• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Tarieven Connect your World

Tarieven Connect your World

SEO tarieven, SEO bureau Den Haag

SEO tarieven

De SEO tarieven van Connect your World zijn na zorgvuldig onderzoek vastgesteld. Onze SEO tarieven zitten iets onder het midden van de bandbreedte, die wij in de SEO branche hebben kunnen vaststellen.

SEO prijzen en Content tarieven

SEO tarieven SEO prijzen ex BTW
Basis SEO check - SEO scan (waarde 89 EURO) Gratis
Zoekwoordenonderzoek en Concurrentie Analyse240 Euro
SEO projecten op basis van onderdelenOfferte op aanvraag
SEO voor 6 of 12 maandenVanaf 250 Euro per maand
SEO onderhoud na 12 maanden Vanaf 250 Euro per maand
LinkbuildingPrijs op aanvraag (afhankelijk van concurrentie en beginsituatie)
Bestaande webteksten en blogs redigeren voor SEO optimaliseren10 pagina´s 300 Euro
20 pagina´s 500 Euro
Meer dan 20 pagina´s prijs op aanvraag
Nieuwe webteksten en blogs schrijven (inclusief SEO optimalisatie)Prijs op aanvraag

Google Ads tarieven

Google Ads TarievenTarieven Exclusief BTW
Google Ads Campagne opzetten: eenmalige kosten250 Euro
Google Ads Campagne monitoren, aanpassen, verbeteren en rapporteren 3 uur per maand150 Euro
CPC is variabelRichtlijn tussen 0,50 en 1,50 Euro

Jaarabonnement en SEO pakketten

  1. Jaarabonnement
  2. MKB SEO aanbieding

SEO prijzen: extra korting

Connect your World gelooft in de kracht van het netwerk. Heeft u een relatie, die klaagt over de slechte vindbaarheid van zijn of haar website? Geef dit dan door via Connect your World en scoor 25% korting op uw eigen SEO project.

Goede SEO tarieven voor iedereen

Wij zijn als bedrijf zeer flexibel in de prijsstelling. Wilt u niet direct een groot bedrag besteden? Dan kunnen we gaan voor elke maand een kleiner bedrag. Het is ook mogelijk om in twee termijnen te betalen. NGO’s en goede doelen organisaties krijgen bij ons 10% korting.

300 Euro retour

Heeft u na 6 maanden geen 10 zoekwoorden minimaal in de top 3 staan qua ranking in Google? Dan krijgt u bij facturen vanaf 1500 Euro ex BTW eenmalig 300 Euro terug.

SEO offerte maken en SEO check

Een SEO traject gaat u meestal aan voor een langere tijd. Vaak starten we met een SEO audit. Uit de SEO audit komen allerlei verbeterpunten naar voren. Deze verbeterpunten gaan we in een paar maanden tijd voor u oplossen! Als alle verbeterpunten succesvol zijn aangepakt, adviseren wij vervolgens maandelijks een dag te reserveren voor periodiek onderhoud. Maandelijks beoordelen wij uw website met een SEO check. We halen alles uit de kas, zodat u de concurrentie voor blijft. Connect your World maakt graag een SEO offerte voor u met een realistische tijdsplanning.

Content Marketing offerte maken

Een website zonder ‘content’, is als een auto zonder motor. Om deze motor in de auto te zetten, is het opzetten en het uitrollen van een content strategie noodzakelijk. Om een goede content strategie op te zetten zijn gesprekken nodig met de directie/eigenaren, werknemers en klanten. Alleen op deze wijze kunt u samen gaan rijden en uw klanten perfect bedienen. Connect your World maakt graag een offerte voor u met een realistische tijdsplanning. Ook voor het schrijven van nieuwe SEO content en het herschrijven van bestaande content kunnen wij u een offerte aanbieden.

Linkbuilding en SEO uitbesteden

Connect your World is de specialist in Linkbuilding en SEO. Het uitbesteden van zowel SEO optimalisatie als SEO Linkbuilding is bij Connect your World in goede handen. Meer weten over de dienstverlening, die wij aanbieden? Neem eens een kijkje op onze SEO en Content Marketing Diensten pagina. Kijk voor een prettige samenwerking ook even in onze Algemene Voorwaarden.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een zeer ervaren freelance SEO specialist en Content Marketeer uit Den Haag. Verder is hij ook de eigenaar van online marketing bureau Connect your World.

SEO specialist inhuren

Bij Connect your World kunt u ook een SEO specialist en content marketeer inhuren in de volgende regio’s:

Heeft u een vraag over deze pagina met SEO prijzen en SEO tarieven? Of wilt u een SEO specialist inhuren? Neem dan contact op.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl


    Connect your World
    1
    Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.