• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO aanbieding voor het MKB

SEO aanbieding voor het MKB

MKB SEO, SEO aanbieding, SEO actie, webteksten
Online marketeer inhuren

Bovenaan in Google met SEO aanbieding voor slechts 1.999 Euro

Deze SEO aanbieding is bedoeld voor middelgrote bedrijven (MKB). U betaalt slechts 1.999 Euro ex. BTW om bovenaan in Google te komen. Wij vertellen u, wat het u gaat opleveren en wat u ervoor krijgt. Profiteer nu van dit scherpe aanbod. Deze SEO aanbieding is voor nog geen 50 Euro per uur.


SEO aanbieding

Voor 1.999 Euro ex. BTW krijgt u:

 1. Zoekwoorden onderzoek en concurrentie analyse (160 Euro)
 2. SEO check en aanpakken website snelheid (160 Euro)
 3. On Page SEO (500 Euro)
 4. Off Page SEO – Linkbuilding starterspakket (299 Euro)
 5. UX Design (120 Euro)
 6. Lokale SEO (140 Euro)
 7. Blogs schrijven (600 Euro)

SEO aanbieding

Uitgebreid zoekwoordenonderzoek en concurrentie onderzoek

Website snelheid maximaliseren – onderzoek en uitvoering

On page SEO – bestaande web teksten optimaliseren voor SEO

Off page SEO – Linkbuilding – interne links – ankerteksten

UX Design – gebruikerservaring

SEO aanbieding, SEO MKB, SEO bureau Den Haag
SEO specialist Den Haag

Inclusief 1e pagina garantie – voor SEO MKB aanbieding

Wij regelen de SEO optimalisatie van uw website met deze SEO aanbieding meteen in 1X goed. In 40 uur maken wij uw website namelijk beter vindbaar en zichtbaar in Google op de voor u relevante SEO zoekwoorden. Wij werken op basis van onze SEO strategie en Content marketing strategie.

Bovenaan in Google met deze SEO aanbieding

Natuurlijk zijn kosten belangrijk. Maar wat eigenlijk nog veel belangrijker is, is de vraag wat het u oplevert? Uw positie in Google is daarin leidend. Bovenaan Google wordt de winst behaald.

Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld het volgende:

Een nr 1 positie in Google met uw website op een voor u relevant zoekwoord levert u tussen de 30 tot 40% op van het totaal aantal kliks.

Een positie op de 1e pagina van Google levert u tussen de 2 tot 20% van het totaal aantal kliks op.

Slechts 7 van de 100 mensen die een zoekopdracht in Google tikken, gaan nog maar naar de 2e pagina in Google.

U kunt nog zo’n mooie website hebben, als deze niet goed vindbaar is, heeft u er verder weinig aan. Met relevante content maakt u van websitebezoekers echte klanten. Wij zetten u met deze SEO aanbieding in ‘pole position’!

SEO aanbieding Samengevat

 1. Meerdere top 1 tot en met top 10 posities in Google op de voor u relevante Google zoekwoorden
 2. Meer websitebezoekers en meer klanten
 3. Hogere omzet en winst op termijn
 4. Nazorg

SEO aanbieding – toelichting

In een SEO project is verwachtingsmanagement zeer belangrijk. Daarom starten wij de 1e dag met een 0 meting. Hoe staat uw website er op dit moment voor? Hoeveel bezoekers heeft uw website? Hoeveel conversies heeft uw website nu precies? Ook bekijken wij of uw website op dit moment zichtbaar en vindbaar is voor het juiste publiek. Wilt u uw SEO zelf verbeteren? Lees dan onze korte praktische SEO handleidingen.

SEO Optimalisatie van het begin tot het einde

SEO pakket – voordelig en betaalbaar

SEO aanbieding, SEO Den Haag, Tekstschrijver Den Haag

1. SEO Strategie / Zoekwoordenonderzoek

Als we alle data verzameld hebben, bespreken we vervolgens wat de SEO strategie wordt voor de aankomende week. Het kan heel goed, dat we bijvoorbeeld een lokale SEO strategie gaan volgen. Op deze wijze kunt u uw lokale concurrenten voor blijven. Samen met u stellen wij vervolgens de juiste SEO zoekwoorden combinaties samen (standaard Google zoekwoorden en longtail keywords). Dit wordt ook wel een zoekwoordonderzoek genoemd.


2. SEO checkWebsite snelheid

Om bovenaan in Google te komen, heeft u een snelle website nodig. SEO Pagespeed of website snelheid heeft namelijk veel effect op SEO optimalisatie en op de gebruikerservaring. Een trage website heeft indirect invloed op SEO, door dat de bounce rate omlaag gaat en de ‘time on site’ naar beneden. Na analyse blijkt vaak, dat de website bijvoorbeeld technisch niet goed in elkaar zit of dat de afbeeldingen op uw website niet goed zijn geoptimaliseerd. Mogelijke oplossingen kunnen zijn:

 • Kopen, installeren en implementeren van een caching Plug-in zoals bijvoorbeeld WP Rocket
 • Het kopen, installeren en implementeren van een afbeeldingsoptimalisatie tool zoals Smush
 • Het opschonen van alle media bestanden

Let er ook op, dat uw website op mobiel voldoende snel laadt.


3. On Page SEO zoekmachineoptimalisatie

Als tweede gaan we in deze SEO aanbieding de SEO optimalisatie van de bestaande content op uw website aanpakken. Ons doel is om de SEO webteksten op uw website begrijpelijk te maken voor Google, zonder dat het ten koste gaat van de leesbaarheid van de tekst. Denk bijvoorbeeld aan:

 • elke pagina een goede relevante titel te geven
 • Goed geschreven uitdagende meta beschrijvingen inclusief zoekwoord plaatsen
 • gebruik te maken van H1-H6 koppen bij elke alinea en indien mogelijk daar een zoekwoord in te plaatsen
 • het plaatsen van relevante SEO zoekwoorden op de gehele pagina, die ook beantwoorden aan de zoekintentie van de gebruiker
 • ervoor zorgen, dat de lezer een goed leesbaar stuk voor zich heeft, wat redelijk makkelijk te begrijpen is.

4. Off page SEO – Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO zoekmachineoptimalisatie. Het bepaalt in grote mate welke posities u met uw website inneemt in Google.

Een link van een andere website naar uw website kunt u zien als een relevantie- of populariteitsstem.

SEO Linkbuilding is niet super moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Daarom besteden wij hier in deze SEO aanbieding de nodige tijd aan. Denk bijvoorbeeld aan betaalde links, ABC ruil of gast bloggen. Voor de langere termijn is het van belang om hier maandelijks mee bezig te zijn. Dat kan dus voor slechts 199 euro per maand.


Interne links zijn ook belangrijk voor SEO optimalisatie. Google volgt deze links op uw website om de context en de verbanden te zien tussen de diverse pagina’s. Google indexeert uw website daarom beter en sneller. Dat is weer belangrijk voor uw vindbaarheid en SEO rankings in Google. Het ontbreekt geregeld aan interne links en de waarde van interne links wordt nog wel eens onderschat. Alleen niet door Connect your World!


Ankertekst

Tot slot besteden wij aandacht aan de ankertekst. Links zoals bijvoorbeeld klik hier of lees verder zijn uit den boze. Wij gebruiken het liefst een relevant zoekwoord in de ankertekst. Dat is namelijk een SEO signaal voor Google


5. UX Design

Bij een SEO Scan of een SEO Audit kijken wij ook of een website voldoet aan de user experience richtlijnen. Door hier aandacht aan te besteden, investeert u in de gebruikersvriendelijkheid van uw website. Connect your World besteed aandacht aan de volgende punten:

 • Navigatie
 • Lay-out
 • Voorspelbaarheid website
 • Ziet de website erop mobiel goed uit

In 2021 is Google met een nieuwe aanvulling op zijn algoritme gekomen. User-experience zal een echte SEO ranking factor worden. Ze kijken onder andere naar website snelheid, mobiele vriendelijkheid en veiligheid. Google gaat verder kijken naar de stabiliteit van als de pagina laadt, de tijd die het duurt voordat de bezoeker van de website de eerste interactie heeft met de site en de algemene stabiliteit van een pagina. Reden genoeg dus om voldoende aandacht te blijven geven in deze SEO aanbieding aan het UX design van de website.


6. Lokale SEO

MKB bedrijven opereren in 9 van de 10 gevallen lokaal. Daarom is het belangrijk om bij activiteiten zoals linkbuilding rekening te houden met de lokale context. Voor veel bedrijven is de lokale vindbaarheid het meest belangrijke. Daarvoor is het het relevant om het Google Bedrijfsprofiel regelmatig te gebruiken om lokaal bovenaan in Google te komen. Ook Google Maps is zoals te verwachten belangrijk voor lokale SEO.


SEO aanbieding, SEO blogging, blogs schrijven

7. Blogs schrijven

Unieke content is belangrijk voor een website. Goed geschreven content, waarop SEO optimalisatie is toegepast, is de levensader van jouw website. In deze SEO aanbieding voor het MKB schrijven wij 5 blogs voor met een waarde van 600 Euro.


SEO voor MKB: voorwaarden SEO aanbieding

 • Deze SEO aanbieding voor het MKB geldt voor websites tot en met maximaal 25 pagina’s.
 • Het uitgangspunt is het optimaliseren van bestaande content. Het maken van nieuwe content kunnen wij voor onze rekening nemen. Dit heeft echter wel een extra offerte tot gevolg.

SEO optimalisatie is geen sprint maar een marathon

Na deze 40 uur ligt er een solide en stevige basis. En hoewel uw SEO rankings al flink zijn gestegen, bent u er nog niet. SEO optimalisatie is een arbeidsintensieve activiteit en een (middel) lange termijn strategie. Meestal duurt het meerdere weken tot een paar maanden voordat u de allerhoogste positie heeft bereikt bovenaan in Google. Uw website staat met deze SEO aanbieding na deze week op ‘pole-position’ om daar een passend vervolg aan te geven. Dit kan op de volgende manieren:

Overige SEO tarieven

 • Maandelijks onderhoudscontract voor 2 uur per maand voor 99 Euro
 • Een maandelijks onderhoudscontract voor 5 uur per maand voor 249 Euro
 • Linkbuilding vanaf 199 Euro per maand
 • Nieuwe blogs laten schrijven voor 120 Euro per blog

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist uit Den Haag. Daarbij is hij de eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Herman is een ervaren SEO freelancer voor het MKB en Content Marketeer. Online marketing bureau Connect your World heeft een hart voor de kleine ondernemer (MKB) en biedt daarom deze SEO actie voor de MKB-er aan tegen een zeer scherp tarief.

SEO expert inhuren voor SEO aanbieding

Heeft u een vraag over de toegevoegde waarde van SEO voor het MKB? Of wilt u gebruik maken van deze SEO actie voor de MKB-er? Surf naar onze contactpagina en bel of e-mail ons voor deze SEO aanbieding. Bij deze kunt u ook wat meer lezen over een paar van onze klanten, die deze SEO actie voor de MKB-er hebben afgenomen. Het is bij SEO bureau Connect your World ook mogelijk te kiezen uit diverse SEO pakketten en daarvoor een SEO expert in te huren.


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Algemene voorwaarden

  Kijk voor een prettige samenwerking ook even in de Algemene Voorwaarden van SEO Bureau Connect your World. Of misschien is het SEO pakket All in One wat voor u.

  SEO checklists en Free SEO tools

  Kom ook Bovenaan in Google met uw website met behulp van onze SEO checklists en lijst met gratis SEO tools. Uw SEO laten doen, blijft natuurlijk ook een optie.

  0/5 (0 Reviews)
  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.