• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Content strategie opstellen

Content in SEO

Content strategie, Contentmarketingstrategie, Content marketing expert Den Haag
Content strategie, Contentmarketingstrategie, Content marketing expert Den Haag

Heeft uw bedrijf al een Content Strategie?

Content in SEO is één van de belangrijkste pijlers voor een goede ranking in Google. Heeft uw bedrijf al een Content strategie? Waardevolle content is belangrijker dan ooit voor uw website. Google wil meer dan ooit, dat een website bovenaan in Google er ook voor zorgt, dat de Google gebruiker een antwoord op uw website vindt, waarover hij of zij tevreden is. Met een mooi woord heet dit ook wel Zoekintentie. Actuele & waardevolle content, die vragen van de Google gebruiker beantwoordt, vind Google zeer belangrijk. Hoe speelt u hier als organisatie op in? Alles begint met het opzetten van een Content Marketing Strategie. SEO & Content Marketing Connect your World kan u hier bij helpen.

Content audit

Als er als onderdeel van een SEO Audit ook een Content Audit is gedaan, kan dat veel waardevolle inzichten hebben opgeleverd om uw Content Marketing Strategie verder vorm te geven.

Content strategie, Contentmarketingstrategie, Contentmarketing expert Den Haag
Content strategie, Contentmarketingstrategie, Contentmarketing expert Den Haag

Het uitrollen van een content strategie

Het opzetten en uitrollen van een content strategie is niet makkelijk. Ten eerste moeten we het DNA van uw organisatie doorgronden. Ten tweede moet het belang ervan, door de organisatie worden ingezien. Dit kost tijd en energie, maar als u die er voldoende in stopt, zijn de resultaten vaak verbluffend. Door met elkaar te sparren, maken we veel keuzes voor de latere uitvoering. Dit kan ook betekenen, dat we iets niet doen. En niet geheel onbelangrijk we starten met schrijven. Connect your World kan door middel van onderzoek u hiermee helpen.

SEO Den Haag
Heimwee naar die oude tijd!

SEO optimalisatie & Content Marketing Blogs

Content Marketing expert Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben ook diverse opdrachten uitgevoerd in Leiden, Rijswijk, Zoetermeer en in Delft.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.