• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO tarieven Connect your World

SEO prijzen

De SEO tarieven van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag zijn na zorgvuldig onderzoek vastgesteld. Onze SEO tarieven zitten iets onder het midden van de bandbreedte, die ik in de SEO branche heb kunnen vaststellen. Op basis van mijn ruime kennis en vaardigheden, denk ik, dat ik u een scherp tarief kan aanbieden.

SEO Tarieven, SEO prijzen

SEO prijzen / SEO tarieven

Dienst Tarief ex BTW
Basis SEO check (ter waarde van 89 EUR)Gratis
SEO projectOfferte op aanvraag
Maandelijkse SEO check laten doen69 EUR
Maandelijks abonnement (4 uur)250 EUR
Maandelijks abonnement (8 uur)450 EUR
Naast SEO ook SEA dan voor SEA39,95 EUR per uur

Contentstrategie

Offerte op aanvraag

SEO copywriting laten doen

55 EUR per uur
Standaard blog laten schrijven110 EUR

Foto’s

externe partner

Usability check & rapportage

69 EUR per uur
Social Media beheer69 EUR per maand
Social Media beheer + Linkbuildingbeheer99 EUR per maand
SEO Linkbuilding Boost incl 550 EUR aan links899 EUR

SEO tarieven per pagina

Aantal pag (hoofdpagina’s & blogs) incl backlinks Prijs ex BTW
10 pagina’s 599 EUR
20 pagina’s 1100 EUR
30 pagina’s 1550 EUR
50 pagina’s of meerprijs op aanvraag

SEO acties

SEO PakkettenMeerdere variaties mogelijk

SEO voor de MKB-er

tijdelijk 1399 EUR voor 40 uur

SEO starterspakket voor start – ups

699 EUR tijdelijk voor 499 uur

SEO prijzen: extra korting

SEO bureau Connect your World uit Den Haag gelooft in de kracht van het netwerk. Heeft u een relatie, die klaagt over dat haar of zijn website zo slecht vindbaar is? Dan heb ik de oplossing. Geef dit door via hermanconnects@gmail.com en scoor 25% korting op uw eigen SEO project. Bij 3 goede leads krijgt u zelfs 50% korting op uw SEO project of opdracht aan mij.

Bovenaan in Google kost tijd

SEO is een arbeidsintensieve activiteit, waarbij ook de concurrentie niet stil zit. Een website optimaliseren en bovenaan in Google krijgen, kost dus tijd. Samen met u, maak ik de juiste keuzes en proberen we de (online) concurrentie te slim af te zijn. Meer weten over de dienstverlening, die ik aanbied? Neem eens een kijkje op mijn SEO & Content Marketing Diensten pagina. Kijk voor een prettige samenwerking ook even in onze Algemene Voorwaarden.

SEO offerte maken & SEO check

Een SEO traject gaat u meestal aan voor een langere tijd. Vaak starten we met een SEO audit. Uit de SEO audit komen allerlei verbeterpunten naar voren. Vervolgens gaan we deze verbeterpunten aanpakken in een project. Als alles op orde is, is het verstandig om maandelijks een dag te reserveren voor periodiek onderhoud. Door middel van een maandelijkse SEO check zorgt SEO bureau Connect your World, dat u de concurrentie voor blijft. Connect your World uit Den Haag maakt graag een SEO offerte voor u met een realistische tijdsplanning.

Content Marketing offerte maken

Een website zonder Content, is als een auto zonder motor. Om deze motor in de auto te zetten, is het opzetten en het uitrollen van een contentstrategie noodzakelijk. Om een goede content strategie op te zetten zijn gesprekken nodig met de directie/eigenaren, werknemers en klanten. Alleen op deze wijze kunt u samen gaan rijden en uw klanten perfect bedienen. Afhankelijk van de grootte van een organisatie kost het enige tijd om dit goed op te zetten. Connect your World brengt graag een offerte voor u uit met een realistische tijdsplanning. Ook voor het schrijven van nieuwe SEO vriendelijke content en het herschrijven van bestaande content kan ik u een offerte aanbieden.

SEO specialist Den Haag inhuren

De eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag is een ervaren SEO specialist en Contentmarketing expert. Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Ik neem opdrachten aan in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. Heeft u een vraag over deze pagina met SEO prijzen en SEO tarieven? Of wilt u mij inhuren als SEO specialist? Neem dan contact op.

SEO checklists

Naast onze betaalde activiteiten geeft SEO & Content Marketing bureau Connect your World ook veel relevante informatie over SEO & Content Marketing gratis weg. Zodat u zelf een start kan maken met de SEO optimalisatie van uw website. Maak daarvoor gebruik van deze gratis SEO checklists.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.