• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO expert Amsterdam inhuren

SEO expert Amsterdam

SEO expert Amsterdam inhuren

SEO expert Amsterdam

Connect Your World: Dé SEO Specialist in Amsterdam voor optimaal online succes

Welkom bij Connect Your World, hét SEO bureau dat jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tilt! Wij zijn dé SEO expert in Amsterdam op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en bieden een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw website de aandacht krijgt die het verdient. Of je nu lokaal of wereldwijd opereert, onze expertise in On Page SEO, Off Page SEO, Technische SEO, Lokale SEO, Linkbuilding, Bestaande webteksten optimaliseren en nieuwe webteksten schrijven, staat garant voor resultaten, die meetbaar zijn.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Onze SEO Diensten

On Page SEO

Onze On Page SEO-experts zorgen ervoor dat elke pagina van jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Van het fine-tunen van meta-tags tot het verbeteren van de paginasnelheid, wij zorgen ervoor dat jouw content opvalt.

Off Page SEO

Versterk jouw online aanwezigheid met onze Off Page SEO-diensten. Wij bouwen kwalitatieve backlinks, optimaliseren jouw sociale media profielen en zorgen voor een positieve online reputatie.

Technische SEO

Laat de technische SEO optimalisatie aspecten van jouw website aan ons over. Wij zorgen voor een foutloze website-architectuur, snelle laadtijden en een optimale indexering door zoekmachines.

Lokale SEO

Bereik jouw lokale doelgroep effectief met onze Lokale SEO-diensten. Van Google Bedrijfsprofiel -optimalisatie tot lokale zoekwoordstrategieën, wij brengen jouw bedrijf onder de aandacht in jouw directe omgeving.

Linkbuilding

Bouw aan de autoriteit van jouw website met onze doordachte linkbuilding strategie. Kwaliteit staat voorop, en wij zorgen voor relevante en waardevolle links die jouw positie in de zoekresultaten versterken.

Bestaande webteksten optimaliseren en nieuwe webteksten schrijven

Onze copywriters staan klaar om jouw content te optimaliseren of nieuwe, SEO-vriendelijke webteksten te creëren die zowel zoekmachines als jouw doelgroep aanspreken.

Waarom kiezen voor een SEO expert in Amsterdam?

Bij Connect Your World gaan we verder dan standaard dienstverlening. Hier zijn vijf kernpunten waarom wij dé SEO-specialist in Amsterdam zijn:

 1. Minimaal 1X Face to Face Contact: Wij geloven in persoonlijke aandacht. Daarom plannen we minimaal één keer face-to-face contact in om jou en jouw bedrijf beter te leren kennen.
 2. Wekelijks Online Contact met Analyses: Na het initiële contact houden we wekelijks online contact. Hierbij analyseren we de voortgang en stellen we, indien nodig, de strategie bij voor optimale resultaten.
 3. Altijd Bereikbaar per Telefoon: Onze lijnen staan altijd open. Bij vragen, zorgen of ideeën kun je altijd direct contact met ons opnemen.
 4. Up-to-date Kennis van SEO Trends en Nieuwe Ontwikkelingen: SEO evolueert constant. Wij zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is, zodat jij profiteert van de laatste trends en ontwikkelingen.
 5. Na 6 Maanden Geen 15 Zoekwoorden op de 1e Pagina, 300 Euro Retour: Wij zijn zo overtuigd van onze aanpak dat we een garantie bieden. Als na 6 maanden jouw website niet met 15 zoekwoorden op de eerste pagina staat, ontvang je 300 euro retour.

Neem contact op met een SEO expert in Amsterdam

Klaar om jouw online aanwezigheid te transformeren? Neem vandaag nog contact op met Herman Geertsema, uw SEO specialist in Amsterdam via info@connectyourworld.nl of bel ons direct op 06-41226543. Connect Your World, jouw partner voor succes in de digitale wereld!

SEO expert

Wij werken ook als:

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.