• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Hoofddorp inhuren

SEO bureau Hoofddorp inhuren

SEO bureau Hoofddorp

Connect Your World – Jouw SEO Bureau in Hoofddorp voor resultaatgerichte online groei

Welkom bij Connect Your World, jouw toegewijde partner voor uitmuntende online prestaties. Als een vooraanstaand SEO bureau in Hoofddorp bieden wij een uitgebreid scala aan diensten, die zijn ontworpen om jouw digitale aanwezigheid te optimaliseren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Of je nu op zoek bent naar SEO-optimalisatie, linkbuilding, webteksten schrijven, content marketing, social media marketing of Google Ads – wij hebben de expertise om jouw doelen te verwezenlijken.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Onze diensten

1. SEO Optimalisatie

Onze SEO-experts in Hoofddorp zijn toegewijd aan het verbeteren van jouw zoekmachinepositie. Door grondige analyses en strategische optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website beter wordt gevonden door potentiële klanten.

2. Linkbuilding

Krijg een voorsprong op de concurrentie met onze doelgerichte linkbuilding strategieën. Wij bouwen hoogwaardige backlinks die de autoriteit van jouw website versterken en de zichtbaarheid vergroten.

3. Webteksten Schrijven

Onze ervaren copywriters creëren boeiende en geoptimaliseerde webteksten die niet alleen aanspreken, maar ook zoekmachines overtuigen. Ontvang content die converteert en je verhaal effectief communiceert.

4. Content Marketing

Bied waarde aan jouw doelgroep met doordachte content marketing. Wij ontwikkelen strategieën die gericht zijn op het aantrekken, betrekken en behouden van jouw doelgroep, waardoor jouw merk zich onderscheidt.

5. Social Media Marketing

Breng jouw merk tot leven op sociale media. Wij creëren en implementeren sociale media strategieën die de betrokkenheid vergroten, jouw merkbekendheid vergroten en conversies stimuleren.

6. Google Ads

Optimaliseer jouw online advertentiecampagnes met onze Google Ads-experts. Bereik de juiste doelgroep op het juiste moment en behaal meetbare resultaten voor jouw bedrijf.

Waarom Kiezen voor Connect Your World?

 • Resultaatgericht: Wij streven naar meetbare resultaten en zetten ons in voor het behalen van jouw doelstellingen.
 • Transparantie: Bij Connect Your World geloven we in open communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van elke stap die we nemen.
 • Ervaren Team: Ons team bestaat uit ervaren professionals met bewezen successen in diverse branches.
 • Maatwerk Oplossingen: Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw unieke behoeften.

Neem vandaag nog contact op!

Wil je jouw online aanwezigheid transformeren en opvallen in de digitale wereld? Connect Your World staat klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Neem contact met ons op via:

Ontdek wat Connect Your World voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan het versterken van jouw online aanwezigheid en het behalen van duurzaam succes. Connect met ons en laat jouw wereld groeien!

SEO specialist inhuren

Herman Geertsema is een ervaren content marketeer en SEO specialist in Den Haag. Hij is tevens eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Connect your World werkt door heel Nederland. Zo werken wij bijvoorbeeld als:

Interessante blogs

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.