• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Alkmaar inhuren

SEO bureau Alkmaar inhuren

SEO bureau Alkmaar, Alkmaar

Connect Your World – Het beste SEO Bureau in Alkmaar

Welkom bij Connect Your World, dé specialist in zoekmachineoptimalisatie (SEO) in Alkmaar. Als toegewijd SEO bureau zetten wij ons in om jouw online aanwezigheid te versterken en om jouw bedrijf of organisatie stappen voorwaarts te laten maken. Met een indrukwekkende track record en een team van ervaren professionals zijn wij jouw partner in het realiseren van online succes.

Wat maakt ons uniek?

 • Freelance SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 60 Euro, Maandabonnement vanaf 300 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Waarom Connect Your World?

1. Ongeëvenaarde kennis in SEO

Bij Connect Your World begrijpen we, dat elke onderneming of organisatie uniek is. Dat is waarom wij op maat gemaakte SEO-oplossingen bieden, die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Onze focus ligt op verschillende aspecten van SEO, waaronder:

 • On-Page SEO Optimalisatie: Wij optimaliseren jouw site voor zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing door het verbeteren van content, meta-omschrijvingen, en andere on-page elementen.
 • Off-Page SEO en Linkbuilding: Ons team van experts implementeert effectieve off-page SEO-strategieën, inclusief krachtige linkbuilding, om de autoriteit van jouw website te vergroten.
 • Technische SEO: Wij regelen het, dat jouw site technisch geoptimaliseerd is, met snelle laadtijden, mobielvriendelijkheid en een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers.
 • Lokale SEO: Voor veel bedrijven of organisaties is de lokale markt het allerbelangrijkste. Laat uw website checken voor lokale SEO.
 • Webteksten: Of je nu nieuwe webteksten nodig hebt of bestaande SEO webteksten wilt verbeteren, onze getalenteerde tekstschrijvers staan klaar om pakkende en SEO-vriendelijke content te leveren Hier vindt u alvast 68 content marketing tips.

2. Resultaatgericht linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO, en bij Connect Your World weten we hoe we hoogwaardige links moeten verkrijgen die de positie van jouw website in zoekresultaten verbeteren. Onze strategieën zijn gericht op duurzame groei, waarbij we gebruikmaken van relevante en geautoriseerde websites om jouw online aanwezigheid te versterken. In de volgende blog geven we u de nodige Linkbuilding tips.

3. Toonaangevende technische SEO services

Ons team van technische SEO-experts gaat verder dan alleen de oppervlakte. Wij duiken diep in de technische aspecten van jouw website om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de nieuwste normen van zoekmachines. Van site-architectuur tot indexering, wij optimaliseren elk detail voor maximale zichtbaarheid.

4. Krachtige Google Ads campagnes

Wil je direct resultaat zien? Onze Google Ads-specialisten creëren doelgerichte Google Ads campagnes die jouw bedrijf direct onder de aandacht brengen van potentiële klanten. We optimaliseren voortdurend onze strategieën om de beste resultaten te behalen binnen jouw budget.

Bovenaan in Google, meer telefoontjes

Onze slogan, “Bovenaan in Google laat de telefoon vaker rinkelen,” is niet zomaar een uitspraak; het is een belofte. Wij streven ernaar om jouw website naar de top van zoekresultaten te brengen, zodat jouw doelgroep je gemakkelijk kan vinden. Een betere zichtbaarheid betekent meer verkeer en uiteindelijk meer leads voor jouw bedrijf.

Neem contact op met Connect Your World

Ben je klaar om jouw online aanwezigheid te versterken? Neem vandaag nog contact op met Connect your World, een SEO bureau in Den Haag voor een vrijblijvend advies. Stuur een e-mail naar info@connectyourworld.nl of bel ons op 06-41226543.

Wacht niet langer. Verbind jouw wereld met Connect Your World en ervaar de kracht van effectieve SEO. Bezoek onze website op https://connectyourworld.nl voor meer informatie over onze diensten en succesverhalen en kijk even naar onze algemene voorwaarden.

SEO bureau Nederland

Veel gestelde vragen

Werk je als SEO specialist met een contract?

Nee, bij Connect your World staat flexibiliteit voorop en kan je opzeggen per maand. Wel moet gezegd worden, dat SEO een middellange termijn strategie is. We gaan dus een lange samenwerking aan, waarbij we eens in de 2 maanden of eens in de 3 maanden evalueren.

Hoe kies je een goede SEO specialist?

Het kiezen van een goede SEO-specialist kan een cruciale stap zijn voor het succes van uw online aanwezigheid. Hier zijn enkele stappen, die u kunt volgen om een goede SEO-specialist te vinden:
Begrijp uw behoeften: Voordat u op zoek gaat naar een specialist, moet u een duidelijk beeld hebben van wat u wilt bereiken met uw SEO-strategie. Wilt u bijvoorbeeld meer organisch verkeer genereren, hoger ranken voor specifieke zoekwoorden, of uw website optimaliseren voor een betere gebruikerservaring?
Vraag om aanbevelingen: Vraag collega’s, zakelijke partners of vrienden om aanbevelingen voor goede SEO-specialisten of -bureaus. Persoonlijke aanbevelingen zijn vaak waardevol omdat ze gebaseerd zijn op echte ervaringen.
Onderzoek: Doe grondig onderzoek naar de achtergrond van de SEO-specialisten of -bureaus die u overweegt. Bekijk hun website, lees hun casestudy’s en bekijk hun klantenportfolio. Controleer ook hun reputatie door online reviews en getuigenissen te lezen.
Vraag om referenties: Vraag potentiële SEO-specialisten om referenties van eerdere klanten of projecten. Neem contact op met deze referenties om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van hun werk en de resultaten die ze hebben behaald.
Stel vragen: Plan een ontmoeting of een gesprek met de SEO-specialist en stel relevante vragen om hun kennis en ervaring te beoordelen. Vraag bijvoorbeeld naar hun benadering van zoekmachineoptimalisatie. Informeer naar hun ervaring met uw specifieke branche en hoe ze met meetbare resultaten omgaan.
Wees sceptisch over garanties: Wees op je hoede voor SEO-specialisten, die snelle resultaten of gegarandeerde topposities beloven. SEO is een langdurig proces en het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben.
Transparantie en communicatie: Kies een SEO-specialist, die transparant is over hun methoden, tarieven en verwachte resultaten. Goede communicatie is essentieel voor een succesvolle samenwerking.
Kijk naar ervaring en expertise: Zoek naar SEO-specialisten met aantoonbare ervaring en expertise in uw branche of niche. Vraag naar hun certificeringen, opleidingen en eventuele specialisaties die relevant zijn voor uw behoeften.
Blijf op de hoogte van trends: SEO is een continu veranderend vakgebied, dus kies een specialist die op de hoogte is van de nieuwste trends, algoritme-updates en beste praktijken in de branche.
Door deze stappen te volgen, kunt u een goede SEO-specialist vinden. Deze kan u helpen bij het verbeteren van uw online zichtbaarheid en het behalen van uw zakelijke doelen.

Hoe komt mijn website bovenaan in Google?

Het optimaliseren van uw website om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google vereist een combinatie van verschillende strategieën, ook wel bekend als zoekmachineoptimalisatie (SEO). Hier zijn enkele stappen, die u kunt nemen om uw website beter vindbaar te maken:
Zoekwoordenonderzoek: Identificeer relevante zoekwoorden, die mensen gebruiken wanneer ze naar informatie zoeken, die gerelateerd is aan uw website en uw content.
Content creatie: Maak hoogwaardige, relevante content, die aansluit bij de zoekintentie van gebruikers en gebruik de geïdentificeerde zoekwoorden op natuurlijke wijze in uw content.
On-page optimalisatie: Optimaliseer de technische aspecten van uw website, zoals meta-tags, titels, headers, en afbeeldingen. Zorg ervoor, dat uw website snel laadt, mobielvriendelijk is en een duidelijke site-structuur heeft.
Link building: Bouw kwalitatieve backlinks op van andere websites naar uw site. Dit kan worden bereikt door het creëren van waardevolle content, die anderen willen delen, door gastblogs te schrijven, of door deel te nemen aan online communities en forums.
Gebruik van sociale media: Promoot uw SEO content op sociale media platforms om meer verkeer naar uw website te leiden en de zichtbaarheid te vergroten.
Lokale SEO: Als u een lokaal bedrijf hebt, zorg er dan voor, dat uw vermeldingen hebt op relevante online platforms zoals Google Bedrijfsprofiel en Yelp.
Analyse en optimalisatie: Gebruik tools zoals Google Analytics en Google Search Console om het verkeer naar uw website te volgen, te analyseren waar uw bezoekers vandaan komen en welke zoekwoorden ze gebruiken. Pas uw SEO strategie dienovereenkomstig aan. Het verbeteren van uw rankings in zoekmachines kan een langdurig proces zijn en vereist voortdurende inspanningen en aanpassingen. Het is belangrijk om geduldig te zijn en consistent te blijven werken aan het verbeteren van de kwaliteit en de relevantie van uw website en content.

Wat is het voordeel van SEO tegenover SEA?

SEO en SEA zijn beide belangrijke strategieën voor online marketing. Ze hebben echter verschillende voordelen. SEO richt zich op het optimaliseren van uw website en content om organisch verkeer van zoekmachines zoals Google te verkrijgen. Enkele voordelen van SEO ten opzichte van SEA zijn:
Langdurige resultaten: Hoewel het soms even kan duren voordat u ziet dat uw SEO inspanningen vruchten afwerpen, kunnen de resultaten langdurig zijn. Zodra uw content hoog scoort in de zoekresultaten, kan het een constante stroom van verkeer naar uw website genereren. Dit heeft als voordeel, dat u voortdurend geld hoeft uit te geven aan advertenties.
Geloofwaardigheid en autoriteit: Gebruikers beschouwen organische zoekresultaten vaak als meer geloofwaardig en betrouwbaar dan advertenties. Door hoog te scoren in de zoekresultaten, bouwt u autoriteit op binnen uw vakgebied. Dit kan weer leiden tot meer vertrouwen en geloofwaardigheid bij uw publiek.
Kosten: In vergelijking met SEA, waar u betaalt, elke keer dat iemand op uw advertentie klikt, zijn de kosten van SEO vaak lager op de lange termijn. Hoewel SEO ook investeringen vereist in tijd en middelen, kunnen de kosten per acquisitie na verloop van tijd dalen, waardoor het een kosten effectievere strategie wordt.
Natuurlijke integratie met contentmarketing: SEO gaat hand in hand met contentmarketing. Door hoogwaardige en relevante content te produceren, die geoptimaliseerd is voor zoekmachines, kunt u niet alleen uw SEO verbeteren, maar ook waardevolle informatie en oplossingen bieden aan uw publiek. Terwijl SEO en SEA elkaar aanvullen in een uitgebalanceerde marketingstrategie, biedt SEO voordelen op de lange termijn door organisch verkeer aan te trekken en de geloofwaardigheid van uw merk op te bouwen.

Hoe belangrijk is goede content in SEO?

Goede content is extreem belangrijk voor SEO (Search Engine Optimization). Search engines zoals Google streven ernaar om gebruikers de meest relevante en waardevolle resultaten te bieden voor hun zoekopdrachten. Daarvoor is content de basis van deze relevantie en waarde. Kortom, goede content vormt de kern van effectieve SEO-strategieën. Het is daarom van cruciaal belang voor het behalen van hoge posities in zoekresultaten.

Waarom is linkbuilding belangrijk in zoekmachinemarketing?

Linkbuilding is belangrijk in zoekmachinemarketing om verschillende redenen:
Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Zoekmachines zoals Google gebruiken links namelijk als een belangrijke factor om de autoriteit en relevantie van een website te bepalen. Hoe meer kwalitatieve en relevante links een website heeft, hoe hoger de kans dat deze website hoger in de zoekresultaten wordt weergegeven.
Verhoogde zichtbaarheid: Linkbuilding helpt u bij het vergroten van de zichtbaarheid van een website op het internet. Wanneer andere websites immers naar uw site linken, vergroot dit de kans dat mensen uw website vinden, omdat ze mogelijk vanaf die andere websites doorklikken.
Credibiliteit en geloofwaardigheid: Kwalitatieve links van gerenommeerde websites kunnen de geloofwaardigheid van uw site versterken. Wanneer een website met autoriteit naar uw site linkt, geeft dit aan zoekmachines en gebruikers aan dat uw site betrouwbaar is.
Verkeer genereren: Naast het verbeteren van uw SEO, kunnen links ook direct verkeer naar uw website genereren. Mensen die op de links op andere websites klikken, kunnen naar uw site worden geleid. Dit leidt vaak tot meer bezoekers en potentiële klanten.
Relationele voordelen: Linkbuilding kan ook helpen bij het opbouwen van relaties met andere websites en bedrijven in uw branche. Dit kan leiden tot samenwerkingen, gastbloggen en andere vormen van samenwerking, die gunstig zijn voor beide partijen. Over het algemeen kan effectieve linkbuilding dus leiden tot een betere rangschikking in zoekmachines, meer verkeer naar uw website, een hogere geloofwaardigheid en betere relaties binnen uw branche.

Wat kost SEO?

Als u met uw website bovenaan in Google wilt staan om meer omzet te generen, dan zal u eerst een investering moeten doen. Hoe groot deze investering moet zijn, hangt af van meerdere factoren. Hoeveel concurrentie heeft uw bedrijf? Wat wilt u bereiken? Wat is de huidige staat van uw website? Zijn er al zoekwoorden waar u al enigszins vindbaar op bent? Bij Connect your World zijn we uiterst flexibel. Of u nu in 1 keer wilt betalen of een kleiner bedrag per maand, het kan allemaal bij ons! Heeft u veel verschillende producten of diensten? Dan kunnen we ons bijvoorbeeld focussen op 1 of een paar producten of diensten. Zeker bij een nieuwe website kan SEO resultaat enige tijd duren. Om direct klanten binnen te halen, kan dan overwogen worden om een Google Ads campagne op te starten.

Wat kost een Google Ads Campagne?

De kosten van Google Ads kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de branche waarin u actief bent, de concurrentie, de gekozen zoekwoorden, de kwaliteit van uw advertenties en meer. Google Ads werkt doorgaans op een veilingmodel, waarbij adverteerders bieden op zoekwoorden om te bepalen hoe vaak hun advertenties worden weergegeven en waar ze worden geplaatst op de zoekresultatenpagina’s van Google. De kosten worden meestal bepaald op basis van het ‘cost-per-click’ (CPC) model. Hierbij betaalt u telkens wanneer iemand op uw advertentie klikt.

De exacte kosten variëren sterk. U kunt echter wel een dagelijks budget instellen om ervoor te zorgen, dat uw advertentie uitgaven binnen een bepaalde limiet blijven. Het is ook mogelijk om te werken met een ‘cost-per-acquisition’ (CPA) model, waarbij u betaalt voor elke conversie, die via uw advertenties wordt gegenereerd. Als uw specifieke kosten wilt kennen, zou u een Google Ads-account moeten opzetten en een campagne moeten starten. Google biedt hulpmiddelen en richtlijnen om u te helpen bij het bepalen van uw budget en het optimaliseren van uw advertentie-uitgaven. Bij Connect your World kost een Google Ads Campagne eenmalig 300 Euro ex btw en ex kliks en 150 Euro per maand aan advies kosten.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Google reviews

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.