• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

SEO pakketten

SEO pakketten

SEO pakketten, SEO pakket, Online marketing abonnement, SEO abonnement, Den Haag
SEO specialist inhuren

Geschatte leestijd: 4 minuten

Zoekmachineoptimalisatie pakketten voor (middel) lange termijn SEO strategie

Meerdere SEO pakketten afnemen kan voor u als klant voordelig zijn, omdat u met de SEO optimalisatie van uw website eigenlijk nooit klaar bent. Zeker als u te maken heeft met felle concurrentie in uw branche, is SEO Zoekmachineoptimalisatie voortdurend een felle strijd om bovenaan in Google te komen en te blijven. Met de volgende SEO pakketten speelt Connect your World in op de feitelijkheid, dat een SEO strategie een (middel) lange termijn strategie is. Het optimaliseren van een website voor SEO kost nu eenmaal tijd. Dit komt omdat:

 • Het opbouwen van een domein autoriteit voor uw website kost enige tijd. De domein autoriteit van een website geeft in een getal aan hoe belangrijk een bepaalde website is, als resultaat is bij het intikken van een zoekopdracht in zoekmachines zoals bijvoorbeeld Bing & Google.
 • Om deze domein autoriteit te verhogen, heeft u actuele, interessante & up-to-date content nodig om op uw website te plaatsen.
 • Daarnaast heeft u hoog kwalitatieve backlinks nodig. Een backlink profiel moet op geleidelijke wijze worden versterkt en niet direct in 1 keer.

SEO resultaten

 1. Hoger in Google
 2. Meer website bezoekers
 3. Een verbeterde naamsbekendheid
 4. Toename van het aantal klanten
 5. Meer omzet
 6. Hogere winst
SEO pakketten, SEO pakket, SEO abonnement, Online marketing abonnement
SEO pakketten

Het algoritme van Google verandert voortdurend. Dit algoritme bestaat uit meer dan 200 SEO ranking componenten. Dat is de reden, dat een website voor SEO optimaliseren een kennisintensief & arbeidsintensief karwei is. Wij hebben daarom de volgende SEO pakketten voor u beschikbaar.SEO pakket all in one 1 – 3 tm 6 maanden

Dit pakket is voor 3 tm 6 maanden en kost 319 EUR per maand ex btw. Wij zetten stevig in om uw optimaal vindbaar en zichtbaar te houden. U krijgt daarvoor:

SEO check & optimalisatie bestaande teksten en webpagina’s.Nieuwe webteksten geschreven door u worden door ons geredigeerd en SEO proof gemaakt.
Maandelijks krijgt u een door ons geschreven blog.Uw Google Mijn Bedrijf account wordt door ons bijgehouden.
Linkbuilding door ABC ruil (30 linkjes per maand)Sociale media (3 kanalen bijhouden)
Afbeeldingen optimaliserenWebsite snelheid monitoren en verbeteren
Conversie optimalisatieMaandelijks updates over de voortgang
Maandelijks inzicht in de rankings

Het is ook mogelijk om een SEO jaar abonnement af te sluiten bij Connect your World uit Den Haag.


SEO pakket 2: Linkbuilding & Sociale Media

3 maanden219 EUR per maand
6 maanden199 EUR per maand
6-12 maanden179 EUR per maand

SEO pakket 3: Blogs schrijven

3 blogs in 3 maanden330 EUR
6 blogs in 3 maanden600 EUR
12 blogs in 6 maanden899 EUR

SEO actie voor het MKB

 • U zou ook nog kunnen kiezen voor de SEO actie voor het MKB. Wilt u zelf al vast aan de slag met uw website? Lees dan deze 9 belangrijke SEO adviezen voor het MKB.

SEO tarieven – Connect your World [Den Haag]

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is een SEO specialist uit Den Haag. Daarnaast is hij de eigenaar van SEO bureau Connect your World. Hij is een ervaren freelance SEO consultant en Content Marketing expert. SEO marketing bureau Connect your World voert projecten uit in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht & Breda. Wij hebben bijvoorbeeld meerdere SEO optimalisatie projecten met succes afgerond in Zoetermeer, Leiden, Delft & Rijswijk. Heeft u een vraag over SEO of Content Marketing? Of wilt u een SEO specialist inhuren? Bel of e-mail ons.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

Algemene voorwaarden – Connect your World (Den Haag)

SEO checklists en SEO tools

SEO bureau Connect your World biedty diverse SEO checklists voor zelfstandig gebruik. Maak ook gebruik van de volgende lijst met de beste gratis SEO tools.

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.