• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO Diensten & Content Marketing Diensten

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten

SEO Scan / SEO Audit / SEO project 

SEO diensten

Bij SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag kunt u diverse SEO diensten afnemen. U vraagt zich misschien af, welke SEO diensten zijn voor mijn website van belang. Dat kan ik u pas vertellen als ik een scan van uw website heb uitgevoerd. Elke website is namelijk weer anders. In sommige branches of sectoren is er bijvoorbeeld veel concurrentie, terwijl dat in andere sectoren een stuk minder is. Ik kom redelijk goede websites tegen met diverse aardige SEO rankings, maar ook websites, die er nog niet zo goed uit zien. Soms is de website prachtig maar komen er bijvoorbeeld geen klanten via de website binnen. Het uitgangspunt is dus bijna altijd verschillend. Het doel daar en tegen is bijna altijd het zelfde. Ik wil met mijn website bovenaan in Google staan en meer klanten via mijn website genereren. Een SEO scan is bij Connect your World trouwens altijd gratis.

Gratis kennismakingsgesprek

In een gratis kennismakingsgesprek willen wij als eerste een indruk krijgen van uw bedrijf of organisatie en proberen wij zoveel mogelijk relevante informatie te verzamelen, die we in een vervolgtraject kunnen gebruiken voor het beter vindbaar maken van uw website. Het kennismakingsgesprek is bijvoorbeeld een belangrijke eerste stap van een SEO Audit en noodzakelijk voor een goed SEO advies. Wij vernemen graag, wat uw bedrijf of organisatie doet.

Wij gaan namelijk samen op zoek naar het waarom. Wat is uw reden van bestaan? En hoe geeft u dat vorm?

Ik bepaal als SEO specialist of ik waarde kan toevoegen aan uw bedrijf of organisatie. Aan de andere kant kunt u bepalen of er een klik is.

Bij SEO optimalisatie draait het om onderscheidend vermogen

Gezamenlijk achterhalen we in de SEO Audit de ‘Sweet Spot’. Een ‘Sweet Spot’ is het gat in de markt, een mogelijkheid om digitaal uit te blinken en je te onderscheiden van de concurrentie. Door grote concurrentie in bepaalde branches is het soms verstandiger om over te schakelen van de wat meer algemene zoekwoorden naar bijvoorbeeld longtail keywords, waarop de conversie ratio vaak hoger is.

Bovenaan in Google: doelen stellen

Ten tweede willen wij achterhalen, of er doelstellingen of ‘key performance indicatoren‘ zijn geformuleerd. Dit is zowel voor de organisatie als voor de website van belang. Is er een digitale strategie en hoe wordt deze vorm gegeven? Met de antwoorden op deze vragen en de SEO Audit komen we uiteindelijk tot een plan van aanpak. Uiteindelijk bepalen wij samen de SEO strategie en welke SEO diensten nodig zijn om bovenaan in Google te komen.

SEO bureau Den Haag

Daarna vertellen wij iets over SEO & Content Marketing bureau Connect your World. SEO is namelijk geen exacte wetenschap met een vaststaande uitkomst. Wij vinden het daarom belangrijk, dat u weet hoe wij werken en welke verwachtingen u van ons kunt hebben. Wij werken hard om de vastgestelde doelen te bereiken. Door de verwachtingen goed te managen bouwen wij een mooie langdurige samenwerking op.

Welke SEO diensten bieden wij aan?

1. SEO scan / SEO check
2. SEO Audit
3. SEO uitbesteden
4. Een SEO starterspakket voor de beginnende ondernemer
5. Content Marketing Strategie opzetten
6. Linkbuilding uitbesteden
7. UX Design: Usability check
8. SEO/SEA extra voordelig
9. Webteksten laten schrijven

Connect your World biedt de volgende SEO & Content Marketing diensten aan:

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten
SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten

1. Gratis SEO scan / SEO Check

Deze basis SEO check start met een 0 meting. Hoe staat uw website ervoor op de voor u specifieke & relevante zoekwoorden ten opzichte van de concurrentie? Gebruikt u al ‘longtail keywords’? Aan de hand van een SEO Checklist scannen we vervolgens uw website en kijken we naar zaken als structuur, linkbuilding, SEO vriendelijke teksten, gebruik van social media en een stukje techniek. Hiervan maken we een SEO advies met daarin de verbeterpunten en een korte uiteenzetting, hoe we vervolgens uw website met een goede SEO strategie bovenaan bij Google kunnen krijgen.

2. SEO Audit

SEO Audits kunnen op elk moment nuttige inzichten opleveren, als uw huidige SEO strategie niet werkt zoals verwacht. Of u werkt aan een bepaald doel en wilt er voor zorgen, dat u de essentie goed op orde hebt, voordat uw bedrijf investeert in een grotere campagne.

Een SEO Audit is nuttig als:

  • Uw website opnieuw is ontworpen.
  • U bezig bent met het bouwen van een nieuwe website.
  • U een probleem tegenkomt met een daling van het verkeer of SEO rankings als gevolg.

Lees meer over het uitvoeren van een SEO Audit.

3. SEO uitbesteden

Hoewel u best zelf een start kunt maken met de SEO optimalisatie van uw website, raad ik u toch aan de SEO uit te besteden aan een SEO expert. Natuurlijk zit daar een stukje eigenbelang in, maar SEO is vrij arbeidsintensief. De tijd, die u aan SEO besteedt, kunt u niet besteden aan uw core business. Als u met Connect your World in zee gaat, doorlopen wij normaal gesproken de volgende zeven stappen in ons SEO proces:

SEO diensten, SEO diensten Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO expert Den Haag
SEO diensten, SEO diensten Den Haag, SEO consultant Den Haag, SEO expert Den Haag

4. Een SEO starterspakket voor de beginnende ondernemer

Elk begin is moeilijk! Dit geldt zeker ook beginnende ondernemers, die een start-up opzetten. U kunt aan SEO & Content Marketing een hoop zelf doen als startend ondernemer. Besef wel, dat het een hoop werk en moeite kost om resultaten te bereiken met Online Marketing. Daarom is het belangrijk om een professional van Connect your World ten minste mee te laten kijken. Voor veel bedrijven is namelijk een goed vindbare website van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Besteed daarom de nodige aandacht aan je website en de vindbaarheid daarvan. Lees verder over het SEO starterspakket.

5. Content Marketing Strategie opzetten

Content is de levensader van een website. Zonder content in welke vorm dan ook, heeft u geen website. Ook Google is dol op originele content. Originele engaging content, die zijn weg vindt naar het juiste lezerspubliek kan voor hogere SEO rankings in Google zorgen. Het is daarom belangrijk om veel aandacht te besteden aan de SEO content op uw website. Daarbij gaat het zowel om bestaande content als om nog nieuw te ontwikkelen content. SEO & Content Marketing bureau Connect your World kan met beiden helpen.

Wat is een Content Marketing Strategie?

De Content Marketing Strategie wordt opgezet om structuur te brengen aan de content vanuit een lange termijnvisie. Het dwingt u om strategisch na te denken over welke content u wanneer wilt publiceren, via welk online kanaal en wie de doelgroep is. Met als resultaat het binden en boeien van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten.

Lees verder over het opzetten van een Content Marketing Strategie.

6. Linkbuilding uitbesteden

Wilt u snel resultaat en op korte termijn hogere SEO rankings? Dan is de SEO Linkbuilding Boost misschien iets voor jou. In 10 dagen voeg ik namelijk tussen de 200 en 250 links toe, die naar uw website verwijzen. Dat zijn ruim 200 stemmen op uw website, wat u domein autoriteit sterk verhoogt en voor hogere SEO rankings zorgt voor uw website. Lees meer over Linkbuilding uitbesteden.

7. UX Design – usability check

Eigenlijk zou voor elk SEO traject een usability check van uw website de eerste stap moeten zijn. Is het een intuïtieve website met een goede navigatie? Wat is het idee achter de website? Kunt u alles makkelijk vinden? Staat er niet teveel informatie op de website? Dit zijn allemaal factoren, die niet vallen onder het vakgebied SEO, maar er wel veel invloed op hebben. Connect Your World biedt daarom een usability check & rapportage aan voor 69 EUR excl. BTW. per uur.

SEO rankings op niveau houden

Als uw website op orde is en u bent tevreden met het resultaat, is dat een mooie prestatie, waar we trots op kunnen zijn. SEO houdt echter nooit op. Uw concurrenten zitten ook niet stil. Het is belangrijk om uw website blijvend te onderhouden.

8. SEO/SEA check – extra voordelig

Als u naast SEO diensten ook nog eens SEA diensten bij ons afneemt, dan krijgt u deze diensten extra voordelig. Ik beheer uw Google Ads campagnes dan voor 39,95 EUR per uur excl. BTW. lees verder Google Ads campagnes.

9. SEO webteksten laten schrijven

Zonder goede content geen goede website! Het laten schrijven van professionele webteksten verbetert uw website in sterke mate. Met goed geschreven SEO webteksten word uw website beter vindbaar in Google. Het helpt u om uw potentiële klanten te verleiden om tot actie over te gaan. Voor professionele webteksten laten schrijven kunt u Connect your World uit Den Haag inschakelen voor het beste resultaat.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar en SEO specialist van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Wilt u mij inhuren als SEO specialist of Content marketing expert? Of wilt u meer weten over de SEO diensten, die ik aanbied? Surf naar Mijn Contactpagina en neem contact met mij op. De eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO specialist uit Den Haag en een Content Marketing expert met ruim 20 jaar ervaring. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben ook diverse opdrachten uitgevoerd voor opdrachtgevers in Leiden, Zoetermeer, Delft en Rijswijk.

Connect your World in een notendop

  1. SEO tarieven
  2. SEO pakketten
  3. Speciale SEO actie voor de MKB-er
  4. Klanten Connect your World
  5. SEO & Content Marketing FAQ
  6. Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

SEO Checklists

Met deze gratis SEO checklists kunt u zelfstandig aan uw website werken. Een website beter vindbaar maken, kost echter een hoop tijd. Laat bovenaan in Google komen daarom aan een professional over. U kunt zich daardoor richten op uw ‘core business’.


Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.