• 06-41226543
 • info@connectyourworld.nl

Bloggen [de beste 15 SEO tips]

Bloggen [de beste 15 SEO tips]

SEO blog, Content Den Haag

Geschatte leestijd: 17 minuten

Het belang van blogs schrijven

Uw blog bericht optimaliseren voor SEO is essentieel voor het succes van uw blog op de lange termijn. Of u nu bijvoorbeeld blogt voor geld, meer website verkeer of gewoon werkt aan uw bedrijfsblog, het is belangrijk, dat u uw blogberichten met behulp van solide en bewezen SEO praktijken onder handen neemt. SEO zoekmachine-optimalisatie helpt u geweldige blogberichten te maken, die zowel gebruikers als zoekmachines zeer nuttig zullen vinden.

Wat is een blog?

Een blog is bijna altijd een stuk informatie in geschreven tekst aangevuld met afbeeldingen of een ander audiovisueel materiaal. De auteur van de blog biedt deze informatie aan aan de bezoekers van zijn of haar blog. Vaak gaat het om verschillende webteksten, die een zeker verband met elkaar hebben.

Waarom is SEO blogging van belang?

Bloggen is om meerdere redenen belangrijk voor de SEO van uw website. Ten eerste vergroot het uw kennisniveau en ten tweede uw status als autoriteit op uw vakgebied. Ten derde vindt Google het belangrijk, dat er beweging is op uw website. Update uw blogs dus regelmatig. Hierdoor verlengt u de ‘time on site’ wat een belangrijke SEO ranking factor is. Daarnaast moeten potentiële klanten u gaan vertrouwen, voordat ze uw product of dienst van u afnemen. Door SEO blogging bouw je naamsbekendheid op en dat is goed voor het opbouwen van vertrouwen. Tot slot kunt u met een goede blog bezoekers naar uw website lokken, wat u backlinks kan opleveren.

15 SEO blogging tips

 1. Begin met nadenken over SEO optimalisatie voordat u een nieuwe blog post schrijft
 2. Bepaal uw blog doelen.
 3. Doe zoekwoordenonderzoek.
 4. Richt u niet op dezelfde zoekwoorden als op andere pagina’s op uw website
 5. Begrijp de gebruikersintentie.
 6. Analyseer Google SERPS.
 7. Schrijf de inhoud van de blogpost.
 8. Stel geen vragen in uw titels, maar geef antwoorden
 9. Optimaliseer uw blogpost.
 10. Publiceer en promoot uw blogpost.
 11. Meet en evalueer de resultaten.
 12. Spoel en herhaal.
 13. Maak een content kalender
 14. Gastbloggen voor andere websites
 15. Blogs schrijven in WordPress
SEO blog, SEO teksten laten schrijven, Content marketing expert

1. Begin met nadenken over SEO voordat u een nieuwe blog post schrijft

Eén van de meest voorkomende redenen waarom veel bloggers falen, is omdat ze nadenken over SEO, nadat ze klaar zijn met het schrijven van hun blogs. Dit is een grote fout! Het SEO proces begint al voordat u de blog maakt. Een blog schrijft u om informatie te delen met een mens van vlees en bloed. Als het even kan deelt u informatie of kennis, waarin u antwoord geeft op de vragen, die leven bij uw potentiële doelgroep. Het is echter SEO optimalisatie, die u zal leiden over hoe u moet schrijven en hoe u dit kunt promoten. De eerste les hier is dus, dat u niet alleen begint met het schrijven en publiceren van content. U volgt namelijk een meer formele procedure, zoals de procedure die hieronder wordt beschreven. Een procedure waarin Content Marketing & SEO optimalisatie hand in hand gaan.

2. Blog doelen definiëren

Elk stukje content, dat u op uw website publiceert, moet een duidelijk en specifiek doel hebben. Laten we hieronder enkele echte voorbeelden bekijken:

2.1 Blogs schrijven voor geld

Veel blogs worden gebruikt als hulpmiddelen voor bijvoorbeeld het verdienen van geld. Bloggers onderhouden websites met rijke content en ze verdienen geld met AdSense marketing voor partners of directe advertenties. Het is een model, dat werkt en blogberichten spelen daarin een zeer belangrijke rol.

Het doel van een nieuwe blog laten schrijven zou bijvoorbeeld kunnen zijn:

 • Krijg meer relevante SEO content geïndexeerd door zoekmachines.
 • Promoot uw bestaande blogs door er interne links aan toe te voegen.
 • Beoordeel een product of service en maak affiliate sales.
 • Neem contact op met uw abonnees en herinner hen aan uw bestaan.
 • Target een specifiek zoekwoord, dat u geen actuele ranglijst hebt.
 • Gebruik de nieuwe blog in uw sociale media campagnes.
 • Gebruik een nieuwe blog als een manier om de aandacht van andere bloggers te krijgen en mogelijk nieuwe backlinks te verwerven.
 • Demonstreer uw expertise over een onderwerp.

Blogs laten schrijven voor een e-commerce website

Een actieve SEO blog is één van de beste metgezellen van e-commerce websites. SEO bloggen kan u bijvoorbeeld helpen uw verkoop op een aantal manieren te stimuleren. En zoals u misschien al geraden had, is dit ook gerelateerd aan het doel van uw blogpost.

SEO blogging voor e-commerce websites – doelen

 • Plaats ‘longtail keywords‘ gerelateerd aan uw producten.
 • Informeer gebruikers over het gebruik en de voordelen van uw producten of diensten.
 • Toon potentiële klanten, dat u een actieve website heeft (dit is een indirect signaal van vertrouwen).
 • Promoot de blogpost op sociale media en stimuleer verkeer naar uw website.
 • Voeg meer mensen toe aan uw e-maillijst.
 • Verbeter uw SEO rankings in Google.

Natuurlijk zijn alle redenen, die worden beschreven in het gedeelte ‘bloggen voor geld’ ook relevant voor ‘e-commerce bloggen’.

Blogs schrijven voor een bedrijfswebsite

Elk type website moet een bloggedeelte hebben en dit geldt ook voor bedrijfswebsites.

Een blog kan u bijvoorbeeld helpen met:

 • Het delen van nieuws over uw bedrijf
 • Introduceren van uw medewerkers voor het publiek
 • Het geven van informatie over het bedrijf en zijn diensten
 • De strategie en visie delen

Stel meetbare doelen voor SEO blog posts in

Voordat u doorgaat naar de volgende stap, moet u ook duidelijk in gedachten hebben, hoe u het succes van uw blogs kunt beoordelen. Als uw doel bijvoorbeeld was om klanten te informeren over uw nieuwe aanbiedingen, dan moet u beslissen welke statistieken u moet gebruiken (websitebezoeken, sociale shares, verkoop)

3. Zoekwoordenonderzoek laten doen

Nu u het doel van uw blog heeft ingesteld en de prestaties ervan wilt evalueren, is het tijd om uw handen vuil te maken en een SEO zoekwoordonderzoek te doen.

Een zoekwoordonderzoek helpt u bijvoorbeeld:

 • met het ontdekken van welke zoekwoorden u wilt targeten
 • een goede post titel te verzinnen
 • met het optimaliseren van uw functie (on-page SEO)
 • de zoekintentie van de gebruiker te begrijpen
 • uw content SEO vriendelijker te maken

Laten we nu eens kijken hoe Zoekwoordonderzoek u de antwoorden op de 5 bovenstaande punten kan geven.

Een stap voor stap voorbeeld

 • Denk na over de doelen en het algemene onderwerp voor uw nieuwe bericht

Het doel van de nieuwe post is om meer verkeer van Google te krijgen voor zoekwoorden die te maken hebben met SEO optimalisatie en om mijn SEO trainingscursussen te promoten .

 • Zoek in Google naar uw algemene voorwaarden

Wanneer u naar Google gaat en ‘SEO’ typt naast de normale zoekresultaten en advertenties, ziet u bijvoorbeeld ook een sectie met de naam ‘Mensen vragen’ en ‘Verwante zoekopdrachten’. Wat u in deze fase zoekt, zijn termen in de secties, die overeenkomen met het doel van uw bericht. Aangezien het uw doel is om een ​​blogpost te schrijven en mensen te targeten, die nieuw zijn voor SEO, lijkt de term ‘SEO handleiding’ een goede match. Neem die term en herhaal de zoekopdracht. Nu uw zoekopdracht namelijk specifieker is, moet u kijken naar de daadwerkelijke zoekresultaten en in het bijzonder de gebruikte titels. Mijn doel is om twee of drie frases te bedenken die gerelateerd zijn aan ” SEO handleiding “. Ik heb het volgende geselecteerd:

 • “SEO-handleiding voor beginners”
 • “SEO-tutorial stap voor stap”
 • “Do It Yourself SEO tutorials”

Al deze zinsdeel zinnen zijn zeer relevant voor het doel van mijn bericht. Controleer het zoekvolume voor deze zoekwoorden om ervoor te zorgen, dat er mensen zijn op zoek naar die zoekwoorden in Google. U kunt dit doen met elk hulpmiddel, dat u het gemiddelde maandelijkse zoekvolume voor de specifieke zoekwoorden geeft.

 • Creëer de titel van uw blog

Een goede SEO titel moet de volgende kenmerken hebben:

 • Bevat uw doel – zoekwoorden en variaties
 • Beschrijft nauwkeurig de inhoud van de post
 • Een SEO titel van bijna 60 tekens, zodat dit zonder pauze in de zoekresultaten van Google wordt weergegeven
 • Het is interessant voor de gebruikers, zodat ze erop klikken
 • Het is uniek voor uw website

4. Richt u niet op dezelfde zoekwoorden als op andere pagina’s op uw website

Eén van de grootste fouten, die mensen maken met bloggen, is dezelfde zoekwoorden targeten in hun blogs als in hun landingspagina’s. Wanneer u begint met bloggen, moet u uw zoekwoordonderzoek doen en zoekwoorden vinden, die gerelateerd zijn aan uw belangrijkste zoekwoorden. Deze meer gedetailleerde zoekwoorden ‘lsi keywords’ of ‘longtail keywords’ kunt u dan prima gebruiken in uw blogs. Als u dezelfde zoekwoorden target, zaait u verwarring voor Google over welke pagina’s waardevoller voor u zijn. Dit moet u vermijden.

5. SEO search intent

De volgende stap is om na te denken over de feitelijke inhoud van uw bericht, dat wil zeggen waarover u moet schrijven. Om dit goed te doen, moet u eerst de ‘ intentie van de gebruiker ‘ begrijpen en ook uitvinden welk type content Google wil (zoals we in stap 6 hieronder zullen zien). In het verleden ging SEO bloggen over het vullen van pagina’s met zoekwoorden en synoniemen en het bouwen van backlinks, maar dit is niet langer het geval. Om ervoor te zorgen, dat uw bericht ‘in aanmerking komt’ om op de eerste pagina’s van Google te verschijnen, moet het voldoen aan de ‘zoekintentie van de gebruiker’ ook wel SEO search intent genoemd. Met andere woorden, het moet nuttig & interessant zijn en iets zijn, dat Google gebruikers willen lezen. Het is dus belangrijk om in een content strategie doelen te bepalen.

Wat zoekt iemand bijvoorbeeld die op zoek is naar ‘SEO Tutorial’?

 • Een uitgebreide gids over hoe SEO te doen?
 • Een functie om ze SEO te leren?
 • Doe-het-zelf manier om SEO te leren?

In ons voorbeeld is dit alles van het bovenstaande. Iemand kan zeggen dat in het bovenstaande voorbeeld de zoekintentie van de gebruiker te duidelijk was, dus laten we een ander voorbeeld bekijken dat lastiger is. Een gebruiker typt de volgende zoekopdracht in Google “Hoe kan ik 10 kilo verliezen in 2 maanden”. Wat is hun bedoeling? Moeten ze de theorie van een dieet en of van een gezond leven lezen? Nee. Hun bedoeling is om precieze instructies te krijgen met cijfers en berekeningen over wat ze moeten doen om in twee maanden 10 kilo te verliezen. Aangezien er een groot aantal gebruikers op zoek is naar deze zoekwoorden, moet u proberen hun vraag in detail te beantwoorden, als u uw artikel op de eerste pagina’s wilt hebben.

6. Analyseer Google SERP’S

De beste en meest effectieve manier om erachter te komen welk type content voldoet aan de zoekintentie van de gebruiker en hoe lang het duurt om uw blogberichten te plaatsen, is door te zoeken naar uw zoekwoorden in Google.

Open Google en zoek naar ‘SEO Tutorial’. Klik op elk van de links op de eerste pagina en onderzoek het volgende:

 • Het type content (is het tekst, video, diavoorstellingen, afbeeldingen?)
 • De lengte van de berichten
 • De structuur van de berichten

Wat u zal opvallen, is dat ze de volgende overeenkomsten hebben:

 • Meestal tekstinhoud met enkele afbeeldingen en video’s
 • Zeer lange berichten (sommige gaan over 10K woorden)
 • Alle berichten hebben een inhoudsopgave om de navigatie te vergemakkelijken
 • In termen van context omvatten ze alle aspecten van SEO, van domeinregistratie tot website promotie.

Door deze snelle en eenvoudige manier om uw concurrenten te analyseren, weet u dus welk type content u moet bieden, hoe lang u uw content kunt maken en weet u ook heel goed welk type content Google voor de specifieke zoekwoorden wil hebben.

7. Schrijf de content van het blogbericht

De bovenstaande stappen duren niet meer dan 30 minuten om te voltooien. Nadat u deze procedure een aantal keren hebt gevolgd, kunt u deze zeer eenvoudig implementeren.

Een belangrijke statistiek bij een SEO blog:

De gemiddelde lengte van de content van de Top 10 – resultaten in Google is ongeveer 2400 woorden.

Andere SEO blogging tips:

 • Plaats H2 & H3 koppen om uw content te splitsen in subsecties.
 • Gebruik verschillende opmaakstijlen (vet, cursief) om de leesbaarheid te vergroten.
 • Bedenk een structuur voor een blogpost met een introductie, een body en een conclusie.
 • Gebruik signaalwoorden. Ze helpen de lezers om vlot door uw tekst te gaan en te begrijpen wat u geschreven heeft.
 • Gebruik korte alinea’s (maximaal 2-3 regels)
 • Maak een backup van uw schrijven en ideeën met onderzoeksgegevens en statistieken
 • Link naar andere berichten (zowel intern als extern) om gebruikers te helpen meer te weten te komen over het specifieke onderwerp.
 • Controleer de spelling en grammatica en zorg ervoor, dat alles wat u schrijft, logisch is.
 • Laat andere mensen uw bericht lezen. Wat logisch is voor u, hoeft dat niet zo te zijn voor andere lezers.

8. Stel geen vragen in uw titels, maar geef antwoorden

Stel de gebruiker geen vraag bij het schrijven van de titels van uw blogpost, maar geef hem het antwoord. Iedereen, die nu op de titel klikt om de blogpost te lezen, weet wat hij inhoudelijk kan verwachten en zorgt ervoor dat uw titels zich onderscheiden van de rest. Als u dit doet met de titels van uw blogpost, worden uw titels interessanter en worden gebruikers aangemoedigd om te klikken wanneer ze deze in de SERPS of op sociale media zien.

9. Uw blogpost optimaliseren voor SEO

Zelfs als u een ervaren blogger bent en in het verleden SEO vriendelijke posts hebt geschreven, is het altijd goed om uw werk te herzien voordat u op de publicatieknop klikt.

Sommige dingen om te overwegen zijn bijvoorbeeld:

SEO-vriendelijke URL’s: wanneer u uw bericht publiceert, maakt WordPress automatisch de slug voor de post door rekening te houden met de berichttitel en de verschillende woorden te scheiden met ‘-‘. Hoewel dit een goed begin is, kunt u uw URL verder verbeteren door enkele van de woorden te verwijderen die niet zo nuttig zijn voor Google.

Google-fragmenten: Google gebruikt aanbevolen fragmenten voor een aantal zoekopdrachten. Daarom is het belangrijk, dat u uw content optimaliseert, zodat deze in aanmerking komt voor weergave in een aanbevolen fragment.

Titel tag: Het hoofd zoekwoord moet idealiter aan het begin van uw titel worden gezet. Heeft u wat extra tijd; doe dan eens in de paar maanden een a/b test met de titel.

Unieke beschrijving (meta description): naast een unieke titel moet u Google ook voorzien van een metabeschrijving voor uw blogpost.

De beschrijving zou moeten zijn:

 • Bijna 155 tekens
 • Uniek (gebruik niet dezelfde beschrijving op meer dan één pagina’s / berichten)
 • Moet uw doelzoekwoorden en -varianten omvatten, maar vul de zoekwoorden niet in.

Koppen: Plaats een hoofd zoekwoord in 1 of 2 koppen. Gebruik in de rest van de koppen secundaire zoekwoorden. Gebruik tenminste H2 en H3 koppen.

10. SEO blogging promotie

Goed gedaan maar dit is niet het einde van het verhaal. Het is nu tijd om na te denken over het promoten van uw blogpost. U wilt namelijk, dat zo veel mogelijk mensen de blog te zien krijgen.

SEO blogging – promotielijst

 • Plan de blog, die meerdere keren moet worden gedeeld in uw zakelijke sociale media accounts.
 • Deel de blog in uw persoonlijke sociale media accounts.
 • Voeg een paar links toe, die verwijzen naar het nieuwe bericht van oudere berichten op uw website.
 • Gebruik Facebook betaalde advertenties en promoot uw bericht op een gedefinieerde Facebook doelgroep. Door deze techniek een aantal keren consequent te gebruiken, kunt u uw organische bereik op Facebook vergroten.
 • Deel het nieuwe bericht met uw e-mailabonnees.
 • Probeer het e-mailbereik te verbeteren.
 • Vind mensen op Twitter, LinkedIn, Facebook groepen, die over uw onderwerpen praten en laat ze weten over u nieuwe bericht.
 • Ga naar Quora en zoek naar vragen met betrekking tot uw blogonderwerpen en vermeld indien relevant uw blog.
 • Gastpost op gerelateerde websites en link naar uw SEO blog.

11. Meet en evalueer de resultaten

In stap 2 hebben we, naast het instellen van het doel van de blog, ook besloten hoe de prestaties te meten en het succes van de nieuwe blog te evalueren. Nu is het tijd om naar die statistieken te kijken en de resultaten te bestuderen. Op voorwaarde, dat u uw Google Analytics instellingen correct hebt (met doeltracking), kunt u het volgende zien:

 • Hoeveel mensen hebben uw nieuwe blog bezocht.
 • Hoeveel tijd hebben ze besteed aan de pagina.
 • Van welke kanalen (organisch, e-mail, direct, sociaal) heeft u verkeer.
 • Hoeveel leads (of verkopen) zijn gegenereerd vanwege de post.
 • Hoeveel geld hebt u verdiend met AdSense of adverteren (als u via advertenties adverteert met uw blog).
 • Uw nieuwsbrief aanmeldingen.
 • Hoeveel aandelen (likes, tweets) u heeft ontvangen.

Naast het bovenstaande kunt u na een paar weken ook de positie van uw blogpost voor verschillende zoekwoorden controleren. 

12. Spoelen en herhalen

Consistentie bij het publiceren van content van goede kwaliteit voor een lange periode, is wat u resultaten oplevert. Het is een hoop werk. Maar vergeet niet, dat wanneer u deze techniek onder de knie hebt, het verkeer 24/7 binnenstroomt. Het bereiken van uw blog doelen wordt op deze wijze een stuk eenvoudiger.

Vergeet niet, dat bloggen en SEO een continu leerproces is. Er zijn zoveel dingen om op te letten bij het runnen van een succesvolle blog. Dit maakt het onmogelijk om het altijd goed te doen. Het is normaal om fouten te maken of enkele van de beste werkwijzen weg te laten. Erg belangrijk is dat u leert van uw fouten en u volgende blogbericht beter maakt.

13. Contentkalender maken

Een content kalender helpt u bij het plannen en uitvoeren van taken en voorkomt, dat u van de geplande weg afwijkt om content te vinden. Het zal ook een snelle bron voor u zijn om te verwijzen en om te bepalen met welke onderwerpen u kunt bouwen. Het dient tevens als een herinnering aan welke onderwerpen al zijn behandeld. Bekijk de kalender regelmatig, identificeer lacunes in de content en schrijf vervolgens om die lacunes aan te vullen.

14. Gastbloggen voor andere websites

Het schrijven van blogs voor andere websites worden ook wel gastbloggen genoemd. Gastbloggen valt zeker aan te raden, aangezien dit goed is voor de SEO rankings van uw website.

15. Blogs schrijven in WordPress

Zodra u uw eerste concept heeft geschreven, is het tijd om al die typefouten en lastige zinnen te corrigeren. Neem de tijd om uw blogpost aandachtig te lezen en opnieuw te lezen en waar nodig aanpassingen te doen. Uw blogpost moet goed leesbaar zijn. Een geweldig hulpmiddel om u hierbij te helpen, is de leesbaarheidsscore van Yoast SEO. Deze content analyse geeft u feedback over hoe gemakkelijk uw blog te lezen is. Op deze wijze kunt u bijvoorbeeld detecteren of u te veel lange zinnen gebruikt. Ook komt u bijvoorbeeld te weten, hoe veel passieve stem in uw blog gebruikt is. Laten we deze verwijderen en de leesbaarheid van uw blogpost optimaliseren. Als u zich afvraagt ​​waarom uw leesbaarheid of SEO bullet rood of oranje is, klik dan op de knop onder deze bullets ‘Verbeter uw bericht met Yoast SEO‘. Hierdoor krijgt u rechtstreeks feedback in de zij balk van het document. U kunt deze feedback verwerken zonder u uit uw schrijfproces voor blogs te halen.

Controleer uw SEO bullets in WordPress

Als u een geweldige leesbare blogpost heeft geschreven, wilt u dat deze in de zoekmachines zoals Google scoort. Dus nu wilt u uw blogpost optimaliseren. Dit is waar de Yoast SEO analyse om de hoek komt kijken. Ervan uitgaande, dat u de eerste stap in deze blogpost checklist niet hebt overgeslagen, zal uw blogpost gericht zijn op een zoekwoord, dat gunstig is voor uw SEO strategie. Vul uw zoekwoord in het veld ‘Focus keyphrase’ in en de WordPress SEO analyse geeft u feedback over hoe SEO vriendelijk uw blog precies is.

SEO optimalisatie for WordPress

Net als bij de leesbaarheidsanalyse, kunt u nu uw SEO score controleren in de documentzijbalk in de blokeditor. Dit maakt het mogelijk om tijdens het bewerken aan de SEO van uw content te werken. En als uw bullet rood of oranje is, klik dan gewoon op de knop ‘Verbeter uw bericht met Yoast SEO’ om feedback te krijgen over hoe u uw blogpost kunt optimaliseren!

Blogs schrijven – Conclusie

Het lijdt geen twijfel, dat bloggen een geweldige SEO tool is. Door regelmatig gerichte posts van hoge kwaliteit te publiceren, heeft u veel voordelen die verder gaan dan SEO. Het is een geweldige manier om met uw gebruikers in contact te komen, uw content actueel te houden en zoekmachines meer redenen te geven om uw website vaker te bezoeken.

SEO blogging

In termen van SEO kan bloggen u helpen uw zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Door uw zoekwoordonderzoek uit te breiden, kan het u helpen met het opbouwen van links en merkvermeldingen, factoren die uw organische ranglijst positief kunnen beïnvloeden. Zorg ervoor, dat u wanneer u begint met bloggen, dit doet op basis van een plan. Een plan de campagne waarin u uw blogs optimaliseert voor SEO, ze op de juiste manier promoot en leert hoe u hun prestaties correct meet. Wat is uw ervaring met SEO bloggen, helpt het SEO of niet?

SEO optimalisatie & Content Marketing Blogs

SEO specialist Den Haag

Herman Geertsema is de eigenaar van SEO bureau Connect your World uit Den Haag. Hij is een ervaren SEO consultant & Content Marketing expert. Connect your World voert opdrachten uit in de regio Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht & Breda. Ook door bedrijven uit Zoetermeer, Rijswijk, Delft en Leiden word ik regelmatig ingehuurd als SEO specialist. Heeft u een vraag over het schrijven van blogs? Of wilt u ons als SEO specialist of als Content Marketing expert inhuren? Bel of mail ons.

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

SEO checklist

Wil je de ‘time onsite’ op je website verbeteren? Neem dan deze SEO checklist door.

connectyourworld

Met meer dan 10 jaar ervaring met SEO en meer dan 15 jaar ervaring als content marketeer huurt u als opdrachtgever een zeer ervaren kracht in. Daarnaast is Herman Scrum en Lean Sigma gecertificeerd. Bent u op zoek naar een projectmanager voor online marketing projecten met veel inhoudelijke kennis, dan bent u bij Herman aan het goede adres. In 2018 kwam Herman zijn droom uit en startte hij zijn eigen SEO en Content Marketing bureau Connect your World in Den Haag. Herman helpt u om meer klanten en omzet uit uw website te halen en uiteindelijk om meer winst te behalen. Dit doet hij door het toepassen van on page SEO en off page SEO technieken, waarin goede content en linkbuilding centraal staan. Herman is lid van de Sales Marketing Group (SMG), een kennis en opdrachten netwerk voor marketing professionals. Er is daardoor ontzettend veel kennis beschikbaar om u te ondersteunen met uw online marketing activiteiten. Laten we eens bellen tel. 06-41226543 om met elkaar kennis te maken. U kunt ook een mail sturen naar info@connectyourworld.nl om een afspraak te plannen. Herman Geertsema, SEO specialist Den Haag

Geef een reactie

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.