• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO-specialist Westland inhuren

SEO-specialist Westland inhuren

SEO strategie, Technische SEO, SEO-specialist Westland

SEO specialist Westland

Connect your World is de SEO specialist voor bedrijven in het Westland. SEO en Content Marketing Bureau Connect your World is gevestigd aan de rand van Den Haag. Binnen een paar minuten en zeker binnen een half uur zijn wij bij u op locatie. Online marketing bureau Connect your World hecht zeer aan persoonlijk contact. Als u als bedrijf in het Westland een SEO specialist nodig heeft, dan gaan we in principe een lange termijn relatie met elkaar aan. Samen zorgen we er voor, dat uw website bovenaan in Google komt op de voor u relevante zoekwoorden in het Westland en op elke andere locatie waar u maar wenst.

Wat maakt ons uniek?

  • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
  • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
  • Gratis SEO website scan
  • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
  • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

SEO tarieven

Tarieven of prijzen zijn belangrijk, maar veel belangrijker is, wat het u gaat brengen om te investeren in SEO. SEO is niet gratis en u hoeft niet meer te spenderen dan nodig is. Daarnaast kunnen investeringen in SEO ook over meerdere maanden worden uitgespreid.

SEO specialist Westland – Connect your World geeft graag waarde weg

Gedurende een SEO project zijn er meerdere wielen waar u aan kan draaien. SEO bureau Connect your World kan u van A-Z ontzorgen. Dat kost logischerwijs iets meer. U kunt er ook voor kiezen om bepaalde simpele dingen zelfstandig op te pakken. Het kost u dan wel meer tijd, maar u drukt de kosten.

SEO checklists

Op deze website vindt u een overzicht van diverse SEO checklists, waarmee u zelfstandig een start kan maken met de SEO optimalisatie van uw website.

SEO tools

Op onze website vindt u ook een overzicht van veelal gratis SEO tools. Een goed begrip van de met name Google tools helpt u verder met de SEO zoekmachineoptimalisatie van uw website.

Gratis SEO scan

Een gratis SEO scan is vaak het eerste wat wij doen om te achterhalen, wat er moet gebeuren om uw website bovenaan Google te krijgen. U krijgt dan een overzicht van wat er moet verbeteren, hoe we dat gaan aanpakken en wat dat ongeveer gaat kosten. Als we daar eenmaal uit zijn en duidelijkheid hebben geschapen, gaan we aan de slag.

SEO specialist Westland – SEO plan

Connect your World begint altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Daarnaast is er veel aandacht voor kwalitatief goede content en voor linkbuilding. We doen ons best om zo transparant mogelijk te werken met korte communicatielijnen.

SEO-specialist Westland

Heb je een bedrijf in het Westland of werk je in het Westland? Wil je eindelijk gaan scoren met de website van jouw bedrijf en meer omzet gaan draaien? Dan is een investering in SEO optimalisatie van veel toegevoegde waarde. Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen wij wat voor waarde wij kunnen toevoegen aan jouw bedrijf.

SEO specialist Westland

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en Content marketeer uit Den Haag. Daarnaast is Herman de eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag Zuid West vlakbij het Westland. Heeft u een vraag over SEO? Of wilt u ons inhuren als SEO specialist? Neem dan contact op met deze SEO specialist uit het Westland.

Linkbuilding en SEO uitbesteden

Connect your World is de specialist in Linkbuilding en SEO. Het uitbesteden van zowel SEO optimalisatie als SEO Linkbuilding is bij Connect your World in goede handen.

SEO-specialist Westland Blogs

Openingstijden

Online marketing bureau Connect your World is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur.

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.