• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO bureau Leiden inhuren

SEO bureau Leiden inhuren

SEO specialist Leiden, SEO bureau Leiden

SEO specialist Leiden

Heeft u een freelance SEO specialist in Leiden nodig? Denk dan eens aan Online marketing bureau Connect your World Mijn naam is Herman Geertsema en ik ben een zeer ervaren SEO consultant en Content marketeer voor Leiden en omgeving. Tevens ben ik de eigenaar van SEO bureau Connect your World.

Wat maakt ons uniek?

 • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
 • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
 • Maandelijks opzegbaar
 • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
 • Gratis SEO website scan
 • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
 • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

SEO diensten – SEO bureau Connect your World

 1. SEO Optimalisatie
 2. Linkbuilding uitbesteden
 3. Verouderde content updaten
 4. Webteksten laten schrijven

1. SEO zoekmachineoptimalisatie

Als ondernemer in Leiden moet u zich bezig houden met uw ´core business´. De SEO optimalisatie van uw website is helaas vrij arbeidsintensief. Als u dit echter zelf gaat doen, heeft u minder over voor het ontwikkelen of door ontwikkelen van uw producten of diensten. De SEO zoekmachineoptimalisatie van uw website is echter te belangrijk om te laten liggen. Informeer via info@connectyourworld.nl voor de mogelijkheden om als bedrijf in Leiden met uw website bovenaan in Google te komen op de voor u relevante locatie gebonden zoekwoorden. Dit doen wij bijvoorbeeld door een sterke focus op technische SEO optimalisatie.

2. Linkbuilding uitbesteden

SEO Linkbuilding is al jaren een belangrijk onderdeel van een SEO strategie. Het draagt voor 30% van het totaal bij aan de posities van uw website in Google op de voor u relevante zoekwoorden. SEO external linking is abstract, maar zeer relevant. Hoe meer SEO backlinks van kwaliteit, die op andere websites naar die van u verwijzen, hoe beter het is. Informeer via info@connectyourworld.nl bij uw SEO specialist voor de regio Leiden naar de mogelijkheden.

3. Verouderde content updaten

Zonder content heeft u geen website. Google is gek op actuele relevante content. Daarom is het belangrijk om Bestaande SEO webteksten & blogs op regelmatige basis te updaten. Een website van 10 a 15 pagina’s in perfect Nederlands zonder spelfouten kost bij SEO bureau Connect your World slechts 199 EURO. Bel 06-41226543 en we gaan met u in gesprek om de website van uw bedrijf in Leiden met SEO verder te verbeteren.

4. Webteksten laten schrijven en blogs schrijven

Nieuwe webteksten en blogs laten schrijven is super belangrijk voor uw website. Als u uw website regelmatig bijwerkt , is dat een positief signaal voor Google. Bij SEO bureau Connect your World kunt u al voor 110 EURO een uitgebreide blog laten schrijven. Informeer naar de mogelijkheden via info@connectyourworld.nl

Bovenaan in Google – SEO specialist Leiden

Door SEO optimalisatie komt uw website bovenaan in Google in Leiden met meer website bezoekers als gevolg. Maar dan zijn we er nog niet! Het gaat er uiteindelijk om, dat deze websitebezoekers omgezet worden in echte klanten. U wilt namelijk online zoveel mogelijk producten en diensten verkopen aan uw potentiele doelgroep. Daarom is engaging SEO content belangrijk. Als mensen uw website bezoeken, zijn ze op zoek naar antwoorden, herkenning en bevestiging. Heeft u bijvoorbeeld een FAQ op uw website? Of heeft u een mooi verhaal op uw website over de toepassing en het resultaat van uw product of dienst? Veel mensen zijn vervolgens op zoek naar bevestiging. Daarom zijn Google reviews of Google recensies van groot belang. Deze zijn een belangrijke factor in het aankoopproces. Er zijn grote groepen mensen die de voorkeur geven aan het kopen van producten bij lokale ondernemers in Leiden. SEO is om die redenen belangrijk voor Leidse ondernemers.

SEO Checklists van onze SEO specialist Leiden

Online marketing bureau Connect your World vindt het belangrijk om kennis te delen. SEO optimalisatie is namelijk behoorlijk arbeidsintensief. Wij begrijpen heel goed, dat u sommige dingen eerst zelfstandig oppakt. Daarom hebben wij op onze website diverse SEO checklists staan, die u verder helpen bij het optimaliseren van uw website. Voor veel ondernemers is de lokale vindbaarheid (in dit geval dus in Leiden) belangrijk om een goede omzet te draaien. Kijk daarom als eerste naar de Lokale SEO Checklist.

SEO specialist Leiden, SEO bureau Leiden
SEO specialist Leiden

SEO zelf doen

Om de zoekmachinemarketing van uw website alvast zelf op te pakken, kunt u gebruik maken van diverse checklist op deze website. Ook kunt u dit overzicht van veelal gratis SEO tools gebruiken.

Hier vindt u meer diverse SEO checklists over:

 1. Content Marketing
 2. Linkbuilding
 3. SEO WordPress

SEO bureau Leiden – Samengevat

 1. Korte lijnen, regelmatig overzichten over hoe het ervoor staat
 2. Alle online marketing disciplines bij 1 partij
 3. In overleg een pagina 1 garantie op vooraf afgesproken zoekwoorden
 4. Gratis SEO scan van uw website door uw SEO specialist in Leiden
SEO specialist Leiden, SEO bureau Leiden

SEO specialist Leiden

Heeft uw bedrijf of organisatie in Leiden een SEO specialist nodig? Denk dan eens aan SEO bedrijf Connect your World. Wij hebben namelijk ervaren SEO specialisten en Content Marketeers tot uw beschikking. Heeft u een vraag over SEO optimalisatie of heeft u een SEO specialist in Leiden en omgeving nodig? Neem dan contact op met ons.

SEO specialist inhuren


  SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

  Dr. J. Presserstraat 313
  Den Haag, Nederland 2552 LW
  Telefoon: +31641226543
  E-mail: info@connectyourworld.nl

  Openingstijden

  Online marketing bureau Connect your World is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot en met 17.30 uur.

  Google recensies

  Uitstekend
  Gebaseerd op 12 recensies
  LAAG8 IT
  LAAG8 IT
  2024-03-29
  Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
  Juneid Sattar
  Juneid Sattar
  2024-02-29
  A S
  A S
  2024-01-09
  Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
  Marco Van Der Spek
  Marco Van Der Spek
  2023-06-10
  Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
  Miriam Lanfermeijer
  Miriam Lanfermeijer
  2023-06-02
  Ramon Meesters
  Ramon Meesters
  2022-07-12
  Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
  lindseyvgreven
  lindseyvgreven
  2022-05-01
  Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
  robert o
  robert o
  2021-06-12
  kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
  Wilbur van der Bas
  Wilbur van der Bas
  2020-06-02
  Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
  Rosh Jeff
  Rosh Jeff
  2020-02-26
  Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
   

  Connect your World
  1
  Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.