• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Rijswijk inhuren

SEO bureau Rijswijk inhuren

Rijswijk, SEO specialist Rijswijk, SEO bureau Rijswijk, Google, webteksten

Connect your World – voor al uw wensen op het gebied van SEO

Ook voor bedrijven uit Rijswijk is het belangrijk om te investeren in SEO optimalisatie, Google Ads of SEO Linkbuilding. Wilt u, dat de website van uw bedrijf in Rijswijk beter gevonden wordt in Google door bijvoorbeeld u lokale vindbaarheid te verbeteren? Denk dan eens aan SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. In de regel zijn wij binnen 15 minuten in Rijswijk.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

SEO diensten Connect your World voor bedrijven in Rijswijk

SEO in Rijswijk met deze SEO checklists

Online marketing bureau Connect your World gelooft in de kracht van elkaar helpen. Op de website van SEO en Content Marketing bureau Connect your World staan bijvoorbeeld diverse checklists over SEO optimalisatie, SEO Linkbuilding en nog veel meer. Met deze checklists in de hand kunt u al vast een start maken met de SEO zoekmachineoptimalisatie van uw website. Op die manier wordt u beter vindbaar in zoekmachines zoals Google en Bing op de voor u relevante zoekwoorden. Relevante SEO zoekwoorden kunnen locatie gebonden woorden zijn zoals bijvoorbeeld Loodgieter Rijswijk of SEO bureau Rijswijk.

SEO optimalisatie zelf doen

U kunt uw SEO optimalisatie alvast zelf doen door het gebruik van onze diverse checklists. Ook kunt u gebruik maken van ons overzicht met veelal free SEO tools.

Hier vindt u meer SEO checklists over:

 1. Landingspagina maken
 2. Content Marketing
 3. WordPress SEO
 4. SEO Linkbuilding
 5. SEO E-commerce
 6. Lokale SEO

SEO bureau Connect your World samengevat

 • Klein SEO en Content Marketing bedrijf met korte lijnen en regelmatige contactmomenten over de voortgang
 • Uw samenwerkingspartner op het gebied van online marketing diensten zoals SEO, Content, Linkbuilding en Google Ads in Rijswijk en omgeving
 • 1e pagina garantie in Google op de vooraf vastgestelde zoekwoorden (in overleg)
 • Gratis SEO scan en plan van aanpak

SEO specialist inhuren

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist in Den Haag en Content marketeer uit Den Haag op 15 minuten van Rijswijk. Tevens is hij de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Wij zijn gevestigd in Den Haag maar wij voeren ook SEO, Content Marketing projecten en Google Ads projecten uit in Rijswijk. Herman is een zeer ervaren SEO consultant en Content marketing expert. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie? Of wilt u ons als Rijswijks bedrijf inhuren als SEO specialist of Online Marketing specialist? Wij komen graag naar Rijswijk om kennis met u te maken en over SEO zoekmachineoptimalisatie te praten. Als u voor de koffie zorgt, nemen wij wat lekkers mee.


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend vanaf 8 uur tot en met 17.30 uur.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.