• 06-41226543
  • info@connectyourworld.nl

Linkbuilding Tips voor 2024

Linkbuilding Tips voor 2024

Last Updated on 23 maart 2024 by connectyourworld

Linkbuilding Den Haag

SEO Linkbuilding Tips voor ranking bovenaan in Google

Maar liefst 78 Linkbuilding tips komen in deze blog post voorbij om de SEO optimalisatie van uw website verder te verbeteren en bovenaan Google te belanden. SEO Linkbuilding is namelijk al jaren een belangrijk onderdeel van SEO. Het feit blijft, dat een hoge positie bovenaan in Google voor meer websitebezoekers zorgt, met als gevolg een hogere omzet en meer winst. Dat is de reden, dat u SEO Linkbuilding nodig heeft. Als u uw lokale vindbaarheid wilt verbeteren, zijn lokale links of SEO citations inclusief vermeldingen in online bedrijvengidsen van groot belang. In deze bijdrage bieden wij u vele linkbuilding tips aan. Omdat het aankomt op details kunt u het beste Linkbuilding uitbesteden.

Wat is Linkbuilding?

Wat is Linkbuilding?

SEO Linkbuilding is een SEO techniek voor het genereren van links vanaf externe webpagina’s (ook wel backlinks of inlinks genoemd) naar een specifieke website. Met als doel een hogere waardering voor een zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo te behalen op voor die webpagina relevante zoekwoorden.

Wat is een backlink?

Een backlink is een link vanaf een externe site naar de eigen website. Dit is een belangrijk signaal voor de zoekmachine Google hoe betrouwbaar een website en hoeveel autoriteit deze heeft.

Linkbuilding tips, Linkbuilding Den Haag
Nog steeds ruim 30% van uw SEO rankings verkrijgt u door backlinks.

Geschatte leestijd: 20 minuten

78 Linkbuilding tips

Kwaliteit boven kwantiteit

Vroeger was kwantiteit bij linkbuilding belangrijk. Tegenwoordig draait alles om kwaliteit. Backlinks van relevante websites met veel bezoekers is tegenwoordig de norm. Een enkele startpagina van hoge kwaliteit heeft nog steeds wel wat impact.

Linkbuilding tool gebruiken

Linkbuilding kan niet zonder een goede linkbuilding tool. Met de linkbuilding tool kunt u de links voor uzelf en de links van de concurrentie analyseren. Daarnaast kunt u een mogelijke link analyseren en bepalen een welkome toevoeging is voor uw website. De bekendste linkbuilding tool is natuurlijk Ahrefs.

Backlinks analyseren van de concurrentie
Bij SEO optimalisatie draait het om SEO beter doen dan de concurrentie. Staat u op een belangrijk zoekwoord op de 5e plek van Google, analyseer dan de backlinks op de 4 websites die boven uw website staan. Zorg vervolgens, dat u de kwalitatief goede backlinks van de concurrentie ook krijgt en doe het vervolgens een stukje beter met nog wat meer kwalitatief hoogwaardige links.

Plaats content op uw website met een meerwaarde voor de gebruiker

Een van de belangrijkste linkbuilding tips is om ervoor te zorgen, dat uw site een waardevolle bron is met relevante informatie, waar anderen naar kunnen linken. Bijvoorbeeld deze SEO Linkbuilding checklist. Durf te specialiseren en unieke invalshoeken te gebruiken. Linkbuilding kan de waarde van de content op uw website vergroten door er meer bezoekers naar toe te leiden.

Bijvoorbeeld na een aanmelding van de nieuwsbrief. U zou de ontvanger kunnen vragen om dit te doen op de zoekwoorden, die voor de website belangrijk zijn en deze als backlink laten plaatsen op de website van de ontvanger. Bijvoorbeeld vanuit de blogpagina van de ontvanger website naar de homepage van de eigen website.

Zakelijke relaties verzoeken om naar uw te linken

Vraag uw zakelijke relaties of ze naar uw website willen linken op de beste zoekwoorden, die daarvoor zijn uitgezocht. Hierbij moet de link eigenlijk een meerwaarde zijn voor die andere website. Op die manier kan het een waardevolle toevoeging zijn aan uw SEO linkbuilding strategie.

Zoekwoordenonderzoek – een van de belangrijkste Linkbuilding tips

In een linkbuilding strategie is een zoekwoordenonderzoek cruciaal voor het plaatsen van SEO backlinks. Bestudeer de titel en andere factoren van de webpagina waarmee u wilt linkbuilden om hogere SEO rankings te behalen. Kijk goed naar de Google zoekwoorden, die u kunt gebruiken in de ankerteksten. Dit kunnen ook varianten en synoniemen zijn van het hoofd zoekwoord, waarop u wilt, dat deze webpagina gevonden wordt.

PPC test

Test de gekozen zoekwoorden op Pay Per Click (PPC) voordat u met een SEO Linkbuilding strategie start. Kies bij linkbuilding voor de beste zoekwoorden waarop mensen zoeken.

Ga bij backlinks ruilen altijd voor een ABC ruil. Een AB link ruilen wordt als een mindere link aangezien, omdat deze dan twee kanten op gaat. A à B =B à A.

Linkbuilden om het linkbuilden

Als u aan het linkbuilden bent, alleen omdat u backlinks wilt hebben, bent u niet goed bezig. De backlinks moeten een meerwaarde zijn voor het internet. Dit is een van de belangrijkste linkbuilding tips.

Een klikbare backlink zorgt uiteindelijk voor meer inkomend web verkeer.

Google op uw eigen bedrijfsnaam

Schrijf de websites aan, die uw bedrijfsnaam noemen, maar vervolgens zijn vergeten een linkje mee te geven. Uw bedrijfsnaam (zonder daaraan een link gekoppeld) wordt vaker genoemd dan u denkt.

Heeft u in de bio van Twitter, uw YouTube kanaal (onder de button ‘Over’)en andere sociale media zoals bijvoorbeeld Instagram en Pinterest de URL van uw site achtergelaten? Dit zijn waardevolle sterke SEO backlinks.

Cornerstone content

Maak van uw belangrijkste product / dienst een ‘Cornerstone content’ pagina, binnen uw site. Deze pagina wordt zo waardevol, dat de kans groot is, dat mensen hier naar toe gaan linken

Bloggen

Ga blog schrijven voor uw website en schrijf over uw bedrijf en business. Op termijn zult u zien, dat blogs gedeeld gaan worden.

Vergeet interne linkbuilding niet

In de praktijk zien we dat interne linkbuilding nog altijd goed werkt. Daarmee kan u ook waarde meegeven ook wel ‘Link juice’ genoemd aan de belangrijkste webpagina’s binnen uw website.

Wees actief en participeer op sociale media, weblogs en gebruikersforums

U kan actief participeren op weblogs en gebruikersfora door in het blog – of forumartikel een link te plaatsen. Ook het uitwisselen van SEO backlinks met zakelijke relaties is een van de belangrijkste linkbuilding tips in uw SEO Linkbuilding strategie.

Concurrentie analyse

Voer een concurrentie analyse uit. Dit is namelijk altijd goed om op ideeën te komen. Door veel te surfen leert u het meest.

Het opsporen en vervangen van ´broken links´ is natuurlijk een basisvoorwaarde. Het wordt immers door de bezoeker van uw website als zeer storend ervaren, als links het niet doen. Dit kan u bijvoorbeeld zelfstandig doen met deze brokenlink checker.

Het kopen van backlinks is een van linkbuilding tips in een grijs gebied. Het kan, maar Google is geen fan van het inkopen van SEO backlinks. 

Expert serie

Maak een expertserie en leer mensen iets in een serie artikelen. Schrijf bijvoorbeeld 5 artikelen over hoe u een content strategie opzet en uitrolt.

Lijstjes

Mensen houden van lijstjes, omdat het ‘snackable content’ is. Geeft 10 tips of zelfs 25 tips over een bepaald onderwerp over bijvoorbeeld linkbuilding in SEO.

Scoren met content

Kijk wat nu scoort en waarmee u wilt scoren. Tik de SEO zoekwoorden, waarop u wilt scoren in Google. Bestudeer vervolgens de content die hoog scoort. Kennelijk trekt dit soort content veel SEO backlinks aan. Kunt u het misschien uitbreiden en gebruiken voor een eigen artikel?

Naslagpagina


Maak een zeer uitgebreide naslagpagina over een bepaald onderwerp. Hoe completer en relevanter, hoe eerder mensen er naar verwijzen.

Overzicht webpagina´s en blog posts

Maak een overzichtspagina van waardevolle weblogs of websites van experts. Stel hen op de hoogte van het feit, dat zij in uw lijst staan en als u het aardig vraagt linken ze misschien wel terug. U bouwt een band op en krijgt een mooie link als bonus.

Public Relations

Verzin een goede, nieuwswaardige invalshoek voor een persbericht en stuur het bericht naar zoveel mogelijk relevante partijen. Als u het goed doet en het stuk wordt opgepikt levert het weer een hoop SEO backlinks op.

Wordt en wees een expert (Thought leadership)

Word zelf expert in een onderwerp, waar veel vraag naar is. Schrijf daarvoor stukken, waar mensen graag naar linken. Zorg ook voor duidelijke ‘sociale media’ deelknoppen, zodat het delen op Facebook, Twitter en LinkedIn zo makkelijk mogelijk is. Dit is een van de linkbuilding tips waar ik zelf ook invulling aan probeer te geven.

Spelling en grammatica

Let op spelling en grammatica. Plaats uw nieuwe stukken op uw website, haal ze dan even door de spellingscontrole. Een eerste indruk maakt u maar één keer.

Creditbility ‘lenen’

Het lenen van credibility werk ook goed. Vermeld met welke grote bedrijven u heeft samengewerkt, het liefste met logo’s. Het gaat om geloofwaardigheid en vertrouwen.

Gast bloggen

Ga gastbloggen en schrijf artikelen voor andere websites. In ruil daarvoor mag u vaak een backlink plaatsen.

Persberichten via geautomatiseerde websites

Verspreid uw persberichten via geautomatiseerde websites. Stuur ook altijd exemplaren van uw persbericht met naam en toenaam naar bloggers en journalisten. Via Twitter kunt u vaak eenvoudig contactgegevens achterhalen.

Blogs en artikelen uitwisselen

Wissel interessante artikelen uit met andere webmasters. U vist zo buiten uw vijver, komt met nieuwe lezers in contact en het levert weer relevante SEO backlinks op.

Gebruikersonderzoek van uw product of dienst

Mail klanten en leveranciers, als u een nieuw product of een nieuwe dienst heeft. Vraag ze vervolgens, wat ze ervan vinden. Vraag ook of ze ernaar willen verwijzen, als ze enthousiast zijn.

PR van andere relevante bedrijven gebruiken

Zijn er interessante bedrijven in uw branche in het nieuws? Schrijf dan een stukje erover op uw website en link naar de website van de betreffende firma. Vaak hebben websites een ‘ons bedrijf in de media’ sectie, en daarin verwijzen ze dan weer naar u. Google maar eens op uw bedrijfstak en ‘in het nieuws’.

Onderzoek doen en vragenlijst opstellen

Doe een onderzoek en stel een vragenlijst op. Zorg, dat de vragen echt goed en relevant zijn en benader zoveel mogelijk mensen. De conclusies kunt u weer in een artikel verwerken en hiermee online publiciteit genereren. Dit kan weer SEO backlinks opleveren.

Startpagina’s

Voeg uw website toe aan startpagina’s en aanverwanten. Doe dit wel met de gedachte ‘overdaad schaadt’.

Online bedrijvengidsen

Voeg uw website toe aan online bedrijvengidsen. Dit kost soms geld, maar als het klanten oplevert, kunt u het overwegen. Vraag vooraf wel bewijzen van bezoekersaantallen, want die worden vaak aangedikt.

Eigen startpagina

Maak een eigen startpagina, al dan niet op uw eigen website. Hierin kunt u uiteraard uw eigen backlinks verwerken.

Maak slim gebruik van familie, kennissen en vrienden

Heeft u een geweldig artikel geschreven, vraag dan aan kennissen en vrienden of ze hem willen toevoegen aan Nujij.nl en willen delen op Facebook. LinkedIn en Twitter. Dat trekt weer nieuwe lezers en mogelijke ‘linkers’ aan.

Maak gebruik van uw zakelijke relaties

Vraag afnemers en klanten of ze naar u willen linken.

Samenwerken met gerelateerde bedrijven, maar geen concurrenten

Ga samenwerkingen aan met gerelateerde bedrijven, die geen concurrent zijn. Versterk elkaar en wissel SEO backlinks uit.

Partnerprogramma

Begin een partnerprogramma / affiliate programma. Ook al levert het niet veel extra verkopen op. Het zijn wel weer backlinks naar uw website.

Beantwoord vragen op het web

Beantwoord vragen op goedevraag.nl of op Quora en of op forums. Stop uw link subtiel in het antwoord.

Wikipedia pagina

Begin een Wikipedia pagina. Doe dit wel objectief, want spamming wordt afgestraft

Reageren op weblogs

Bij de meeste weblogs kunt u reageren met uw naam, e – mail adres en website adres. Deel uw kennis en krijg via de link bovendien extra bezoekers. Dit soort backlinks zijn helaas wel bijna altijd no – follow.

Af en toe linken naar een ander is niet erg, maar zinvol

Link naar andere weblogs die interessant zijn voor uw lezers. De meeste bloggers merken dit op en zo speelt u zich bij hen in de kijker.

Blog verzamelpagina’s

Meldt u blog aan bij populaire blog verzamelpagina’s.

Probeer SEO backlinks te krijgen in een tekst. Deze zijn het meest logisch en krijgen van zoekmachines de meeste waarde.

Sponsoring

Wordt sponsor. Sponsors worden vaak in meerdere media uitingen bedankt, en als daar de URL van uw website bijstaat, levert dat weer gratis SEO backlinks op.

Prijsvraag organiseren

Organiseer een interessante prijsvraag.

Iets weggeven

Geef gratis exemplaren van een product weg in ruil voor een review met een link.

Google places

Zorg voor een duidelijke Google Places vermelding met alle contactgegevens en een link naar uw website. Doe hetzelfde bij YouTube. Zeker als bezig bent met lokale SEO is deze linkbuilding tip van groot belang.

Profiel aanmaken op forums

Maak een profiel aan op forums en plaats een link naar uw website.

Bedrijfsprofiel

Geef uw bedrijfsprofiel op bij bedrijvensites. Ook hier kunt u weer backlinks plaatsen.

Producten en diensten recenseren

Recenseer producten en diensten op uw website en attendeer de fabrikant erop. Meestal linken ze er naar op hun eigen site.

Whitepaper of e-book

Maak een gratis white paper of e-book en bied die aan bij overzicht sites, in ruil voor een korte omschrijving en link naar uw site. Dit is een van de linkbuilding tips, die veel navolging krijgt.

Journalisten inschakelen

Attendeer vak-journalisten op uw whitepaper, casestudies of interessante blokartikelen. Cijfers en onderzoeken doen het altijd goed.

Spreken op evenementen

Geef u op als spreker voor evenementen. In ruil mag u vaak een bio met link op de site van het evenement plaatsen. Door te spreken vergroot u bovendien uw expertstatus en dat levert weer opdrachten op.

Presenteer uzelf

Presenteer u bij vak media en lokale radio – en tv – stations als expert. Ze vinden het altijd prettig als een beschikbare deskundige in hun adresboekje staat.

Infographics

Maak indrukwekkende infographics. Dit kan zelfs gratis.

Korting geven aan bepaalde doelgroepen

Heeft u een webshop? Geef korting aan bepaalde doelgroepen, zoals studenten. Vaak vermelden ze dit op de website van de Hogeschool of universiteit.

RSS-feed

Zorg voor een werkende RSS – feed. Dit is standaard het geval bij WordPress en u kunt er ook een maken via Feedburner. Geef de feed vervolgens op bij RSS – verzamelsites.

Lokale SEO

Linkbuilding Den Haag. Wilt u lokaal beter ranken, houd daar dan ook rekening mee in uw SEO Linkbuilding activiteiten.

Verwijzende unieke domeinen

Aantal verwijzende unieke domeinen: Het aantal unieke domeinen dat naar uw site linkt, is een van de belangrijke ranking factoren van Google.

Edu. en Gov. domeinen

Aantal links van edu en gov domeinen: Dit is een van die Google – rangschikkingsfactoren, die Google ontkent, maar die SEO specialisten nog steeds belangrijk vinden.

Veel backlinks naar URL’s met 301-omleidingen: Vermijd backlinks die afkomstig zijn van 301-omleidingen, omdat deze een deel van uw PageRank kunnen verzwakken.

Backlinks die aan het begin van de webpagina staan, wegen zwaarder dan SEO backlinks, die aan het einde zijn geplaatst.

Organische groeien met linkbuilding

De toename van het aantal backlinks toont aan, dat een site in populariteit groeit en is ook een signaal voor versheid. Evenzo is negatieve groei slecht voor SEO rankings.

Een onnatuurlijke groei van backlinks kan echter een signaal zijn voor spam of linkfarms, wat een negatieve invloed heeft op de SEO rankings.

Nep blog websites

Onnodig te zeggen, dat backlinks van echte sites meer waarde hebben, dan die van nepblogs.

Doorlinken naar een andere website is niet verkeerd. Mensen sturen niet graag bezoekers naar een andere website. Een outbound link toevoegen ziet Google als een extra stukje hulp aan uw bezoekers. Dit soort outbound backlinks dragen ook positief bij aan jouw Google SEO Rankings.

Ankertekst

De ankertekst van een link moet iets zeggen over het onderwerp waar naar toe wordt gelinkt. Gebruik daarom geen links zoals lees meer of lees verder. Het liefst staat er een zoekwoord in de ankertekst. Zorg daarin voor voldoende variatie.

Maak een gratis tool

Mensen houden van gratis software. Als deze software dan ook nog eens een meerwaarde heeft, dan is de kans op een link zeer groot.

Steun goede doelen en verenigingen

Zeker als uw bedrijf regionaal en of lokaal georiënteerd is, is het slim om verenigingen te steunen. Vaak kunt u dan een link van uw website op de website van de vereniging zetten.

Schrijf een aantal case studies

Heeft u een succesvol project afgerond? Schrijf er een case studie over. Er is grote behoefte aan nuttige content. Een case studie waarin u beschrijft hoe een bepaald project is verlopen met vele nuttige ‘tips en trucs’ en aanbevelingen voorziet in die behoefte.

Het verkrijgen van waardevolle links kan soms best lastig zijn. Om de keuze om het wel te doen een stukje gemakkelijker te maken, zou u een kleine korting kunnen aanbieden aan uw klanten om een backlink te verkrijgen.

Maak een Podcast

Podcasts zijn de laatste jaren erg populair geworden. Er zijn steeds meer mensen, die liever luisteren naar een podcast of een YouTube filmpje bekijken, dan een instructie lezen. Ben je echt goed in je zelf goed verwoorden, dan heb je misschien wel alles in huis in huis om een succesvolle podcast op te starten. Een podcast krijgt vaak veel likes, shares en backlinks.

Google Bedrijfsprofiel

Optimaliseer je Google Bedrijfsprofiel voor lokale linkbuilding.

SEO Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilden kan een delicate klus zijn. Als u uw ´Gezond Boeren Verstand´ maar gebruikt, komt het goed! Linkbuilding is al vanaf de begin jaren een belangrijke factor in SEO. Bestuur deze Linkbuilding tips daarom goed en doe er u voordeel mee. U kunt ook ons backlinks overzicht kopen voor een flinke boost van uw SEO rankings. Tot slot volgt hier nog een blog post over Hoe u meer SEO backlinks verkrijgt.

Linkbuilder Den Haag inhuren

Wilt u meer weten over linkbuilding of meer linkbuilding tips ontvangen? Of wilt u ons inhuren als freelance SEO specialist of wilt u uw linkbuilding uitbesteden? Surf naar onze Contactpagina en neem contact op. De auteur is eigenaar van SEO bureau Connect your World gevestigd in Den Haag en een ervaren freelance SEO specialist en Content marketeer uit Den Haag.

Linkbuilding tips, Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

U kunt het linkbuilding voor uw website in de volgende regio’s uitbesteden aan SEO bureau Connect your World:

Kom hier meer te weten over de auteur Herman Geertsema.

Linkbuilding Den Haag

SEO Linkbuilding is één onderdeel van onze SEO strategie. Wilt u meer weten over de andere onderdelen van onze SEO strategie zoals bijvoorbeeld het gebruik van interne links? Surf dan naar onze SEO strategie. SEO Bureau Connect your World uit Den Haag is ook altijd op zoek naar Linkbuilding partners om links uit te wisselen. uw SEO uitbesteden is ook een optie. Zo houdt u meer tijd over voor ondernemen. Linkbuilding zelf doen? Dat kan ook! Profiteer dan optimaal van de vele Linkbuilding tips op deze website.

SEO tarieven

SEO & Content Marketing Bureau Connect your World

Dr. J. Presserstraat 313
Den Haag, Nederland 2552 LW
Telefoon: +31641226543
E-mail: info@connectyourworld.nl

SEO checklists

Wilt u zelf de SEO van uw website verbeteren? Gebruik dan als MKB bedrijf de volgende SEO checklists van SEO bureau Connect your World

Gratis SEO Tools

Maak ook eens gebruik van onze handige lijst met free SEO tools. U zal enkele tools uit deze lijst nodig hebben voor de zoekmachineoptimalisatie van uw website.

SEO linkbuilding tools

Tot sluiten we af met een overzicht van een aantal linkbuilding tools. Deze tools heeft u namelijk nodig om goed aan SEO linkbuilding te doen. Er zijn veel tools voor linkbuilding op de markt, waarvan sommige betaald en sommige gratis zijn. Hier zijn enkele populaire tools voor linkbuilding:

  1. Ahrefs: Ahrefs is een krachtige SEO tool, die kan worden gebruikt voor linkbuilding. Het helpt u de backlinks van uw concurrenten te identificeren, verbroken links op uw website te vinden en zelfs uw eigen linkprofiel te analyseren.
  2. SEMrush: SEMrush is een alles-in-één marketingtoolkit met een tool voor het maken van links. Het helpt u bij het identificeren van mogelijkheden voor linkbuilding en stelt zelfs outreach-e-mails voor.
  3. Moz: Moz is een populaire SEO tool met een linkbuilding tool genaamd Moz Link Explorer. Verder helpt het u bij het analyseren van uw backlink profiel, het vinden van nieuwe mogelijkheden voor linkbuilding en het volgen van uw voortgang in de loop van de tijd.
  4. BuzzStream: BuzzStream is een outreach-tool voor SEO linkbuilding, waarmee u nieuwe mogelijkheden voor linkbuilding kunt vinden en uw outreach-campagnes kunt beheren.
  5. Pitchbox: Pitchbox is een andere tool voor SEO linkbuilding, die u helpt nieuwe mogelijkheden voor linkbuilding te vinden. Uw outreach – campagnes te beheren en zelfs een deel van het outreach -proces te automatiseren.
  6. Hunter.io: Hunter.io is een hulpmiddel voor het zoeken naar e-mail waarmee u e-mailadressen kunt vinden voor outreach. Het is handig voor het vinden van de contactgegevens van website-eigenaren en bloggers, waarmee u contact wilt opnemen voor linkbuilding.
  7. Ninja Outreach: Ninja Outreach is een alles-in-één tool voor outreach en linkbuilding. Het helpt u om influencers en bloggers in uw niche te vinden, uw outreach-campagnes te beheren en zelfs een deel van het outreach-proces te automatiseren.

Veel gestelde vragen

Hoe doe je linkbuilding?

Linkbuilding is een belangrijk aspect van zoekmachineoptimalisatie (SEO) waarmee je de autoriteit en zichtbaarheid van je website kunt vergroten. Hier zijn enkele strategieën voor linkbuilding: kwalitatieve content creëren, gastbloggen, linkruil, sociale media, linkbait creëren, niche specifieke directories, interne linkbuilding, netwerken en vermijd tenslotte slechte praktijken.

Waar moet je op letten bij linkbuilding?

Hier zijn enkele belangrijke aandachtspunten bij linkbuilding: Zorg ervoor, dat je linkbuilding op een natuurlijke manier gebeurt. Vermijd overmatige optimalisatie en manipulatieve praktijken, zoals het kopen van links, omdat zoekmachines dit kunnen afstraffen. Het is belangrijk om te focussen op kwalitatieve links in plaats van een groot aantal links. Links van betrouwbare en relevante websites hebben meer waarde dan talloze links van lage kwaliteit. Richt je op het verkrijgen van links van websites, die relevant zijn voor jouw branche of onderwerp. Links van websites met een hoge autoriteit wegen zwaarder dan links van minder gezaghebbende bronnen. Focus op het verkrijgen van links van gerenommeerde websites in jouw vakgebied.

Wat is een goede backlink?

Een goede backlink heeft autoriteit, is op een natuurlijke organische manier verkregen, is een do follow link met een relevante ankertekst, komt niet van spam websites en is divers.

Hoe schrijf je een linkbuilding tekst?

Het schrijven van een effectieve tekst voor linkbuilding vereist een combinatie van relevantie, waarde en overtuigingskracht. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen: 1. Identificeer je doelgroep, 2. Doe een zoekwoordenonderzoek, 3. Maak waardevolle content, 4. gebruik interne links en ankerteksten, 5. Schrijf informatieve titels en metabeschrijvingen, 6. Voeg multimedia toe, 7. Promoot via Sociale media

connectyourworld

Herman Geertsema is een zeer ervaren freelance SEO specialist met meer dan 10 jaar ervaring. Daarnaast is hij al meer dan 20 jaar werkzaam als content marketeer. Om zich verder te specialiseren heeft hij een HBO opleiding Internetmanagement en Webdesign succesvol afgerond. In online projecten kan Herman ook de rol van projectmanager/scrummaster op zich nemen, aangezien hij Scrum gecertificeerd is. In 2018 kwam Herman zijn droom uit en startte hij zijn eigen SEO en Content Marketing bureau Connect your World in Den Haag. Inmiddels bestaat Connect your World ruim 5 jaar waarin hij (MKB) bedrijven helpt met het verbeteren van hun online zichtbaarheid om zo een hogere omzet en meer winst te behalen. Naast zijn uitgebreide kennis van On en Off Page SEO, Technische SEO, lokale SEO en het schrijven van webteksten is Herman ook een strategisch sparringpartner. Bij Connect your World houden wij van ambitieuze doelstellingen. Bent u na 6 maanden niet tevreden dan krijgt u 300 Euro retour. Connect your World houdt niet van het ‘uurtje factuurtje’ principe. Klanten noemen ons betrouwbaar en goed bereikbaar. We zijn inmiddels groot geworden door klein te blijven. Kijk voor meer informatie op https://connectyourworld.nl of neem contact op via info@connectyourworld.nl of tel 06-41226543 Met vriendelijke groet, Herman Geertsema, SEO specialist Den Haag

Connect your World
1
Hoe kan ik je helpen? Connect your World kan je helpen met het beter vindbaar maken van je website. Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een gratis SEO scan aan.