• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

De beste SEO specialisten in Den Haag

De beste SEO specialisten in Den Haag

SEO specialisten Den Haag, SEO in letters

SEO specialisten Den Haag – Inleiding

De beste SEO specialisten in Den Haag vinden is geen eenvoudige opgave. Hoe bepaal je dat namelijk op een objectieve manier? Dat is helemaal moeilijk als je zelf een van die SEO specialisten bent. Toch ga ik een poging wagen om de lezers van deze blog post te helpen met het vinden van de beste SEO specialisten in Den Haag. Uw website bovenaan in Google krijgen, gaat namelijk alleen lukken, als u een goede SEO specialist vindt, die bij u past. Dat kunnen (hopelijk) de SEO specialisten zijn van Connect your World, maar misschien past een ander SEO bureau wel beter bij u. Naast zelf een goede boterham verdienen, vinden we het namelijk net zo belangrijk, dat we veel klanten goed vooruit helpen, als zij een SEO bureau inschakelen. Veel tevreden klanten is goed voor onze branche. Hier volgen een aantal factoren, die u kunnen helpen om de beste SEO specialisten in Den Haag te vinden.

1. Googelen

Vaak is de eerste simpele stap om SEO specialist Den Haag te googelen. Is de bovenste in de resultaten, dan ook direct de beste SEO specialist? Op het moment van schrijven op 27-12-2023 staan er als eerste vier gesponsorde resultaten. Deze bedrijven betalen een bedrag aan Google en deze zet deze bedrijven dan aan de bovenkant van de 1e pagina. SEO draait echter om het bovenaan in Google komen voor de ‘gratis’ organische zoekresultaten. Dat zijn de resultaten onder de gesponsorde resultaten.

2. Gesponsorde zoekresultaten versus organische resultaten

Als je goede SEO specialisten zoekt in Den Haag, dan sla je de gesponsorde resultaten over. De bureaus die op de 1e pagina van Google staan, doen zeker wat goeds. Dat is namelijk veel lastiger dan geld betalen voor een advertentie. Is het zo gemakkelijk om de eerste te kiezen of zijn er meer factoren van belang? Persoonlijk denk ik van wel. Wilt u een lokaal SEO bureau gevestigd in Den Haag of is een SEO bedrijf buiten Den Haag ook goed voor u?

3. Een SEO bureau in Den Haag of juist niet

Heeft u een bedrijf in Den Haag? Dan is het mijns inziens fijn als uw SEO specialist ook uit Den Haag komen. Voor overleg kunt u dan makkelijker elkaar ontmoeten. Daarnaast is het voor SEO specialisten een voordeel als ze op de hoogte zijn van de lokale context zoals bijvoorbeeld de andere online concurrenten. Zoals te verwachten zit van de gesponsorde resultaten geen enkel SEO bureau in Den Haag. Ze zitten namelijk in Borne (Limburg), Haarlem, Ijsselstein en Leiden. Hieronder volgt een overzicht van de SEO bureaus op de 1e pagina en wat hun locatie is.

 • Ralf van Veen is gevestigd in Rotterdam
 • Met Brigitte is als eerste gevestigd in Den Haag
 • Novabrand zit in Rijswijk
 • Sam Online Marketing zit in Leiden
 • Web actueel zit in Rijswijk
 • Ranking Masters is gevestigd in Haarlem
 • Site Users zit in Den Haag
 • IQ Online zit in Den Haag
 • Connect your World is gevestigd in Den Haag

3. Google reviews

Het is altijd interessant om te lezen wat andere mensen/eerdere klanten te vertellen hebben over het SEO bureau, dat u mogelijk wilt kiezen. Focus niet op een enkele review. Dat kan namelijk van een vriend zijn. Daarnaast vragen bedrijven natuurlijk om een review bij klanten waarvan ze zeker weten, dat ze tevreden zijn. Probeer daarom een grote lijn erin te ontdekken. Hier volgt een overzicht van het aantal reviews van de SEO specialisten in Den Haag.

 • Ralf van Veen heeft 77 beoordelingen met een totaal score van 5.
 • Met Brigitte heeft 3 reviews met een totaalscore van 4.7.
 • Site Users heeft 59 Google reviews met een totaal score van 4.9.
 • Connect your World heeft 10 Google reviews met een totaal score van 5.
 • Web Actueel heeft 41 Google recensies met een totaal score van 3.9.
 • Web Contentmarketing bureau Den Haag heeft 16 Google reviews met een totaal score van 4.9
 • SEO extra heeft 54 Google reviews en een totaal score van 4.9

Het aantal reviews is wel afhankelijk van hoe lang een SEO bureau al bezig is en hoeveel aandacht ze besteden aan het verkrijgen van deze reviews. Google reviews geven weer een beetje extra informatie om de beste SEO specialisten in Den Haag te vinden.

4. Groot SEO bureau of Freelance SEO Specialist

Voor veel bedrijven in Den Haag is de grootte van het SEO bedrijf van belang. Naar mijn mening kunnen freelance SEO specialisten (ZZP-ers) net zo goed grote projecten doen als de grotere SEO bureaus. Bij een klein SEO bureau zijn vaak de communicatielijnen korter en de communicatie daarom beter. Ook is er vaak een gunfactor voor het kleinere SEO bureau. Het is aan de klant om na te denken of ze zich beter thuis voelen bij een groot SEO bedrijf of dat ze gaan voor een SEO freelancer.

SEO specialisten Den Haag – SEO freelancers

 • Connect your World
 • Met Brigitte
 • Ralph van Veen

SEO specialisten Den Haag – Grotere SEO bureaus

 • Novabrand
 • Site Users
 • Sam Online Marketing
 • Web Actueel
 • Ranking Masters
 • IQ Online

5. Prijs SEO specialisten Den Haag

De prijs voor een freelance SEO specialist ligt meestal tussen de 40 en 110 Euro per uur. U moet zich echter wel beseffen, dat SEO specialisten met meer ervaring vaak sneller werken en meer deskundigheid hebben opgebouwd. Prijs is natuurlijk belangrijk. Nog belangrijker is het om van te voren doelen af te spreken, waarvan verwacht wordt dat deze doelen behaald worden. Dan is iets meer betalen een stuk minder erg toch? Connect your World is transparant over wat u moet betalen voor een SEO specialist uit Den Haag. Mijn uurtarief is 50 Euro per uur. Bij grote opdrachten kan daar zelf nog een beetje vanaf. SEO maand abonnementen kunt u afsluiten voor 250 Euro per maand.

Op de websites van SEO specialisten heb ik de volgende prijzen kunnen ontdekken:

 • Bij Ralf van Veen kunt u een SEO abonnement afsluiten. Ik heb op zijn website echter geen prijzen kunnen ontdekken.
 • Met Brigitte kunt u al inhuren vanaf 65 Euro per uur.
 • Bij Web Actueel is het starttarief 450 Euro. Prijzen kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het project.
 • Bij Ranking Masters kon ik geen prijzen op de website vinden.
 • Site Users biedt SEO pakketten aan vanaf 359 Euro, 575 Euro of 850 Euro per maand.

6. Portfolio

Succesverhalen zijn mooi om te lezen, maar voorkom ‘Wij van WC Eend’. Om het echt zeker te weten, zou je een paar klanten van een SEO bureau kunnen opbellen. Hieronder vind je een overzicht van de portfolio van SEO specialisten in Den Haag:

Extra tips om de beste SEO specialisten in Den Haag te vinden

 1. Netwerkevenementen
  Bezoek lokale zakelijke netwerkevenementen, seminars of workshops. Hier kunt u in contact komen met professionals in de branche, inclusief SEO-specialisten.
 2. Online platforms
  Bekijk online platforms zoals LinkedIn, Freelancer, Upwork, en andere freelance websites. Veel SEO-specialisten adverteren hun diensten op deze platforms. U kunt daar recensies en aanbevelingen lezen.
 3. Brancheverenigingen
  Controleer of er brancheverenigingen of professionele organisaties zijn in Den Haag, die gerelateerd zijn aan digitale marketing of SEO. Deze organisaties kunnen lijsten van gekwalificeerde professionals hebben.
 4. Vergelijk portfolio’s en ervaring
  Bekijk de portfolio’s en ervaring van de SEO-specialisten. Let op eerdere succesverhalen, klantrecensies en resultaten, die ze hebben behaald voor andere bedrijven.
 5. Vraag om een consult
  Neem contact op met potentiële SEO-specialisten en vraag om een gratis consult. Dit geeft u de mogelijkheid om meer te weten te komen over hun aanpak, strategieën en hoe ze uw specifieke bedrijf kunnen helpen.
 6. Budget en prijsstelling
  Bepaal uw budget voor SEO-diensten en vergelijk de prijsstelling van verschillende specialisten. Let op dat goedkoper niet altijd beter is, en kwaliteit belangrijk is voor lange termijn succes.
 7. Check referenties
  Vraag om referenties van eerdere klanten. Dit geeft u inzicht in de ervaringen van anderen en de resultaten, die de specialisten hebben behaald.
 8. Houd rekening met specialisaties
  Overweeg welke specifieke aspecten van SEO belangrijk zijn voor uw bedrijf, zoals lokale SEO, technische SEO, contentoptimalisatie, enz. Kies een specialist, die expertise heeft in de gebieden die voor u relevant zijn.

De beste SEO specialisten vinden in Den Haag – Conclusie

Door deze bovenstaande stappen te volgen, kunt u de beste SEO-specialist vinden, die past bij de behoeften van uw bedrijf in Den Haag. Vaak klopt het eerste gevoel. Ik raad u altijd aan om minstens 1 keer live in gesprek te gaan met een van de SEO specialisten in Den Haag, die u wil gaan uitkiezen.

Nuttige content voor bedrijven in Den Haag

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.