• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO specialist Vlaardingen inhuren

SEO specialist Vlaardingen, SEO bureau Vlaardingen

SEO specialist Vlaardingen inhuren

SEO specialist Vlaardingen, SEO bureau Vlaardingen

Dé SEO Specialist in Vlaardingen – Connect your World

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner om jouw online aanwezigheid te versterken? Zoek niet verder! Connect your World is jouw toegewijde SEO-specialist in Vlaardingen. We begrijpen, dat online zichtbaarheid essentieel is voor jouw succes. Wij hebben de expertise en ervaring om je daarbij te helpen.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Onze SEO Diensten

Bij Connect your World bieden we een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen, dat jouw website de concurrentie een stap voor blijft. Onze diensten omvatten:

1. On Page SEO

On Page SEO is de basis van een goed presterende website. We optimaliseren je website om ervoor te zorgen dat zoekmachines deze goed begrijpen en waarderen. Dit omvat zoekwoordonderzoek, contentoptimalisatie en technische verbeteringen.

2. Off Page SEO

Off Page SEO richt zich op het versterken van de autoriteit van jouw website via externe verwijzingen en backlinks. We helpen je bij het opbouwen van waardevolle links en het creëren van een sterke online aanwezigheid. Je kunt ook apart linkbuilding uitbesteden.

3. Technische SEO

Een gezonde technische basis is cruciaal voor SEO-succes. We zorgen voor de technische optimalisatie van jouw website, zoals laadsnelheid, mobielvriendelijkheid en crawlbaarheid.

4. Linkbuilding

Linkbuilding is een essentieel onderdeel van SEO. We helpen je bij het verkrijgen van kwaliteitsvolle, relevante backlinks om je website te versterken.

5. Webteksten Schrijven of Redigeren

Content is koning! Onze getalenteerde tekstschrijvers kunnen boeiende en zoekmachinevriendelijke content creëren of bestaande content verbeteren.

6. Google Ads

Wil je jouw online zichtbaarheid direct vergroten? Met Google Ads zetten we effectieve betaalde campagnes op om jouw doelgroep te bereiken.

SEO specialist Vlaardingen

Waarom Connect your World?

Waarom zou je voor Connect your World kiezen? Hier zijn enkele redenen:

 • Ervaring: Ons team heeft jarenlange ervaring in SEO en online marketing.
 • Resultaatgericht: We streven naar meetbare resultaten en transparante rapportage.
 • Maatwerk: Elke klant is uniek. We passen onze aanpak aan jouw specifieke behoeften aan.
 • Duidelijke Communicatie: We houden je op de hoogte van onze voortgang en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Neem Contact Op

Bij Connect your World begrijpen we het belang van directe communicatie. Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via:

Bovenaan in Google Laat de Telefoon Vaker Rinkelen

Onze slogan, “Bovenaan in Google laat de telefoon vaker rinkelen,” onderstreept ons doel: jou helpen om beter zichtbaar te zijn, meer leads te genereren en jouw bedrijf te laten groeien. Connect your World is jouw betrouwbare partner in Vlaardingen voor al jouw SEO- en contentmarketing behoeften.

Wacht niet langer, laten we samenwerken en jouw online succes verzekeren!

Bezoek onze website: Connectyourworld.nl

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.