• 06-41226543
 • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO actie voor de MKB-er

Hoger in Google voor slechts 1.999 euro ex. BTW

SEO MKB, SEO specialist inhuren, SEO expert Den Haag, SEO consultant Den Haag

SEO voor MKB actie met 1e pagina garantie

Deze SEO actie is voor de MKB-er. Voor slechts1.999 EUR ex. BTW regelt u de SEO optimalisatie van uw website. Wij besteden namelijk 40 uur in 1 week aan uw website. Dit is nog geen 50 eur per uur. Daarin maken wij uw website beter vindbaar op de voor u relevante zoekwoorden. Vervolgens gaan wij uw website gebruikersvriendelijker maken. Wij werken op basis van onze SEO strategie & Contentmarketingstrategie.

Wat levert het u op?

Natuurlijk zijn kosten belangrijk. Maar wat eigenlijk veel belangrijker is, is de vraag wat levert het u op? Uw positie in Google is daarin leidend. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld het volgende:

 • Een nr 1 positie in Google met uw website op een voor u relevant zoekwoord levert u tussen de 30 tot 40% op van het totaal aantal kliks.
 • Een positie op de 1e pagina van Google levert u tussen de 2 tot 20% van het totaal aantal kliks op.
 • Slechts 7 van de 100 mensen die een zoekopdracht in Google tikken, gaan nog maar naar de 2e pagina in Google.

U kunt nog zo’n mooie website hebben, als deze niet goed vindbaar is, heeft u er verder weinig aan. Met relevante content maakt u van websitebezoekers echte klanten. Wij zetten u in poleposition en dan is het aan u!

Bovenaan in Google: 1e pagina garantie

Samen leggen we een goede basis om uw website bovenaan in Google te krijgen. Wij doen geen valse beloftes en houden u op de hoogte van alle stappen die we zetten in het SEO project. Wij beloven u wel, dat alle factoren, die van belang zijn voor uw SEO rankings flink worden aangepakt en dat u binnen een redelijke termijn op de juiste zoekwoorden combinaties hoger in Google komt. Bovenaan in Google staan met uw website is belangrijk. Daarom durven wij in sommige gevallen een 1e pagina garantie te geven.

Voordelig betaalbaar SEO pakket

In een SEO project is verwachtingsmanagement zeer belangrijk. Daarom starten wij de 1e dag met een 0 meting. Hoe staat uw website er op dit moment voor? Hoeveel bezoekers heeft uw website? Hoeveel conversies heeft uw website nu precies? Ook bekijken wij of uw website op dit moment zichtbaar en vindbaar is voor het juiste publiek. Daarnaast vertellen wij u of uw website technisch goed in elkaar zit en of uw website de userexperience (UX Design) goed voor elkaar heeft.

SEO rankings

Als laatste kijken wij naar, hoe goed uw website op dit moment rankt op de voor u relevante zoekwoorden.

SEO Strategie / Zoekwoorden-onderzoek

Als we alle data verzameld hebben, bespreken we vervolgens wat de SEO strategie wordt voor de aankomende week. Het kan heel goed, dat we bijvoorbeeld een lokale SEO strategie gaan volgen. Op deze wijze kunt u uw lokale concurrenten voor blijven. Samen met u stellen wij de juiste zoekwoorden combinaties samen (standaard zoekwoorden & longtail keywords). In een zoekwoordenonderzoek onderzoeken we namelijk op welke zoekwoorden uw website goed vindbaar moet zijn.

1. SEO check: Pagespeed

Om bovenaan in Google te komen, heeft u een snelle website nodig. Pagespeed heeft namelijk veel effect op SEO. Pagespeed is bijvoorbeeld een directe SEO ranking factor. Pagespeed heeft echter ook indirect invloed door een verhoging van de bounce rate en een verlaging van de ‘time on site’. Bezoekers van Google houden hoe dan ook niet van trage websites en zijn bij een trage website zo weer vertrokken. Een trage website heeft meestal twee oorzaken. De website zit bijvoorbeeld technisch niet goed in elkaar of de afbeeldingen op uw website zijn niet goed geoptimaliseerd. Oplossingen kunnen zijn:

 • Kopen, installeren & implementeren van een caching Plugin zoals bijvoorbeeld WP Rocket
 • Het kopen, installeren & implementeren van een afbeeldingsoptimalisatie tool
 • Het opschonen van alle media bestanden

Let er ook op, dat uw website op mobiel voldoende snel laadt.

2. SEO check: On Page SEO

De 2e SEO check in deze SEO actie voor de MKB-er draait om het optimaliseren voor SEO van de bestaande content op uw website. Google is een machine en deze leest niet zoals u en ik. Het is daarom belangrijk om voor Google de webteksten begrijpelijk te maken door bijvoorbeeld:

 • elke pagina een goede relevante titel te geven
 • in de metadescriptions een zoekwoord te plaatsen
 • gebruik te maken van H1-H6 koppen bij elke alinea en indien mogelijk daar een zoekwoord in te plaatsen
 • relevante zoekwoorden te plaatsen op de gehele pagina, die ook beantwoorden aan de zoekintentie van de gebruiker
 • ervoor zorgen, dat de lezer een goed leesbaar stuk voor zich heeft, wat redelijk makkelijk te begrijpen is.

3. SEO Check: Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel voor een goed voor SEO geoptimaliseerde website. Als andere websites naar uw website linken, geven ze hiermee aan, dat uw website te vertrouwen is en autoriteit heeft.

Een link van een andere website naar uw website kunt u zien als een relevantie- of populariteitsstem.

Linkbuilding is namelijk niet moeilijk, maar wel arbeidsintensief. Daarom moet hier de nodige tijd voor uitgetrokken worden.

Daarnaast zijn interne links ook belangrijk voor SEO optimalisatie. Alle pagina’s op uw website moeten in verbinding staan met elkaar, zodat er een soort van boomstructuur ontstaat. Zo maakt u het Google makkelijker om uw website goed te indexeren. Dat is weer belangrijk voor uw vindbaarheid en SEO rankings in Google.

Ankertekst

Tot slot besteden wij aandacht aan de ankerteksten. Links zoals bijvoorbeeld klik hier of lees verder zijn uit den boze. Gebruik het liefst een relevant zoekwoord in uw ankertekst.

4. SEO check: UX Design

Bij een SEO Scan of een SEO Audit kijken wij ook of een website voldoet aan de user experience richtlijnen. Door hier aandacht aan te besteden, investeert u in de gebruikersvriendelijkheid van uw website. Een website heeft baat bij een goede navigatie & lay-out. Mensen zijn gewoontedieren en houden van voorspelbaarheid. Gebruikers van uw website verwachten bijvoorbeeld, dat uw navigatie bovenaan staat of een hamburger navigatiemenu op de mobiel. Een gebruikersvriendelijke website wordt meer gebruikt. Daardoor bent u relevanter voor de bezoeker en wordt de ‘time on site’ langer. Dat beloont Google weer met een hogere SEO ranking.

5. SEO Check: Social Media Marketing

Social Media heeft indirect een grote invloed op SEO optimalisatie. Het kan namelijk meer verkeer naar uw website leiden. Zeker als uw website nog geen duizenden bezoekers trekt (organisch verkeer), kunt u met behulp van Social Media Marketing de aandacht vestigen op uw website. Ook is Social Media cruciaal als distributiekanaal, als u nieuw geschreven content de wereld in wilt slingeren. Wij analyseren uw social media profiel en brengen waar nodig verbeteringen aan in uw social media marketing. Zeker als u een zichtbaar en tastbaar product verkoopt, is het belang van Visual Search SEO met de daaraan verbonden Social Media kanalen groot. Connect your World helpt u bij de eerste opzet van deze social media kanalen en geeft u tips en adviezen, hoe u dit verder door kan ontwikkelen.

SEO voor MKB: voorwaarden

Deze SEO actie voor de MKB-er geldt voor websites tot en met maximaal 25 pagina’s. Het uitgangspunt is het optimaliseren van bestaande content. Het maken van nieuwe content kunnen wij voor onze rekening nemen. Dit heeft echter wel een extra offerte tot gevolg.

SEO is geen sprint maar een marathon

Na deze 40 uur ligt er een solide & stevige basis. En hoewel uw SEO rankings al flink zijn gestegen, bent u er nog niet. SEO optimalisatie is een arbeidsintensieve activiteit & een lange termijn strategie. Meestal duurt het meerdere weken tot een paar maanden voordat u de allerhoogste positie heeft bereikt in Google. Uw website is na deze week opgefrist en u staat in pole-position om daar een passend vervolg aan te geven. Dit kan onder andere door een maandelijks onderhoudscontract voor een paar uur per maand bij ons af te sluiten.

SEO actie, SEO Den Haag, SEO expert Den Haag
SEO actie, SEO Den Haag, SEO expert Den Haag

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en Content Marketing expert. SEO bureau Connect your World heeft een hart voor de kleine ondernemer en biedt daarom deze SEO actie voor de MKB-er aan tegen een zeer scherp tarief. Connect your World voert SEO projecten & Content Marketing opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Wij hebben ook aan diverse websites gewerkt in steden zoals Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Heeft u een vraag? Of wilt u gebruik maken van deze SEO actie voor de MKB-er? Surf naar onze contactpagina en bel of mail ons. Bij deze kunt u ook wat meer lezen over een paar van onze klanten, die deze SEO actie voor de MKB-er hebben afgenomen. Het is bij Connect your World ook mogelijk te kiezen uit diverse SEO pakketten.

Algemene voorwaarden

Kijk voor een prettige samenwerking ook even in de Algemene Voorwaarden van SEO Bureau Connect your World. Of misschien is het SEO pakket All in One wat voor u.

SEO checklists

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.