• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO expert Den Haag inhuren

SEO expert Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de SEO specialist van Connect your World uit Den Haag. Hij brengt u met uw website bovenaan in Google.

SEO expert uit Den Haag staat voor u klaar

Welkom bij Connect your World, hét toonaangevende online marketing bureau in Den Haag! Ben je misschien op zoek naar een ervaren SEO-expert in Den Haag, die gespecialiseerd is in on-page SEO, off-page SEO en technische SEO? Dan ben je bij ons in Den Haag aan het juiste adres voor een SEO specialist.

Wat maakt ons uniek?

  • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
  • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
  • Gratis SEO website scan
  • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
  • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Online zichtbaarheid vergroten

Onze SEO expert in Den Haag is een ware specialist op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Of je nu een lokale ondernemer bent, die zijn zichtbaarheid in de regio wil vergroten, of een internationaal bedrijf, dat streeft naar wereldwijde bekendheid, onze SEO expert staat klaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

SEO expert Den Haag – On page SEO

On-page SEO is van cruciaal belang voor het optimaliseren van je website. Onze SEO expert doet altijd grondig onderzoek naar relevante zoekwoorden in jouw branche en implementeert deze strategisch in bijvoorbeeld je content, metatags, URL-structuren en interne links. Door gebruik te maken van geavanceerde technieken wordt jouw website namelijk beter geïndexeerd door zoekmachines. Daardoor scoor je weer hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

Off page SEO

Maar on-page SEO alleen is niet voldoende. Want Off-page SEO speelt ook een grote rol bij het verbeteren van de online zichtbaarheid van je website. Onze SEO-expert werkt aan het opbouwen van hoogwaardige externe links naar jouw website, waardoor zoekmachines jouw site als betrouwbaar en autoritair beschouwen. Dit zal vervolgens resulteren in een hogere ranking en meer organisch verkeer naar je website.

SEO expert Den Haag – Technische SEO

Technische SEO is een ander aspect, waarin onze expert excelleert. Het optimaliseren van de technische aspecten van je website is namelijk essentieel om de gebruikerservaring te verbeteren en zoekmachines te helpen je site correct te indexeren. Onze SEO-expert zorgt ervoor, dat je website snel laadt, mobielvriendelijk is en vrij is van technische fouten die de prestaties kunnen beïnvloeden.

SEO strategie op maat

Bij Connect your World begrijpen we, dat elke onderneming uniek is. Daarom zal onze SEO-expert in Den Haag een op maat gemaakte SEO strategie ontwikkelen, die aansluit bij jouw specifieke doelen en behoeften. Of je nu wilt focussen op lokale SEO in Den Haag of een breder publiek wilt bereiken, wij zullen een plan opstellen dat resultaatgericht is en jouw online aanwezigheid zal versterken.

SEO specialist inhuren

Aarzel niet langer! Neem vandaag nog contact op met onze SEO-expert in Den Haag. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen je online succes te vergroten. Samen zullen we jouw website naar nieuwe hoogten brengen en jouw concurrenten achterlaten. Connect your World, jouw partner in online marketing en SEO in Den Haag!

SEO expert Den Haag

Herman Geertsema is de eigenaar van online marketing bureau Connect your World gevestigd in Den Haag. Hij is een zeer ervaren freelance SEO expert en content marketeer. Wij doen projecten in de hele regio, dus bijvoorbeeld in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk, Delft, Voorburg en het Westland.

SEO expert

Wij werken ook als:

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.