• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Den Haag inhuren

SEO bureau Den Haag inhuren

SEO bureau Den Haag

Online marketing bureau Connect your World – Inleiding

Connect your World is een online marketingbureau met zijn basis in Den Haag. We zijn de Nr 1, als u een SEO bureau in Den Haag zoekt. Wij hebben reeds talloze ondernemingen geholpen bij het verbeteren van hun online zichtbaarheid, dankzij onze expertise, ervaring en uitgebreide netwerk. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in de regio Randstad, de Drechtsteden en Noord-Brabant. Desondanks staan we ook open voor projecten en opdrachten uit andere provincies. Hoewel we geen reusachtig online marketingbureau zijn, vinden we juist, dat dat onze aantrekkingskracht versterkt.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO quickscan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

We vertellen wat we doen. Wij doen wat we beloven en reageren super snel op vragen.

Herman Geertsema

Digitale marketing (SEO) oplossingen

“Connect your World,” uw partner in digitale marketing, biedt een uitgebreid scala aan SEO services om uw online aanwezigheid te versterken:

1. Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wij zijn gedreven door de kunst van het verbeteren van websites voor zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) vormt namelijk de kern van elke succesvolle online marketingstrategie. Daarom hanteren wij geavanceerde technieken en bewezen methoden om ervoor te zorgen, dat uw website hoger scoort in de zoekresultaten van vooraanstaande zoekmachines zoals Google. Door zorgvuldige identificatie en implementatie van relevante zoekwoorden, het toepassen van technische SEO-optimalisatie en het verwerven van hoogwaardige SEO-backlinks, helpen we uw bedrijf om meer organisch verkeer te genereren en uw online zichtbaarheid te vergroten. Klik hier om uw SEO te laten doen.

2. Contentmarketing

Naast SEO beschikken we ook over diepgaande expertise op het gebied van contentmarketing. We begrijpen namelijk, dat waardevolle en relevante content van vitaal belang is om uw doelgroep aan te trekken en te betrekken. Ons team van ervaren copywriters en contentstrategen staat klaar om u te helpen boeiende content te creëren en te verspreiden. Daarbij vertellen wij uw merkverhaal, bouwen we uw autoriteit op en vergroten wij de betrokkenheid van uw doelgroep. Of het nu gaat om het schrijven van blog posts, het creëren van infographics of het ontwikkelen van video-content, wij zorgen ervoor dat uw boodschap op de juiste manier wordt gecommuniceerd.

3. Linkbuilding in SEO

Bovendien zijn we deskundigen op het gebied van linkbuilding. Daarbij is het verkrijgen van hoogwaardige backlinks naar uw website van cruciaal belang om de autoriteit van uw site te vergroten en hogere posities in zoekmachines te bereiken. Ons team identificeert bijvoorbeeld relevante websites en bouwt waardevolle links om uw online zichtbaarheid en rangorde positief te beïnvloeden. Daarnaast blijven we up-to-date met de nieuwste zoekmachine-trends en -richtlijnen om ervoor te zorgen, dat onze linkbuilding strategieën effectief zijn en voldoen aan de beste praktijken. Klik vervolgens hier om uw SEO linkbuilding te laten doen.

4. Google Ads-campagnes

Daarnaast bieden we deskundig advies en beheer van Google Ads-campagnes. Door gerichte advertenties op het Google-netwerk kunnen we uw bedrijf namelijk direct onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Daarvoor analyseert ons team uw doelgroep, voert uitgebreid zoekwoordonderzoek uit en ontwikkelt doelgerichte advertentiecampagnes om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. We optimaliseren voortdurend de prestaties van uw advertenties en bewaken de resultaten om ervoor te zorgen dat u het maximale rendement haalt uit uw advertentie-investering.


SEO bureau Den Haag

SEO bureau Den Haag – Maatwerkoplossingen

Bij ons online marketingbureau realiseren we ons, dat elk bedrijf uniek is en specifieke doelstellingen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte strategieën en oplossingen, die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften en budget. We werken nauw met u samen om uw onderneming en doelgroep volledig te begrijpen, zodat we doeltreffende digitale marketingcampagnes kunnen creëren die uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen.

Online marketeer inhuren

Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen en ontdek hoe ons online marketingbureau, gevestigd in Den Haag, u kan helpen uw online aanwezigheid te vergroten en uw zakelijke doelen te realiseren. We kijken er naar uit om met u samen te werken!


SEO Den Haag – SEO strategie

Om uw website in Den Haag bovenaan in Google te krijgen heeft Connect your World een SEO strategie. Met behulp van deze SEO strategie en Content Marketing strategie helpen wij elke website naar een positie bovenaan Google.

Waarom is SEO voor bedrijven in grote steden zoals in Den Haag juist zo belangrijk?

Juist in grote steden zoals Den Haag is lokale SEO ontzettend belangrijk. Op de 1e pagina van Google staan vaak 3 advertenties en 10 organische zoekresultaten. In Den Haag zijn er bijvoorbeeld meer dan 100 makelaars. Er zijn ook meer dan 100 loodgieters in Den Haag. Ook zijn er misschien wel 200 restaurants in Den Haag. Dat gezegd hebbende is een positie bovenaan Google goud waard voor dit soort lokale bedrijven. Het is namelijk zo, dat u alleen op de bovenste 5 posities in Google online uw klanten binnen haalt. Staat u dus niet bovenaan in Google? Dan is het belangrijk om een list te verzinnen om daar wel te komen of naar een alternatief te zoeken zoals Google Ads Campagnes.


SEO, Den Haag, SEO The Hague, SEO strategie, SEO bureau Den Haag

Bovenaan in Google – SEO bureau Den Haag

Online marketingbureau Connect your World helpt u om uw dromen waar te maken. We leven tegenwoordig in een online wereld en geen enkele organisatie of bedrijf kan tegenwoordig zonder website. Een mooie website is helaas nog geen goed vindbare website. Een goede SEO specialist helpt u om die reden uw website hoger in Google te krijgen in Den Haag op de voor u relevante zoekwoorden.

SEO bureau Den Haag
Vredespaleis in Den Haag, waar SEO bureau Connect your World gevestigd is.

SEO checklist

Online marketingbureau Connect your World uit Den Haag is de kwaadste niet. We geven namelijk graag dingen weg om de kennis van SEO optimalisatie bij bijvoorbeeld ZZP-ers te vergroten. Op deze website staan vele blogs over bijvoorbeeld Zoekmachine Optimalisatie en Content Marketing onderwerpen. Daarnaast is het handig om eens een SEO checklist te bekijken, zoals bijvoorbeeld een checklist voor: Content Marketing, Lokale SEO of een SEO Audit. Zo komt u er achter, wat er bij een SEO traject allemaal komt kijken. Een SEO traject kan namelijk zeer arbeidsintensief zijn. Connect your World stelt graag een SEO plan voor u op.


Gratis SEO scan website van SEO bureau in Den Haag

Een SEO scan van uw website is bij SEO bureau Connect your World altijd gratis. Wij halen uw website door verschillende SEO software pakketten. Daarna maken wij een lijstje voor u, wat er allemaal moet gebeuren om uw website bovenaan bij Google te krijgen. Vervolgens is het aan u, wat u met onze gratis SEO check wilt gaan doen.


SEO Den Haag – SEO prijzen

Online marketingbureau Connect your World heeft voor elke website (klein of groot) de juiste oplossing in huis. Bekijk hier onze SEO tarieven.


SEO en Content Marketing Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist in Den Haag en Content Marketeer. Tevens is hij de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Hij is een zeer ervaren freelance SEO expert en Content Marketing Expert. Heeft u een vraag? Of wilt u ons SEO specialist inhuren in de regio Den Haag? Surf naar onze Contactpagina en bel of e-mail ons.

SEO Zuid Holland

Wij zijn als online marketing bureau ook werkzaam in Wassenaar en in Voorburg. Tevens kunt u ons als SEO specialist in de provincie Zuid Holland inhuren als:

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Openingstijden

Online marketing bureau Connect your World en uw SEO bureau in Den Haag is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot en met 17.30 uur.


  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.