• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO aanbieding MKB – 1.999 Euro

SEO aanbieding MKB – 1.999 Euro

MKB SEO, SEO aanbieding, SEO actie, webteksten

SEO aanbieding voor het MKB slechts 1.999 Euro

Deze SEO aanbieding is bedoeld voor middelgrote bedrijven (MKB). U betaalt slechts 1.999 Euro ex. BTW om bovenaan in Google te komen. Wij vertellen u, wat u ervoor krijgt en wat het u gaat opleveren. Profiteer nu van dit scherpe aanbod. Deze SEO aanbieding is voor nog geen 50 Euro per uur.


Connect your World – Uw toonaangevend SEO Bureau in Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en resultaatgericht SEO bureau in Den Haag? Zoek niet verder! Connect your World staat namelijk klaar om uw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen. Met onze uitgebreide SEO aanbieding voor het MKB voor slechts 1.999 euro (exclusief btw) tillen wij uw site naar een hoger niveau. Daarbij regelen wij, dat uw bedrijf beter zichtbaar wordt voor uw doelgroep.


Wat bieden wij voor SEO diensten aan?

SEO Scan

Ten eerste doen onze ervaren SEO specialisten een grondige analyse van uw website om eventuele problemen of verbeterpunten te achterhalen, die van invloed kunnen zijn op uw zoekmachineprestaties. Met deze gratis SEO scan krijgt u vervolgens een duidelijk beeld van waar uw website momenteel staat en waar er ruimte is voor verbetering.

SEO aanbieding – Zoekwoordenonderzoek

Wij voeren een diepgaand onderzoek uit om de meest relevante SEO zoekwoorden voor uw bedrijf of organisatie te identificeren. Daardoor begrijpen we welke zoektermen uw potentiële klanten gebruiken. Op die manier kunnen wij de content op uw website perfect optimaliseren voor SEO. Daardoor zorgen wij ervoor, dat uw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Daarbij zetten wij onder andere in op longtail keywords.

Technische SEO

Vervolgens zullen onze experts de technische SEO aspecten van uw website optimaliseren om ervoor te zorgen, dat zoekmachines uw site gemakkelijk kunnen indexeren en begrijpen. Daarbij richten we ons op zaken zoals bijvoorbeeld laadsnelheid, crawlbaarheid, mobiele optimalisatie en gestructureerde gegevens.

SEO aanbieding – On-page SEO

We passen bewezen on-page optimalisatietechnieken toe om uw webpagina’s te optimaliseren voor specifieke zoekwoorden. Dit omvat onder andere het aanpassen van meta omschrijving tags, het optimaliseren van de paginatitel en beschrijving, het verbeteren van de interne linkstructuur en bijvoorbeeld het optimaliseren van de content.

Off-page SEO

Het opbouwen van kwalitatieve en relevante backlinks is essentieel voor een succesvolle Off SEO strategie. Daarom helpen wij u bij het ontwikkelen van een effectieve linkbuildingstrategie om uw website autoriteit en geloofwaardigheid te geven in de ogen van zoekmachines.

UX Design

Een goede gebruikerservaring is cruciaal voor het behouden van bezoekers op uw website. Onze UX-designers zullen uw website namelijk optimaliseren voor bijvoorbeeld gebruiksgemak, intuïtieve navigatie en aantrekkelijkheid, waardoor bezoekers langer blijven en meer geneigd zijn om te converteren.

Lokale SEO

Als u een lokaal bedrijf heeft, is lokale SEO vindbaarheid van vitaal belang. Daarom zorgen wij ervoor, dat uw website optimaal presteert in lokale zoekresultaten, waardoor u meer zichtbaarheid krijgt bij potentiële klanten in uw regio.

SEO aanbieding, SEO blogging, blogs schrijven

SEO aanbieding – Blogs Schrijven

Het regelmatig publiceren van relevante en boeiende blogberichten is een geweldige manier om uw website te optimaliseren voor zoekmachines en tegelijkertijd waardevolle informatie te delen met uw doelgroep. Als gevolg van deze constatering zal ons team van professionele schrijvers zal informatieve en geoptimaliseerde blogartikelen voor uw bedrijf creëren. Blogs schrijven doet u met name voor uw potentiële doelgroep. Daarbij houdt u rekening met SEO Optimalisatie.

Website Snelheid

Snelle laadtijden zijn van cruciaal belang voor een positieve gebruikerservaring en een goede ranking in zoekmachines. Daarom optimaliseren wij uw website om de snelheid van de website verder te verbeteren. Daarmee zorgen we ervoor, dat uw bezoekers niet afhaken vanwege lange wachttijden.

SEO aanbieding – Afbeeldingen Optimalisatie

Afbeeldingen spelen een belangrijke rol in de visuele aantrekkelijkheid van uw website, maar kunnen ook de laadtijd beïnvloeden als ze niet goed geoptimaliseerd zijn. Daarom zorgen wij ervoor, dat uw Google afbeeldingen geoptimaliseerd zijn voor snelheid zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit doen we door bijvoorbeeld het:

 • kopen, installeren en implementeren van een caching Plug-in zoals bijvoorbeeld WP Rocket
 • kopen, installeren en implementeren van een afbeeldingsoptimalisatie tool zoals bijvoorbeeld Smush
 • opschonen van alle media bestanden

Let er ook op, dat uw website op mobiel voldoende snel laadt.

Waarom kiezen voor Connect your World?

 • Ervaren SEO-specialisten met bewezen resultaten
 • Persoonlijke aanpak afgestemd op uw bedrijf
 • Transparantie en open communicatie
 • Maatwerkstrategieën die zich richten op uw doelgroep
 • Toegewijd aan het behalen van meetbare resultaten
 • Constante monitoring en optimalisatie van uw SEO-campagne

Aarzel niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van deze exclusieve SEO-aanbieding voor slechts 1999 euro (exclusief btw). Laat Connect your World uw gids zijn op weg naar online succes en een hogere zichtbaarheid in zoekmachines.


SEO strategie en Content marketing strategie

Wij werken op basis van onze SEO strategie en Content marketing strategie.

Bovenaan in Google met deze SEO aanbieding

Natuurlijk zijn kosten belangrijk. Maar wat eigenlijk nog veel belangrijker is, is de vraag wat het u oplevert? Uw posities in Google zijn daarin leidend. Bovenaan Google wordt de winst behaald.

Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld het volgende:
Een nr 1 positie in Google met uw website op een voor u relevant zoekwoord levert u tussen de 30 tot 40% op van het totaal aantal kliks.
Een positie op de 1e pagina van Google levert u tussen de 2 tot 20% van het totaal aantal kliks op.
Slechts 7 van de 100 mensen die een zoekopdracht in Google tikken, gaan nog maar naar de 2e pagina in Google.

SEO resultaten – Samengevat

 1. Meerdere top 1 tot en met top 10 posities in Google op de voor u relevante Google zoekwoorden
 2. Meer websitebezoekers en meer klanten
 3. Hogere omzet en winst op termijn
 4. Nazorg
 5. Na 6 maanden geen 10 zoekwoorden in de top 3, dan 300 Euro retour bij facturen vanaf 1500 Euro

U kunt nog zo’n mooie website hebben, als deze niet goed vindbaar is, heeft u er verder weinig aan. Met relevante content maakt u van websitebezoekers echte klanten. Wij zetten u met deze SEO aanbieding in ‘pole position’!

SEO aanbieding, SEO Den Haag, Tekstschrijver Den Haag

SEO optimalisatie is geen sprint maar een marathon

Na deze 40 uur ligt er een solide en stevige basis. En hoewel uw SEO rankings al flink zijn gestegen, bent u er nog niet. SEO optimalisatie is een arbeidsintensieve activiteit en een (middel) lange termijn strategie. Meestal duurt het meerdere weken tot een paar maanden voordat u de allerhoogste positie heeft bereikt bovenaan in Google. Samengevat uw website staat met deze SEO aanbieding na deze week op ‘pole-position’ om daar een passend vervolg aan te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Overige SEO tarieven

Meer info over onze overige SEO tarieven en onze klanten.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist uit Den Haag. Daarbij is hij de eigenaar van Connect your World, een SEO bureau in Den Haag. Herman is een ervaren SEO freelancer voor het MKB en Content Marketeer. Online marketing bureau Connect your World heeft namelijk een hart voor de kleine ondernemer (MKB) en biedt daarom deze SEO actie voor de MKB-er aan tegen een zeer scherp tarief.

SEO expert inhuren voor SEO aanbieding

Heeft u een vraag over de toegevoegde waarde van SEO voor het MKB? Of wilt u gebruik maken van deze SEO actie voor de MKB-er? Surf naar onze contactpagina en bel of e-mail ons voor deze SEO aanbieding.


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Algemene voorwaarden

  Kijk voor een prettige samenwerking ook even in de Algemene Voorwaarden van SEO Bureau Connect your World.

  SEO checklists en Free SEO tools

  Kom ook Bovenaan in Google met uw website met behulp van onze SEO checklists en lijst met gratis SEO tools. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook een optie. Wij stellen uw Google Bedrijfsprofiel trouwens gratis in.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.