• 06-41226543
  • hermanconnects@gmail.com (Gratis SEO Scan)

Over ons: Connect your World

SEO & Content Marketing bureau Connect your World

Connect your World, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag

SEO bureau Den Haag

Connect your World is een SEO & Content Marketing bureau uit Den Haag. We helpen u door de vele stappen heen, die nodig zijn voor een beter vindbare website. Samen zorgen we voor een hogere positie bovenaan in Google op de voor u belangrijke zoekwoorden. Met als resultaat, dat we de vooraf gestelde doelen gaan bereiken. Een doel zou bijvoorbeeld kunnen zijn, dat u bovenaan in Google wilt komen en meer relevante bezoekers op uw website wilt. Met relevante bezoekers bedoelen wij, bezoekers die uw product of dienst van u afnemen.

SEO Agency The Hague

If you are not able to read Dutch? Please feel free and surf to the About Us Page in English.

Connect your World, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag, SEO bureau Connect your World

Bovenaan in Google, is dat gemakkelijk te realiseren?

Een duidelijk verhaal bij het aangaan van een samenwerking vinden wij belangrijk. Transparantie en het goed managen van de verwachtingen zijn volgens ons namelijk de basis voor een goede samenwerking. Het Google algoritme, dat bepaalt hoe uw website wordt gerangschikt ten opzichte van de websites van soortgelijke bedrijven bestaat uit meer dan 200 SEO ranking factoren.

SEO is een lange termijn strategie.

Waar SEA (Google advertenties) vooral voor de korte termijn is, is SEO een lange termijn strategie. Daarbij gaan uw SEO rankings niet in een stijle lijn omhoog, maar meer via een geleidelijke weg

Bovenaan bij Google bereik je zo

Zoals bij veel zaken, is een website bovenaan bij Google goed mogelijk, als je weet, waar je mee bezig bent. Dat begint met een goede voorbereiding qua zoekwoordenonderzoek en het stellen van de juiste haalbare doelen. Daarna ga je aan de slag met de ruim 200 SEO ranking factoren, probeer je dingen uit en test je of je inspanningen een positieve invloed hebben op de rankings van je website.

Kom je altijd hoger in Google?

Geen enkel SEO bureau kan een 1e positie in Google beloven. De online concurrentie per branche kan nogal verschillen. Ben je bijvoorbeeld een webshop? of verkoop je een specifiek product of dienst? Wat is het belang van online verkoop bij jouw bedrijf? Heb je te maken met hele grote marktleiders in jouw branche? Als kleine webshop zal je niet boven Bol.com komen te staan in Google. Desalniettemin een 1e positie of een plek op de 1e pagina van Google bij specifieke woordcombinaties (longtail keywords), kunnen wij wel beloven. Samen met u beoordelen wij de mogelijkheden. Vervolgens gaan wij aan de slag.

SEO bureau Connect your World richtlijnen

  • Website optimalisatie (UX Design) en zoekmachine optimalisatie (SEO) gaan vaak hand in hand.
  • SEO & Content Marketing moeten voor de beste resultaten samen worden aangepakt.
  • Starten met SEO & Content Marketing is pas mogelijk, als de doelstellingen van een organisatie en haar website duidelijk zijn.
  • Elke branche heeft zijn eigen verhaal, dynamiek en concurrentie. Een doelgroep gerichte aanpak is daarom de beste optie voor een SEO strategie.
  • SEO heeft elke dag aandacht nodig in sterk concurrerende markten. 
  • SEO bureau Connect your World hecht zeer aan persoonlijk contact. Wij zijn gevestigd in Den Haag. Omwille van dit persoonlijke contact nemen wij opdrachten aan in de Randstad. De Randstad omvat de regio’s Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda & natuurlijk Den Haag. Om het persoonlijk contact te waarborgen, houd ik ongeveer 1.5 uur rijden vanuit Den Haag aan.
Connect your World, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag

Connect your World: het SEO & Content Marketing bureau uit Den Haag investeert in haar klanten. Het geeft net dat beetje extra aandacht. We delen nieuwe inzichten op het gebied van SEO & Content Marketing. Want kennis delen is kracht!

Doelstelling SEO bureau Connect your World

  • Adviseren over, het uit handen nemen van en het verbeteren van ‘Search Engine Optimalization (SEO) & Content Marketing’ en UX Design. Dit doen we voor (internationale) bedrijven & (non – profit) organisaties in de regio Den Haag / Randstad.

Missie SEO bureau Connect your World

  • SEO & Content Marketing bureau Connect your World zorgt voor de verbinding tussen mens en techniek en tussen organisatie en potentiële klant. We leven in een wereld, waarin informatie de belangrijkste productiefactor is. De mens wordt overladen met informatie. Connect your World is de gids in het informatiedoolhof. Wij zorgen ervoor, dat u als organisatie een duidelijke boodschap heeft. Vervolgens maakt u met SEO technieken de boodschap zichtbaar voor de juiste doelgroep.
Connect your World, SEO bureau Den Haag, SEO Den Haag

Net zoals Google vinden we toegankelijke en bruikbare informatie belangrijk. Door middel van bruikbare informatie op uw website ondersteunt u uw organisatiedoelen. Zo kunt u het verhaal vertellen, wat past bij uw organisatie. SEO & Content Marketing zijn daar belangrijke bouwstenen voor. Daarom hebben deze elementen voortdurend onderhoud nodig..

SEO bureau Connect your World Visie

Connect your World: het SEO & Content Marketing bureau uit Den Haag ziet een website als een belangrijk verlengstuk van de strategie en of doelstellingen van een organisatie. Door het gebruik van SEO en het inzetten van Content Marketing verstevigen we daarmee de connectie van de organisatie met haar potentiële klanten.

We dragen bij aan een digitale strategie en versnellen en vergemakkelijken bedrijfsprocessen. Met als resultaat, dat de organisatie meer zichtbaar wordt en de juiste boodschap verkondigt aan haar doelgroep en of toekomstige klanten. Met als gevolg een toename van het aantal conversies.

Dit bereiken we namelijk met hard werken en goed luisteren naar de klant. Een ander speerpunt voor ons SEO bureau is het steeds verbeteren van onze dienstverlening met een actuele kennis van zaken. Dit vinden wij belangrijk, omdat SEO voortdurend in beweging is.

SEO bureau Den Haag

SEO bureau Connect your World is super ambitieus en is van mening, dat als je in de SEO branche werkt, je voor de aller hoogste ranking in Google moet gaan op de voor ons relevante zoekwoorden. Ik rust dus niet eerder, voordat ik op de 1e plek sta bij het intikken van SEO bureau Den Haag. Daarna gaan we voor de rest van Nederland met als voornaamste gebied de gehele Randstad. Specialismen van SEO bureau Connect your World uit Den Haag.

SEO specialist Den Haag inhuren

Wil je meer weten van deze SEO specialist?

Wilt u een afspraak met mij maken of deze SEO specialist of Content Marketing expert inhuren? Graag spreek ik met u af op een leuke plek in Den Haag. Ik neem opdrachten aan in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Breda. Neem contact op via:

SEO specialist Leiden / SEO specialist Delft

Den Haag Zuid West is bijzonder centraal gelegen. Ik ben redelijk snel in de volgende plaatsen: Monster, Wateringen, Poeldijk, Leiden, Wassenaar, Voorburg, Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Gouda, Schiedam, Blijswijk, Vlaardingen, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Zwijndrecht & Dordrecht. Werk je in een van deze plaatsen? Aarzel niet en bel mij eens op.

Lees ook de volgende blog: Hoe vind ik een goede SEO specialist?

SEO bureau Connect your World: Social Media

Regelmatig maak ik blogs over SEO & Content Marketing onderwerpen. Een deel van SEO kunt u ook prima zelf oppakken. Door SEO bureau Connect your World uit Den Haag te volgen op Social Media, ziet u geregeld blogs van mij voorbij komen.

De beste gratis SEO checklists