• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

SEO start-up pakket

SEO start-up pakket

Scherpe SEO tarieven voor de start-up

SEO start-up, SEO Den Haag, SEO specialist Den Haag

Geschatte leestijd: 3 minuten

SEO aanpak start-up

Hoe begint u als start-up met SEO? Als ‘start-up‘ heeft u het de eerste maanden van uw bestaan zeer druk. Daarom is het verstandig om een ‘to do’ lijst te maken. De SEO optimalisatie van uw website moet daar zeker op staan. Een website alleen is namelijk niet genoeg. Zichtbaarheid is het toverwoord. De 1e positie of 1e pagina van Google zijn noodzakelijk voor veel bezoekers en klanten.

Conversie optimalisatie

Een website bouwt u niet voor niets. U wilt iets bereiken met uw website. Waarschijnlijk wilt u uw product verkopen of ervoor zorgen dat uw dienstverlening voor het voetlicht komt. Het kan ook eenvoudiger, u wilt misschien meer bezoekers voor een aankomend evenement of meer lezers voor uw pas gemaakte E-book.

SEO start-up, SEO uitbesteden, SEO specialist inhuren

Conversie optimalisatie

Het is daarom van belang om direct vanaf het begin aandacht te besteden aan conversies door een gebruikersvriendelijke navigatie en duidelijke call to action buttons. En zo zijn er nog tientallen tips, die u kunt gebruiken voor de SEO optimalisatie van uw website. Het begint namelijk met meer website bezoekers om uw producten en diensten te kunnen afzetten.

Al met een redelijk klein SEO budget kan ik u helpen

Daarom heeft SEO bureau Connect your World uit Den Haag een starterspakket voor de start-up. In 1 dag wordt de basis gelegd om uw website goed vind- en zichtbaar te maken. Voor slechts 699 EUR ex BTW doe ik het volgende voor u:

  1. Ik optimaliseer de al aanwezige webteksten voor SEO.
  2. Daarnaast zorg ik voor een goede duidelijke navigatie en interne sitestructuur.
  3. Voor de 5 meest relevante zoekwoorden (combinaties) probeer ik een top 20 ranking voor u te behalen.
  4. Ik zorg dat Google Analytics, Google Search Console en Google Mijn bedrijf worden geïnstalleerd en geïmplementeerd.
  5. De eerste 20 backlinks.
  6. Duidelijke call to action buttons om de conversies op uw website op gang te krijgen.

Meer weten over SEO optimalisatie voor de start-Up? Lees deze blog:

Wat moet een start-up weten over SEO

SEO & Content Marketing Blogs

SEO checklists

SEO specialist Den Haag inhuren

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO & Content Marketing bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO specialist & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Ook hebben wij diverse online marketing projecten met succes uitgevoerd in Leiden, Delft, Zoetermeer & Rijswijk. Heeft u een vraag over start-ups en mijn SEO aanpak voor deze doelgroep? Neem dan contact op met Connect your World.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.