• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Den Haag

SEO bureau Den Haag

SEO bureau Den Haag
De Utrechtse Baan in Den Haag

Schakel Connect your World in de regio Den Haag in voor:

1. SEO Audit

Met een SEO Audit achterhalen wij, hoe uw website erop dit moment voor staat en wat er moet gebeuren om uw website bovenaan Google te krijgen. Bel of mail ons en wij gaan ook voor u aan de slag.

2. Zoekwoordenonderzoek

Een Zoekwoordenonderzoek is bijna altijd de 2e stap in een SEO project. Hierin onderzoekt Connect your World wat de beste zoekwoorden zijn, waarop gebruikers van Google zoeken om een bedrijf zoals dat van u te vinden. Wij hebben de beschikking over verschillende SEO tools om ook de juiste zoekwoorden voor u op te sporen.

3. SEO uitbesteden

SEO optimalisatie kan behoorlijk arbeidsintensief zijn. Het is belangrijk als bedrijfseigenaar om de juiste mensen en partijen om u heen te verzamelen. Uw SEO uitbesteden kan daarom een slimme zet zijn. De zichtbaarheid en vindbaarheid van uw website is namelijk een belangrijke voorwaarde voor veel bedrijven om goed te scoren. Huur daarom een SEO expert in en houdt u zelf bezig met uw ‘core business’. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl

4. SEO Linkbuilding

Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van een SEO strategie. Het bepaalt voor ongeveer 30% van het totaal welke posities u met uw website gaat innemen in Google. Daarom is het belangrijk, dat het goed gebeurt. Het is van toegevoegde waarde om een professionele linkbuilder in te schakelen en Linkbuilding uit te besteden. Bij Linkbuilding bureau Connect your World kan Linkbuilding al voor 199 EURO per maand. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl.

5. SEO content

Relevante actuele content is de levensader van uw website. Zonder content heeft u geen website. Daarnaast is uw website het online visitekaartje van uw bedrijf. Uw website moet daarom staan als een huis, zonder spelfouten. Voor slechts 199 EURO redigeert SEO bureau Connect your World bestaande webteksten & blogs. Als eindproduct krijgt u een website in perfect Nederlands en in de juiste schrijfstijl. Deze aanbieding geldt voor websites van 10 a 15 pagina’s. Voor websites met meerdere pagina’s kunt u voor de prijs onderhandelen via info@connectyourworld.nl of bel 06-41226543

6. Afbeeldingen

Afbeeldingen zijn een belangrijk onderdeel van uw content & afbeeldingen optimaliseren is daarom een belangrijk onderdeel van uw SEO strategie. Connect your World gebruikt Smush Pro om afbeeldingen of foto’s op uw website goed te optimaliseren. Dit kost per jaar 99 EURO.

7. Webteksten en Blogs laten schrijven

Een website zonder goede content is geen website. Google vindt relevante, actuele en unieke content zeer belangrijk. Zorg daarom regelmatig voor een update van uw website teksten. Voeg ook op regelmatige basis een blog toe aan uw website. Dit heeft allemaal een positieve impact op uw SEO. Connect your World kan nieuwe webteksten en blogs voor u schrijven. Neem contact met ons op via tel 06-41226543 of e-mail info@connectyourworld.nl

8. Google Ads

Google Ads, adverteren op Google is belangrijk om op korte termijn nieuwe leads binnen te halen. De schoorsteen moet blijven roken. Google Ads is daarvoor cruciaal. Afhankelijk van hoe uw bedrijf er (online) voorstaat, bepalen wij of u moet inzetten op zoekmachineoptimalisatie of op Google Ads of op beiden. Connect your World rekent slechts 39,95 EURO per uur exclusief advertentiekosten. Informeer via info@connectyourworld.nl naar welke opties er zijn.

SEO Den Haag & omstreken

Zoekt u een SEO bureau in Den Haag en omstreken? Dan bent u bij SEO & Content Marketing bureau Connect your World aan het juiste adres. De laatste jaren heeft Lokale SEO een grote vlucht genomen. Als mensen een specialist willen inhuren, dan huren ze het liefst een specialist die bij hen in de buurt woont. Lokale vindbaarheid is voor veel bedrijven daarom belangrijker dan ooit.

SEO optimalisatie in de regio Den Haag

Hoewel het in de online wereld niet perse nodig is om elkaar irl te zien, is het toch wel fijn om het gezicht van een persoon een keer te zien. Voor ons is het ook een kleine moeite om in de auto te stappen en bijvoorbeeld naar Zoetermeer, Leiden, Voorburg, Rijswijk, Delft of Wassenaar te gaan. Een SEO traject kan namelijk een langere tijd duren. Daarom ontmoeten wij graag de mens achter een website.

SEO, Den Haag, SEO The Hague, SEO strategie, SEO bureau Den Haag
Hofvijver Den Haag

Bovenaan in Google – SEO bureau Den Haag

Connect your World helpt u om uw dromen waar te maken. We leven tegenwoordig in een online wereld en geen enkele organisatie of bedrijf kan tegenwoordig zonder website. Een mooie website is helaas nog geen goed vindbare website. Een goede SEO specialist helpt u om die reden uw website hoger in Google te krijgen op de voor u relevante zoekwoorden.

SEO bureau Den Haag
De eigenaar van SEO bureau Connect your World woont vlakbij het Vredespaleis in Den Haag en geniet regelmatig van dit prachtige gebouw.

SEO Den Haag – SEO strategie

Om uw website bovenaan in Google te krijgen heeft Connect your World een SEO strategie. Met behulp van deze SEO strategie en Content Marketing strategie helpen wij elke website omhoog.

SEO checklist

Connect your World uit Den Haag is de kwaadste niet. We geven graag dingen weg om de kennis van SEO bij bijvoorbeeld ZZP-ers te vergroten. Op deze website staan vele blogs over SEO & Content Marketing onderwerpen. Daarnaast is het handig om eens een SEO checklist te bekijken, zodat u er achter komt, wat er bij een SEO traject allemaal komt kijken. Een SEO traject kan namelijk zeer arbeidsintensief zijn.

SEO check of gratis SEO scan

Een SEO scan van uw website is bij SEO bureau Connect your World altijd gratis. Wij halen uw website door verschillende SEO software pakketten. Daarna maken wij een lijstje voor u, wat er allemaal moet gebeuren om uw website bovenaan in Google te krijgen. Vervolgens is het aan u.

SEO Den Haag – SEO prijzen

Connect your World heeft voor elke website (klein of groot) de juiste oplossing in huis. Bent u een start-up? Dan houden wij daar rekening mee in de prijsstelling. Bekijk hier de tarieven.

SEO bureau in Den Haag: de voordelen

  • Wij spreken samen met u als klant een 1e pagina garantie af op de voor u relevante zoekwoorden.
  • Werkt u in Voorburg, Zoetermeer, Leiden, Rijswijk, Delft, Wassenaar, Poeldijk, Monster, Wateringen, Nootdorp, Leidschendam, Voorburg of Den Haag zelf? Dan nemen wij wat lekkers mee voorbij de koffie.
  • We activeren uw Google Mijn Bedrijf account.
  • U krijgt een sociale media advies zonder extra meerkosten.
  • Een SEO scan is altijd gratis.

Klanten van Connect your World in de regio Den Haag

SEO & Content Marketing Blogs

SEO Den Haag, SEO bureau Den Haag
Vlaggen in Den Haag, The Hague

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en Contentmarketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben meerdere SEO projecten met succes afgerond in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Kijk ook eens op mijn Facebook of Twitter account voor meer informatie over SEO of Content Marketing. Heeft u een vraag? Of wilt mij inhuren als SEO specialist in de regio Den Haag? Surf naar mijn Contactpagina en bel of e-mail mij.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl
0/5 (0 Reviews)
Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.