• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

SEO actie voor de MKB-er

Uw website hoger in Google voor  slechts 1999 ex. btw

SEO MKB, SEO specialist inhuren, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag

Een super scherpe SEO actie voor de MKB-er voor slechts 1999 EUR ex. btw. Ja u leest het goed! Ik besteed namelijk 40 uur in 1 week aan uw website en zorg, dat uw website gebruikersvriendelijk is. Vervolgens ga ik met SEO & Content Marketing aan de slag. Samen leggen we een goede basis om op den duur uw website bovenaan in Google te krijgen. Ik doe namelijk geen valse beloftes. In een week bovenaan in Google komen kan geen enkele SEO specialist beloven. Ik beloof u wel, dat alle factoren, die van belang zijn voor uw SEO ranking flink worden aangepakt en dat u binnen redelijke termijn op de juiste zoekwoordencombinaties hoger in Google komt.

Voordelig betaalbaar SEO pakket

De 1 dag start ik met een 0 meting. Hoe staat uw website erop dit moment voor qua techniek? Ook bekijk ik of uw website zichtbaar en vindbaar is voor het juiste publiek. We bespreken wat de SEO strategie wordt voor de aankomende week. Het kan heel goed zijn, dat we bijvoorbeeld een lokale SEO strategie gaan volgen. Op deze wijze kunt u uw lokale concurrenten voor blijven. Samen met u stel ik de juiste zoekwoordencombinaties samen. In een zoekwoordenonderzoek onderzoeken we namelijk op welke zoekwoorden uw website vindbaar moet zijn.

SEO check 1: Pagespeed

Om bovenaan in Google te komen, heeft u een snelle website nodig. Bezoekers van Google houden niet van trage websites en zijn bij een trage website zo weer vertrokken. Een te trage website kan de SEO ranking van uw website ernstig in de weg zitten. Dit kan voor een deel door de techniek komen. Een andere mogelijkheid is, dat de afbeeldingen op uw website niet goed geoptimaliseerd zijn en teveel bestandsruimte in nemen. Dit is redelijk eenvoudig aan te passen.

SEO check 2: On Page SEO

De 2e SEO check in deze SEO actie voor de MKB-er draait om het optimaliseren van de bestaande content op uw website. Google is een machine en deze leest niet zoals u en ik. U moet Google helpen om de teksten begrijpelijk te maken door bijvoorbeeld het aanbrengen van goede titels, metadescriptions, subheadings, zoekwoorden en ervoor te zorgen, dat de lezer een goed leesbaar stuk voor zich heeft, wat redelijk makkelijk te begrijpen is.

SEO check 3: Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO en voor uw website. Als andere websites naar uw website linken, geven ze hiermee aan, dat uw website te vertrouwen is en autoriteit heeft. Linkbuilding is namelijk niet moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Hier moet daarom de nodige tijd voor uitgetrokken worden. Daarnaast heb je ook het interne linken. Alle pagina’s op uw website moeten in verbinding staan met elkaar, zodat er een soort van boomstructuur ontstaat. Zo maakt u het Google makkelijker om uw website goed te indexeren en dat is weer belangrijk voor uw vindbaarheid en ranking in Google. Tot slot besteed ik aandacht aan de anchorteksten ook wel de link teksten. Links zoals bijvoorbeeld klik hier of lees verder zijn uit den boze. Gebruik het liefst zoekwoorden in je ankerteksten.

SEO check 4: UX-Design

Vaak in het begin van de week vallen er mij bepaalde zaken op aan een website. Dat heeft vaak te maken met en invloed op de gebruikersvriendelijkheid. Een website heeft baat bij een goede navigatie en gebruikers verwachten bepaalde dingen op een website, die haast een vanzelfsprekendheid zijn geworden. Een gebruikersvriendelijke website wordt meer gebruikt en daardoor ben je relevanter voor de bezoeker en dat beloont Google met een hogere ranking.

SEO check 5: Social media & distributie

Als er dan nog tijd over is, gaan we uw social media profiel bekijken en waar nodig verbeteren. Zeker als u een zichtbaar en tastbaar product verkoopt, is het belang van Visual Search SEO met de daaraan verbonden Social Media kanalen groot. Ik help u bij de eerste opzet van deze social media kanalen en geef u tips en adviezen hoe u dit verder door kan ontwikkelen.

Voorwaarden voor deze SEO actie voor de MKB-er

Deze SEO actie voor de MKB-er geldt voor websites tot en met maximaal 25 pagina’s. Het uitgangspunt is het optimaliseren van bestaande content. Het maken van nieuwe content kan ik voor mijn rekening nemen. Dit heeft echter wel een extra offerte tot gevolg. In 40 uur kan ik veel voor u doen wat betreft SEO.

Na deze 40 uur ligt er een solide basis waar u verder mee kan. SEO is helaas een arbeidsintensieve activiteit en meestal duurt het meerdere weken tot een paar maanden voordat u de allerhoogste positie heeft bereikt in Google. Garanties over de te bereiken positie in Google kan ik daarom niet geven. Daar is een week te kort voor. Uw website is na deze week opgefrist en u staat in pole-position om daar een passend vervolg aan te geven. Dit kan onder andere door een maandelijks onderhoudscontract voor een paar uur bij mij af te sluiten.

SEO MKB, SEO bureau Den Haag, SEO specialist Den Haag
Een week lang bikkelen om jouw website naar een volgend level te brengen

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en Content Marketing expert. Hij heeft een hart voor de kleine ondernemer en biedt daarom deze SEO actie voor de MKB-er aan tegen een zeer scherp tarief. Connect your World doet opdrachten in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Heeft u een vraag? Of wilt u gebruik maken van deze SEO actie voor de MKB-er? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Weet je weinig van SEO? Lees dan de basisbeginselen van SEO.

Kijk voor een prettige samenwerking ook even in de Algemene Voorwaarden van SEO Bureau Connect your World.