• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO aanbieding voor het MKB

SEO aanbieding voor het MKB

MKB SEO, SEO aanbieding, SEO actie, webteksten
Online marketeer inhuren

Hoger in Google voor slechts 1.999 euro ex. BTW of 6 maanden voor 325 euro ex. BTW

Deze SEO aanbieding is bedoeld voor middelgrote bedrijven (MKB). U betaalt slechts 1.999 EUR om bovenaan in Google te komen. Wij vertellen u, wat het u gaat opleveren en wat u ervoor krijgt. Profiteer nu van dit scherpe aanbod voor nog geen 50 euro per uur.

Deze SEO aanbieding bestaat uit de volgende onderdelen:

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentie onderzoek

Website snelheid maximaliseren – onderzoek en uitvoering

On page SEO – bestaande web teksten optimaliseren voor SEO

Off page SEO – Linkbuilding – interne links – ankerteksten

UX Design – gebruikerservaring

Social Media Marketing

SEO aanbieding, SEO MKB, SEO bureau Den Haag

SEO voor MKB aanbieding met 1e pagina garantie

Wij regelen de SEO optimalisatie van uw website meteen in 1X goed. In 40 uur maken wij uw website beter vindbaar & zichtbaar in Google op de voor u relevante zoekwoorden. Wij werken op basis van onze SEO strategie & Content marketing strategie.

Bovenaan in Google

Natuurlijk zijn kosten belangrijk. Maar wat eigenlijk nog veel belangrijker is, is de vraag wat het u oplevert? Uw positie in Google is daarin leidend. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld het volgende:

 • Een nr 1 positie in Google met uw website op een voor u relevant zoekwoord levert u tussen de 30 tot 40% op van het totaal aantal kliks.
 • Een positie op de 1e pagina van Google levert u tussen de 2 tot 20% van het totaal aantal kliks op.
 • Slechts 7 van de 100 mensen die een zoekopdracht in Google tikken, gaan nog maar naar de 2e pagina in Google.

U kunt nog zo’n mooie website hebben, als deze niet goed vindbaar is, heeft u er verder weinig aan. Met relevante content maakt u van websitebezoekers echte klanten. Wij zetten u in ‘pole position’!

Samengevat

 1. Meerdere top 1 tot en met top 10 posities in Google op de voor u relevante zoekwoorden
 2. Meer websitebezoekers & meer klanten
 3. Hogere omzet en winst op termijn
 4. Nazorg

Bovenaan in Google: 1e pagina garantie

Wij durven als een van de weinigen een 1e pagina garantie te geven. Dat betekent niet ‘No cure, no pay’. We gaan echter net zo lang door, tot dat u tevreden bent.

SEO Optimalisatie van het begin tot het einde

SEO pakket – voordelig en betaalbaar

In een SEO project is verwachtingsmanagement zeer belangrijk. Daarom starten wij de 1e dag met een 0 meting. Hoe staat uw website er op dit moment voor? Hoeveel bezoekers heeft uw website? Hoeveel conversies heeft uw website nu precies? Ook bekijken wij of uw website op dit moment zichtbaar en vindbaar is voor het juiste publiek.

SEO Strategie / Zoekwoordenonderzoek

Als we alle data verzameld hebben, bespreken we vervolgens wat de SEO strategie wordt voor de aankomende week. Het kan heel goed, dat we bijvoorbeeld een lokale SEO strategie gaan volgen. Op deze wijze kunt u uw lokale concurrenten voor blijven. Samen met u stellen wij de juiste zoekwoorden combinaties samen (standaard zoekwoorden & longtail keywords). Dit wordt ook wel een zoekwoordenonderzoek genoemd.

SEO checks

1. SEO Pagespeed

Om bovenaan in Google te komen, heeft u een snelle website nodig. SEO Pagespeed of website snelheid heeft namelijk veel effect op SEO optimalisatie. Een trage website heeft indirect invloed, door dat de bounce rate omlaag gaat en de ’time on site’ naar beneden. Wij meten de website door en analyseren de knelpunten. Vaak komt daaruit naar voren, dat de website bijvoorbeeld technisch niet goed in elkaar zit of dat de afbeeldingen op uw website niet goed zijn geoptimaliseerd. Mogelijke oplossingen kunnen zijn:

 • Kopen, installeren & implementeren van een caching Plug-in zoals bijvoorbeeld WP Rocket
 • Het kopen, installeren & implementeren van een afbeeldingsoptimalisatie tool zoals Smush
 • Het opschonen van alle media bestanden

Let er ook op, dat uw website op mobiel voldoende snel laadt.

2. On Page SEO Zoekmachineoptimalisatie

Als tweede aandachtspunt gaan we de SEO optimalisatie van de bestaande content op uw website aanpakken. Ons doel is om de webteksten op uw website begrijpelijk te maken voor Google, zonder dat het ten koste gaat van de leesbaarheid van de tekst. Denk bijvoorbeeld aan:

 • elke pagina een goede relevante titel te geven
 • in de meta beschrijvingen een zoekwoord plaatsen
 • gebruik te maken van H1-H6 koppen bij elke alinea en indien mogelijk daar een zoekwoord in te plaatsen
 • het plaatsen van relevante zoekwoorden op de gehele pagina, die ook beantwoorden aan de zoekintentie van de gebruiker
 • ervoor zorgen, dat de lezer een goed leesbaar stuk voor zich heeft, wat redelijk makkelijk te begrijpen is.

3. Off page SEO – Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO zoekmachineoptimalisatie. Het bepaalt in grote mate welke posities u met uw website inneemt in Google.

Een link van een andere website naar uw website kunt u zien als een relevantie- of populariteitsstem.

Linkbuilding is niet super moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Daarom besteden wij hier de nodige tijd aan. Denk bijvoorbeeld aan betaalde links, ABC ruil of gast bloggen. Voor de langere termijn is het van belang om hier maandelijks mee bezig te zijn. Dat kan voor 199 euro per maand.

Interne links zijn ook belangrijk voor SEO optimalisatie. Google volgt deze links op uw website om de context en de verbanden te zien tussen de diverse pagina’s. Google indexeert uw website daarom beter en sneller. Dat is weer belangrijk voor uw vindbaarheid en SEO rankings in Google. Het ontbreekt geregeld aan interne links en de waarde van interne links wordt nog wel eens onderschat. Alleen niet door Connect your World!

Ankertekst

Tot slot besteden wij aandacht aan de ankerteksten. Links zoals bijvoorbeeld klik hier of lees verder zijn uit den boze. Wij gebruiken het liefst een relevant zoekwoord in de ankertekst. Dat is namelijk een SEO signaal voor Google

4. UX Design

Bij een SEO Scan of een SEO Audit kijken wij ook of een website voldoet aan de user experience richtlijnen. Door hier aandacht aan te besteden, investeert u in de gebruikersvriendelijkheid van uw website. Connect your World besteed aandacht aan de volgende punten:

 • Navigatie
 • Lay-out
 • Voorspelbaarheid website
 • Ziet de website erop mobiel goed uit

In 2021 zal Google komen met een nieuwe aanvulling op zijn Algoritme. Userexperience zal een echte SEO ranking factor worden. Ze kijken onder andere naar website snelheid, mobiele vriendelijkheid & veiligheid. Google gaat verder kijken naar de stabiliteit van als de pagina laadt, de tijd die het duurt voordat de bezoeker van de website de eerste interactie heeft met de site en de algemene stabiliteit van een pagina. Reden genoeg dus om voldoende aandacht te blijven geven aan het UX design van de website.

5. Social Media Marketing [Den Haag en omstreken]

Sociale Media heeft indirect een grote invloed op SEO optimalisatie. Het kan namelijk meer verkeer naar uw website leiden. Zeker als uw website nog geen duizenden bezoekers trekt (organisch verkeer), kunt u met behulp van Social Media Marketing de aandacht vestigen op uw website. Ook is Sociale Media cruciaal als distributiekanaal, als u nieuw geschreven content de wereld in wilt slingeren. Wij analyseren uw sociale media profiel en brengen waar nodig verbeteringen aan in uw social media marketing. Zeker als u een zichtbaar en tastbaar product verkoopt, is het belang van Visual Search SEO met de daaraan verbonden Sociale Media kanalen groot. Online marketing bureau Connect your World uit Den Haag helpt u bij de eerste opzet van deze sociale media kanalen en geeft u tips en adviezen, hoe u dit verder door kan ontwikkelen.

Lokale SEO

MKB bedrijven opereren in 9 van de 10 gevallen lokaal. Daarom is het belangrijk om bij activiteiten zoals linkbuilding rekening te houden met de lokale context. Voor veel bedrijven is de lokale vindbaarheid het meest belangrijke. Daarvoor is het het relevant om Google Mijn Bedrijf regelmatig te gebruiken om lokaal bovenaan in Google te komen

SEO voor MKB: voorwaarden

 • Deze SEO aanbieding voor het MKB geldt voor websites tot en met maximaal 25 pagina’s.
 • Het uitgangspunt is het optimaliseren van bestaande content. Het maken van nieuwe content kunnen wij voor onze rekening nemen. Dit heeft echter wel een extra offerte tot gevolg.

SEO optimalisatie is geen sprint maar een marathon

Na deze 40 uur ligt er een solide & stevige basis. En hoewel uw SEO rankings al flink zijn gestegen, bent u er nog niet. SEO optimalisatie is een arbeidsintensieve activiteit & een (middel) lange termijn strategie. Meestal duurt het meerdere weken tot een paar maanden voordat u de allerhoogste positie heeft bereikt in Google. Uw website staat na deze week op ‘pole-position’ om daar een passend vervolg aan te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Overige SEO tarieven

 • Maandelijks onderhoudscontract voor 2 uur per maand voor 99 EURO
 • Een maandelijks onderhoudscontract voor 5 uur per maand voor 249 EURO
 • Linkbuilding voor 199 EURO per maand
 • Nieuwe blogs laten schrijven voor 110 EURO per blog

SEO start-up

Bent u net begonnen als ondernemer? Dan is het SEO start-up pakket wellicht wel iets voor u.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een SEO specialist uit Den Haag. Daarbij is hij de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Herman is een ervaren freelance SEO specialist voor het MKB en Content Marketing expert. Online marketing bureau Connect your World heeft een hart voor de kleine ondernemer en biedt daarom deze SEO actie voor de MKB-er aan tegen een zeer scherp tarief. Connect your World voert SEO projecten & Content marketing opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Wij hebben ook aan diverse websites gewerkt in steden zoals Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Heeft u een vraag? Of wilt u gebruik maken van deze SEO actie voor de MKB-er? Surf naar onze contactpagina en bel of e-mail ons. Bij deze kunt u ook wat meer lezen over een paar van onze klanten, die deze SEO actie voor de MKB-er hebben afgenomen. Het is bij SEO bureau Connect your World ook mogelijk te kiezen uit diverse SEO pakketten en daarvoor een SEO expert in te huren.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Algemene voorwaarden

Kijk voor een prettige samenwerking ook even in de Algemene Voorwaarden van SEO Bureau Connect your World. Of misschien is het SEO pakket All in One wat voor u.

SEO checklists en SEO tools

Kom ook Bovenaan in Google met uw website met behulp van onze SEO checklists en lijst met gratis SEO tools.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.