• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Google review verwijderen

Google review verwijderen

Google review verwijderen, Google recensie verwijderen

Geschatte leestijd: 2 minuten

Google recensie verwijderen

Vanaf nu wordt een Google review verwijderen een stuk gemakkelijker. Google Mijn Bedrijf heeft namelijk een nieuwe tool gelanceerd. Met deze nieuwe SEO tool kunt u niet alleen de beoordelingen voor uw bedrijf inzien, u kunt deze beoordelingen ook snel melden op beleidsschendingen. Nog beter is, dat u in staat bent de status van de Google Review, die u al gemeld heeft, te controleren. Als deze Google recensie nog niet is verwijderd, kunt u snel bezwaar indienen.

Hoe kunt u een illegale Google review verwijderen?

  1. Selecteer uw bedrijf
  2. Selecteer of u de status wilt controleren van een recensie, die u eerder heeft gerapporteerd of dat u een nieuwe recensie wilt melden voor verwijdering. Als u ervoor kiest om de status te controleren, toont Google u de recent gemelde beoordelingen. Als u op doorgaan klikt, laat Google u niet alleen wat meer informatie zien, maar kunt u ook een bericht indienen. Google geeft zelf aan dat een beslissing nemen over een verzoek 72 uur duurt. Heeft u er nu voor gekozen om een ​​nieuwe Google review te melden voor verwijdering, dan zal Google u uw reviews (sommige daarvan) laten zien. Dit gebeurt met links om ze op Google Maps te bekijken en een link om de review te rapporteren.
  3. Vervolgens klikt u op doorgaan.

SEO & Content Marketing Blogs

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren freelance SEO specialist en Content marketing expert. Connect your World voert SEO projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Wij hebben bijvoorbeeld meerdere SEO projecten en opdrachten succesvol afgerond in Leiden, Delft, Rijswijk & Zoetermeer. Heeft u een vraag over Google SEO tools of lukt het u niet om een Google review over uw website te verwijderen? Of wilt u mij als SEO specialist inhuren? Neem dan contact op via onderstaande button.

connectyourworld

Mijn naam is Herman Geertsema. Ik ben de eigenaar van SEO & Content Marketing Bureau Connect your World uit Den Haag. Wij voeren projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Hoe kom ik bovenaan in Google is een vraag die ik kan beantwoorden. Gespecialiseerd in lokale SEO, linkbuilding, content marketing & Google Ads.

Leave a Reply

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.