• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Financiële opleidingen

Financiële opleidingen

Bij Markus Verbeek Praehep (MVP) kan je allerlei opleidingen volgen voor de financiële professional. MVP is een dochter van NCOI Opleidingen. Naar jarenlange stijgingen is het organisch verkeer van de website afgelopen jaren afgenomen. Er werd veel geld gestoken in betaalde advertenties. MVP heeft echter het voornemen om de online marketing vanuit een andere invalshoek te benaderen. Ze willen graag de bestaande kanalen versterken en beter benutten. Daarom werd Connect your World ingeschakeld om door middel van SEO Optimalisatie het organisch verkeer van de website weer verder te verhogen.

De nadruk ligt hierbij op On page en Off page SEO omdat hier redelijk snel resultaten mee kunnen worden geboekt. We zijn nog bezig, maar we gaan natuurlijk voor een goed resultaat. Kijk voor meer informatie op onze klantenpagina van SEO bureau Connect your World. We zouden het trouwens leuk vinden als u de LinkedIn pagina van SEO bureau Connect your World zou willen volgen. Wij helpen als online marketing bureau ook vaak: makelaars, rijscholen, een dakdekker en taxibedrijven.

Datum 08 jun, 2021

Categorieën ALL

SEO uitbesteden

vrouw geeft les aan accountants met smartbord.

Gerelateerde projecten

We bieden geweldige diensten aan voor onze klanten

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.