• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Den Haag inhuren

SEO bureau Den Haag inhuren

SEO bureau Den Haag

Online marketing bureau Connect your World – Inleiding

Connect your World is een online marketingbureau met zijn basis in Den Haag. We zijn de Nr 1, als u een SEO bureau in Den Haag zoekt. Wij hebben reeds talloze ondernemingen geholpen bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid, dankzij onze expertise, ervaring en uitgebreide netwerk. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Randstad, de Drechtsteden en Noord-Brabant. Desondanks staan we ook open voor projecten en opdrachten uit andere provincies. Hoewel we geen reusachtig online marketingbureau zijn, vinden we juist, dat dat onze aantrekkingskracht versterkt.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO quickscan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

We vertellen wat we doen. Wij doen wat we beloven en reageren super snel op vragen.

Herman Geertsema

Digitale marketing (SEO) oplossingen

“Connect your World,” uw partner in digitale marketing, biedt een uitgebreid scala aan SEO services om uw online aanwezigheid te versterken:

1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wij zijn gedreven door de kunst van het verbeteren van websites voor zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) vormt namelijk de kern van elke succesvolle online marketingstrategie. Daarom hanteren wij geavanceerde technieken en bewezen methoden om ervoor te zorgen, dat uw website hoger scoort in de zoekresultaten van vooraanstaande zoekmachines zoals Google. Door zorgvuldige identificatie en implementatie van relevante zoekwoorden, het toepassen van technische SEO-optimalisatie en het verwerven van hoogwaardige SEO-backlinks, helpen we uw bedrijf om meer organisch verkeer te genereren en uw online zichtbaarheid te vergroten. Klik hier om uw SEO te laten doen.

2. Contentmarketing

Naast SEO beschikken we ook over diepgaande expertise op het gebied van contentmarketing. We begrijpen namelijk, dat waardevolle en relevante content van vitaal belang is om uw doelgroep aan te trekken en te betrekken. Ons team van ervaren copywriters en contentstrategen staat klaar om u te helpen boeiende content te creëren en te verspreiden. Daarbij vertellen wij uw merkverhaal, bouwen we uw autoriteit op en vergroten wij de betrokkenheid van uw doelgroep. Of het nu gaat om het schrijven van blog posts, het creëren van infographics of het ontwikkelen van video-content, wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt gecommuniceerd.

3. Linkbuilding in SEO

Bovendien zijn we deskundigen op het gebied van linkbuilding. Daarbij is het verkrijgen van hoogwaardige backlinks naar uw website van cruciaal belang om de autoriteit van uw site te vergroten en hogere posities in zoekmachines te bereiken. Ons team identificeert bijvoorbeeld relevante websites en bouwt waardevolle links om uw online zichtbaarheid en rangorde positief te beïnvloeden. Daarnaast blijven we up-to-date met de nieuwste zoekmachine-trends en -richtlijnen om ervoor te zorgen, dat onze linkbuilding strategieën effectief zijn en voldoen aan de beste praktijken. Klik vervolgens hier om uw SEO linkbuilding te laten doen.

4. Google Ads-campagnes

Daarnaast bieden we deskundig advies en beheer van Google Ads-campagnes. Door gerichte advertenties op het Google-netwerk kunnen we uw bedrijf namelijk direct onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Daarvoor analyseert ons team uw doelgroep, voert uitgebreid zoekwoordonderzoek uit en ontwikkelt doelgerichte advertentiecampagnes om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. We optimaliseren voortdurend de prestaties van uw advertenties en bewaken de resultaten om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement haalt uit uw advertentie-investering.


SEO bureau Den Haag

SEO bureau Den Haag – Maatwerkoplossingen

Bij ons online marketingbureau realiseren we ons, dat elk bedrijf uniek is en specifieke doelstellingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte strategieën en oplossingen, die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en budget. We werken nauw met u samen om uw onderneming en doelgroep volledig te begrijpen, zodat we doeltreffende digitale marketingcampagnes kunnen creëren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Online marketeer inhuren

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe ons online marketingbureau, gevestigd in Den Haag, u kan helpen uw online aanwezigheid te vergroten en uw zakelijke doelen te realiseren. We kijken er naar uit om met u samen te werken!


SEO Den Haag – SEO strategie

Om uw website in Den Haag bovenaan in Google te krijgen heeft Connect your World een SEO strategie. Met behulp van deze SEO strategie en Content Marketing strategie helpen wij elke website naar een positie bovenaan Google.

Waarom is SEO voor bedrijven in grote steden zoals in Den Haag juist zo belangrijk?

Juist in grote steden zoals Den Haag is lokale SEO ontzettend belangrijk. Op de 1e pagina van Google staan vaak 3 advertenties en 10 organische zoekresultaten. In Den Haag zijn er bijvoorbeeld meer dan 100 makelaars. Er zijn ook meer dan 100 loodgieters in Den Haag. Ook zijn er misschien wel 200 restaurants in Den Haag. Dat gezegd hebbende is een positie bovenaan Google goud waard voor dit soort lokale bedrijven. Het is namelijk zo, dat u alleen op de bovenste 5 posities in Google online uw klanten binnen haalt. Staat u dus niet bovenaan in Google? Dan is het belangrijk om een list te verzinnen om daar wel te komen of naar een alternatief te zoeken zoals Google Ads Campagnes.


SEO, Den Haag, SEO The Hague, SEO strategie, SEO bureau Den Haag

Bovenaan in Google – SEO bureau Den Haag

Online marketingbureau Connect your World helpt u om uw dromen waar te maken. We leven tegenwoordig in een online wereld en geen enkele organisatie of bedrijf kan tegenwoordig zonder website. Een mooie website is helaas nog geen goed vindbare website. Een goede SEO specialist helpt u om die reden uw website hoger in Google te krijgen in Den Haag op de voor u relevante zoekwoorden.

SEO bureau Den Haag
Vredespaleis in Den Haag, waar SEO bureau Connect your World gevestigd is.

SEO checklist

Online marketingbureau Connect your World uit Den Haag is de kwaadste niet. We geven namelijk graag dingen weg om de kennis van SEO optimalisatie bij bijvoorbeeld ZZP-ers te vergroten. Op deze website staan vele blogs over bijvoorbeeld Zoekmachine Optimalisatie en Content Marketing onderwerpen. Daarnaast is het handig om eens een SEO checklist te bekijken, zoals bijvoorbeeld een checklist voor: Content Marketing, Lokale SEO of een SEO Audit. Zo komt u er achter, wat er bij een SEO traject allemaal komt kijken. Een SEO traject kan namelijk zeer arbeidsintensief zijn. Connect your World stelt graag een SEO plan voor u op.


Gratis SEO scan website van SEO bureau in Den Haag

Een SEO scan van uw website is bij SEO bureau Connect your World altijd gratis. Wij halen uw website door verschillende SEO software pakketten. Daarna maken wij een lijstje voor u, wat er allemaal moet gebeuren om uw website bovenaan bij Google te krijgen. Vervolgens is het aan u, wat u met onze gratis SEO check wilt gaan doen.


SEO Den Haag – SEO prijzen

Online marketingbureau Connect your World heeft voor elke website (klein of groot) de juiste oplossing in huis. Bekijk hier onze SEO tarieven.


SEO en Content Marketing Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist in Den Haag en Content Marketeer. Tevens is hij de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Hij is een zeer ervaren freelance SEO expert en Content Marketing Expert. Heeft u een vraag? Of wilt u ons SEO specialist inhuren in de regio Den Haag? Surf naar onze Contactpagina en bel of e-mail ons.

SEO Zuid Holland

Wij zijn als online marketing bureau ook werkzaam in Wassenaar en in Voorburg. Tevens kunt u ons als SEO specialist in de provincie Zuid Holland inhuren als:

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Openingstijden

Online marketing bureau Connect your World en uw SEO bureau in Den Haag is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot en met 17.30 uur.


  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Veel gestelde vragen

  Hoe kom je bovenaan in Google?

  Om bovenaan in Google te komen, is het essentieel om hoogwaardige en relevante content te creëren, die voldoet aan de zoekintentie van gebruikers. Daarnaast is het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, zoals het gebruik van relevante zoekwoorden, het verbeteren van de website snelheid en het hebben van een mobielvriendelijke site, cruciaal. Het opbouwen van autoriteit door middel van SEO backlinks van betrouwbare en relevante websites kan ook helpen om de positie in de zoekresultaten te verbeteren. Het regelmatig bijwerken en vernieuwen van uw content kan de relevantie ervan behouden. Dit vergroot de kans om hoger te ranken. Tot slot kan het gebruik van tools zoals Google Bedrijfsprofiel en het inspelen op lokale SEO – factoren bijdragen aan een betere zichtbaarheid in lokale zoekresultaten.

  Waarom is SEO uitbesteden een goede stap?

  SEO uitbesteden kan een goede stap. Dit komt, omdat het een complex en voortdurend veranderend vakgebied is, waarbij expertise en tijd nodig zijn om effectief te zijn. Het inhuren van een gespecialiseerd SEO – team kan leiden tot betere resultaten, zoals hogere rankings in zoekmachines en meer organisch verkeer naar uw website. Externe SEO professionals hebben vaak toegang tot geavanceerde tools en technieken, die niet direct beschikbaar zijn voor individuen of kleine bedrijven. Het stelt u in staat om uw te concentreren op uw kernactiviteiten. Terwijl de experts zich ondertussen bezighouden met het optimaliseren van uw online zichtbaarheid. Bovendien kunnen ze strategieën op maat maken, die aansluiten bij uw specifieke doelen en doelgroepen. Dit leidt hoe dan ook tot een hoger rendement op uw investering in SEO.

  Hoe maakt u goede content?

  Om goede content te maken, die aansluit bij de behoeften van de helpful content update van Google, is het cruciaal om u te richten op het bieden van nuttige en relevante informatie aan uw doelgroep. Begin met het identificeren van veel gestelde vragen en problemen binnen uw niche en creëer content, die deze adresseren met diepgaande en bruikbare oplossingen. Gebruik duidelijke en begrijpelijke taal om uw boodschap over te brengen. Vermijd daarbij overmatig gebruik van jargon. Zorg ervoor, dat uw content gestructureerd en goed georganiseerd is, met behulp van koppen, opsommingstekens en afbeeldingen om de leesbaarheid te verbeteren. Tot slot, blijf uw content regelmatig updaten en optimaliseren op basis van feedback en veranderende trends binnen uw vakgebied.

  Waarom is linkbuilding belangrijk?

  Linkbuilding is belangrijk omdat het helpt om de autoriteit en geloofwaardigheid van uw website te versterken door middel van kwalitatieve backlinks van andere gerenommeerde websites. Deze backlinks fungeren als aanbevelingen van andere sites, waardoor zoekmachines zoals Google uw website hoger kunnen rangschikken in zoekresultaten. Het bevordert ook de organische vindbaarheid en verhoogt de kans op meer verkeer naar uw site, wat essentieel is voor een succesvolle online aanwezigheid.

  Wat kost een freelance SEO specialist?

  Een SEO specialist freelancer kost tussen de 50 en 150 Euro per uur afhankelijk van expertise en ervaring. De SEO freelancer van Connect your World kost 60 Euro per uur. Wij zijn namelijk SEO specialist voor het MKB.

  Wat doet een SEO specialist?

  Een SEO specialist analyseert en optimaliseert websites om hun zichtbaarheid en ranking in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Ze voeren grondige zoekwoordonderzoeken uit om relevante zoekwoorden te identificeren en integreren deze strategisch in de websitecontent. SEO-specialisten optimaliseren technische aspecten van websites, zoals laadsnelheid, mobiele bruikbaarheid en site-architectuur. Dit doen ze om de gebruikerservaring te verbeteren en zoekmachines te helpen de site beter te begrijpen en te indexeren. Ze ontwikkelen ook linkbuilding strategieën om kwalitatieve backlinks van andere websites te verkrijgen, wat de autoriteit en geloofwaardigheid van de site verhoogt. Ten slotte monitoren en analyseren ze voortdurend de prestaties van de website met behulp van tools zoals Google Analytics om resultaten te meten en aanpassingen te maken voor een blijvende verbetering van de SEO-prestaties.

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.