• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

Hoe vind ik een goede SEO specialist?

Hoe vind ik een goede SEO specialist?

Eigenaar Connect your World, Goede SEO specialist
Eigenaar van SEO bureau Connect your World

Een goede SEO specialist biedt structuur

Goede SEO specialist
SEO Bureau Connect your World uit Den Haag levert met een goede SEO specialist altijd wat er gevraagd wordt en het liefst meer

For the Non Dutch I refer to this article in English

Wat is een SEO specialist?

Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat je meer relevante bezoekers via de organische zoekresultaten in de zoekmachines zoals Google. Er zijn meer dan 200 factoren, die van invloed zijn op de ranking van je website in Google. De SEO specialist gebruikt diverse technieken om u minimaal op de eerste pagina te krijgen van de
zoekmachine.Goede SEO specialist, SEO specialist Den Haag

Een goede SEO specialist heeft een SEO strategie

Een goede SEO specialist vind je met de aanwijzingen in deze bijdrage. SEO is niet een op zichzelf staande strategie. Het is altijd deel van een algehele online marketing strategie van een onderneming of een organisatie. Een goede SEO expert neemt daarom altijd tijd om de organisatie of het bedrijf waar hij aan de slag gaat te doorgronden. Antwoorden op de volgende vragen zijn daarom onmisbaar voordat je met SEO aan de slag gaat:

  • Wat is de doelstelling van uw bedrijf?
  • Wat zijn de visie en missie van uw bedrijf?
  • Op welke manieren gaat u de gestelde doelen bereiken?
  • Heeft u KPI’s vastgesteld voor uw website?

Een goede SEO specialist gaat gestructureerd te werk. Er zijn namelijk meer dan 200 SEO ranking factoren om bovenaan in Google te komen. De SEO consultant werkt daarom altijd op basis van een SEO strategie. Een goede SEO specialist inhuren, gaat je lukken, als je rekening houdt met onderstaande aandachtspunten

Een goede SEO specialist gebruikt key-performance-indicators

In de online wereld is zo goed als alles meetbaar. Een goede SEO expert start altijd met een 0 meting. Hoe staat de website er op dit moment voor? Vervolgens stelt hij met de opdrachtgever de KPI’s vast. En daarna gaat hij pas aan het werk. Alleen op deze wijze kan je als goede SEO specialist aan tonen welk resultaat je hebt behaald voor de opdrachtgever.

Een goede SEO specialist is duidelijk

Search Engine Optimization afgekort SEO is voor de leek best lastig. Dat hoeft het niet te zijn, maar ieder zijn vak, zullen we maar zeggen. Als je voor een langere tijd wordt ingehuurd als SEO specialist, raad ik je aan om zeker wekelijks om de tafel te zitten met jouw opdrachtgever. Bij voorkeur zou ik dat doen in dezelfde ruimte. Een SEO specialist kan met een laptop vanuit elke plek werken, zelfs vanaf het strand. Persoonlijk contact is echter dermate belangrijk voor een SEO specialist, dat ik geregeld aanwezig zijn op locatie ten zeerste aanraad. Overleg met bijvoorbeeld communicatie- & marketing professionals en directies zijn vaak noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen.

Een goede SEO consultant is trots

Een website bovenaan in Google krijgen is haast de heilige graal voor een SEO specialist. Pas daarom altijd op voor indianenverhalen! Staat de SEO specialist die je voor ogen hebt trouwens in zijn eigen stad bovenaan in Google? Een goede SEO specialist met eergevoel zal er alles aan doen om zijn eigen stad bovenaan in Google te komen. SEO bureau Connect your World heeft binnen 6 weken de 1e pagina behaald op de zoekwoorden combinaties SEO Specialist Den Haag en SEO bureau Den Haag.

Hoger in Google

Een goede SEO consultant zal geen garanties geven. Hij zal u de positie bovenaan in Google niet kunnen beloven. Er zijn namelijk meerdere SEO specialisten die misschien wel voor de concurrentie aan het werk zijn. Een stijging in de rankings van Google kan daarom weken en soms maanden duren. En in sommige branches kan het zo goed als onmogelijk zijn. Wees er van bewust, dat een SEO specialist soms wel meerdere maanden achter elkaar bij u aan het werk is. En als alles staat dan is het maandelijks 1 dag een goede SEO expert inhuren iets om over na te denken.

Een goede SEO consultant heeft een planning

Search Engine Optimization is een arbeidsintensieve activiteit. Zoals gezegd bent u er niet met het inhuren van een SEO specialist voor een paar dagen. Een goede planning geeft houvast aan de opdrachtgever en kan een basis vormen voor de onderlinge communicatie.

Een goede SEO expert is een teamplayer

Bij het werken aan een website komen vaak meerdere disciplines samen. Vaak heb je te maken met de marketing- communicatie professionals. Maar ook overleg met webdesigners, webdevelopers, tekstschrijvers, social media specialisten, directie en managers is geregeld noodzakelijk. Een goede SEO expert werkt nooit alleen. Hij leert uw onderneming goed kennen en zoekt de mensen op die van belang zijn en werkt daarmee samen.

SEO consultant Den Haag

Een goede SEO consultant heeft een aantrekkelijk uurtarief. Uit onderzoek blijkt dat een SEO consultant tussen de 70 en 150 EUR per uur rekent. Zoals eerder gezegd is het arbeidsintensief werk. De prijs voor SEO diensten kan daardoor redelijk snel oplopen. De wereld is echter veranderd. Een bedrijf of organisatie zonder website is niet meer mogelijk. Meer dan de helft van al het internetverkeer gaat via de smartphone. Mensen kopen steeds meer online en of via de mobiele telefoon. En alleen een mooie website is niet genoeg. Als deze website niet gevonden wordt, sta je als nog stil. Ik ben er van overtuigd dat investeren in SEO zeer rendabel is en op korte termijn terugverdiend kan worden.

SEO reviews

Kijk van te voren of het SEO bureau van de SEO expert goede Google reviews heeft gekregen op Google. Beoordelingen bieden ervaringen van anderen die een partnerschap met de desbetreffende specialist al hebben ervaren. Dit zegt echter niet alles, aangezien een review ook niet geregeld wordt gegeven uit concurrentieoverwegingen.

Google reviews

Reviews zijn belangrijk voor SEO. Google vindt het belangrijk, dat een bedrijf communiceert met zijn of haar klanten. Google reviews kan je managen in Google Mijn Bedrijf. Reageer ook op een goede SEO review met een bedankje. Geef ook antwoord op een negatieve review. Het gaat namelijk om de interactie.

Conclusie

SEO Bureau Connect your World uit Den Haag is van een SEO specialist die goed heeft nagedacht over wat SEO precies is en hoe hij dat kan inschakelen om de doelen van zijn opdrachtgevers te behalen. Hij put daarbij uit zijn grote expertise over SEO, Communicatie, Marketing, UX-design en zijn ervaring bij een grote multinational en meerdere kleinere organisaties. Connect your World heeft zowel voor SEO als voor Content Marketing een goed doordachte strategie uitgewerkt. Hij hecht zeer aan persoonlijk contact en kan als ZZP-er een zeer scherp tarief aanbieden.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Hij neemt opdrachten aan in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wilt u mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.

SEO Blogs

Lokale SEO in Marketingfacts

Lokale SEO: Optimaal je website voor lokaal zoeken.

SEO checklist

Met deze SEO checklist verbetert u uw SEO rankings van uw website.

connectyourworld

Laat je bericht achter