hebben wij vrij snel in kaart gebracht, waar de verbeterpunten voor de website zitten. In bijna alle gevallen besteden wij aandacht aan:

SEO optimalisatie is belangrijk om hoger in Google te komen met uw website dan de concurrentie. Alleen dan gaat u meer websitebezoekers trekken en meer omzet draaien. Een analyse van de concurrentie is dus noodzakelijk. Waar kunt u het verschil mee maken? Hoewel een dosis realisme wel van belang is. Als webshop zal u het heel lastig hebben om BOL voorbij te streven. Toch kunt u door het uitbesteden van uw SEO zoekmachine optimalisatie in Google aan een klein SEO bedrijf snel schakelen en ze de loef af steken op bepaalde aspecten.

Google Bedrijfsprofiel

Ook belangrijk is om te kijken wat er nog niet is. Bij lokale SEO ziet u nog vaak genoeg, dat Google Bedrijfsprofiel niet is geïnstalleerd. Met Google Bedrijfsprofiel voorheen Google Mijn Bedrijf verbetert u de zichtbaarheid en lokale vindbaarheid van uw website sterk. Deze gratis tool van Google is een ‘must have om uw lokale vindbaarheid te verbeteren.

SEO uitbesteden, Google, Google Mijn Bedrijf

Als research en SEO analyse grotendeels gedaan is, volgt er een gesprek over de bevindingen. Wat zijn bijvoorbeeld de belangrijkste punten om te verbeteren en het snelste resultaat te boeken. Uiteindelijk komen we tot een gebalanceerde SEO planning.

SEO uitbesteden begint met O meting en KPI’s vaststellen

In overleg met de eigenaar of eindverantwoordelijke bepalen we realistische doelen. We kijken naar de huidige SEO rankings, bezoekersaantallen en andere kengetallen. Daarnaast kijken wij of we op een bepaald aantal Google zoekwoorden een 1e pagina garantie kan geven. Dat betekent niet No Cure No Pay, maar een garantie, dat we net zo lang door gaan tot de vooraf afgesproken SEO zoekwoorden op de 1e pagina bovenaan in Google staan.

SEO offerte

Als we met elkaar in zee gaan, zullen wij een scherpe SEO offerte voor u maken. Wij kunnen daarmee flexibeler en voordeliger zijn dan bijvoorbeeld een groot Online Marketing Bureau zoals IMU. Een SEO-strategie staat in feite gelijk aan een lange termijn strategie. Dit biedt ons dan ook de mogelijkheid om de factuur op te splitsen en maandelijks een relatief kleiner bedrag te betalen. Bij een akkoord verwachten wij een getekende offerte retour inclusief een kleine aanbetaling.

2. Zoekwoorden-onderzoek

Eén van de eerste activiteiten, die we in overleg gaan oppakken is een Zoekwoordonderzoek. Dit is belangrijk, omdat als u niet de juiste zoekwoorden gebruikt op uw website, deze nooit gevonden worden door de doelgroep, die u wilt bedienen. Een doordacht zoekwoorden onderzoek kan de SEO optimalisatie van uw website maken of breken. Daarom is het van belang om in de huid te kruipen van uw potentiële klant. Welke SEO zoekwoorden tikken ze in in de zoekmachine om bedrijven zoals die van u of van de concurrentie te vinden? Welk probleem lost u op voor uw klant en welke vragen leven er bij deze doelgroep? Als u dat goed kan verwoorden op uw website, heeft u een groot voordeel als er op een gegeven moment tot aanschaf van een product wordt overgegaan.

SEO Zoekwoorden en Conversies verhogen

Connect your World geeft u een gedegen advies over welke Google zoekwoorden voor u van belang zijn. Wij kijken hierbij naar zoekvolume en naar de mate van concurrentie. Ook kijken wij naar ‘longtail keywords‘, ‘lsi keywords’ en FAQ. Wij zorgen voor de optimale balans in de SEO zoekwoorden, die u target. Dat is de manier om ervoor te zorgen, dat de mensen die uw website gaan bezoeken ook uw product gaan kopen of dienst gaan aanschaffen (Conversie optimalisatie).

3. On Page SEO

Op basis van het zoekwoordenonderzoek gaan wij verder met het optimaliseren van bestaande content. Op bijna elke website laat men hier kansen liggen. Op dit punt ontstaat ook vaak de meeste discussie met de klant. Wilt u beter gevonden worden in Google met uw website, dan zult u veranderingen en verbeteringen moeten doorvoeren. U moet een balans vinden tussen een tekst, die lekker leest voor de gebruiker en een tekst waarvan Google begrijpt, waar deze over gaat. Alleen zo kan Google bepalen op welke positie in Google hij uw pagina of website moet ranken ten opzichte van de concurrentie.

SEO zoekmachine optimalisatie in Google verbeterpunten

Veel voorkomende On page SEO optimalisaties die moeten worden aangepakt zijn:

 • Het lezen op een PC of een mobiel is wezenlijk anders dan het lezen van papier. Webteksten moet u daarom opdelen in alinea’s met kopjes (H1-H6) er boven. U helpt de bezoeker hier enorm mee, omdat het zo veel gemakkelijker is om een website of pagina te scannen.
 • Verwerk de relevante zoekwoorden, die u heeft bepaald in uw zoekwoorden onderzoek en in uw webteksten. Maar pas op overdaad schaadt.
 • Content bestaat uit meer dan tekst. SEO geoptimaliseerde afbeeldingen zijn ook belangrijk voor uw website, zeker als u een webshop hebt. Geef SEO afbeeldingen daarom een betekenisvolle bestandsnaam en vul de Alt tekst in. Zo kan Google bepalen wat er op de afbeelding staat.
 • In een goed leesbare tekst houdt u de zinnen redelijk kort, schrijft u in de actieve vorm en legt u moeilijke begrippen uit.

4. Copywriting for SEO

Zonder goede content heeft u geen goede website. Google is namelijk gek op goede unieke content en beloont dat dan ook vaak met een betere SEO ranking. Is alles niet al geschreven dan? Het is inderdaad lastig om unieke content te schrijven en op te vallen ten opzichte van de concurrentie. Een paar vuistregels die wij zelf toepassen zijn:

 • Zoek in Google op de SEO zoekwoorden, die u eerder bepaald heeft in uw zoekwoordonderzoek en kijk wat voor content er boven komt drijven. Om iets unieks te schrijven, moet u eerst weten wat er al wel is.
 • Kijk daarom ook wat de concurrentie (branche genoten op de 1e pagina van Google) heeft geschreven.
 • Gebruik een tool zoals Answer The Public. Met de tool Answer The Public heeft u snel door, wat voor soort vragen er allemaal leven over een bepaald onderwerp.
 • Neem ook een kijkje bij een aantal vaktijdschriften (online) om te kijken wat de laatste ontwikkelingen zijn in een bepaalde branche.
 • Wees brutaal en durf! Gebruik prikkelende koppen en daag uw lezer uit met uitdagende standpunten.

SEO teksten uitbesteden

Het is mogelijk om te kiezen voor het uitbesteden van uw SEO webteksten. Als copywriter hebben wij al voor vele websites allerlei teksten geschreven. Wij kunnen een tekst opbouwen en kiezen daarbij voor data van gewaardeerde bronnen. Daarnaast hebben wij naast copywriting skills ook nog verstand van SEO zoekmachine optimalisatie. Een copywriter kan niet zonder SEO vaardigheden. Controleer dat, als u overweegt om uw SEO teksten uit te besteden.

5. Website snelheid en Site performance

Connect your World besteedt als het nodig is, en dat is het vrij vaak, veel aandacht aan Website snelheid / laadtijd en site performance. Website snelheid is namelijk een erg belangrijke SEO ranking factor. Het is al vaak onderzocht, maar mensen haken echt af, als een website te traag reageert. Terwijl vaak met een kleine aanpassing en een relatief kleine investering al veel aan ‘website snelheid’ gewonnen kan worden.

Technische SEO

Het is ook belangrijk, dat er aandacht wordt besteed aan een optimale indexatie van uw website. Vaak elke dag crawlt (doorzoekt) Google uw website. Tijdens het crawlen wil Google graag overal goed en gemakkelijk bij kunnen. Zo kan Google bepalen, waar de webpagina’s op uw website over gaan. Hoe beter Google dit kan zien, hoe groter de kans op posities bovenaan Google op de voor u relevante Google zoekwoorden. Connect your World analyseert uw website op technische SEO aspecten zoals onder andere de website snelheid, mobiel-vriendelijkheid, kapotte links, site architectuur en goed ingediende XML-sitemap. Indien nodig brengen we hier wijzigingen op aan.

6. Content marketing en SEO Linkbuilding

Content marketing en Linkbuilding zijn de belangrijkste onderdelen van een Online Marketing Strategie. Uiteindelijk draait het erom, dat u uw product of dienst verkoopt. Of dat u de gebruiker van uw website aanzet om een bepaalde actie te ondernemen. Voor marketeers is conversie optimalisatie het allerbelangrijkste.

Conversie optimalisatie

Veel meer websitebezoekers is leuk en het heeft ook zeker zijn waarde. Als deze websitebezoekers echter niets doen, dan heeft u daar als bedrijf niet heel veel aan. U wilt namelijk uw product of uw dienst verkopen. ‘Connect your World’ besteed daarom veel aandacht aan de elementen, die van belang zijn om het aantal conversies te verhogen.

Denk daarbij aan de volgende punten:
 • Duidelijk zichtbare contact- en adresgegevens
 • Klikbare contactgegevens voor mobiel
 • Opvallende call to action buttons
 • Eenvoudige formulieren
 • Snelle en eenvoudige processen om een product of dienst aan te schaffen inclusief afrekenen

Voor het verhogen van het aantal conversies is het belangrijk, dat u SEO webteksten conversie gericht kan schrijven.

SEO Linkbuilding

Met Linkbuilding kunt u relatief snel nog steeds grote vorderingen met uw SEO rankings maken. Bij SEO Linkbuilding is het belangrijk, dat u dit stapsgewijs aanpakt. U kunt beginnen met een kickstart en binnen een week honderden backlinks toevoegen. Wij hebben echter de voorkeur voor een andere manier van werken. We proberen altijd in het begin een stevige basis neer te leggen en vervolgens maandelijks (tussen 3 en 6 maanden) elke maand er plus minus 20 bij te voegen. De volgende vragen gaan wij u dan stellen:

 • Heeft u bepaalde kwaliteitseisen voor uw backlinks?
 • Wilt u betalen voor backlinks?
 • Mogen er backlinks op uw website staan die linken naar andere websites?

Het betalen voor backlinks zit tegenwoordig in een grijs gebied. Google is er geen fan van, maar het werkt nog wel. Het voordeel van backlinks kopen is, dat u geen retour link hoeft te plaatsen op uw eigen website. U kunt bij ons verschillende linkbuilding pakketten aanschaffen.

Linkbuilding strategie

Mocht u gebruik maken van retour linken of van abc linken, dan ontkomt u er niet aan om ergens op de website een plek te reserveren voor backlinks. Deze plek moet enigszins zichtbaar zijn, anders heeft het onvoldoende waarde. Het voordeel hiervan is wel, dat het met gesloten beurzen gaat.

Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilden lijkt op het eerste gezicht gemakkelijk. Het is echter lastiger dan menigeen denkt. Een slechte backlink kan uw rankings negatief beïnvloeden. Vraag daarom advies aan een linkbuilding specialist of overweeg het uitbesteden van linkbuilding aan Connect your World.

7. Meten, monitoring en opvolging

Meten is weten! Aan het begin van een SEO project of SEO optimalisatie opdracht dient Google Analytics en Google Search Console op uw website geïnstalleerd te zijn. Op basis van data kunnen we betere besluiten nemen en op basis daarvan de website aanpassen.

SEO rankings

Gedurende het SEO optimalisatie project monitoren wij al nauwgezet of de rankings van de website of van pagina’s aan het stijgen zijn. SEO zoekmachineoptimalisatie is echter een lange termijn strategie. Zeker tot drie maanden na afloop van het SEO project monitoren wij hoe de website ervoor staat. En vaak is dat nog langer, omdat we toch een lange termijn relatie met elkaar aangaan.

SEO optimalisatie is geen sprint maar een marathon

Het is belangrijk om uw website bij te houden en ervoor te zorgen, dat de webteksten actueel blijven. Google wil, dat gebruikers van websites actuele informatie krijgen voorgeschoteld. Websites, die worden bijgehouden, scoren daarom beter in de SEO rankings, dan verouderde en niet goed bijgehouden websites.

SEO kost een hoop tijd en energie

SEO is altijd in beweging en SEO rankings zijn niet in beton gegoten. U heeft een SEO specialist ingehuurd en aan het werk gezet. De concurrentie zit echter ook niet stil en kunnen precies het zelfde doen als u. Doet u na een SEO project een tijd niets meer aan uw website? Dan is de kans groot, dat na verloop van tijd, de SEO rankings van uw website gaan wegzakken. Daarom raadt Connect your World het volgende aan:

 • Huur een SEO specialist in voor uw website voor bijvoorbeeld 4 uur per maand en laat verouderde content updaten.
 • Probeer 1X per maand een blog of andere content aan uw website toe te voegen.
 • Voeg maandelijks een paar kwalitatief goede backlinks toe
 • Deel uw content geregeld via Sociale Media of via het Google Bedrijfsprofiel.

SEO uitbesteden kosten

Aan het uitbesteden van uw SEO zijn natuurlijk kosten verbonden. Deze kosten verdient u echter ruimschoots terug als u met een SEO specialist aan de slag gaat. SEO optimalisatie houdt echter nooit op. Het kan dus verstandig zijn om uit te rekenen wat u maandelijks kan missen om aan SEO te doen en een SEO abonnement te nemen. Naast on page SEO zijn wij ook specialist in off page SEO.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist uit Den Haag. Tevens is Herman de eigenaar van SEO en Content Marketing bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Herman is een ervaren SEO consultant, lokale SEO specialist en Content Marketeer. Hij weet alles van de SEO Yoast plug-ins.

SEO specialist inhuren

Online marketing bureau Connect your World is naast Den Haag ook als SEO en Content Marketing bureau actief in de volgende regio’s:

Bent u enthousiast geworden over SEO marketing bureau Connect your World? Wilt u daarom uw SEO uitbesteden of uw SEO teksten uitbesteden aan SEO bureau Connect your World? Bel of e-mail ons dan! Met de SEO checklists op deze website kunt u alvast een start maken met de SEO optimalisatie van uw website. Ook deze lijst met gratis SEO tools is super handig. Uw SEO laten doen of uw SEO optimalisatie zelf doen? Het is allemaal mogelijk bij SEO bureau Connect your World.

Wat is SEO?

Ook als u antwoord wilt op de vraag Wat is SEO?, vindt u het antwoord op deze website. Nog meer tips vindt u in deze SEO checklist.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Veel gestelde vragen

Waarom SEO uitbesteden?

Uw SEO uitbesteden is verstandig, omdat er inmiddels meer dan 200 factoren zijn, die van invloed zijn op de SEO van uw website. Wilt u de SEO optimalisatie van uw website laten doen? Dan kost dat tijd! En tijd is iets wat een ondernemer altijd te kort komt. Als ondernemer heeft u juist die tijd nodig om goed te gaan ondernemen. Daarnaast is door de vele SEO ranking factoren SEO optimalisatie zelf doen een lastige klus. Daarom raden wij altijd aan om te gaan voor zoekmachine optimalisatie uitbesteden en met een SEO specialist aan de slag te gaan om uw SEO te optimaliseren.

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.