• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO tarieven Connect your World

SEO tarieven Connect your World

SEO tarieven – SEO prijzen

De SEO tarieven en andere prijzen van Connect your World zijn na zorgvuldig onderzoek vastgesteld. Onze SEO tarieven zitten iets onder het midden van de bandbreedte, die wij in de SEO branche hebben kunnen vaststellen.

SEO tarieven, SEO bureau Den Haag
Gratis SEO scan website

SEO prijzen / SEO tarieven

SEO Diensten Tarief ex BTW
Basis SEO check - SEO scan (waarde 89 EURO) Gratis
SEO projecten (op basis van aantal webpagina's)Offerte op aanvraag
Maandelijks SEO abonnement (2 uur)99 EURO
Maandelijks SEO abonnement (5 uur)250 EURO
Linkbuilding (afhankelijk van budget)0 - 1000 EURO
Linkbuilding beheer 199 EURO per maand
Google Ads advertenties (excl. advertentiekosten)39,95 EURO per uur
Contentmarketingstrategie opstellenOfferte op aanvraag
Blog laten schrijven110 EURO
Social Media beheer99 EURO per maand

SEO pakketten – SEO optimalisatie acties

SEO Pakket (3 tot en met 6 maanden abonnement)319 EURO per maand
SEO Pakket (SEO jaar abonnement)250 EURO per maand

SEO aanbieding voor het MKB

tijdelijk 1.999 EUR voor 40 uur

SEO starterspakket voor start – ups

699 EUR

SEO prijzen: extra korting

Connect your World gelooft in de kracht van het netwerk. Heeft u een relatie, die klaagt over de slechte vindbaarheid van zijn of haar website? Dan hebben wij de oplossing. Geef dit door via hermanconnects@gmail.com en scoor 25% korting op uw eigen SEO project. Bij 3 goede leads krijgt u zelfs 50% korting op uw SEO optimalisatie project of opdracht aan ons.

Bovenaan in Google – Realistisch tijdspad

SEO is een arbeidsintensieve activiteit, waarbij ook de concurrentie niet stil zit. Een website optimaliseren en bovenaan in Google krijgen, kost dus enige tijd. Samen met u, maken wij de juiste keuzes en proberen we de (online) concurrentie te slim af te zijn. Meer weten over de dienstverlening, die wij aanbieden? Neem eens een kijkje op onze SEO & Content Marketing Diensten pagina. Kijk voor een prettige samenwerking ook even in onze Algemene Voorwaarden.

SEO offerte maken & SEO check

Een SEO traject gaat u meestal aan voor een langere tijd. Vaak starten we met een SEO audit. Uit de SEO audit komen allerlei verbeterpunten naar voren. Vervolgens gaan we deze aandachtspunten aanpakken in een project. Als alles op orde is, is het verstandig om maandelijks een dag te reserveren voor periodiek onderhoud. Door middel van een maandelijkse SEO check zorgt SEO bureau Connect your World, dat u de concurrentie voor blijft. Connect your World uit Den Haag maakt graag een SEO offerte voor u met een realistische tijdsplanning.

Content Marketing offerte maken

Een website zonder Content, is als een auto zonder motor. Om deze motor in de auto te zetten, is het opzetten en het uitrollen van een contentstrategie noodzakelijk. Om een goede content strategie op te zetten zijn gesprekken nodig met de directie/eigenaren, werknemers en klanten. Alleen op deze wijze kunt u samen gaan rijden en uw klanten perfect bedienen. Afhankelijk van de grootte van een organisatie kost het enige tijd om dit goed op te zetten. Connect your World brengt graag een offerte voor u uit met een realistische tijdsplanning. Ook voor het schrijven van nieuwe SEO content en het herschrijven van bestaande content kunnen wij u een offerte aanbieden.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een SEO specialist uit Den Haag. Verder is hij ook de eigenaar van online marketing bureau Connect your World. Herman is een ervaren freelance SEO specialist en Content marketing expert. Surf naar onze Contactpagina en bel of mail ons. Dan helpen wij u verder met onze dienstverlening op het gebied van SEO en Content Marketing. Wij nemen opdrachten aan in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. Wij hebben bijvoorbeeld meerdere SEO optimalisatie projecten met succes afgerond in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk, Delft & Voorburg. Heeft u een vraag over deze pagina met SEO prijzen en SEO tarieven? Of wilt u een SEO specialist inhuren? Neem dan contact op.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.