• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Social media for marketing

Social media for marketing

Geschatte leestijd: 3 minuten

Social media marketing door Connect your World

SEO & Contentmarketing bureau Connect your World uit Den Haag biedt ook dienstverlening aan op het gebied van social media for marketing. Het optimaal inzetten van Sociale media kan namelijk de SEO van uw website een positieve boost geven. De talloze & diverse sociale media platformen kunnen extra verkeer naar uw website leiden. Zeker als uw website nog niet voldoende organisch verkeer ontvangt (via zoekmachines zoals Google), kan sociale media toch voor de nodige aanvoer van bezoekers voor uw website zorgen.

Online zichtbaarheid

Connect your World kan u helpen en ondersteunen om meer online zichtbaar te worden. Online marketing draait namelijk voor een groot deel om zichtbaarheid, de eerste keus zijn als iemand een product of een dienst zoals dat van u wil aanschaffen. Sociale media is één van de opties om uw zichtbaarheid en dat van uw website sterk te verbeteren. Meer websitebezoekers vergroot de kans op meer klanten, een hogere omzet en meer winst. Uiteindelijk draait alles om leadgeneratie en het ontwikkelen van een duurzaam winstgevend bedrijf. Het gericht inzetten van sociale media kan u daarbij helpen.

Sociale media tools

Connect your World heeft veel ervaring met de volgende sociale media tools:

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest

Elk van deze platformen of tools heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Daarnaast kost het ook enige tijd om een profiel op één van deze platformen op te bouwen en voor u te laten werken. Daarmee bedoelen wij, dat we het aantal leads (potentiele klanten) significant gaan vergroten. Social media for marketing gaat pas echt werken als u het goed aanpakt. Liever 1 sociale media platform goed aanpakken dan 3 platformen een klein beetje. Wij maken gebruik van de tool Hootsuite om alle posts goed in te plannen.

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf wordt niet echt gezien als een sociale media platform. Desondanks zien wij Google Mijn Bedrijf praktisch gezien als een sociale media platform en een van de SEO tools met veel impact. Met Google Mijn Bedrijf kunt u namelijk ook relevante informatie over uw bedrijf delen op het internet. En het mooie is, dat deze tool van Google met vele mogelijkheden nog gratis is ook. Wilt u lokaal beter online vindbaar zijn, dan kunt u niet om Google Mijn Bedrijf heen.

Sociale Media Dienstverlening

5 posts per maand voor 59 EURO exclusief BTW

10 posts per maand voor 99 EURO exclusief BTW

15 posts per maand voor 135 EUR exclusief BTW

10 Google Mijn Bedrijf posts per maand voor 99 EUR exclusief BTW

Social Media For Marketing Blogs

Social Media Specialist Den Haag

Herman Geertsema is een SEO specialist en social media specialist uit Den Haag. Bovendien is hij de eigenaar van Online marketing bureau Connect your World. Herman is een ervaren freelance SEO expert & social media specialist. Marketing bureau Connect your World voert opdrachten en projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben bijvoorbeeld succesvolle projecten & opdrachten gedaan met bedrijven en organisaties in Leiden, Zoetermeer, Rijswijk & Delft. Heeft u een vraag over SEO of Sociale Media? Of wilt u ons als SEO specialist inhuren en of als Social Media specialist? Neem dan contact op met deze Haagse Sociale media specialist via onderstaande button.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.