• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO specialist Schiedam inhuren

SEO specialist Schiedam

SEO specialist Schiedam inhuren

SEO specialist Schiedam

SEO en Content Marketing Bureau in Schiedam: Connect your World

Welkom bij Connect your World, dé SEO specialist in Schiedam. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw online zichtbaarheid te vergroten en uw website naar de top van de zoekresultaten te brengen, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide expertise en bewezen strategieën helpen wij bedrijven in Schiedam om hun online aanwezigheid te optimaliseren. Onze diensten omvatten On page SEO, Off page SEO, technische SEO, Linkbuilding, Webteksten schrijven of redigeren, en Google Ads. Lees verder, om meer te ontdekken over hoe Connect your World uw bedrijf kan helpen groeien.

Wat maakt ons uniek?

  • SEO specialist en Content marketeer met meer dan 10 jaar ervaring
  • Uurtarief 50 Euro, Maandabonnement vanaf 250 Euro per maand
  • Maandelijks opzegbaar
  • Gedeeltelijke No cure No Pay – Niet tevreden een deel van uw investering terug
  • Gratis SEO website scan
  • Gratis Zoekwoordenonderzoek bij toekenning opdracht
  • Altijd bereikbaar, Constant monitoren, Ambitieuze doelstellingen

On page SEO: Optimaliseer uw content

On page SEO is een van de fundamenten van een succesvolle online aanwezigheid. Het omvat het optimaliseren van de content en de structuur van uw website, zodat zoekmachines deze gemakkelijk kunnen begrijpen en rangschikken. Bij Connect your World nemen we On page SEO serieus. Onze experts zorgen ervoor, dat uw website voldoet aan de nieuwste SEO-normen en dat uw content relevant is voor uw doelgroep.

Off page SEO: Bouw autoriteit op

Off page SEO is essentieel om de autoriteit van uw website te vergroten. Dit omvat zaken als linkbuilding, sociale signalen en merkvermeldingen op andere websites. Ons team heeft jarenlange ervaring in het opbouwen van waardevolle links. Daarmee creëren we een sterke online aanwezigheid voor onze klanten.

Technische SEO: Optimaliseer uw website

Een technisch geoptimaliseerde website is cruciaal voor SEO-succes. Connect your World zorgt ervoor dat uw website snel laadt, mobielvriendelijk is en voldoet aan alle technische eisen van zoekmachines. Dit zorgt ervoor dat zoekmachines uw website hoog waarderen en gebruikers een probleemloze ervaring hebben.

Linkbuilding is een van de hoekstenen van een effectieve SEO-strategie. Ons team werkt aan het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van gerenommeerde websites, wat uw website helpt om hoger te ranken in zoekmachines.

Webteksten schrijven en redigeren: Content van hoge kwaliteit

Een boeiende en informatieve content is van vitaal belang voor SEO. Bij Connect your World bieden we professionele webtekstschrijfdiensten en redigeren we uw bestaande content om ervoor te zorgen dat het aantrekkelijk en zoekmachinevriendelijk is.

Google Ads: Effectieve advertentiecampagnes

Als Google Ads specialisten helpen we u bij het opzetten van winstgevende advertentiecampagnes die uw bedrijf direct zichtbaar maken in de zoekresultaten van Google.

Bovenaan in Google: Onze belofte

Onze slogan, “Bovenaan in Google laat de telefoon vaker rinkelen,” weerspiegelt ons doel. We streven ernaar om uw bedrijf naar de top van de zoekresultaten te brengen. Dit leidt bijna altijd tot meer organisch verkeer, meer leads en uiteindelijk meer omzet.

Contacteer ons

Bij Connect your World begrijpen we dat elke klant unieke behoeften heeft. We bieden maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op via info@connectyourworld.nl of bel ons op tel:06-41226543 om te bespreken hoe we uw online aanwezigheid kunnen verbeteren. U kunt ook onze website bezoeken op https://connectyourworld.nl voor meer informatie over onze diensten en om te zien hoe we al vele bedrijven hebben geholpen om online te groeien. Kies Connect your World als uw SEO partner in Schiedam en laat ons samen uw online succes versterken. Wij werken bijvoorbeeld ook als SEO specialist in Vlaardingen.

Google recensies

Uitstekend
Gebaseerd op 12 recensies
LAAG8 IT
LAAG8 IT
2024-03-29
Na een oproep voor een SEO specialist zijn we in contact gekomen met Herman. Vanaf de eerste kennismaking klikte het goed en is de communicatie altijd duidelijk geweest. In korte tijd heeft Herman onze websiteteksten perfect aangevuld. Komende maanden gaat Herman de SEO van onze website verder uitbreiden. Aanrader!
Juneid Sattar
Juneid Sattar
2024-02-29
A S
A S
2024-01-09
Beste SEO specialist / bureau van Den Haag, ben er zeer tevreden over. Staat je goed te woord en komt zijn afspraken na. Wij staan dankzij Herman Bovenaan in Google!
Marco Van Der Spek
Marco Van Der Spek
2023-06-10
Luisterd goed en maakt waar wat die zegt. Super Ga zo door
Miriam Lanfermeijer
Miriam Lanfermeijer
2023-06-02
Ramon Meesters
Ramon Meesters
2022-07-12
Als je een SEO specialist zoekt in Den Haag met je Herman Geertsema van Connect your World inschakelen. Sinds wij met zijn bedrijf "Connect your World" samenwerken, wordt onze website veel beter bezocht en houden we er meer klanten aan over. Dat was ons met vergelijkbare bedrijven hiervoor niet gelukt. Ramon Meesters van Meesters Makelaars
lindseyvgreven
lindseyvgreven
2022-05-01
Na een aanvraag via zijn site heb ik hele uitgebreide informatie gekregen over SEO. Herman weet waar hij over praat en geeft hele nuttige tips.
robert o
robert o
2021-06-12
kundige visionair die mij met veel toewijding heeft geadviseerd over mijn website; een aanrader voor wie een SEO specialist in Den Haag zoekt
Wilbur van der Bas
Wilbur van der Bas
2020-06-02
Onlangs heeft Herman Geertsema van Connect Your World vanuit SEO oogpunt mijn website geanalyseerd en mij van waardevolle tips voorzien welke strategie ik het beste kon toepassen om aanpassingen te doen aan mijn website. Ik heb daaropvolgend bepaalde strategische content bewust aangepast om een betere ranking te kunnen realiseren voor mijn website. Ik ben tevreden met het resultaat en ook met de manier waarop Herman met mij communiceerde gedurende dit traject. Hij was altijd helder en eerlijk in zijn feedback, gaf opbouwende richting om tot gewenste aanpassingen te komen en voerde ook aanpassingen door. Gedurende het traject reageerde hij steeds snel en voortvarend als ik vragen had. Hij kwam ook proactief met inzichten waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kortom, een prima ervaring en ik zou zijn diensten zeker aanraden als je twijfelt of je website wel SEO proof is. Hij start eerst met een analyse, zodat je weet waar je aan begint. Als je dan besluit niet verder te gaan, dan heeft het je niet veel gekost. Ik zou het hoe dan ook aanraden om zo’n analyse uit te laten voeren, maar ik denk ook dat het geen kwaad kan om van zijn verdere adviezen gebruik te maken en jouw website meer SEO proof te maken. Wilbur van der Bas – Kingdom Consultancy
Rosh Jeff
Rosh Jeff
2020-02-26
Fantastische service! Herman is geduldig, attent en helpt de klant goed op weg!
 

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.