• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

SEO & Content Marketing Diensten

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten

SEO Scan / SEO Audit / SEO project 

SEO bureau Den Haag,, SEO specialist Den Haag, SEO diensten

SEO diensten

In een kennismakingsgesprek willen wij als eerste een indruk krijgen van uw bedrijf of organisatie. Het kennismakingsgesprek is een belangrijke voorbode van een SEO Audit en noodzakelijk voor een goed SEO advies. We vernemen graag, wat uw bedrijf of organisatie doet. We gaan namelijk samen op zoek naar het waarom. Wat is uw reden van bestaan? En hoe geeft u dat dan vorm?

Bij Online Marketing draait het om de ‘Sweet Spot’

Gezamenlijk achterhalen we in de SEO Audit de ‘Sweet Spot’. Een ‘Sweet Spot’ is het gat in de markt, een mogelijkheid om digitaal uit te blinken en je te onderscheiden van de concurrentie. Een kennismakingsgesprek is gratis bij SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Als bij zoveel dingen is het belangrijk, dat er een klik is tussen een bedrijf en een ingehuurde SEO specialist.

Bovenaan in Google: doelen stellen

Ten tweede willen wij achterhalen, of er doelstellingen of ‘key performance indicatoren‘ zijn geformuleerd. Dit is zowel voor de organisatie als voor de website van belang. Is er een digitale strategie en hoe wordt deze vorm gegeven? Met de antwoorden op deze vragen en de SEO Audit komen we uiteindelijk tot een plan van aanpak. Uiteindelijk bepalen we samen de SEO strategie om bovenaan in Google te komen.

Welke SEO diensten bieden wij aan?

Daarna vertellen wij iets over SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Daarna krijgt u iets te horen over de SEO diensten, die dit SEO bureau uit Den Haag aanbiedt. Vervolgens bespreken we eventuele vervolgstappen.

1. Een gratis SEO scan / SEO check is gratis

Deze basischeck start met een 0 meting. Hoe staat uw website ervoor op de voor u specifieke & relevante zoekwoorden ten opzichte van de concurrentie? Gebruikt u al ‘longtail keywords’? Aan de hand van een SEO Checklist scannen we vervolgens uw website en kijken we naar zaken als structuur, linkbuilding, SEO vriendelijke teksten, gebruik van social media en een stukje techniek. Hiervan maken we een SEO advies met daarin de verbeterpunten en een korte uiteenzetting, hoe we vervolgens uw website met een goede SEO strategie bovenaan bij Google kunnen krijgen.

2. SEO Audit

SEO Audits kunnen op elk moment nuttige inzichten opleveren, als uw huidige SEO strategie niet werkt zoals verwacht. Of u werkt aan een bepaald doel en wilt er voor zorgen, dat u de essentie goed op orde hebt, voordat uw bedrijf investeert in een grotere campagne.

Een SEO Audit is nuttig als:

  • Uw website opnieuw is ontworpen.
  • U bezig bent met het bouwen van een nieuwe website.
  • U een probleem tegenkomt met een daling van het verkeer of SEO rankings als gevolg.

Lees verder over een SEO Audit.

3. SEO starterspakket voor de beginnende ondernemer

Elk begin is moeilijk! Dit geldt zeker ook beginnende ondernemers die een start-up opzetten. Wat is het dan gemakkelijk om in zee te gaan met SEO & Content Marketing bureau Connect your World. Voor veel bedrijven is namelijk een goed vindbare website van levensbelang voor de bedrijfsvoering. Besteed daarom de nodige aandacht aan je website en de vindbaarheid daarvan. Lees verder over het SEO starterspakket.

4. Content Marketing Strategie opzetten

Content is de levensader van een website. Zonder content in welke vorm dan ook, heb je geen website. Ook Google is dol op originele content. originele content, die zijn weg vindt naar het juiste lezerspubliek kan voor hogere rankings in Google zorgen. Het is daarom belangrijk om veel aandacht te besteden aan de SEO content op je website. Daarbij gaat het zowel om bestaande content als om nog nieuw te ontwikkelen content. SEO & Content Marketing bureau Connect your World kan met beiden helpen.

Wat is een Content Marketing Strategie?

De Content Marketing Strategie wordt opgezet om structuur te brengen aan de content vanuit een lange termijnvisie. Het dwingt u om strategisch na te denken over welke content u wanneer wilt publiceren, via welk online kanaal en wie de doelgroep is. Met als resultaat het binden en boeien van nieuwe klanten en het behouden van bestaande klanten. SEO Audit, Content Marketing Strategie

Lees verder over het opzetten van een Content Marketing Strategie.

5. Linkbuilding uitbesteden

Wil je snel resultaat en op korte termijn hogere rankings? Dan is de SEO Linkbuilding Boost misschien iets voor jou. In 10 dagen voeg ik tussen de 200 en 250 links toe die naar jouw website verwijzen. Dat zijn ruim 200 stemmen op jouw website, wat je domeinautoriteit sterk verhoogt en voor hogere SEO rankings zorgt voor je website. Lees meer over Linkbuilding uitbesteden.

6. SEO UX Design: Usability check

Eigenlijk zou voor elk SEO traject een usability check van uw website de eerste stap moeten zijn. Is het een intuïtieve website met een goede navigatie? Wat is het idee achter de website? Kunt u alles makkelijk vinden? Staat er niet teveel informatie op de website? Dit zijn allemaal factoren die niet vallen onder het vakgebied SEO, maar er wel veel invloed op hebben. Connect Your World biedt daarom een usability check & rapportage aan voor 89 EUR excl. BTW. per uur.

SEO rankings op niveau houden

Als uw website op orde is en u bent tevreden met het resultaat, is dat een mooie prestatie, waar we trots op kunnen zijn. SEO houdt echter nooit op. Uw concurrenten zitten ook niet stil. Het is belangrijk om uw website blijvend te onderhouden.

7. SEO maandabonnement / jaarabonnement

Hiervoor heeft SEO & Content Marketing bureau Connect your World het maand- of jaarabonnement geïntroduceerd. Hiermee neemt u als organisatie bijvoorbeeld 1 dag in de week of in de maand af, waarin we kijken of er dingen veranderd zijn en of er kleine of grotere acties nodig zijn. De kleine acties worden direct opgepakt. Bij grotere zaken gaat het op basis van overleg en prijscalculatie. Kijk hier voor de SEO tarieven.

8. SEO SEA extra voordelig

Als u naast SEO diensten ook nog eens SEA diensten bij ons afneemt, dan krijgt deze diensten extra voordelig. Ik beheer uw Google Ads campagnes dan voor 39,95 EUR per uur excl. BTW. lees verder Google Ads campagnes.

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar en SEO specialist van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Wilt u mij inhuren als SEO specialist of Content marketing expert? Surf naar Mijn Contactpagina en neem contact met mij op. De eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO specialist uit Den Haag en een Content Marketing expert met ruim 20 jaar ervaring. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben ook diverse opdrachten uitgevoerd voor opdrachtgevers uit Leiden, Delft en Rijswijk.

SEO tarieven

Hier vindt u meer info over de SEO tarieven van SEO bureau Connect your World. Lees ook verder over een speciale SEO actie voor de MKB-er. 

Klanten van SEO bureau Connect your World.

Wilt u weten, wat een bepaalde term betekent? Kijk in het SEO & Content Marketing Woordenboek.

Op alle diensten van SEO bureau Connect your World uit Den Haag zijn onze algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Gratis SEO Checklists

Met deze SEO checklists kunt u zelfstandig aan uw website werken. Een website beter vindbaar maken, kost echter een hoop tijd. Laat bovenaan in Google komen daarom aan een professional over. U kunt zich daardoor richten op uw ‘core business’.