• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO expert Rotterdam inhuren

SEO expert Rotterdam

SEO expert Rotterdam inhuren

SEO expert Rotterdam

Connect Your World: Jouw SEO partner in Rotterdam voor optimaal online succes

Welkom bij Connect Your World, hét toonaangevende SEO bureau in Rotterdam dat gespecialiseerd is in het versterken van jouw online aanwezigheid. Met een breed scala aan diensten, waaronder On Page SEO, Off Page SEO, Technische SEO, Lokale SEO, Linkbuilding, en de optimalisatie van bestaande webteksten, bieden wij alles wat nodig is om jouw digitale zichtbaarheid te vergroten en je doelgroep effectief te bereiken. Lees snel verder en neem vervolgens contact op met uw SEO expert in Rotterdam.

Wat maakt ons uniek?

  • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
  • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
  • Gratis SEO website scan
  • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
  • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

Onze SEO Diensten

1. On Page SEO

Onze On Page SEO-experts richten zich op het optimaliseren van de inhoud en structuur van jouw website. Van het verbeteren van meta-tags en header-tags tot het optimaliseren van de interne linkstructuur, wij zorgen ervoor dat jouw website zoekmachinevriendelijk is en hoog scoort in de zoekresultaten.

2. Off Page SEO

Met onze Off Page SEO-diensten versterken we de autoriteit van jouw website door middel van kwalitatieve backlinks en strategieën voor merkopbouw. We bouwen een krachtig online netwerk op dat de positie van jouw website in de zoekresultaten versterkt.

3. Technische SEO

Onze technische SEO-specialisten zorgen ervoor dat jouw website voldoet aan alle technische vereisten die zoekmachines stellen. Van laadsnelheidsoptimalisatie tot mobiele responsiviteit, we streven naar een vlekkeloze gebruikerservaring die zowel zoekmachines als bezoekers aanspreekt.

4. Lokale SEO

Als jouw bedrijf zich richt op een lokale markt, optimaliseren wij jouw online aanwezigheid voor specifieke locaties. Met een gerichte lokale SEO-strategie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt in lokale zoekopdrachten.

5. Linkbuilding

Onze Linkbuilding-diensten zijn ontworpen om waardevolle en relevante SEO backlinks naar jouw website te verkrijgen. Dit draagt bij aan de autoriteit van jouw site en verbetert de positie in de zoekresultaten.

6. Bestaande webteksten optimaliseren en nieuwe webteksten schrijven

Ons team van ervaren tekstschrijvers staat klaar om bestaande SEO webteksten te optimaliseren en boeiende nieuwe inhoud te creëren. We richten ons op het gebruik van relevante zoekwoorden en overtuigende content die jouw doelgroep aanspreekt.

Waarom kiezen voor een SEO Specialist in Rotterdam?

1. Minimaal 1X face to face contact

Wij begrijpen het belang van persoonlijk contact. Daarom garanderen wij minimaal één face-to-face ontmoeting om jouw doelstellingen en wensen te bespreken.

2. Wekelijks online contact en periodieke analyses

Na onze eerste ontmoeting blijven we nauw met je samenwerken. We bieden wekelijks online contact en periodieke analyses om de voortgang van de SEO-strategie te bespreken en indien nodig aanpassingen te maken.

3. Altijd bereikbaar per telefoon

Bij Connect Your World nemen we altijd de telefoon op. Snelle communicatie is essentieel, en wij staan paraat om al jouw vragen en zorgen te beantwoorden.

Ons team van SEO-specialisten in Rotterdam blijft constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen de zoekmachineoptimalisatie. Wij passen deze kennis toe om jouw strategie altijd actueel te houden.

5. Resultaatgarantie: Na 6 maanden geen 15 zoekwoorden op de 1e pagina, 300 Euro retour

Wij zijn zo overtuigd van onze capaciteiten dat wij een unieke garantie bieden. Als jouw website na 6 maanden niet met minimaal 15 zoekwoorden op de eerste pagina van zoekresultaten staat, ontvang je 300 Euro retour.

Contacteer Connect Your World – SEO expert Rotterdam

Klaar om jouw online aanwezigheid te versterken? Neem vandaag nog contact op met Herman Geertsema, uw SEO expert in Rotterdam via info@connectyourworld.nl of bel ons op 06-41226543. Ontdek wat Connect Your World voor jouw bedrijf kan betekenen en til jouw online succes naar nieuwe hoogten. Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken voor een SEO-strategie die echt resultaten oplevert.

SEO expert

Wij werken ook als:

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.