• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO actie voor de MKB-er

Hoger in Google tijdelijk slechts voor 1.399 euro ex. BTW

SEO MKB, SEO specialist inhuren, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag

SEO actie met 1e pagina garantie

Een super scherpe SEO actie voor de MKB-er voor tijdelijks slechts 1.399 EUR ex. BTW. Ja u leest het goed! Ik besteed namelijk 40 uur in 1 week aan uw website en zorg, dat uw website gebruikersvriendelijk is. Vervolgens ga ik met SEO & Content Marketing aan de slag.

Bovenaan in Google: 1e pagina garantie

Samen leggen we een goede basis om op den duur uw website bovenaan in Google te krijgen. Ik doe namelijk geen valse beloftes. In een week bovenaan in Google komen kan geen enkele SEO specialist beloven. Ik beloof u wel, dat alle factoren, die van belang zijn voor uw SEO ranking flink worden aangepakt en dat u binnen redelijke termijn op de juiste zoekwoorden combinaties hoger in Google komt.

Voordelig betaalbaar SEO pakket

In een SEO project is verwachtingsmanagement zeer belangrijk. Daarom start ik de 1e dag met een 0 meting. Hoe staat uw website erop dit moment voor? Hoeveel bezoekers heeft u website? Hoeveel conversies heeft u website? Ook bekijk ik of uw website op dit moment zichtbaar en vindbaar is voor het juiste publiek. Daarnaast vertel ik u of uw website technisch goed in elkaar zit en of uw website de userexperience (UX Design) goed voor elkaar heeft.

SEO rankings

Als laatste kijk ik naar hoe goed uw website op dit moment rankt op de voor u relevante zoekwoorden.

SEO Strategie / Zoekwoorden-onderzoek

Als we alle data verzameld hebben, bespreken we wat de SEO strategie wordt voor de aankomende week. Het kan heel goed, dat we bijvoorbeeld een lokale SEO strategie gaan volgen. Op deze wijze kunt u uw lokale concurrenten voor blijven. Samen met u stel ik de juiste zoekwoorden combinaties samen (standaard zoekwoorden & longtail keywords). In een zoekwoordenonderzoek onderzoeken we namelijk op welke zoekwoorden uw website goed vindbaar moet zijn.

1. SEO check: Pagespeed

Om bovenaan in Google te komen, heeft u een snelle website nodig. Pagespeed heeft effect op SEO. Pagespeed is namelijk een directe SEO ranking factor. Pagespeed heeft echter ook indirect invloed door een verhoging van de bounce rate en een verlaging van de ‘time on site’. Bezoekers van Google houden niet van trage websites en zijn bij een trage website zo weer vertrokken. Een trage website heeft meestal twee oorzaken. De website zit technisch niet goed in elkaar of de afbeeldingen op uw website zijn niet goed geoptimaliseerd. Oplossingen kunnen zijn:

  • Kopen, installeren & implementeren van een caching Plugin zoals bijvoorbeeld WP Rocket
  • Het kopen, installeren & implementeren van een afbeeldingsoptimalisatie tool
  • Het opschonen van alle media bestanden

Let er ook op, dat uw website op mobiel voldoende snel laadt.

2. SEO check: On Page SEO

De 2e SEO check in deze SEO actie voor de MKB-er draait om het optimaliseren voor SEO van de bestaande content op uw website. Google is een machine en deze leest niet zoals u en ik. Het is belangrijk om voor Google de teksten begrijpelijk te maken door bijvoorbeeld:

  • elke pagina een goede relevante titel te geven
  • in de metadescriptions een zoekwoord te plaatsen
  • gebruik te maken van H1-H6 koppen bij elke alinea en indien mogelijk daar een zoekwoord in te plaatsen
  • relevante zoekwoorden te plaatsen op de gehele pagina, die ook beantwoorden aan de zoekintentie van de gebruiker
  • ervoor zorgen, dat de lezer een goed leesbaar stuk voor zich heeft, wat redelijk makkelijk te begrijpen is.

3. SEO Check: Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel voor een goed voor SEO geoptimaliseerde website. Als andere websites naar uw website linken, geven ze hiermee aan, dat uw website te vertrouwen is en autoriteit heeft.

Een link van een andere website naar uw website kunt u zien als een relevantie- of populariteitsstem.

Linkbuilding is namelijk niet moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Daarom moet hier de nodige tijd voor uitgetrokken worden.

Interne Links

Daarnaast zijn interne links ook belangrijk voor SEO. Alle pagina’s op uw website moeten in verbinding staan met elkaar, zodat er een soort van boomstructuur ontstaat. Zo maakt u het Google makkelijker om uw website goed te indexeren. Dat is weer belangrijk voor uw vindbaarheid en ranking in Google.

Ankertekst

Tot slot besteed ik aandacht aan de ankerteksten. Links zoals bijvoorbeeld klik hier of lees verder zijn uit den boze. Gebruik het liefst een relevant zoekwoord in je ankertekst.

4. SEO check: UX Design

Bij een SEO Scan of een SEO Audit kijk ik ook of een website voldoet aan de user experience richtlijnen. Door hier aandacht aan te besteden, investeert u in de gebruikersvriendelijkheid van uw website. Een website heeft baat bij een goede navigatie & lay-out. Mensen zijn gewoontedieren en houden van voorspelbaarheid. Gebruikers van uw website verwachten bijvoorbeeld, dat uw navigatie bovenaan staat of een hamburger navigatiemenu op de mobiel. Een gebruikersvriendelijke website wordt meer gebruikt. Daardoor bent u relevanter voor de bezoeker en wordt de ‘time on site’ langer. Dat beloont Google weer met een hogere SEO ranking.

5. SEO Check: Social Media Marketing

Social Media heeft indirect een grote invloed op SEO. Het kan namelijk meer verkeer naar uw website leiden. Zeker als uw website nog geen duizenden bezoekers trekt (organisch verkeer), kunt u met behulp van Social Media Marketing de aandacht vestigen op uw website. Ook is Social Media cruciaal als distributiekanaal, als u nieuw geschreven content de wereld in wilt slingeren. We analyseren uw social media profiel en brengen waar nodig verbeteringen aan. Zeker als u een zichtbaar en tastbaar product verkoopt, is het belang van Visual Search SEO met de daaraan verbonden Social Media kanalen groot. Ik help u bij de eerste opzet van deze social media kanalen en geef u tips en adviezen, hoe u dit verder door kan ontwikkelen.

SEO actie voor de MKB-er: voorwaarden

Deze SEO actie voor de MKB-er geldt voor websites tot en met maximaal 25 pagina’s. Het uitgangspunt is het optimaliseren van bestaande content. Het maken van nieuwe content kan ik voor mijn rekening nemen. Dit heeft echter wel een extra offerte tot gevolg.

SEO is geen sprint maar een marathon

Na deze 40 uur ligt er een solide & stevige basis. En hoewel uw SEO rankings al flink zijn gestegen, bent u er nog niet. SEO is een arbeidsintensieve activiteit & een lange termijn strategie. Meestal duurt het meerdere weken tot een paar maanden voordat u de allerhoogste positie heeft bereikt in Google. Uw website is na deze week opgefrist en u staat in pole-position om daar een passend vervolg aan te geven. Dit kan onder andere door een maandelijks onderhoudscontract voor een paar uur per maand bij mij af te sluiten.

SEO MKB, SEO bureau Den Haag, SEO specialist Den Haag
Een week lang bikkelen om jouw website naar een volgend level te brengen

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en Content Marketing expert. Hij heeft een hart voor de kleine ondernemer en biedt daarom deze SEO actie voor de MKB-er aan tegen een zeer scherp tarief. Connect your World voert SEO projecten & Content Marketing opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Wij hebben ook aan diverse websites gewerkt in steden zoals Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Heeft u een vraag? Of wilt u gebruik maken van deze SEO actie voor de MKB-er? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Weet je weinig van SEO? Lees dan de basisbeginselen van SEO. Bij deze kunt u ook wat meer lezen over een paar van onze klanten, die deze SEO actie voor de MKB-er hebben afgenomen.

Algemene voorwaarden

Kijk voor een prettige samenwerking ook even in de Algemene Voorwaarden van SEO Bureau Connect your World. Of misschien is het SEO pakket All in One wat voor u.

SEO checklists

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.