• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO pakket – jaarabonnement ‘250 Euro p/m’

SEO pakket – jaarabonnement ‘250 Euro p/m’

SEO pakket, SEO pakketten, SEO bureau Den Haag, SEO specialist Den Haag

Inhoud SEO abonnement:

 1. o meting, Zoekwoordenonderzoek en Concurrentie analyse
 2. SEO optimalisatie bestaande website
 3. Linkbuilding
 4. Google Bedrijfsprofiel
 5. Sociale Media
 6. Blogs schrijven of Landingspagina maken
 7. Voortgang controle

1. SEO check en concurrentie analyse

1.1 SEO pakket – 0 meting

In Online marketing is alles meetbaar. Connect your World start met een o meting. Door middel van deze meting kunnen we op een gegeven moment precies zien, welke voortgang we boeken met de SEO optimalisatie van uw website.

1.2 Zoekwoorden onderzoek

De volgende stap is een zoekwoordonderzoek. Gezamenlijk achterhalen we op welke relevante Google zoekwoorden we uw website bovenaan in Google willen krijgen.

1.3 SEO pakket – concurrentieanalyse

Een concurrentie analyse is vervolgens een volgende belangrijke stap. Ten slotte wilt u boven uw concurrenten in Google staan.

SEO pakket, SEO tekstschrijver Den Haag, SEO bureau Den Haag

2. SEO optimalisatie bestaande website

2.1 On page SEO

On Page SEO zegt het al; dit zijn alle SEO activiteiten, die we op de websitepagina’s kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan goed geschreven webteksten, de SEO optimalisatie van deze webteksten, maar ook een goede navigatiestructuur.

2.2 Off Page SEO

Bij Off Page SEO draait het om alle SEO activiteiten, die niet plaatsvinden op uw eigen website pagina’s. Denk bijvoorbeeld aan SEO linkbuilding, Citations, Online adresgidsen en Google Bedrijfsprofiel.

2.3 Technische SEO

Zit uw website technisch niet goed in elkaar? Dan heeft dat een negatieve impact op de SEO rankings van uw website. Technische SEO draait bijvoorbeeld om de website snelheid, het verkleinen van code en render blocking.


3. Linkbuilding op basis van ABC linkruil en citaties

SEO Linkbuilding is super belangrijk voor zoekmachinemarketing. Het bepaalt voor ruim 30% of uw website boven die van uw collega´s staat op de voor u relevante SEO zoekwoorden. SEO Linkbuilding heeft constante aandacht nodig voor een langere tijd. In dit SEO abonnement zorgen wij daar dan ook voor.


4. SEO pakket – Google Bedrijfsprofiel implementeren en bijwerken

Wij stellen uw Google Bedrijfsprofiel in en optimaliseren dit profiel regelmatig. Met name voor lokale SEO heeft deze tool heel veel toegevoegde waarde. Ook reageren wij op Google Reviews. Google vindt een goede interactie tussen klant en bedrijf namelijk belangrijk.


5. Sociale media bijhouden en uitbouwen

Sociale media kosten tijd en u ziet ook niet direct resultaat. Bij sociale media heeft u tijd en geduld nodig. Indirect zijn sociale media van invloed op SEO optimalisatie. Door uw geschreven blogs te delen op sociale media leidt u extra websiteverkeer naar uw website en dat is weer goed voor de ´time on site´. Ons motto is, doe liever 2 of 3 sociale media kanalen goed, dan 5 kanalen half. We houden dus maximaal 3 sociale media platforms bij.


6. SEO pakket – Elke maand een nieuwe blog of landingspagina voor de website

Google houdt van actuele relevante content. Goede SEO content is de levensader van uw website. Google waardeert het als oude content geüpdatet wordt en dat er nieuwe content bij komt. Dit verhoogt de time ´on site´ en dat heeft een positieve impact op uw SEO rankings. Dat is de reden, dat SEO bureau Connect your World elke dag een blog schrijft over een voor u relevant onderwerp.

SEO pakket, Content Den Haag, SEO rankings

7. Maandelijks inzicht in de de SEO rankings en voortgang

U wilt natuurlijk weten, wat wij doen met uw geld en wat voor resultaat dat oplevert. Maandelijks krijgt u een overzicht van hoe uw website ervoor staat. U ziet daardoor geregeld op welke plek uw website staat in Google op de voor u relevante Google zoekwoorden. Wees bewust, dat rankings omhoog en omlaag kunnen.

SEO abonnement voorwaarden

Niet inbegrepen zijn extra kosten voor nieuwe software of plug-ins en betaalde backlinks. Wilt u met Google Ads aan de slag, dan kan dat. Dit valt echter wel buiten dit SEO pakket. Dit SEO jaar abonnement of online marketing abonnement is bedoeld voor websites met maximaal 25 webpagina’s. Voor grotere websites kunnen aparte afspraken worden gemaakt.

SEO abonnement

Als bedrijfseigenaar kunt u als SEO pakket het beste een SEO abonnement voor een jaar afsluiten. De SEO optimalisatie van uw website heeft namelijk blijvende aandacht nodig. Een website is tegenwoordig het belangrijkste online visitekaartje van een bedrijf. Daarnaast is voor veel bedrijven de website heel belangrijk om een goede omzet te draaien en een hogere winst te generen.

Bovenaan in Google met ons SEO abonnement

Met een mooie website bent u er nog niet. Als deze website slecht vindbaar is in Google, dan heeft u helemaal niets aan uw mooie website. Inzetten op Zoekmachineoptimalisatie levert u op de langere tijd het meeste op. Staat uw website eenmaal bovenaan Google, dan profiteert u voor langere tijd van uw inspanningen en investeringen. Dit is in tegenstelling met Google Ads. Uw Google advertentie is zichtbaar in de zoekmachine voor de periode, dat u ervoor betaalt.

U kunt bij Connect your World uit Den Haag als SEO pakket een SEO jaar abonnement voor slechts 250 EURO per maand afnemen. Als bedrijfseigenaar kom je vaak tijd te kort. Door het uitbesteden van SEO houdt u meer tijd over om aan uw bedrijf te bouwen en met uw (mogelijke) klanten aan de slag te gaan.

SEO pakketten overig

Vindt u een verplichting van een jaar te lang? Dat kan! Kijk ook eens naar onze andere SEO tarieven.

Linkbuilding uitbesteden en SEO laten doen

Connect your World is de specialist in Linkbuilding en SEO in Zuid Holland. Het uitbesteden van zowel SEO optimalisatie als SEO Linkbuilding is bij Connect your World in goede handen.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een freelance SEO specialist en content marketeer uit Den Haag. Verder is hij de eigenaar van Online marketing bureau Connect your World. Herman is een ervaren SEO consultant en Content Marketeer.

Online marketeer inhuren

Bij Online marketing bureau Connect your World kunt u ook een SEO specialist of online marketeer inhuren in de volgende regio’s:

Heeft u een vraag over onze SEO diensten of wilt u een SEO pakket of SEO abonnement van een jaar afnemen? Of wilt u een SEO specialist inhuren? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of via What’s App. Bekijk daarnaast ook de klanten waar we voor werken en hebben mogen werken.

Linkbuilding pakketten

Linkbuilding bureau Connect your World kan u ook Linkbuilding pakketten van verschillende groottes. Informeer naar de mogelijkheden. U kunt ook ons Linkbuilding pakket overzicht kopen voor slechts 109,95 Euro. Dit overzicht bevat meer dan 500 backlinks met een DA waarde van 70+. De link van uw eigen website op deze websites geeft uw rankings een flinke SEO boost. U kunt ook andere linkbuilding pakketten bij ons aanschaffen.

Gratis SEO

U kunt ook zelfstandig aan de slag met een van onze vele checklists voor SEO en Content Marketing. Ook kunt u gebruik maken van onze lijst met gratis SEO tools.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl


  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.