• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

SEO tarieven Connect your World

SEO prijzen.

De SEO tarieven van Connect your World zijn na zorgvuldig onderzoek vastgesteld. Ze zitten iets onder het midden van de bandbreedte, die ik in de SEO branche heb kunnen vaststellen. Op basis van mijn ruime kennis en vaardigheden, denk ik, dat ik u een scherp tarief kan aanbieden.

Tarieven
Connect your World biedt scherpe tarieven

SEO tarieven per uur

Periode Uurprijs ex BTW
0 – 3 maanden 89 EUR
3 maanden – …. 85 EUR
Non – Profit / ANBI status 79 EUR
Openingsaanbod tm 30-06-2019 75 EUR

SEO Pakketten

SEO PakkettenPrijs ex BTW
Brons999 EUR
Zilver1499 EUR
Goud1999 EUR + nazorg

SEO voor de MKB-er

1950 EUR voor 40 uur

SEO starterspakket voor start – ups

499 EUR

SEO pakket brons

Voor het SEO pakket Brons kunt u mij inhuren voor 2 volledige dagen. In deze twee dagen besteed ik aandacht aan de gebruikersvriendelijkheid van uw website en aan On Page SEO. Door middel van On Page SEO optimaliseer ik bestaande teksten en afbeeldingen. Daarnaast zal ik de basis neerzetten voor Linkbuilding & Social Media. Tot slot zal ik een advies voor u opstellen met tips en adviezen voor de toekomst. SEO moet je tenslotte bijhouden. Dit pakket is geschikt, als u al een stevige basis heeft en met de voor u relevante zoekwoorden op bijvoorbeeld pagina 3 of 4 van Google staat.

SEO pakket zilver

Voor het SEO pakket Zilver kunt u mij inhuren voor 3 volledige dagen. In deze drie dagen besteed ik net zoals bij het SEO pakket brons voldoende aandacht aan On Page SEO van bestaande content & afbeeldingen. De 3e dag besteed ik volledig aan het neerzetten van een linkbuilding profiel waarbij de meest voor de hand liggende links voor u worden ingesteld. Het social media profiel wordt uitgebreid met afbeeldingen. Dit pakket is geschikt als u al een stevige basis en bijvoorbeeld met relevante zoekwoorden al op pagina 5 of 6 van Google staat.

SEO Pakket goud

Bij het SEO pakket goud ga ik 4 dagen met uw website aan de slag. Aan alle eerder genoemde elementen zoals On Page SEO, Linkbuilding, Social Media & UX design besteed ik aandacht. Dit pakket is geschikt als u een grote website heeft met meer dan 20 pagina’s en voor sommige zoekwoorden combinaties al een basis heeft in de zoekresultaten. Ook krijgt u 2 maanden 2 uur per maand nazorg.

Punt van aandacht

SEO is een arbeidsintensieve activiteit, waarbij ook de concurrentie niet stil zit. Als u nog geen ranking heeft op de voor u relevante zoekwoorden combinaties, is het onmogelijk om op de 1e pagina van Google te staan. Daarvoor zal u voor langere tijd aandacht moeten besteden aan SEO.

SEO prijzen / Content Marketing Prijzen

Dienst Tarief ex BTW
Basis SEO check (vervalt bij vervolgopdracht) 1 uur a 89 EUR
Uitgebreide SEO audit tm 10 pag 5 uur a 445 EUR
Uitgebreide SEO audit meer dan 10 pagOfferte op aanvraag
SEO projectOfferte op aanvraag
Maandelijkse SEO check89 EUR
Naast SEO ook SEA dan voor SEA39,95 EUR per uur

Contentstrategie

Offerte op aanvraag

SEO copywriting

79 EUR

Foto’s

externe partner

Usability check & rapportage

89 EUR per uur

Meer weten over de dienstverlening die ik aanbied? kijk ook op Mijn Diensten Pagina. 

Meer weten over de specialismen van SEO bureau Connect your World.

Connect your World heeft een speciale actie. Lees hier meer over het voordelige tarief wat SEO bureau Connect your World aanbiedt.

Lees ook over deze SEO actie voor de MKB-er.

Kijk voor een prettige samenwerking ook even in onze algemene voorwaarden.

SEO offerte maken & SEO check

Een SEO traject ga je meestal aan voor een langere tijd. Vaak starten we met een SEO audit. Uit de SEO audit komen allerlei verbeterpunten naar voren. Vervolgens gaan we deze verbeterpunten aanpakken in een project. Als alles op orde is, is het verstandig om maandelijks een dag te reserveren voor periodiek onderhoud. Door middel van een maandelijkse SEO check zorgt Connect your World, dat u de concurrentie voor blijft. Connect your World maakt graag een SEO offerte voor u met een realistische tijdsplanning.

Content Marketing offerte maken

Een website zonder Content, is als een auto zonder motor. Om deze motor in de auto te zetten, is het opzetten en het uitrollen van een contentstrategie noodzakelijk. Om een goede content strategie op te zetten zijn gesprekken nodig met de directie/eigenaren, werknemers en klanten. Alleen op deze wijze kunt u samen gaan rijden en uw klanten perfect bedienen. Afhankelijk van de grootte van een organisatie kost het enige tijd om dit goed op te zetten. Connect your World brengt graag een offerte voor u uit met een realistische tijdsplanning. Ook voor het schrijven van nieuwe SEO vriendelijke content en het herschrijven van bestaande content kan ik u een offerte aanbieden.

SEO specialist Den Haag inhuren

De eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO specialist en Contentmarketing expert. Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij. Ik neem opdrachten aan in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda.