• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com voor een SEO check

SEO & Content Marketing Actie

Laat je voetbal clubcard zien en scoor een scherpe SEO prijs.

SEO actie
Cars Jeans stadion Ado Den Haag

SEO & Content Marketing actie voor de voetbalfan: vraag nu een offerte aan.

Hou je net zoveel van voetbal als ik? Dan heb je mazzel en kan je profiteren van een gunstig tarief om je website hoger te laten scoren in Google. Ik bied als SEO & Content Marketing actie tot en met 31 maart 2019 het super voordelige tarief aan van 70 EUR per uur exclusief BTW. Het enige wat je hoeft te doen, is contact met mij zoeken per e-mail of op tel 06-41226543
en je clubcard te laten zien.

SEO actie
De Kuip in Rotterdam

Deze SEO & Content Marketing actie geldt voor iedereen die een clubcard heeft van een ploeg in de Eredivisie

Dus als je bijvoorbeeld voor Ado Den Haag of Feyenoord bent (Mijn clubs) of voor Heerenveen, FC Groningen, FC Emmen, FC Utrecht, Vitesse, AZ, Ajax, Excelsior, Nac, PSV, Fortuna Sittard, De Graafschap, Heracles, VVV, Pec Zwolle of Willem 2 bent, dat maakt allemaal niet uit. Zoek contact en profiteer van deze voordelige aanbieding.

Wie is deze SEO specialist & Content Marketing expert?

Mijn naam is Herman Geertsema. Ik woon de laatste 20 jaar in Den Haag en daarvoor in een klein plaatsje onder de rook van Rotterdam. Dat verklaart het een en ander toch! Ik heb ruim 20 jaar ervaring met websites. In het bijzonder ben ik een SEO specialist en een Contentmarketing expert. Heb je al een goede website maar valt bijvoorbeeld het aantal bezoekers je tegen? Neem contact met mij op. Ziet je website er goed uit, maar de meeste bezoekers vertrekken al weer heel snel, zonder dat er iets gebeurt? E-mail of bel mij op en ik help je verder.

SEO & Content Marketing Analyse

We starten met een analyse en kijken hoe goed jouw website al geoptimaliseerd is naar de maatstaven van Google. Alle noodzakelijke stappen zoals zoekwoorden onderzoek en link building gaan we af om te kijken waar er verbeteringen mogelijk zijn. Op basis van de SEO richtlijnen analyseren we de huidige content. Net zo belangrijk is, dat we kijken of jouw website het verhaal verkondigt, dat je naar de buitenwereld wilt uitstralen. Alle mogelijke verbeteringen rapporteren we natuurlijk in een mooi SEO advies.Vervolgens kijken we gezamenlijk welke issues we wanneer gaan aanpakken met welke prioriteit. Heb je bijvoorbeeld een hele trage website, dan is snelle actie aan te raden. Google houdt namelijk niet van trage websites en dat zie je terug in de ranking die Google je dan toebedeelt.

SEO specialist & Content Marketing expert nodig? Huur mij in!

Mogelijke acties van mij om jouw website hoger te laten scoren in Google kunnen zijn:

  • Zoekwoordenonderzoek op basis van uw specialisatie
  • Het optimaliseren van bestaande content
  • Linkbuilding zowel intern als extern
  • Social media marketing
  • Het opzetten en uitrollen van een Contentstrategie

Meer lezen over de specialismen van SEO bureau Connect your World.

Kom in actie en maak gebruik van deze SEO & Content Marketing actie

Of je nu in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Den Haag of Breda woont en je favoriete voetbalclub steunt; dat is allemaal prima. Ik ben voorstander van een gezonde rivaliteit, maar uiteindelijk is het een spel. We hebben in ieder geval een gespreksonderwerp als we met elkaar kennismaken. Ik beloof u een SEO offerte of een Content Marketing offerte met een scherp tarief.

Google Ads

Als u naast SEO ook SEA diensten afneemt, krijgt u daarvoor een extra scherp tarief. Ik beheer uw Google Ads campagnes dan voor 39,95 EUR per uur exclusief BTW. Kijk ook eens op de Google Ads pagina.

Kennis over Connect your World

SEO Specialist Den Haag inhuren

De eigenaar van SEO bureau Connect your World is een ervaren SEO specialist en heeft ruim 20 jaar ervaring als Content Marketing expert. Wil je mij inhuren als SEO specialist? Surf naar Mijn Contactpagina en bel of mail mij.

Lees ook over deze SEO factie voor de MKB-er.

Voor prettig zaken doen leest u:

Meer lezen over SEO & Content Marketing