• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amersfoort inhuren

SEO specialist Tilburg, SEO bureau Tilburg

SEO bureau Amersfoort inhuren

SEO bureau, Amersfoort, Online marketingbureau Amersfoort

SEO specialist inhuren in Amersfoort

Zoekt u een goed SEO bureau in de regio Amersfoort voor een goed SEO advies? Denk dan eens aan ‘Connect your World’. Wij zijn een klein bedrijf met de volgende specialisaties:

De klant staat bij ons op nummer 1, 2 en 3.

Wat maakt SEO bureau Amersfoort uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad in het midden van Nederland met een rijke geschiedenis en een charmante oude binnenstad. De afgelopen jaren heeft de stad economisch gezien een groei doorgemaakt in de creatieve en technologische sector, met verschillende start-ups en innovatieve bedrijven, die zich in het gebied vestigden. Daarnaast is Amersfoort de thuisbasis van een aantal grote zakelijke organisaties, waaronder verzekeringsmaatschappijen, financiële instellingen en productiebedrijven en bedrijven in de gezondheidszorg en ICT. Voordat we met SEO (online marketing) beginnen, is het dus belangrijk om eerst de concurrentie te analyseren. U wilt namelijk online meer zichtbaar zijn dan de concurrentie.

Online marketingbureau Amersfoort

De SEO specialist en Content marketeer van SEO en Content Marketing bureau Connect your World schakelt dus snel om u als bedrijf in Amersfoort van een goed SEO advies te voorzien. U krijgt daarbij veel persoonlijke aandacht. U mag ons dagelijks bellen, mailen of zoomen. Wij helpen u graag met een solide SEO advies, waarmee wij uw site bovenaan bij Google krijgen op de voor u belangrijke Google zoekwoorden.

SEO strategie

Een SEO strategie opzetten en opvolgen is belangrijk. Daarbij hebben wij input nodig van u als klant. Uw website is namelijk het online visitekaartje van uw onderneming. Het is ook relevant, dat uw algehele strategie goed verwoord is op uw website. Want alleen samen krijgen wij uw website bovenaan Google.

Zoekmachinemarketing is normaal gesproken dus een (middel) lange termijn strategie, waar de SEO rankings van uw website of webpagina’s schoksgewijs bij omhoog gaan.

Door een slinger te geven aan de juiste knoppen en SEO zoekmachineoptimalisatie bijvoorbeeld te combineren met Google Ads Campagnes en Linkbuilding Services, kunt u een stuk sneller resultaten boeken. Spreekt dit verhaal u aan? Dan gaan wij in principe een langdurige relatie met elkaar aan. Wilt u als bedrijf of organisatie uit Amersfoort een goed SEO advies? Neem contact op via onderstaande button.

Connect your World – (SEO) diensten

 1. SEO Audit
 2. Zoekwoordenonderzoek
 3. SEO Optimalisatie
 4. SEO Linkbuilding
 5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren
 6. Nieuwe webteksten laten schrijven
 7. Google Ads Campagnes
 8. Google Bedrijfsprofiel
 9. Lokale SEO

1. SEO Audit

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom starten wij als eerste met een SEO Audit. We moeten tenslotte weten, hoe uw website erop dit moment voor staat. Er is namelijk een 0 meting nodig, zodat we kunnen zien, wat er nodig is om uw website beter vindbaar en zichtbaar te maken. In de SEO Audit kijken we naar On Page SEO (content), Off Page SEO (linkbuilding) en Technische SEO (websitesnelheid, redirects, code)

SEO advies

Met het SEO advies, wat hier uit voort komt, gaan wij aan de slag. U krijgt een plan van aanpak en een offerte. De zoekmachinemarketing is natuurlijk gefocust op Amersfoort als locatie. Aan het einde van de rit kunnen we vervolgens precies zien, wat het SEO project of SEO opdracht precies heeft opgeleverd.

SEO specialist Amsterdam
SEO specialist in de regio Amsterdam

2. Zoekwoordenonderzoek

Het ´Zoekwoordenonderzoek´ is vervolgens de 2e stap in het SEO project. Trefwoorden zijn anders gezegd woorden en of de combinatie van Google zoekwoorden, die gebruikers in Google intikken, om bedrijven zoals dat van u op te sporen op het internet. Wij maken hiervoor gebruik van:

 • Enkelvoudige zoekwoorden
 • Longtail keywords
 • Locatie gebonden zoekwoorden (branche + locatie zoals bijvoorbeeld Amersfoort)
 • Transactionele zoekwoorden

Voorbeelden van een enkelvoudige zoekwoorden zijn ondanks dat het uit 2 woorden bestaat: Loodgieter Amersfoort of SEO specialist.

Een voorbeeld van een longtail keyword is: ‘Hoe komt mijn website bovenaan Google?’

Een voorbeeld van een locatie gebonden zoekwoord is: ‘SEO bureau Amersfoort’.

Terwijl een voorbeeld van een transactioneel zoekwoord is: ‘SEO specialist inhuren’.

SEO zoekwoorden

60 a 70% van de zoekwoorden zou u zelf kunnen bedenken. SEO specialisten hebben echter allerlei SEO tools om de meest geschikte SEO zoekwoorden voor u te vinden. Klanten van SEO bureau Connect your World zijn vaak verrast over de zoekwoord mogelijkheden, die wij ze aandragen. Weet u bijvoorbeeld, dat er best wel veel mensen zoeken in Google met de zoekopdracht ´Loodgieter dichtbij´ of ´kapper in de buurt´? Ook zijn er mensen die hele vragen in Google invoeren zoals bijvoorbeeld: ‘Waar vind ik een kapper voor hairextensions? Met de komst van voice search moet ook rekening worden gehouden met zoekwoorden. Gesproken woorden hebben vaak een andere zinsbouw dan geschreven woorden.

3. SEO optimalisatie Amersfoort

Amersfoort is natuurlijk een geweldige stad. Het is ook een heel grote stad met heel veel restaurants, kappers, loodgieters enzovoort. Op de 1e pagina van Google passen helaas maar 10 bedrijven en een aantal advertenties (Google Ads Campagnes). U heeft dus te maken met zeer stevige concurrentie, want een plek op de 1e pagina van Google is zeer belangrijk om baat te hebben bij SEO optimalisatie. Het is daarom als bedrijf in Amersfoort van belang om een zeer goed SEO bedrijf te zoeken. Er zijn namelijk altijd kansen om bovenaan in Google te komen; ook in Amersfoort!

Bovenaan in Google – waarom is het belangrijk?

Het doel is om uw website bovenaan in Google te krijgen op de voor u relevante zoekwoorden. In de volgende bron ‘Ignite Visibility uit 2020 ziet u bijvoorbeeld hoeveel kliks een pagina op een bepaalde positie in Google krijgt.

 1. 43,32%,
 2. 37,36%
 3. 29,90%
 4. 19,38%
 5. 10,95%
 6. 10%
 7. 5,28%
 8. 4,13%
 9. 4,13%
 10. 3,11%

SEO rankings

Heeft een zoekwoord een zoekvolume van bijvoorbeeld 1000, dan klikken 433 mensen op de website, die op positie 1 staat. Bij een 9e positie en dan staat u nog steeds op de 1e pagina, zijn dat nog maar 4 mensen. Van de 100 mensen, die via Google beginnen met zoeken, gaan er nog slechts 7 naar de 2e pagina. Staat u met alle voor uw relevante SEO zoekwoorden op de 2e pagina of lager, dan is de toegevoegde waarde van uw website wat betreft organisch zoekverkeer nihil. Uw website bovenaan in Google zorgt aantoonbaar voor extra bezoekers op uw website. U heeft nu een grote kans om deze bezoekers om te zetten in echte klanten.

SEO uitbesteden

Als bedrijf of organisatie kunt u de SEO van uw website uitbesteden aan Online marketing bureau Connect your World. SEO optimalisatie is best wel arbeidsintensief. Besluit u zoekmachineoptimalisatie zelf te gaan doen, dan heeft u minder tijd over, die u kunt besteden aan uw ‘core business’. U kunt ook uw SEO laten doen door Connect your World voor 300 EURO in de maand.

4. SEO bureau Amersfoort – Linkbuilding uitbesteden

Waarschijnlijk heeft u wel eens van linkbuilding gehoord, maar weet u misschien niet wat SEO linkbuilding precies is. Backlinks, die op andere websites naar uw website linken of verwijzen, hebben al jaren een grote impact op de SEO rankings van een website. Hoe meer relevantiestemmen u krijgt, hoe beter dat dus is voor uw SEO posities in Google.

Linkbuilding Amersfoort

Linkbuilding bureau Connect your World biedt SEO Linkbuilding aan op verschillende manieren en verschillende prijsklassen. Wilt u Linkbuilding uitbesteden aan SEO bureau Connect your World, neem dan contact met ons op via info@connectyourworld.nl. Wilt u met uw website in Google absoluut goed scoren in Amersfoort? Dan houden wij daar met linkbuilding rekening mee. Zeker als u een bedrijf in Amersfoort heeft, is een linkbuilding profiel van hoge kwaliteit een zeer belangrijke voorwaarde.

5. Bestaande webteksten updaten en optimaliseren

Heeft u een website van 10 a 15 pagina’s? Dan kunt u uw bestaande SEO webteksten door een tekstschrijver van SEO bureau Connect your World laten verbeteren. Wij halen de spelfouten eruit en zorgen ervoor, dat de webteksten in een goede vloeiende stijl geschreven worden. Dit kost u slechts 199 EURO. Bij meer webpagina’s volgt een aparte prijsberekening.

6. Nieuwe webteksten laten schrijven en blogs schrijven

U kunt SEO en Linkbuilding bureau Connect your World ook inschakelen om nieuwe SEO webteksten of blogs te laten schrijven. Eén van de belangrijkste onderdelen van een website, is de content, die daarop staat. Google is een fan van actuele, relevante en engaging SEO content. U bent slim bezig met uw website als u de vragen, die leven bij uw (potentiele) klanten, op uw website beantwoordt. Dit kan op allerlei manieren zoals bijvoorbeeld met een infographic.

SEO content

Bij het schrijven van de teksten voor uw website kijken we naar de SEO regels. Het is de bedoeling, dat Google begrijpt waar een website over gaat. Alleen zo kan de zoekmachine bepalen hoe goed uw website moet ranken ten opzichte van uw concurrenten. Door het gebruik van SEO technieken houden we er ook rekening mee, dat bezoekers een prettige gebruikerservaring hebben bij het lezen van de webteksten. Teksten in alinea’s schrijven met tussenkopjes boven elke alinea maakt het de lezer gemakkelijker om de webteksten te scannen. Informeer via info@connectyourworld.nl naar de mogelijkheden.

7. Google Ads Campagnes

Google Ads zijn een net even andere vorm van Online Marketing dan SEO optimalisatie. Met Google Ads adverteert u op Google voor een bepaalde periode. U gaat dus voor een korte termijn resultaat en dat betekent meestal nieuwe extra leads. Na afloop van de periode wordt de Google advertentie uitgeschakeld en profiteert u helemaal niet meer van de advertentie. Het is super gemakkelijk om een advertentie zo in te stellen, dat deze alleen getoond wordt in Amersfoort.

8. Google Bedrijfsprofiel

Bij SEO zoekmachineoptimalisatie heeft u langer baat bij uw inspanningen. Niet vergeten mag worden, dat u via Google Bedrijfsprofiel vroeger Google Mijn Bedrijf een soort van gratis mogelijkheid heeft om uw boodschap te verkondigen met behulp van Google Posts. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

9. Lokale SEO

Veel bedrijven zijn lokaal georiënteerd. Dat betekent, dat zij hun product of dienst verkopen in een bepaalde stad of dorp of regio. Een simpel voorbeeld is, dat u als loodgieter uit Amersfoort geen klant in Groningen gaat krijgen. Local SEO in Amersfoort richt zich op het optimaliseren van de online aanwezigheid van een bedrijf in de lokale zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Lokale zoekmachine optimalisatie kan helpen om potentiële klanten in Amersfoort en de omliggende gebieden te bereiken, wanneer zij op zoek zijn naar producten of diensten, die uw bedrijf aanbiedt.

Lokale SEO strategieën voor Amersfoort

Er zijn verschillende strategieën die u kunt gebruiken om uw lokale SEO in Amersfoort te verbeteren, waaronder:

 1. Google Bedrijfsprofiel – Claim uw bedrijfsprofiel op Google Bedrijfsprofiel en zorg ervoor, dat uw bedrijfsinformatie correct is en consistent wordt weergegeven op alle online platforms.
 2. Lokale zoekwoorden – Gebruik lokale zoekwoorden in uw website content en meta beschrijvingen om de relevantie van uw website voor lokale zoekopdrachten in Amersfoort te vergroten.
 3. Reviews en ratings – Moedig klanten aan om reviews en ratings achter te laten op uw Google Bedrijfsprofiel en andere online platforms zoals Yelp en Facebook. Dit kan helpen uw lokale SEO te verbeteren en uw bedrijf beter zichtbaar te maken voor potentiële klanten in Amersfoort.
 4. Lokale backlinks – Werk samen met andere lokale bedrijven en organisaties om backlinks te krijgen van hun websites naar uw eigen website. Dit kan helpen om uw lokale autoriteit te verhogen en uw rangschikking in de lokale zoekresultaten te verbeteren.
 5. Sociale media – Maak gebruik van sociale media platforms zoals Facebook, Instagram en Twitter om uw bedrijf te promoten en uw online aanwezigheid te vergroten. Zorg ervoor, dat u regelmatig waardevolle content deelt, die interessant is voor uw doelgroep.

Door deze SEO strategieën toe te passen, kunt u uw lokale SEO in Amersfoort verbeteren en uw bedrijf beter zichtbaar maken voor potentiële klanten in de regio.

Om uw bedrijf in Amersfoort lokaal bovenaan in Google te krijgen, doet SEO bureau Connect your World het volgende aan lokale SEO optimalisatie:

Online marketingbureau Amersfoort

SEO en Content Marketing bureau Connect your World voert graag SEO en Content Marketing projecten uit in de regio Amersfoort. Dit kan in principe prima, aangezien Online Marketing niet perse op locatie hoeft plaats te vinden. Wel vinden wij het belangrijk om elkaar minstens 1 keer in de ogen te hebben gekeken. Wij komen daarom graag bij u langs.

1e pagina garantie – SEO Amersfoort

SEO bureau Connect your World durft een 1e pagina garantie af te geven. Dat betekent trouwens niet No Cure Pay. Het betekent blijvende aandacht tot dat uw website op de vooraf besproken zoekwoorden op de 1e pagina staat.

SEO bureau Amersfoort inhuren

Bel: 06-41226543 of e-mail: info@connectyourworld.nl

SEO bureau Amersfoort

Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een ervaren freelance SEO specialist en Content marketing expert. Tevens ben ik de eigenaar van Connect your World een SEO bureau in Den Haag. Ik houd mij al 20 jaar bezig met websites. 16 jaar lang was ik verantwoordelijk voor de websites bij Aegon. Daarna heb ik bij diverse kleine en middelgrote bedrijven aan de online zichtbaarheid en vindbaarheid van deze bedrijven gewerkt. Enthousiast en gedreven ga ik door, tot dat ik het beoogde doel bereikt heb. We starten met een SEO advies en stoppen pas als u website op de voor relevante SEO zoekwoorden bovenaan in Google staat en daar ook blijft.

SEO optimalisatie is geen sprint, maar een marathon. Dit is mede afhankelijk van de concurrentie in uw branche.

Content marketing strategie en SEO strategie

Op de website van Connect your World leest u onze SEO strategie en Content marketing strategie.

(SEO) Checklists van Connect your World:

Wilt u zelf al een start maken met de zoekmachineoptimalisatie van uw website? Maak dan alvast gebruik van onze SEO checklist.

Free SEO tools

Kijk ook eens op onze website voor de lijst met veelal gratis SEO tools.

SEO specialist inhuren


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  Connect your World is maandag tot en met vrijdag geopend van 8 uur tot en met 17.30 uur.

  SEO en Content Marketing Blogs

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Veel gestelde vragen

  Hoe werkt SEO?

  SEO, of Search Engine Optimization, verbetert de zichtbaarheid van een website in zoekmachines door het optimaliseren van content, techniek en autoriteit, waardoor de site hoger in de zoekresultaten komt en meer organisch verkeer genereert.

  Hoe krijg ik backlinks?

  U kunt backlinks verkrijgen door hoogwaardige content te produceren, die relevant is voor uw doelgroep, actief te netwerken met andere websites en bloggers in uw branche, gastbijdragen te leveren aan gerenommeerde websites (gastbloggen), en door het aanbieden van waardevolle content, die andere websites willen delen en naar willen linken.

  Hoe kom je bovenaan in Google?

  Om bovenaan in Google te komen, is het essentieel om een goed begrip te hebben van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Begin met het identificeren van relevante zoekwoorden voor uw content en integreer ze strategisch in uw website, titels en meta-beschrijvingen. Zorg ervoor, dat u website snel laadt en gebruiksvriendelijk is op alle apparaten. Creëer hoogwaardige, relevante en boeiende content, die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers. Bouw backlinks op van betrouwbare en relevante websites om de autoriteit van uw site te versterken. Monitor en analyseer regelmatig uw prestaties en pas uw strategie aan op basis van gegevens en trends. Blijf op de hoogte van veranderingen in het algoritme van Google en pas u aanpak dienovereenkomstig aan om concurrentie voor te blijven en uw positie in de zoekresultaten te behouden of te verbeteren.

  Moet u inzetten op SEO of SEA?

  De keuze tussen SEO en SEA hangt af van uw doelen en budget. SEO vergt tijd maar kan duurzaam verkeer genereren, terwijl SEA snel resultaat oplevert maar kostbaar kan zijn op lange termijn. Overweeg uw prioriteiten en resources om de beste strategie te bepalen.

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.