• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO pakket [jaarabonnement]

SEO pakket [jaarabonnement]

SEO abonnement, Den Haag, SEO bureau Den Haag

SEO abonnement

Als bedrijfseigenaar kunt u als SEO pakket het beste een SEO abonnement of Online Marketing abonnement voor een jaar afsluiten. De SEO optimalisatie van uw website heeft namelijk blijvende aandacht nodig. Een website is tegenwoordig het belangrijkste online visitekaartje van een bedrijf. Daarnaast is voor veel bedrijven de website heel belangrijk om een goede omzet te draaien en een hogere winst te generen.

Bovenaan in Google

Met een mooie website bent u er nog niet. Als deze website slecht vindbaar is in Google, dan heeft u helemaal niets aan uw mooie website. Inzetten op Zoekmachineoptimalisatie levert u op de langere tijd het meeste op. Staat uw website eenmaal bovenaan in Google, dan profiteert u voor langere tijd van uw inspanningen en investeringen. Dit is in tegenstelling met Google Ads. Uw Google advertentie is zichtbaar in de zoekmachine voor de periode, dat u ervoor betaalt.

U kunt bij Connect your World uit Den Haag als SEO pakket een SEO jaar abonnement voor slechts 250 EURO per maand afnemen. Als bedrijfseigenaar kom je vaak tijd te kort. Door het uitbesteden van SEO houdt u meer tijd over om aan uw bedrijf te bouwen en met uw (mogelijke) klanten aan de slag te gaan.

SEO jaar abonnement

In dit SEO abonnement zit inbegrepen:

  • O meting en Zoekwoordenonderzoek
  • SEO optimalisatie bestaande website. Inclusief website snelheid monitoren en verbeteren & afbeeldingen optimaliseren
  • Linkbuilding op basis van ABC linkruil en citations
  • Conversie optimalisatie
  • Implementatie en bijhouden van Google Mijn Bedrijf + reageren op Google Reviews
  • Sociale media – max 3 social media platformen bijhouden
  • Vanaf maand 3 elke maand een nieuwe blog voor de website
  • Maandelijks inzicht in de de SEO rankings en voortgang

Niet inbegrepen zijn extra kosten voor nieuwe software of plug-ins en betaalde backlinks. Wilt u met Google Ads aan de slag, dan kan dat. Dit valt echter wel buiten dit SEO pakket. Dit SEO jaar abonnement of online marketing abonnement is bedoeld voor websites met maximaal 25 webpagina’s. Voor grotere websites kunnen aparte afspraken worden gemaakt.

Overige SEO pakketten

Vindt u een verplichting van een jaar te lang? Dat kan! Daarom kunt u ook een SEO pakket afnemen voor 3 of 6 maanden.

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist en Content Marketing expert. Connect your World voert SEO projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Ook hebben wij meerdere SEO en Contentmarketing projecten succesvol afgerond in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer en Delft. Heeft u een vraag over onze SEO diensten? Of wilt u een SEO specialist inhuren? Neem dan contact met ons op via onderstaande button of via What’s App.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.